Afrin

Afrin

Son dakika afrin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan afrin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan afrin haber sayfamızda...

Afrin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.919 afrin haberi bulunmuştur.
Napolyon'un gözde komutanıydı, 'Kürt Süleyman' öldürdü! Başını kesip müzeye koydular
Napolyon'un gözde komutanıydı, 'Kürt Süleyman' öldürdü! Başını kesip müzeye koydular Süleyman el-Halebi, Kürt kökenli bir Osmanlı vatandaşıydı. Ancak bugün kafatası Paris'te İnsan Müzesi'nde sergileniyor. Peki El-Ezher Üniversitesi'nde İslami ilimler okuyan bu genç âlim, Napolyon'un en güvendiği komutanını nasıl öldürmüştü? İşte tüm detaylarıyla Süleyman el-Halebi'nin hikâyesi.
23.03.2024 Yaşam
Irak’ta harekat Suriye’de diplomasi
Irak’ta harekat Suriye’de diplomasi Türkiye, Irak’ın kuzeyinde askeri harekatın yanı sıra istihbarat operasyonları ve diplomatik girişimler ile bu yıl içinde Irak sınır hattındaki güvenli bölgeyi tamamlamayı planlıyor.
22.03.2024 Gündem
Unutulmuş krallığın başkenti Aççana
Unutulmuş krallığın başkenti Aççana Hatay’da 4 bin yıllık geçmişe sahip Aççana Höyük’teki kazılarla Mukiş Krallığı’nın başkenti Alalah’ın tarihi aydınlatılıyor. Kazılarda iklime bağlı gelişen büyük değişikliklerin, insan hareketlerinin izleri de sürülüyor.
19.02.2024 Arkeoloji
DEAŞ’a 5 büyük operasyon
DEAŞ’a 5 büyük operasyon Türkiye istihbarat ve güvenlik birimleri ile 2021 Nisan ayından itibaren Suriye’de El Kureyşi’nin etkisiz hale getirilmesi de dahil terör örgütü DEAŞ’a 4 önemli operasyonla büyük darbe indirdi.
5.02.2024 Gündem
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
1 ayda sorumlu düzeyde 10 terörist yok edildi
1 ayda sorumlu düzeyde 10 terörist yok edildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi.
30.12.2023 Gündem
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde hava harekatı: 26 terörist etkisiz hale getirildi
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde hava harekatı: 26 terörist etkisiz hale getirildi Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik hava harekâtlarında ilk belirlemelere göre en az 26 terörist etkisiz hâle getirildi.
25.12.2023 Haberler
Şehitlerimizi kalbimize gömdük! Şehit babasından 'Demirtaş' isyanı
Şehitlerimizi kalbimize gömdük! Şehit babasından 'Demirtaş' isyanı Bakan Güler, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 29 hedefin vurularak imha edildiği hava harekâtlarını Hava Kuvvetleri Harekât Merkezi’nden sevk ve idare etti. Güler, “Teröristler, kahraman Mehmetçiğin pençesinden kurtulamayacak” dedi. Şehit düşen kahramanlar da son yolculuklarına uğurlandı.
25.12.2023 Gündem
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar’ın (25) cenazesi Mardin’de, Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in (25) cenazesi Gaziantep'te, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan (22)'ın cezaesi Elazığ’da, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan'ın (25) cenazesi, memleketi Yozgat'ın Sorgun ilçesinde toprağa verildi.
24.12.2023 Gündem
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar’ın (25) cenazesi, Mardin’e getirildi. Şehidin eşi Semanur Erdemir Dündar, uzun süre gözyaşı döktü. Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in (25) cenazesi ise Gaziantep'e getirildi.
24.12.2023 Haberler
MİT'ten nokta operasyon! YPG’nin sözde Ayn El Arab eyalet sorumlusu Bahoz Afrin öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! YPG’nin sözde Ayn El Arab eyalet sorumlusu Bahoz Afrin öldürüldü MİT, Suriye sınır hattında konuşlu güvenlik güçlerimize yönelik tacizlerin sürdüğü Ayn El Arab’da, PKK/YPG sözde Ayn El Arab Sorumlusu Bahoz Afrin kod adlı teröristi etkisiz hale getirdi.
24.12.2023 Haberler
Son dakika... MİT'ten nokta operasyon! YPG’nin sözde Ayn El Arab eyalet sorumlusu Bahoz Afrin öldürüldü
Son dakika... MİT'ten nokta operasyon! YPG’nin sözde Ayn El Arab eyalet sorumlusu Bahoz Afrin öldürüldü MİT, Suriye sınır hattında konuşlu güvenlik güçlerimize yönelik tacizlerin sürdüğü Ayn El Arab’da, PKK/YPG sözde Ayn El Arab Sorumlusu Bahoz Afrin kod adlı teröristi etkisiz hale getirdi.
24.12.2023 Gündem
CHP'den şehitler sonrası 'bildiri' çıkışı! AK Partili Çelik: Utanç verici bir tutum
CHP'den şehitler sonrası 'bildiri' çıkışı! AK Partili Çelik: Utanç verici bir tutum AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten, CHP'nin 12 şehit için Meclis’teki ortak bildiriyi imzalamama kararına tepki geldi.
