Gündem Yol Arkadaşım 2 filmi konusu ve başrol oyuncuları | Yol Arkadaşım 2 filmi nerede çekildi?

Yol Arkadaşım 2 filmi konusu ve başrol oyuncuları | Yol Arkadaşım 2 filmi nerede çekildi?

15.01.2020 - 14:55 | Son Güncellenme:

Yol Arkadaşım 2 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel'in oturduğu Yol Arkadaşım 2 filmi Yol Arkadaşım filminin devamı olarak sinemaya uyarlandı. Komedi türünde çekilen film 12 Ekim 2018 yılında vizyona girerken 15 hafta boyunca sinema salonlarında gösterimde kaldı ve 2.343.218 seyirci tarafından izlendi. Peki Yol Arkadaşım 2 filmi başrol oyuncuları kimler?

Yol Arkadaşım 2 filmi konusu ve başrol oyuncuları | Yol Arkadaşım 2 filmi nerede çekildi

Yol Arkadaşım 2 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel'in oturduğu Yol Arkadaşım 2 filmi Yol Arkadaşım filminin devamı olarak çekildi. Vizyona girdiği tarih olan 12 Ekim 2018 tarihinden itibaren 15 hafta boyunca vizyonda kalan film 2.343.218 seyirci tarafından izlendi. Ayvalık'a yapılan yolculuk sırasında arkadaş olan Onur ve Şeref sadece yol arkadaşı değil aynı zamanda ev ve iş arkadaşı da olmuştur. Şeref müzik kariyerine atılmak isteyen Onur'un menajerliği görevini üstlenir ve müzik yarışmasına dahil olması amaçlanır. Onur'un sesinin güzelliği kısa sürede dikkat çeker ama bu meslekten para kazanamadığı için ilaç mümessilliği mesleğine geri dönmeye hazırlandığı sırada Şeref tarafından sürpriz bir turne ayarlanır.

Haberin Devamı

YOL ARKADAŞIM 2 FİLMİ KONUSU

Yol Arkadaşım 2, başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın üstlendiği komedi türündeki Yol Arkadaşım'ın devam halkasıdır. Ayvalık'a yaptıkları yolculukta dost olan ve binbir badirenin ardından "yol arkadaşlığı" kavramının hakkını veren Şeref ve Onur ikilisi, son 1 yılda daha da kenetlenmiştir. İkili son 1 yıl içinde iş arkadaşı olmanın yanı sıra ev arkadaşlığı da yapmaya başlamıştır. Karakterleri birbirine tamamen zıt olan bu iki adamın paylaştığı iki alanda da dertler ve aksilikler bitmez. Şeref'in işi, müzik kariyerine atılmaya çalışan Onur'un menajerliğini yapmaktır. Ancak bu konuda oldukça yeteneksizdir. Sıkıntılara dayanamayan Onur, sevmediği eski işi ilaç laç mümessilliğine geri dönmeye karar verince, Şeref alelacele ona bol sürprizli bir turne ayarlar. İkilinin bu turne yolculuğu da aşk, macera ve aksiliklerle dolu geçecektir...

Haberin Devamı

YOL ARKADAŞIM 2 FİLMİ OYUNCU KADROSU

İbrahim Büyükak (Şeref)

Oğuzhan Koç (Onur)

Ezgi Eyüboğlu (Çilek)

Dilber Ay (Muzaffer Usta)

Olgun Toker (Selim)

Kadir Polatçı (Nevzat)

Bahar Şahin (Cemre)

Aycan Koptur (Yeliz Tufan)

Kıvanç Baran Arslan (Veli)

Tamer Levent (Şükran)

Ülkü Duru (Gülümser)

YOL ARKADAŞIM 2 NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin çekimleri ilk olarak İstanbul'da başladı. Şehrin farklı noktalarına yayılan sahneler çekildikten sonra İstanbul-Ayvalık yolu üzerinde çekimlere devam edildi. Filmin büyük bir bölümü bu yol üzerinde çekilse de Balıkesir'in Ayvalık bölgesinde çekilen birçok sahne de mevcut.