Ağaç

Ağaç

Son dakika ağaç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ağaç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ağaç haber sayfamızda...

Ağaç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.422 ağaç haberi bulunmuştur.
Malezya’da 'ağaç' paniği: Bir kişi öldü, 17 araçta hasar oluştu
Malezya’da 'ağaç' paniği: Bir kişi öldü, 17 araçta hasar oluştu Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da yol kenarındaki dev ağacın devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı, 17 araçta ise hasar meydana geldi.
7.05.2024 Dünya
Minik Edanur parkta su birikintisinde ölmüştü! İBB müdürü teslim oldu
Minik Edanur parkta su birikintisinde ölmüştü! İBB müdürü teslim oldu Küçükçekmece su dolu çukura düşerek hayatını kaybeden minik Edanur Gezer'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas, savcılığa teslim oldu.
6.05.2024 Haberler
Minik Edanur parkta su birikintisinde ölmüştü! İBB müdürü teslim oldu
Minik Edanur parkta su birikintisinde ölmüştü! İBB müdürü teslim oldu Küçükçekmece su dolu çukura düşerek hayatını kaybeden minik Edanur Gezer'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas, savcılığa teslim oldu. Sukas, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
6.05.2024 Gündem
İntihar edeceğini söyleyip yardımına çağırdı! Öğretmenin korkunç sonu
İntihar edeceğini söyleyip yardımına çağırdı! Öğretmenin korkunç sonu Samsun'da bir büfeci boşanma aşamasında olduğu İngilizce öğretmeni eşine 'kendini öldürüp intihar edeceği' mesajı attıktan sonra yardımına giden kadını öldürdü. Gözaltına alınan Ahmet Çay'ın 19 kaydı olduğu öğrenildi.
6.05.2024 Gündem
İstanbul'un göbeğinde yarışmaya hazırlanan sporcuyu başıboş köpek ısırdı
İstanbul'un göbeğinde yarışmaya hazırlanan sporcuyu başıboş köpek ısırdı Kağıthane’de başıboş köpek, yürüyüş yapan triatlon sporcusu Mehmet Ayan'ı bacağından ısırdı. O esnada köpeğini gezdirmeye çıkaran bir kadın, köpeklerin videosunu çeken yaralı sporcuya tepki gösterdi.
6.05.2024 Gündem
Yer: Gezi Parkı! Başına ağaç dalı düşen kadın hastanelik oldu
Yer: Gezi Parkı! Başına ağaç dalı düşen kadın hastanelik oldu Taksim Gezi Parkı’nda oturan kadının üstüne ağaçtan kopan büyük bir dal parçası düştü. Neye uğradığını şaşıran kadın başından yaralanırken, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
6.05.2024 Gündem
Binlerce kişi oraya ulaşmak için akın etti! Gün ağarırken buluştular
Binlerce kişi oraya ulaşmak için akın etti! Gün ağarırken buluştular Edirne'de, 'baharın habercisi' olarak kabul edilen Kakava- Hıdırellez Şenlikleri’nin 2'nci gününde, Romanlar ile kente gelen yerli ve yabancı turistler Sarayiçi'nde Tunca Nehri kıyısına akın etti. Nehir kıyısında toplanan kalabalık kağıtlara yazdıkları dileklerini suya bırakıp, ağaçlara asarak geleneği yaşattı.
6.05.2024 Gündem
Hıdırellez nedir, ne zaman kutlanır 2024? Hıdırellez günü ne yapılır, nasıl kutlanır? Hıdırellez dilekleri ve gelenekleri!
Hıdırellez nedir, ne zaman kutlanır 2024? Hıdırellez günü ne yapılır, nasıl kutlanır? Hıdırellez dilekleri ve gelenekleri! Hızır ve İlyas peygamberlerin buluştuğu gün olarak kabul edilen Hıdırellez her yıl kutlanıyor. Birçok kültürün ortak bayramı olarak görülen Hıdırellez'de dileklerin kabul edileceğine inanılıyor. Peki, Hıdırellez nedir, ne zaman 2024? Hıdırellez'de ne yapılır, nasıl kutlanır? İşte Hıdırellez dilekleri ve gelenekleri…
6.05.2024 Bilgi Rehberi
Bilirkişi raporu Edanur’un ölümünü böyle değerlendirdi: Ağır tedbirsizlik ve ilgisizlik var
Bilirkişi raporu Edanur’un ölümünü böyle değerlendirdi: Ağır tedbirsizlik ve ilgisizlik var İstanbul’da beş yaşındaki Edanur’un parkta su dolu çukura düşüp ölmesiyle ilgili İBB iştiraki İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas’ı yakalamak için çalışmalar sürerken, şirkette görevli bir mühendis tutuklandı.
6.05.2024 Gündem
Minik Edanur'un ölümüne 1 tutuklama
Minik Edanur'un ölümüne 1 tutuklama Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 3 İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanından 1’i tutuklanırken, 2 işçi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
5.05.2024 Haberler
Nesneler üzerinden geçmişe yolculuk
Nesneler üzerinden geçmişe yolculuk “100 Kitap 100 Nesne”, Cumhuriyet’in ilk 100 yılına nesneler üzerinden mercek tutan alternatif bir tarih ansiklopedisi. Okuru yakın tarihin gündelik ve siyasal yaşamına götürüyor…
5.05.2024 Kültür Sanat
4 İBB çalışanı için gözaltı kararı
4 İBB çalışanı için gözaltı kararı İstanbul Küçükçekmece’de 5 yaşındaki Edanur Gezer’in İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından açılan çukura düşürek boğulmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada 4 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
