Gündem Zonguldak'ta öğrencileri taşıyan servis devrildi: 1 ölü, 19 yaralı

Zonguldak'ta öğrencileri taşıyan servis devrildi: 1 ölü, 19 yaralı

14.12.2022 - 17:13 | Son Güncellenme:

Zonguldak’ın Kilimli ilçesindeki Çatalağzı mevkiinde öğrencileri taşıyan servisin kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 1 öğrenci yaşamını yitirdi, 19 kişi de yaralandı.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde öğrenci servisinin tepeden yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 19 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulunarak hastanelere kaldırdı. Ekiplerin olay yerinde çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı

DİYARBAKIR'DA FECİ KAZA

Diyarbakır'da da, TIR ile çarpışan ambulanstaki Cennet Çoşuk (6) hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı. Çoşuk'un, Silvan'da yüksekten düştüğü, ambulansla kent merkezindeki hastaneye sevk edildiği belirtildi.

1/4

2/4

3/4

4/4

Kaza, saat 13.30 sıralarında, Diyarbakır-Silvan yolu Lice yol ayrımında meydana geldi. Silvan ilçesinde yüksekten düşüp, kent merkezindeki hastaneye sevk edilen Cennet Çoşuk'un taşındığı 21 BC 262 plakalı ambulans ile M.M. yönetimindeki 16 LD 047 plakalı TIR çarpıştı. Kazada Cennet Çoşuk ile Yunus A. (24), Mekiye A. (26), Mehmet B. (23), Bilal Ç. (40), Mervan Ö. (25) ve sürücü M.M. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Cennet Çoşuk, hayatını kaybetti. Güvenlik kamerasına yansıyan kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haberin Devamı

Zonguldakta öğrencileri taşıyan servis devrildi: 1 ölü, 19 yaralı


GAZİANTEP'TE ZİNCİRLEME KAZA

Gaziantep'te 2 halk otobüsü ve 1 tırın karıştığı kazada 12 kişi yaralandı. İpekyolu'nda 2 halk otobüsü ve bir tırın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Ekiplerin ilk müdahalesinin ardından 12 yaralı hastanelere kaldırıldı.

Polis yağış nedeniyle kayganlaşan yolda ikinci bir kazanın meydana gelmemesi için güvenlik tedbiri aldı.

Zonguldakta öğrencileri taşıyan servis devrildi: 1 ölü, 19 yaralı

KAZADA ÖLEN ÖĞRENCİ YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Kazada hayatını kaybeden Kilimli Atatürk Anadolu Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi Büşra Akın’ın cenazesinin yarın Kilimli ilçesine bağlı Şirinköy'de toprağa verileceği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Zonguldakta öğrencileri taşıyan servis devrildi: 1 ölü, 19 yaralı