Bugün hava nasıl olacak? 16 Şubat Cumartesi hava durumu
Bugün hava nasıl olacak? 16 Şubat Cumartesi hava durumu Vatandaşlar bugün hava nasıl olacak sorusuna cevap ararken, hafta sonu planları yapmak için Cumartesi gününe ait hava durumunu öğrenmek istiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre ülkemiz genelinin çok bulutlu olacağı ifade ediliyor. Peki 16 Şubat Cuumartesi günü yağmur yağacak mı, bugün hava nasıl olacak? İşte Türkiye hafta sonunu nasıl geçirecek sorusunun cevabı!
15.02.2019 Gündem
1.5 tonluk termobarik füzesiyle vurdular! Savaşta eksen kırılması: Uyuyan dev sonunda uyandı
1.5 tonluk termobarik füzesiyle vurdular! Savaşta eksen kırılması: Uyuyan dev sonunda uyandı Rus ordusu Ukrayna'da savaşın başından beri ilk kez termobarik bir füze kullandı. Askeri uzmanlar ise bu durumun savaşta bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek füzenin özelliklerine yer verdi.
31.03.2024 Dünya
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz Polonya, Çekya ve diğer Baltık ülkelerinin korkutulduğunu savunan Rusya lideri, savaş alanına sürülecek F-16 jetlerini düşüreceklerini ilan ederek NATO'ya rest çekti.
28.03.2024 Dünya
İzmir'deki taksici cinayetinde karar
İzmir'deki taksici cinayetinde karar İzmir'de aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren sanık Delil Aysal, indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet ile 17 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2024 Gündem
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları, 8'inci gününde 660 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor. Çalışmalar makine dairesinde yoğunlaştırılırken, dalgıçlar görüş mesafesinin sıfır olması nedeniyle elle arama yapıyor.
22.02.2024 Gündem
Erzincan İliç'te son durum! Bakan Bayraktar: İkinci faz çalışmalarını başlattık
Erzincan İliç'te son durum! Bakan Bayraktar: İkinci faz çalışmalarını başlattık Erzincan’ın İliç ilçesindeki Anagold Maden sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçinin lokasyonu tespit edildi. Bakan Bayraktar, "Kayan toprağın tahliyesi, su alanlarının korunması için ilave tedbirlerin devreye alınması yönünde ikinci faz çalışmalarını başlattık." dedi. Öte yandan meydana gelen maden kazasında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı.
16.02.2024 Gündem
Taksici cinayetine adım adım götüren süreç! Gözden kaçan 4 büyük sorun var
Taksici cinayetine adım adım götüren süreç! Gözden kaçan 4 büyük sorun var İzmir'de yaşanan taksici Oğuz Erge cinayeti, tüm Türkiye'yi şoke etti. Her detayıyla kan donduran cinayetin faili Delil Aysal'ın davranışları ise hâlâ tartışılmaya devam ediyor. Peki bu cinayetten hangi dersler çıkarılmalı? İşte toplumun güven duygusunu derinden sarsarak büyük bir infial yaratan Oğuz Erge cinayetinde gözden kaçan 4 büyük sorun.
12.02.2024 Gündem
Son dakika... Alper Gezeravcı uzaydan dönüyor
Son dakika... Alper Gezeravcı uzaydan dönüyor İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu Dragon uzay aracı ve Axiom-3 görev ekibinin Dünya'ya dönüş yolculuğu başladı. Peki Gezeravcı ne zaman Dünya'ya ulaşacak? İşte detaylar...
7.02.2024 Dünya
MSB kaynaklarından F-16 ve F-35 açıklaması
MSB kaynaklarından F-16 ve F-35 açıklaması ABD’den talep edilen F-16'la ilgili onay süreci 26 Ocak'ta başladı. Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Yunanistan kaynaklı haber sitelerindeki iddiaları yalanlayarak açıklama yaptı.
1.02.2024 Haberler
MSB kaynaklarından F-16 ve F-35 açıklaması
MSB kaynaklarından F-16 ve F-35 açıklaması ABD’den talep edilen F-16'la ilgili onay süreci 26 Ocak'ta başladı. Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Yunanistan kaynaklı haber sitelerindeki iddiaları yalanlayarak açıklama yaptı.
1.02.2024 Gündem
MSB: Teröristler için her çırpınış, yeni bir yok oluş olacaktır
MSB: Teröristler için her çırpınış, yeni bir yok oluş olacaktır Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından 'Yeni kara harekatı olacak mı?' sorusuna yanıt geldi. Irak'ın kuzeyinde 20 aydır devam eden Pençe operasyonlarında 2 bin 477 mağara ve sığınak imha edilirken bölgeden yeni görüntüler de paylaşıldı.
18.01.2024 Haberler
Yeni kara harekatı olacak mı? sorusuna MSB kaynaklarından cevap: Kimsenin şüphesi olmasın
Yeni kara harekatı olacak mı? sorusuna MSB kaynaklarından cevap: Kimsenin şüphesi olmasın Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından 'Yeni kara harekatı olacak mı?' sorusuna yanıt geldi. Irak'ın kuzeyinde 20 aydır devam eden Pençe operasyonlarında 2 bin 477 mağara ve sığınak imha edilirken bölgeden yeni görüntüler de paylaşıldı.
18.01.2024 Gündem
Erdoğan'dan son dakika sınır ötesi operasyon açıklaması: Yeni adımlar atacağız
Erdoğan'dan son dakika sınır ötesi operasyon açıklaması: Yeni adımlar atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası alınan kararları açıkladı. Terörle mücadelede net mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Önümüzdeki aylarda kimin ne dediğine, hangi tehditleri savurduğuna bakmadan bu doğrultuda yeni adımları muhakkak atacağız." dedi.