5.05.2024 Gündem
Gül ağacının altında buluşalım
Gül ağacının altında buluşalım Baharın gelmesi için önce kıştan kurtulmak gerek. Bahar bir gelir, bir gider, güneş açar, yağmurlar kovalar, ama Hıdırellez ile gerçek anlamda bahar gelmiş, hatta yaz günleri başlamış sayılır. İklim değişikliğinden haberi var mı bilemeyiz ama eskiden Hıdırellez, yaz günlerinin açılış bayramı gibiydi.
4.05.2024 Pazar
Son dakika: İhmal kurbanı Edanur Gezer'in ölümünde 4 gözaltı
Son dakika: İhmal kurbanı Edanur Gezer'in ölümünde 4 gözaltı İstanbul Küçükçekmece’de beş yaşındaki Edanur Gezer’in su dolu çukura düşüp öldüğü olayla ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
4.05.2024 Gündem
Akran dehşeti! 7 öğrenci bir çocuğu bayıltana kadar dövdü
Akran dehşeti! 7 öğrenci bir çocuğu bayıltana kadar dövdü Esenyurt’ta okulda bir grup öğrenci ile tartışan çocuk, ertesi gün sokak ortasında tekme tokat bayılana kadar darp edildi. Çocuğun kolu kırılırken, yaşanan darp anı saniye saniye görüntülendi.
2.05.2024 Haberler
Akran dehşeti! 7 öğrenci bir çocuğu bayıltana kadar dövdü
Akran dehşeti! 7 öğrenci bir çocuğu bayıltana kadar dövdü Esenyurt’ta okulda bir grup öğrenci ile tartışan çocuk, ertesi gün sokak ortasında tekme tokat bayılana kadar darp edildi. Çocuğun kolu kırılırken, yaşanan darp anı saniye saniye görüntülendi.
2.05.2024 Gündem
YENİ 3 MAYIS BİM KATALOĞU | BİM 3 Mayıs Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? Türk Kahvesi Makinesi, Çay Makinesi, Blender Set, Mikrodalga Fırın
YENİ 3 MAYIS BİM KATALOĞU | BİM 3 Mayıs Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? Türk Kahvesi Makinesi, Çay Makinesi, Blender Set, Mikrodalga Fırın BİM mağazalarında Salı ve Cuma günleri satışa sunulan yeni kataloglar yayımlandı. Bu hafta Cuma günü BİM mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında Şarjlı Elektrikli Süpürge, Çay Makinesi, Blender Set, Tost Makinesi, Tava, Düdüklü Tencere Seti, Seramik Karnıyarık Tenceresi, Güral Porselen 24 Parça Yemek Takımı, Yumak Çeşitleri, Benzinli Ağaç Kesme Motoru, Budama Makinesi, Basınçlı Yıkama Makinesi gibi birçok ürün satışta olacak. İşte 3 Mayıs BİM yeni aktüel katalog ürünleri...
1.05.2024 Bilgi Rehberi
“Sene sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz”
“Sene sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Sene sonuna kadar 200 bin konutun teslimatını yapacağız. Her ay 10-15 bin gibi bir sayıda da evlerimizi teslim etmeye devam edeceğiz” dedi.
30.04.2024 Ekonomi
Define avcıları sınır tanımıyor! Ahırdan tünel kazarak tümülüsün altını oydular
Define avcıları sınır tanımıyor! Ahırdan tünel kazarak tümülüsün altını oydular Muş’ta yapısı itibarıyla piramitleri andıran topraktan yığma ve içinde mezar odası bulunan binlerce yıllık tümülüsler, definecilerin tahribatına uğrayarak yok olma ile karşı karşıya kaldı.
30.04.2024 Haberler
Define avcıları sınır tanımıyor!  Ahırdan tünel kazarak tümülüsün altını oydular
Define avcıları sınır tanımıyor! Ahırdan tünel kazarak tümülüsün altını oydular Muş’ta yapısı itibarıyla piramitleri andıran topraktan yığma ve içinde mezar odası bulunan binlerce yıllık tümülüsler, definecilerin tahribatına uğrayarak yok olma ile karşı karşıya kaldı.
30.04.2024 Gündem
Edanur’un ölümünün ardından Avcılar’da tehlike saçan alanda çalışma
Edanur’un ölümünün ardından Avcılar’da tehlike saçan alanda çalışma Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer’in su dolu çukura düşerek ölümünün ardından Avcılar'da yağmur suyuyla göle dönüp tehlike saçan alanda ekipler çalışma yaptı.
29.04.2024 Gündem
İklim krizine karşı tohum topu
İklim krizine karşı tohum topu Orman Genel Müdürlüğü ile koordineli çalışan genç girişimciler droneye ilave ettikleri özel bir sistem sayesinde ormanlık alanlara havadan ağaç tohumları ekimi yapabilen sistem geliştirdi.
28.04.2024 Gündem
İkizler fotoğraf peşinde
İkizler fotoğraf peşinde Babaları Mecit Tül, 7 yıldır profesyonel sokak fotoğrafçılığı yapan 6 yaşındaki ikiz kardeşler Miran ve Narin boylarından büyük makineleriyle sokaklarda fotoğraf çekmeye başladı. Bir yıldır babalarıyla fotoğraf çektiklerini söyleyen ikizler bunu tutkuyla yapıyor.
26.04.2024 Gündem
Park halindeki otomobil alev alev yandı
Park halindeki otomobil alev alev yandı Park halindeki otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
25.04.2024 Gündem
18. GES yatırımı Bafra’da devrede
18. GES yatırımı Bafra’da devrede BİM, yenilenebilir enerji yatırımlarına devam ediyor.
25.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ağaç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.