Adana

Adana

Son dakika Adana haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Adana gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Adana haber sayfamızda...

Adana

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 75.352 adana haberi bulunmuştur.
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcak ve ve güneşli havaları beklerken önümüzdeki 3 gün için yeni uyarı geldi. Toz taşımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. İstanbul için bu gece işaret edildi. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Gündem
3 ay içinde 5 motosiklet çaldı! 'Pes' dedirten savunma
3 ay içinde 5 motosiklet çaldı! 'Pes' dedirten savunma Adana'da 3 ayda 5 motosiklet çalan zanlı, "Motosikletleri bir tanıdığımın avukat masraflarını karşılamak için çalıp, sattım" diyerek kendini savundu.
23.04.2024 Haberler
3 ay içinde 5 motosiklet çaldı! 'Pes' dedirten savunma
3 ay içinde 5 motosiklet çaldı! 'Pes' dedirten savunma Adana'da 3 ayda 5 motosiklet çalan zanlı, "Motosikletleri bir tanıdığımın avukat masraflarını karşılamak için çalıp, sattım" diyerek kendini savundu.
23.04.2024 Gündem
Gerçek güvenlik kamerası kaydıyla ortaya çıktı: Oğlumun kanı içine aktı
Gerçek güvenlik kamerası kaydıyla ortaya çıktı: Oğlumun kanı içine aktı Adana'da hırsızlık yaptığı iddia edilen bir kişi, apartman yöneticisinin güvenlik kamerası görüntülerini polise vermesine sinirlenip yöneticiyi 9 yerinden bıçakladı. Yönetici ölümden dönerken aile cezaevine giren zanlının en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.
23.04.2024 Haberler
Gerçek güvenlik kamerası kaydıyla ortaya çıktı: Oğlumun kanı içine aktı
Gerçek güvenlik kamerası kaydıyla ortaya çıktı: Oğlumun kanı içine aktı Adana'da hırsızlık yaptığı iddia edilen bir kişi, apartman yöneticisinin güvenlik kamerası görüntülerini polise vermesine sinirlenip yöneticiyi 9 yerinden bıçakladı. Yönetici ölümden dönerken aile cezaevine giren zanlının en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.
23.04.2024 Gündem
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)?
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu sene Salı gününe isabet ediyor. Resmi bayramlardan olan 23 Nisan günü tatil kabul ediliyor. 23 Nisan Salı günü bazı illerde toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek. Salı günü İstanbul'da otobüs, metrobüs, marmaray, metro, vapur ücretsiz mi? İşte, toplu taşıma ücretsiz olan iller...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Şampiyonluk hesapları yeniden yapılıyor! İşte kalan maçlar, puan durumu ve tüm ihtimaller
Şampiyonluk hesapları yeniden yapılıyor! İşte kalan maçlar, puan durumu ve tüm ihtimaller Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalıncı şampiyonluk yarışında hesaplar yeniden yapılmaya başlandı. İşte ligin geri kalanında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçları, puan durumu ve tüm ihtimaller...
23.04.2024 Galatasaray
Aksaray'da korkunç olay! Ölen borçlusunun mezarını ateşe verip cesedi yakmak istedi
Aksaray'da korkunç olay! Ölen borçlusunun mezarını ateşe verip cesedi yakmak istedi Aksaray’da 8 gün önce tüfekle yaşamına son veren borçlusunun ödeme gününde mezarı başına giden alacaklı şahıs, mezarı kısmen açıp ateşe verirken, mezarı tamamen açmak üzereyken bekçi ve polis ekiplerince yakalandı. Tüm bu yaptıklarını sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlayan şahsın konuşmaları ve yaptıkları tüyler ürpertti.
22.04.2024 Gündem
Yokuş aşağı kayan kamyon 11 aracı biçti
Yokuş aşağı kayan kamyon 11 aracı biçti Esenyurt'ta feci bir kaza meydana geldi. Yokuş aşağı kayan kamyon tam 11 aracı biçip pide dükkanına girdi.
22.04.2024 Gündem
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bu yılın ilk 3 ayında Adana'da ihracatın yüzde 9 arttığını belirterek, "Bu başarıların asıl sahipleri Adanalı girişimci kardeşlerimi yürekten kutluyorum" dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, PFDK'ya sevk edildi!
Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, PFDK'ya sevk edildi! TFF Hukuk Müşavirliği, PFDK sevklerini açıkladı.
22.04.2024 Süper Lig
