Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i set vermeden devirdi ve seride 2-1 öne geçti
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i set vermeden devirdi ve seride 2-1 öne geçti Sultanlar Ligi'nin final serisinde Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti.
15.04.2024 Voleybol
Ankara derbisi Keçirörengücü'nün: 2-1
Ankara derbisi Keçirörengücü'nün: 2-1 Trendyol 1. Lig’in 30. haftasındaki derbide Ankara Keçiörengücü, kendi evinde Gençlerbirliği’ni 2-1 yendi.
13.04.2024 1.Lig
Hollanda'dan geldi, belediye başkanı oldu
Hollanda'dan geldi, belediye başkanı oldu Hollanda’da 22 yıl ticaretle uğraştıktan sonra memleketine kesin dönüş yapan gurbetçi Ulvi Akdemir, doğup büyüdüğü toprakların belediye başkanı oldu.
5.04.2024 Gündem
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan mazbatasını aldı
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan mazbatasını aldı Ankara'nın Keçiören Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mesut Özarslan, mazbatasını alarak görevine başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Mesut Özarslan'ın talimatıyla Keçiören Belediyesi binasına 'T.C'. tabelası asıldı.
4.04.2024 Gündem
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi Şirince’de düzenlenen özel kampta buluşan kadınlar, hayat hikayeleri ve deneyimleriyle birbirlerine güç kattı. Toplumsal cinsiyet eşitliğine vurgu yapan etkinliği 3lü İnziva grubu adına Yasemin Fazlılar kaleme aldı
31.03.2024 Advertorial
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi Şirince’de düzenlenen özel kampta buluşan kadınlar, hayat hikayeleri ve deneyimleriyle birbirlerine güç kattı. Toplumsal cinsiyet eşitliğine vurgu yapan etkinliği 3lü İnziva grubu adına Yasemin Fazlılar kaleme aldı.
30.03.2024 Ege
Su sızıntısı yüzünden komşusuna 5 el ateş etti! Müebbet hapis talebi
Su sızıntısı yüzünden komşusuna 5 el ateş etti! Müebbet hapis talebi Pendik’te lüks bir sitede oturan komşular arasında ‘su sızıntısı’ yüzünden tartışma çıktı. Üst komşusunun kapısına dayanıp 5 el ateş eden şahıs hakkında, müebbet hapis cezası talebiyle dava açıldı.
27.03.2024 Gündem
Erkekler Kupa Voley'de finalin adı belli oldu: Halkbank-Arkas Spor
Erkekler Kupa Voley'de finalin adı belli oldu: Halkbank-Arkas Spor Erkekler Kupa Voley'de Halkbank, Fenerbahçe Parolapara’yı 3-1 mağlup ederek finale yükseldi ve Arkas Spor'un rakibi oldu.
26.03.2024 Voleybol
Yemekteyiz İsa kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı İsa kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Yemekteyiz İsa kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı İsa kaç yaşında, ne iş yapıyor? Yemekteyiz'de yarışmacılar yemekleri ile yarışıyorlar. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın 4.gün yarışmacısı İsa Akdemir oldu. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı İsa kimdir, kaç yaşında?
12.03.2024 Bilgi Rehberi
Tuzlaspor ve Keçiörengücü puanları paylaştı
Tuzlaspor ve Keçiörengücü puanları paylaştı Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında Tuzlaspor evinde Ankara Keçiörengücü'nü konuk etti. Karşılaşma 1-1 sonuçlandı.
2.03.2024 1.Lig
Giresunspor, Ankara Keçiörengücü engeline takıldı!
Giresunspor, Ankara Keçiörengücü engeline takıldı! Trendyol 1. Lig'in 23'üncü haftasında Giresunspor, Ankara Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup etti.
17.02.2024 1.Lig
Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfaspor'u deplasmanda yıktı!
Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfaspor'u deplasmanda yıktı! Trendyol 1. Lig'in 22'nci haftasında Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.
