Esenyurt'ta büyük yangın! Dumanlar çevre ilçelerden görünüyor
Esenyurt'ta büyük yangın! Dumanlar çevre ilçelerden görünüyor Esenyurt, Akşemseddin Mahallesi 296. sokakta bulunan lojistik firmasına ait 18 bin metrekare büyüklüğündeki depoda saat 12.10 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle iki farklı noktada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden de olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Gökyüzünü kaplayan dumanların çevreden de görüldüğü yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor.  
6.08.2021 Gündem
Akşemseddin Hz. Kimdir? Akşemseddin Hazretlerinin Hayatı Ve En Bilinen Sözleri
Akşemseddin Hz. Kimdir? Akşemseddin Hazretlerinin Hayatı Ve En Bilinen Sözleri Akşemseddin, en büyük alimlerden birisi ve Osmanlı Devleti’nin en ünlü bilim adamlarının başında gelmektedir. Fatih Sultan Mehmet’e büyük katkıları olmuştur. Fatih’in akıl hocası ve aynı zamanda İstanbul’un fethinde önemli bir rol oynayan büyük bir alimdir. Sizin İçin Akşemseddin Hz. Kimdir? Akşemseddin Hazretlerinin hayatı ve en bilinen sözleri nelerdir detaylarıyla derledik.
17.02.2022 Dini Bilgiler
Akşemseddin kimdir?
Akşemseddin kimdir? Akşemseddin kimdir? sorusu merakla aranıyor. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisinde canlandırılan Akşemseddin karakterinin tarihteki yeri haberimizde...
3.04.2018 Gündem
Gemi karadan böyle taşındı
Gemi karadan böyle taşındı İznik Gölü’nde Orhangazi-İznik arasında sefer yapacak olan Akşemsettin isimli 155 yolcu kapasiteli gemi, Gemlik Körfezinden özel bir araçla suya indirilmek üzere yola çıkarıldı.
11.09.2019 Yaşam