Gündem Yunus Emre 42. yeni bölüm fragmanında aşk dolu sözler!

Yunus Emre 42. yeni bölüm fragmanında aşk dolu sözler!

08.05.2016 - 10:41 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Yunus Emre sonunda yeni bölüm fragmanı ile izleyiciyi sevindirdi. Geçen hafta yayınlanmayan Yunus Emre dizisinde bu hafta heyecan doruğa çıkacak gibi duruyor. İşte Yunus Emre yeni bölüm özet ve fragmanı...

Yunus Emre 42. yeni bölüm fragmanında aşk dolu sözler

Başrollerinde Gökhan Atalay ve Payidar Tüfekçioğlu gibi isimleri barındıran Yunus Emre 42.bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği dizi Yunus Emre bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yunus Emre her Salı 20:00'de Trt 1 ekranlarında...

Haberin Devamı

YUNUS EMRE 42.BÖLÜM FRAGMANI

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 42. Bölümünde Tapduk Emre dergâhı, tüm musibetleri atlatmıştır. Anadolu’nun her yanından dervişler, Tapduk Emre dergâhına, ziyarete gelmektedir. Artık Tapduk Emre de dervişlerini birer birer Anadolu’nun çeşitli vilayetlerine yollar. Yunus ise nefis merhalelerini aşmak için gayret göstermektedir. Dergâhın odunlarını temin etme görevinden, o sorumludur. Dergâhta, hiçbir huzursuzluk kalmamıştır. Ancak bu huzur ortamı, Zahide’nin ölüm haberiyle bozulur. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’yi öldürmüş ve hapse girmiştir. Bu olay, Tapduk Emre, Hanım Ana ve Bacım Sultan’ı üzer. Molla Kasım, dayısı Candaroğlu Argun Bey’i ziyarete gider. Candaroğlu Argun Bey ise servetini, Molla Kasım’a bağışladığını söyler. Molla Kasım, şaşkına dönmüştür. Molla Kasım ile Yunus arasındaki anlaşmazlıklar had safhaya ulaşmıştır. Bu anlaşmazlıkların üzerine Molla Kasım, Bacım Sultan’a evlenme teklif eder. Bacım Sultan ise Molla Kasım’ın bu teklifini, reddeder. Hayal kırıklığına uğrayan Molla Kasım, dergâhı Terk etmek için toplanır ve gider.TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda bu hafta; Molla Kasım’ın gidişi, dergâhta nasıl karşılanacaktır? Yunus, bu duruma ne tepki verecektir? Molla Kasım’ın gidişi, dergâh için, hangi kötü sonuçları meydana getirecektir? Tüm bu olanlar Yunus’u, nasıl etkileyecektir? Yunus ve Bacım Sultan’ı bekleyen sürprizler neler? Tüm bu soruların cevabı, Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu 42. Bölümde.

Haberin Devamı

YUNUS EMRE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 41. Bölümünde Tapduk Emre, Kadı İlyas tarafından, büyücülük suçuyla yargılanır. Yalancı şahitlerin iftiralarıyla Kadı İlyas, Tapduk Emre’yi, suçlu bulur. Bu olay sonrasında, Yunus sarsılmıştır. Şahitlerin yalancılığından emin olan Yunus, yaptığı oyunla Tapduk Emre’yi aklamayı başarmıştır. Candaroğlu Argun Bey’in Tapduk Emre’ye yaptığı oyun, Yunus’un yardımıyla başarısız olmuştur.

Haberin Devamı

Bu durum Candaroğlu Argun Bey’i, son derece öfkelendirir. Yunus, Hoca Ahmet Yesevi dergâhı dervişleriyle karşılaşır. Bu dervişleri Tapduk Emre dergâhına getirir. Zahide, İsmail’i kullanarak, Yunus’a bir mektup yollar. Mektubu alan Yunus, buluşma yerine gider. Zahide, Yunus’a ilan-ı aşk eder. Yunus ise utancından bulunduğu yeri kaçarak, terk eder. Ancak onları, bir köylü gizlice dinlemektedir. Zahide konağa döner. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’ye nerede olduğunu sorar. Zahide ise kaçamak cevap verir. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’nin boğazını sıkar.