Afad

Afad

Son dakika AFAD haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AFAD gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AFAD haber sayfamızda...

Afad

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.539 afad haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 18 NİSAN 2024 | Kandilli AFAD TOKAT'TA deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde ve derinliğinde oldu?
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 18 NİSAN 2024 | Kandilli AFAD TOKAT'TA deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde ve derinliğinde oldu? En son depremler listesi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar Kandilli ve AFAD tarafından yayınlanan son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görüntüleyebiliyor. Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de sık sık meydana gelen depremler bölge halkında kısa süreli tedirginliğe neden olabiliyor. İşte 18 Nisan 2024 itibariyle son depremler.
18.04.2024 Bilgi Rehberi
İzmir'de 2 fabrikada yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor
İzmir'de 2 fabrikada yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor İzmir'de 1'i kauçuk, 1'i plastik olmak üzere 2 ayrı fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler yangına müdahale ediyor.
18.04.2024 Gündem
Tokat'ta bir deprem daha oldu! AFAD duyurdu
Tokat'ta bir deprem daha oldu! AFAD duyurdu Tokat Sulusaray'da 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından 4,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem saat 02.35 sularında oldu.
17.04.2024 Gündem
SON DAKİKA! Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
SON DAKİKA! Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu AFAD, Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem saat 01.06 sularında meydana geldi ve büyük paniğe neden oldu. Üç ilçede eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
18.04.2024 Gündem
Muğla'da 3,9 büyüklüğünde korkutan deprem! AFAD duyurdu
Muğla'da 3,9 büyüklüğünde korkutan deprem! AFAD duyurdu Muğla Menteşe'de saat 23.43 sularında 3,9 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli paniğe neden oldu.
17.04.2024 Gündem
Çanakkale’de su yolu kazısı sırasında toprak kaydı! Kurtarma çalışmaları sürüyor
Çanakkale’de su yolu kazısı sırasında toprak kaydı! Kurtarma çalışmaları sürüyor Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, hayır çeşmesi için su yolu kazısı yapıldığı sırada meydana gelen toprak kaymasında bazı kişilerin göçük altında kaldığı ihbarı üzerine arama kurtarma çalışması başlatıldı.
17.04.2024 Haberler
Çanakkale’de su yolu kazısı sırasında toprak kaydı! 2 kişi hayatını kaybetti
Çanakkale’de su yolu kazısı sırasında toprak kaydı! 2 kişi hayatını kaybetti ​Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, hayır çeşmesi için su yolu kazısı yapıldığı sırada meydana gelen toprak kaymasında devam eden çalışmalarda Sefer Arslan'ın cansız bedenine ulaşılırken, göçük altından 3.5 saat sonra çıkarılan Tahir Ödemiş de kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
17.04.2024 Gündem
DEPREMZEDE KİRA YARDIMI SON DURUM 2024: AFAD deprem kira yardımı neden yatmadı, kira desteği bitti mi?
DEPREMZEDE KİRA YARDIMI SON DURUM 2024: AFAD deprem kira yardımı neden yatmadı, kira desteği bitti mi? AFAD deprem kira desteği ödemeleri yapılıyor. Yardımdan faydalanan vatandaşlar aylık olarak deprem kira desteği ödemelerini sorguluyor. 6 Şubat depremleri ardından gündeme gelen AFAD depremzede kira yardımı uzatıldı mı, neden yatmadı?
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Büyükçekmece'de feci kaza! Ani manevra sonucu göle uçtu, kurtarılamadı...
Büyükçekmece'de feci kaza! Ani manevra sonucu göle uçtu, kurtarılamadı... Büyükçekmece'de TIR'a çarpmamak için ani manevra yapan otomobil göle uçtu. Otomobil sürücüsü kazada hayatını kaybetti. Otomobil yapılan incelemelerin ardından çekici yardımıyla gölden çıkarıldı.
16.04.2024 Gündem
Son dakika: Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
DEPREM HABERLERİ 16 NİSAN 2024 | Bugünkü son depremler AFAD/KANDİLLİ: Deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde?