10.02.2024 1.Lig
MHP, 55 belediye başkan adayını daha açıkladı
MHP, 55 belediye başkan adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, Yozgat ve 54 ilçe ile beldenin belediye başkan adayını açıkladı.
27.01.2024 Gündem
Uğur Akdemir ve Enes Keskin, Gençlerbirliği'nden ayrıldı!
Uğur Akdemir ve Enes Keskin, Gençlerbirliği'nden ayrıldı! 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nden Uğur Akdemir ve Enes Keskin ile vedalaşıldı.
20.01.2024 1.Lig
19 OCAK SON DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ: Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Son Dakika)
19 OCAK SON DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ: Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Son Dakika) Son depremler listesi. Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de sık sık depremler yaşanıyor. Özellikle deprem bölgesinde Kahramanmaraş, Adana, Malatya, Hatay'da yaşanan depremler bölge halkında paniğe neden oluyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Anlık son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görüntülemek mümkün. Ayrıca depremin meydana geldiği bölgeye göre çevresinde depremi hisseden iller de görülmektedir. İşte 19 Ocak 2024 son depremler.
19.01.2024 Bilgi Rehberi
Gol düellosunu Sivasspor kazandı, son 16'ya kaldı
Gol düellosunu Sivasspor kazandı, son 16'ya kaldı Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda kendi sahasında 1. Lig ekibi Keçiörengücü'nü 3-2 mağlup eden Yiğidolar tur atladı.
18.01.2024 Türkiye Kupası
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı Yıldız Entegre, Cumhuriyet’in 100. yılında, mimari alanda önemli izler bırakacak “Cumhuriyetin Mimarları” adlı eseri sektöre ve Türkiye’ye kazandırdı.
1.01.2024 Mimarlık
Geri manevra yapan öğrenci servisi kadını böyle ezdi
Geri manevra yapan öğrenci servisi kadını böyle ezdi Burdur’da öğrenci bıraktıktan sonra geri manevra yapan öğrenci servisinin çarpıp üzerinden geçtiği kadın ağır yaralandı.
22.12.2023 Haberler
SON DEPREMLER LİSTESİ (10 ARALIK) Kandilli Rasathanesi/AFAD Son Depremler: Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?
SON DEPREMLER LİSTESİ (10 ARALIK) Kandilli Rasathanesi/AFAD Son Depremler: Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Son depremler listesi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölge ve çevresinde deprem olup olmadığını merak eden eden vatandaşlar son depremler listesi üzerinden hangi bölgede, ne zaman, kaç şiddetinde deprem meydana geldiğini görüntüleyebiliyorlar. Peki, bugün deprem oldu mu? Geçtiğimiz günlerde Mudanya merkezli meydana gelen deprem özellikle İstanbul ve Bursa'da vatandaşları tedirgin etti. İşte 10 Aralık 2023 bugünkü depremler.
10.12.2023 Bilgi Rehberi
Konyaspor'un başkanlık seçimlerinde Hakan Çalhanoğlu detayı
Konyaspor'un başkanlık seçimlerinde Hakan Çalhanoğlu detayı Yeşil-beyazlı kulüpte yapılacak seçim öncesi Bekir Akdemir başkanlığa adaylığını koydu. Akdemir'in listesinde Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu da yer alıyor.
24.11.2023 Konyaspor
Lastikçilerde yoğunluk başladı
Lastikçilerde yoğunluk başladı Yozgat’ta soğuk havaların yerini kar yağışına bırakmasının ardından oto lastikçilerinde kar lastiği yoğunluğu yaşanıyor.
20.11.2023 Ekonomi
Milli voleybolcu Büşra Kılıçlı trafik kazası geçirdi
Milli voleybolcu Büşra Kılıçlı trafik kazası geçirdi Aksaray’da Kuzeyboru takımında forma giyen milli voleybolcu Büşra Kılıçlı trafik kazası geçirdi.
9.11.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri