Kültür Sanat Güneşi Sev Yogayla Güzel Yaşa

Güneşi Sev Yogayla Güzel Yaşa

29.06.2018 - 16:24 | Son Güncellenme:

Yoga eğitmeni Merih Kenet, “Güneşi Sev Yogayla Güzel Yaşa” kitabıyla, sizi içinizdeki güneşi hatırlamaya ve onu parlatmaya davet ediyor.

Güneşi Sev Yogayla Güzel Yaşa

Güzel yaşlanmak mümkün mü?
Yaşlılık sürecinde ruhumuz nasıl genç kalır?
Yoga ile genç kalmak bir hayal mi yoksa gerçek mi?
Uyku sorunlarımızla ilgili yogadan nasıl destek alabiliriz?
Yoganın iyileştirme gücünden nasıl faydalanabiliriz?

Yoga eğitmeni Merih Kenet, “Güneşi Sev Yogayla Güzel Yaşa” kitabıyla, sizi içinizdeki güneşi hatırlamaya ve onu parlatmaya davet ediyor. Tüm bu soruların yanıtlarını kendi yolculuğunda yaşadıklarının yansımalarıyla birlikte bütün şeffaflığı ve içtenliğiyle veriyor.

Yaşam enerjimizi kaybetmeden hayattan keyif alarak nasıl güzel yaşlanacağımızı ve bu süreçte yogadan nasıl destek alabileceğimizi bu kitapta adım adım bulabilirsiniz. Her bir yeni sayfaya geçtikçe, güzel yaşlanmanın fizyolojik olarak kas, eklem, kemik yapımız, cildimiz, bedenimizin genelinde oluşan değişimlere karşı koyamayacağımızın kabulüne geçip hayatı olduğu haliyle kucaklayabilmek olduğuna siz de gönülden inanacaksınız.

Haberin Devamı

Yılların deneyiminin minnettarlığı ile yoluna devam eden Merih Kenet'e kulak verin;
“İçinizdeki güneşi hatırlayın… Onu küstürmeyin… Onu her gün selamlayıp şükrünüzü yapın. Güneş parlamakta iken içinize ışığını çekin ve hasadını toplamayı unutmayın.”

Yoganın güzel yaşlanmaya etkisinin yüzde doksan etkisi olduğuna inanan Kenet’e göre, yaşam enerjisinin en önemli iksiri gülmek; “Gülerken gözler bir tek çizgi olsun. Varsın gözlerimin yanındaki kaz ayakları çoğalsın. İçimde tek sıra halinde koşan, paytak kaz sürülerim var beni güldüren.”

Yazarlar