Alaçatı Ot Festivali

Alaçatı Ot Festivali

Son dakika alaçatı ot festivali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan alaçatı ot festivali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan alaçatı ot festivali haber sayfamızda...

Alaçatı Ot Festivali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 92 alaçatı ot festivali haberi bulunmuştur.
Ünlü tatil merkezi Çeşme'de bayram rezervasyonları yüzde 70'i aştı
Ünlü tatil merkezi Çeşme'de bayram rezervasyonları yüzde 70'i aştı Bu hafta sonunda başlayacak 9 günlük bayram tatili öncesi, ünlü tatil merkezi İzmir'in Çeşme ilçesindeki otellerde rezervasyonlar yüzde 70'i aştı. Turizmciler, bayram tatiline ve sezona hazır olduklarını ifade ederken, Kasım ayına kadar sürecek iyi bir sezon beklediklerini söyledi.
20.06.2023 Ekonomi
Ege’de şenlik var
Ege’de şenlik var Alaçatı Ot Festivali, Urla Enginar Günleri, Didim Vegfest ve Efeler Gastronomi Festivali Ege’nin eşsiz lezzetleri eşliğinde baharı karşılayan konuklarına unutulmaz günler yaşatıyor
29.04.2023 Ege
Festival rüzgârı...
Festival rüzgârı... Festival takvimleri bir bir açıklanıyor. Pandemi döneminde ilginin arttığı açık hava festivallerinin büyümesi bekleniyor.
22.04.2023 Ekonomi
Dayanışma festivali
Dayanışma festivali Çeşme Belediyesi’nin bu yıl 12. kez düzenleyeceği Alaçatı Ot Festivali, 27-30 Nisan günleri arasında gerçekleştirilecek. ‘Yeniden Doğuş’ temasıyla yapılacak organizasyonda, depremin yaraları sarılacak
16.04.2023 Ege
Çeşme’de oteller doldu taştı
Çeşme’de oteller doldu taştı Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasının ardından İzmir’in Çeşme ilçesindeki otellerde doluluk oranları büyük ölçüde arttı. Alaçatı’da bu yıl yüzde 90’a yakın doluluk oranlarını yakaladıklarını ifade eden Alaçatı Turizm Derneği Başkanı Necat Çelikok, Alaçatı Mahallesi’nde de her bütçeye uygun tatil seçeneğinin bulunduğunu belirtti.
8.07.2022 Ekonomi
Çeşme’de bando heyecanı!
Çeşme’de bando heyecanı! Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, bir ilke daha imza attı Çeşmeli gençlerden oluşan belediye bandosunu kurdu
16.05.2022 Ege
Çeşmeli müzisyenlerden oluşan bando hizmette
Çeşmeli müzisyenlerden oluşan bando hizmette Çeşme Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bando kurdu. Tamamen Çeşmeli müzisyenlerden oluşan, batı ezgilerinin yanısıra sanat ve halk müziği ezgilerine hakim olan bando, 13 kişiden oluştu.
11.04.2022 Ege
Sunumu bıraktı, yemekleri tattı
Sunumu bıraktı, yemekleri tattı 11’inci Alaçatı Ot Festivali’nin sunuculuğunu yapan Çağla Şıkel, Çeşmeli hanımların hazırladığı yemeklerin kokusuna kapılıp, anonsu bıraktı ve yemeklerin tadına baktı.
29.03.2022 Cadde
Alaçatı, iki yıl sonra festivalle doldu taştı
Alaçatı, iki yıl sonra festivalle doldu taştı Çeşme Belediyesi’nin bu yıl 11. kez düzenlediği Alaçatı Ot Festivali, sona erdi. Alaçatı, bu yıl da konserler, stantlar, sergiler, söyleşiler, yarışmalar ve yemek yapım atölyeleriyle milyonları ağırladı.
28.03.2022 Ege
Alaçatı renklendi!
Alaçatı renklendi! Çeşme Belediyesi’nin bu yıl 11. kez düzenlediği, Ege’nin enfes otları ve onlarla yapılan birbirinden güzel yemeklerin yer aldığı Alaçatı Ot Festivali, renkli görüntülere sahne oldu.