24.12.2023 Gündem
Bayraktar TB2'den yeni rekor!
Bayraktar TB2'den yeni rekor! Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Haberler
Bayraktar TB2'den yeni rekor!
Bayraktar TB2'den yeni rekor! Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Ekonomi
MİT'ten Suriye'de operasyon! Bager Öndeş etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de operasyon! Bager Öndeş etkisiz hale getirildi MİT, PKK/YPG’nin Suriye/Tel Rıfat bölgesindeki teknik cihaz ve drone sorumlusu olan 'Akif Amed' kod adlı Bager Öndeş'i, Suriye’de düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
4.12.2023 Gündem
'İsrail'de nükleer silah, Filistin'de sapan taşı var'
'İsrail'de nükleer silah, Filistin'de sapan taşı var' TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, "Bu, bir katliam. İsrail katliamı. Gazze katliamı. İsrail soykırımı, Gazze soykırımı. Bu bir alçaklık, namussuzluk. Bu, insan dışı bir şey. Burada savaş yok. Savaş 2 ordu arasında olur. En son ortaya nükleer silah da çıktı. Karşıda ne var? Sapan taşı var" dedi.
3.12.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'lı Remzi Avcı etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! PKK'lı Remzi Avcı etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik darbeler peş peşe devam ederken MİT, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye kentinde başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. Kırmızı kategoride yer alan teröristin etkisiz hale getirildiği bildirilirken operasyonun detayları da ortaya çıktı.
14.11.2023 Haberler
MİT'ten nokta operasyon! PKK'lı Remzi Avcı etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! PKK'lı Remzi Avcı etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik darbeler peş peşe devam ederken MİT, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye kentinde başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. Kırmızı kategoride yer alan teröristin etkisiz hale getirildiği bildirilirken operasyonun detayları da ortaya çıktı.
14.11.2023 Gündem
Duvar caydırıyor İHA’lar görüyor
Duvar caydırıyor İHA’lar görüyor Türk ordusu, “caydırma-görme-bulma” temelinde; beton duvar, hendek, İHA, gelişmiş kamera sistemleri, tel çit, gözetleme kulesi, radyo frekans dalgası, fiber optik kablo ve devriye sistemi ile sınırları koruyor
2.11.2023 Gündem
Suriye sınırına modüler beton duvarların inşası tamamlandı
Suriye sınırına modüler beton duvarların inşası tamamlandı MSB Savunma ve Güvenlik Genel Müdürlüğü Plan Harekat Koordinasyon Daire Başkanı Tuğgeneral Serkan Bircan, "Suriye hududumuzun, 911 kilometre olan kara bölümünün 837 kilometresinin tamamında modüler beton duvarların inşası tamamlanmıştır. İran hududunda ise 479 kilometre olarak planlanmış, hali hazırda 310 kilometrenin modüler duvar inşası tamamlamıştır" dedi.
31.10.2023 Gündem
Mehmet Kalyoncu, Bünyamin Derman, Cem Yılmaz:  Şehir, insanlardan başka nedir ki?
Mehmet Kalyoncu, Bünyamin Derman, Cem Yılmaz: Şehir, insanlardan başka nedir ki? Hatay'ın ve Adıyaman'ın yeniden ihyası projelerine liderlik eden Türkiye Tasarım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, Kentsel Yenileme Merkezi Kurucu Ortağı Cem Yılmaz ve DB Mimarlık Kurucu Ortağı Bünyamin Derman ile projenin kapsamını, temel planlama yaklaşımlarını, ulusal ve uluslararası paydaşlarını, rant kültürü ve soylulaştırma tehlikelerine karşı alınan önlemleri ve geçmişte yapılan hatalardan nasıl dersler çıkarıldığını konuştuk.
30.10.2023 Mimarlık
Yunan gazetesi yazdı: Ankara ile Washington arasındaki 'diken'
Yunan gazetesi yazdı: Ankara ile Washington arasındaki 'diken' Ankara'daki saldırı girişimi sonrası Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde yaptığı peş peşe operasyonlar dünya medyası tarafından dikkatli gözlerle takip eliyor. Bölgedeki teröristlere desteğe devam eden ABD ile Türkiye arasındaki gerilimde son başlık ise SİHA oldu.
6.10.2023 Dünya
İstiklal planlayıcısı terörist de etkisiz
İstiklal planlayıcısı terörist de etkisiz Başarılı nokta operasyonlarına bir yenisini ekleyen MİT, İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısını planlayan Nabo Kele Hayri isimli PKK’lı teröristi de etkisiz hale getirdi.
5.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Afrin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.