16.01.2024 Gündem
220 bin liraya aldığı evden servet çıktı! 'Bugüne kadar yaptığım en iyi yatırım'
220 bin liraya aldığı evden servet çıktı! 'Bugüne kadar yaptığım en iyi yatırım' Youtube'a keyifli bir içerik hazırlamak için aldığı istifçi evinde adeta hazine buldu. Yaklaşık 220 bin liraya aldığı evin içinden çıkanlarla harcadığından çok daha fazlasını kazanan antikacı, "Bugüne kadar yaptığım en iyi yatırım" diyor.
31.12.2023 Yaşam
Kar radara girdi! İstanbul dahil sıcaklıklar 10 derece birden düşecek
Kar radara girdi! İstanbul dahil sıcaklıklar 10 derece birden düşecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden bir son dakika uyarısı geldi. Saatler sonra İstanbul’da sağanak şiddetini arttıracak ve sıcaklıklar bir anda düşecek. Konuya ilişkin CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen İstanbulluları saat verip uyardı. Prof. Dr. Şen, bu haftanın sonunda ve önümüzdeki haftanın başında kar yağışı ile ilgili uyarıda da bulundu. İşte tüm detaylar…
13.11.2023 Gündem
Önce Mısır sonra Türkiye'ye gelecekler! Sağlık koridoru çocuklara açılıyor
Önce Mısır sonra Türkiye'ye gelecekler! Sağlık koridoru çocuklara açılıyor Bakan Koca, Mısır ve İsrail ile Sağlık Koordinasyon Ekibi kurulduğunu açıkladı. Kanser hastası çocuklar önce Mısır’a gidecek ardından Türkiye’ye getirilecek.
11.11.2023 Gündem
100 yıla damga vuran 10 önemli olay
100 yıla damga vuran 10 önemli olay Cumhuriyet, daha 16 yaşındayken bir dünya savaşı ile karşı karşıya kaldı, 27 yaşında tek parti döneminin ardından yepyeni bir tecrübeye kavuştu. 37 yaşında darbeyle tanıştı, 51 yaşında Kıbrıs’a barış götürdü. İşte 100 yılda geçilen zorlu ve önemli duraklardan bazıları...
29.10.2023 Gündem
Osmanlı Padişahları Sıralaması: Kronolojik Osmanlı Devleti'nin Padişah Listesi, Dönemlere Padişah Sıralaması ve Soy Ağacı
Osmanlı Padişahları Sıralaması: Kronolojik Osmanlı Devleti'nin Padişah Listesi, Dönemlere Padişah Sıralaması ve Soy Ağacı Türk tarihinin yanı sıra dünya tarihinde de büyük yer kaplayan Osmanlı İmparatorluğu'nun öyküsü 1200’lü yıllara dayanır. Osmanlı Devleti’nin padişah listesi de oldukça uzundur. Osmanlı padişahları sıralaması Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi ile başlarken son padişah Sultan Vahdettin ile sona erer. Yükselmeden sonraki dağılma dönemine dek genişleyen Osmanlı’nın soy ağacı oldukça uzundur. Kuruluş, yükselme, gerileme ve dağılma dönemi olarak tarihe yansımıştır. Osmanlı padişahları sıralaması ve listesi ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç'tan Kıbrıs'taki olaylarla ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç'tan Kıbrıs'taki olaylarla ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
19.08.2023 Gündem
NATO zirvesi sonrası ABD ile yeni dönem!
NATO zirvesi sonrası ABD ile yeni dönem! Salı günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden bir araya geldi. İsveç'in NATO'ya onayı sonrası olumlu bir havada geçen görüşme sonrası BBC'den iki ülkenin yeni dönemdeki belirleyici unsurlarına dair bir analiz geldi.
14.07.2023 Dünya
Büyük Yıkımın Ardından…
Büyük Yıkımın Ardından… 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde ve Elbistan ilçesi merkezli 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremler Kahramanmaraş başta olmak üzere Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerini de kapsayan geniş bir alanda büyük bir yıkıma ve çok sayıda can kaybına neden oldu.
27.03.2023 Mimarlık
75 saniyede değişen hayat! Korkusuzca uyudukları yeri bir mesajla buldular
75 saniyede değişen hayat! Korkusuzca uyudukları yeri bir mesajla buldular 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremini yaşayan ve hayatları bir anda değişen binlerce insan, yeni ve güvenli bir yaşam kurmaya çalışıyor. Depremde iş yerini ve yakınlarını kaybeden Kahramanmaraş doğumlu Gökhan Şamil Marangoz ve ailesi de deprem sonrası bambaşka bir yaşama adapte olanlardan. İşte sosyal medya üzerinden yazdıkları bir mesajla 8 metrekarelik karavanlarına kavuşan Marangoz ailesinin baştan sona yaşadıkları...
23.03.2023 Gündem
Meteoroloji'den flaş uyarı! Saat verdi, yağışlar geri geliyor
Meteoroloji'den flaş uyarı! Saat verdi, yağışlar geri geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin yarından itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceğini, bu çerçevede yağmur, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olabileceğini bildirdi.
21.03.2023 Gündem
Deprem bölgesinde son durum nasıl? Bakan Akar CNN Türk'te açıkladı: Gidilmedik köy, ilçe bırakmadık
Deprem bölgesinde son durum nasıl? Bakan Akar CNN Türk'te açıkladı: Gidilmedik köy, ilçe bırakmadık Askerin deprem bölgesinde sürdürdüğü faaliyetler neler? Gemi hastaneler, hasta ve yaralılara hangi imkanları sağlıyor? 'Asker kışladan geç çıkarıldı' iddialarına ne cevap veriyor? Hudut güvenliğinde zafiyet oluştu mu? Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN Türk'te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
11.03.2023 Gündem