DEPREM HABERLERİ 16 NİSAN 2024 | Bugünkü son depremler AFAD/KANDİLLİ: Deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde? Deprem haberleri yakından takip ediliyor. Deprem kuşağında yer alan ülkemizde birçok bölgede sık sık deprem meydana gelmektedir. Bulunduğu bölgede ve yakın çevresinde deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar son depremler listesine bakarak en son nerede deprem olduğunu görüntüleyebiliyor. İşte 16 Nisan 2024 son dakika depremler.
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Rus ressam Kirillova açıkladı! "Eski Hititlerin bakış açısı çok değişik"
Rus ressam Kirillova açıkladı! "Eski Hititlerin bakış açısı çok değişik" Ankara'da gerçekleştirilen sergide bulunan Rus ressam Tatiana Kirillova'dan açıklamalar. Kirillova "Hitit kültürü, bana ilham veriyor" dedi.
15.04.2024 Kültür Sanat
Malatya'da 3,5 büyüklüğünde korkutan deprem! AFAD duyurdu
Malatya'da 3,5 büyüklüğünde korkutan deprem! AFAD duyurdu Malatya'da 3,5 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. Depremi AFAD son dakika olarak duyurdu.
15.04.2024 Gündem
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü Siirt’te, Ahmet Yıldız (60), ot toplarken 150 metre yüksekten kayalıklara düştü. Yıldız, hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
15.04.2024 Haberler
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü Siirt’te, Ahmet Yıldız (60), ot toplarken 150 metre yüksekten kayalıklara düştü. Yıldız, hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
15.04.2024 Gündem
Dereye düşen 6 yaşındaki Yusuf'tan 23 saat sonra acı haber
Dereye düşen 6 yaşındaki Yusuf'tan 23 saat sonra acı haber Iğdır’da, eriyen karlardan dolayı suyla dolan dere yatağına düşen Yusuf Oktay'ın (6), 23 saat sonra cansız bedeni bulundu.
15.04.2024 Gündem
Uçurumun ucunda! Mahalle 4 aydır kabusu yaşıyor
Uçurumun ucunda! Mahalle 4 aydır kabusu yaşıyor Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Corak köyünün mahallesinde oluşan heyelan, mahalle sakinlerine zor günler yaşatıyor. Mahalle sakinleri ulaşıma kapanan yolun 4 aydır yapılmayı bekliyor.
15.04.2024 Gündem
DEPREM Mİ OLDU? Son dakika son depremler 15 Nisan 2024 tarihli harita üzerinde son depremler
DEPREM Mİ OLDU? Son dakika son depremler 15 Nisan 2024 tarihli harita üzerinde son depremler Son dakika son depremler listesi araştırılıyor. Sürekli güncellenen AFAD & Kandilli Rasathanesi son depremler listesi yakından takip ediliyor. Anlık sarsıntı hisseden vatandaşlar; deprem mi oldu, son depremler araştırmalarına geçiyor. İşte 15 Nisan 2024 bugüne ait son dakika son depremler haberimizde...
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Haberler
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Gündem
Datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem
Datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
15.04.2024 Gündem
DEPREM Mİ OLDU? 15 Nisan 2024 En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli Rasathanesi/AFAD son depremler (Deprem Haberleri)
DEPREM Mİ OLDU? 15 Nisan 2024 En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli Rasathanesi/AFAD son depremler (Deprem Haberleri) Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bugün deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde ve derinliğinde, saat kaçta deprem meydana geldiğini görüntüleyebiliyor. Peki, bugün deprem oldu mu? 15 Nisan son depremler.
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı!
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı! Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait teleferikte Konyaaltı’nda meydana gelen kaza ile ilgili bilirkişi ön raporu tamamlandı. Teleferik kazasının bilirkişi ön raporunun detaylarını CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak anlattı.
14.04.2024 Gündem
Sibel Can'a iş insanı hayranından 87 bin TL'lik jest!
Sibel Can'a iş insanı hayranından 87 bin TL'lik jest! Ünlü şarkıcı Sibel Can, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. İsmini vermek istemeyen bir hayranı, ünlü şarkıcıya şaşırtan bir jest yaptı.
14.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Afad ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.