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu Bursa İnegöl korkunç bir olay gerçekleşti. Boş bir arazide 6’sı yavru 7 kedi parçalanmış halde bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
Evinde ölü bulunmuştu... Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Adana’da defnedildi
Evinde ölü bulunmuştu... Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Adana’da defnedildi ABD'de kaldığı evde ölü bulunan 28 yaşındaki sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, memleketi Adana’da toprağa verildi.
22.04.2024 Gündem
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luka Modric'in geleceğine dair kararını verdiği öğrenildi. Hırvat yıldızla ilgili transfer iddiaları Eyüpspor tarafından yalanlanmıştı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma Adana’da uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak, "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın (45), ifadesi ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Muslera'dan ayrılık sözleri! 'Galatasaray buna izin vermez'
Muslera'dan ayrılık sözleri! 'Galatasaray buna izin vermez' Galatasaray'ın yeni sözleşmesini uzattığı Fernando Muslera, çarpıcı açıklamalarda bulundu ve milli takım kariyerini noktaladığını söyledi.
22.04.2024 Galatasaray
Kazada ölen astsubay ile ilgili kahreden detay! 'Beni buraya gömün'
Kazada ölen astsubay ile ilgili kahreden detay! 'Beni buraya gömün' Şırnak'ın Cizre ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Halil Kurt'un cenazesi, memleketi Adana'nın Kozan ilçesinde bir yıl önce babasına gösterdiği yerde toprağa verildi.
22.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Peki sağanak ve soğuk havalar kaç gün daha devam edecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.04.2024 Gündem
El Clasico sonrası Ancelotti, Arda Güler ile özel görüştü! Kararını açıkladı
El Clasico sonrası Ancelotti, Arda Güler ile özel görüştü! Kararını açıkladı Real Madrid'in El Clasico'da Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından takım arkadaşlarıyla sevinç gösterilerine katılmayan Arda Güler için Ancelotti flaş bir karar aldı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Uçuruma düşen minibüsteki 4 kişinin öldüğü kazada yaralılar o anları anlattı
Uçuruma düşen minibüsteki 4 kişinin öldüğü kazada yaralılar o anları anlattı Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçisi taşıyan bir minibüs, seyir halindeyken kontrolden çıkıp uçurumdan düştü. Kaza sonrası alev alan minibüsteki 4 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken yaralıların anlattıkları ise kan dondurdu.
22.04.2024 Haberler
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçisi taşıyan bir minibüs, seyir halindeyken kontrolden çıkıp uçurumdan düştü. Kaza sonrası alev alan minibüsteki 4 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken yaralıların anlattıkları ise kan dondurdu.
22.04.2024 Gündem
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın ölümü hakkında korkunç iddialar söz konusu...
22.04.2024 Televizyon
Miguel Crespo 'feda' dedi! Fenerbahçe'den ayrılığının gerçeklerini açıkladı
Miguel Crespo 'feda' dedi! Fenerbahçe'den ayrılığının gerçeklerini açıkladı Ara transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Rayo Vallecano'nun yolunu tutan Miguel Crespo, sarı-lacivertlilerden ayrılık süreci hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu ve bilinmeyenleri duyurdu. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi Nani'nin sözleşmesi feshediliyor!
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi Nani'nin sözleşmesi feshediliyor! Adana Demirspor, teknik direktör Hikmet Karaman'ın talebiyle kadro dışı bıraktığı Luis Nani'nin sözleşmesini feshetmek için görüşmelere başladı.
22.04.2024 Adana Demirspor
Yatırım dolandırıcılarına 8 ilde operasyon! 19 kişi yakalandı
Yatırım dolandırıcılarına 8 ilde operasyon! 19 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 8 ilde gerçekleştirilen Sibergöz-32 operasyonunun detaylarını paylaştı.
22.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Adana ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.