28.03.2022 Ege
Baharın çağrısına kulak verin
Baharın çağrısına kulak verin Baharı hissetmeye başladığımız bugünlerde ülkenin dört bir yanındaki festivaller günlük rutinlerden uzaklaşıp nefes almak ve Anadolu’nun dört bir yanının güzelliklerini keşfetmek için büyük fırsat.
27.03.2022 Pazar
Ot Festivali’nde iklim krizine ‘dur’ diyecekler
Ot Festivali’nde iklim krizine ‘dur’ diyecekler Pandemi sürecinin ardından yeniden düzenlenecek olan 11. Alaçatı Ot Festivali, sağlıklı ve doğal kaynakları korunmuş bir dünya için katkı sunacak.
22.03.2022 Ege
Çeşme, bir milyon kişiyi ağırlayacak
Çeşme, bir milyon kişiyi ağırlayacak Türkiye’nin cennet köşesi Çeşme’de tatlı bir telaş var.
22.03.2022 Ege
Fatih Ürek sahnede
Fatih Ürek sahnede Yankı Çilek ve Mehmet Yener’in sahibi oldukları Alaçatı Şerefe, 11. Alaçatı Ot Festivali’ne ayrı bir renk katacak.
21.03.2022 Ege
Çeşme dolup taşacak
Çeşme dolup taşacak 11. Alaçatı Ot Festivali’nde lezzet ve müzik şöleni bir arada yaşanacak
21.03.2022 Ege
Milyonları ağırlayacak
Milyonları ağırlayacak Çeşme Belediyesi’nin bu yıl 11. kez düzenleyeceği Alaçatı Ot Festivali, 24-27 Mart günleri arasında gerçekleştirilecek.
7.03.2022 Ege
Her şehrimiz ayrı bir turizm merkezi
Her şehrimiz ayrı bir turizm merkezi İki büyük tutkuları var: Biri turizm, diğeri Beşiktaş... Türk turizminin köklü markası Jolly’nin patronları Mete Vardar ve Mert Vardar kardeşler, Türkiye’nin her bir şehrinin dünya için ayrı bir turizm merkezi olduğuna dikkat çekiyor.
3.03.2022 Milliyet Executive
2021 yılında mutlaka katılmanız gereken yerel festivaller
2021 yılında mutlaka katılmanız gereken yerel festivaller Mart ayıyla başlayan normalleşme adımlarıyla birlikte tatil planları da yapılmaya başlandı. Özellikle havaların ısınmaya başladığı bahar aylarından itibaren sokakları ve meydanları süsleyen rengarenk ve eğlence dolu festivaller en çok özlenen etkinliklerden biri oluyor. Henüz yurtdışı seyahatleri ve dünyaca ünlü festivaller için erken olsa da ülkemizde düzenlenen yerel festivaller de en az yurtdışındaki festivaller kadar cezbedici.
10.03.2021 Tatil
Tarlada kalmasın!
Tarlada kalmasın! Çeşme Belediyesi’nce, ilçenin yöresel beyaz soğanını tanıtmak ve üreticiye destek olmak amacıyla düzenlenen “Soğan tarlada kalmasın, sofralarınızda olsun” projesi kapsamında, Ilıca Pazarı’nda, soğan kavurma etkinliği gerçekleşti.
6.03.2021 Ege
Turizmde yeni dönem! Plajlara corona düzenlemesi
Turizmde yeni dönem! Plajlara corona düzenlemesi Aylardır evlerine kapanan insanlar, sokağa çıkacakları, tatil yapacakları günleri dört gözle bekliyorlar. Tatil merkezlerinin belediye başkanları, plajlarda uygulanacak sosyal mesafe kuralıyla, dezenfekte çalışmalarıyla hazirandan itibaren misafirlerini ağırlamayı hedefliyor.
3.05.2020 Gündem
Alaçatı Ot Festivali ‘ev’den düzenlenecek
Alaçatı Ot Festivali ‘ev’den düzenlenecek Kovid-19 nedeniyle iptal edilen Alaçatı Ot Festivali, 10-12 Nisan günleri arasında evden hazırlanacak videolarla düzenlenecek
3.04.2020 Ege
Çeşme’de virüs önlemleri
Çeşme’de virüs önlemleri Çeşme Belediyesi tarafından koronavirüsten korunmak için başlatılan çalışmalar devam ediyor.
23.03.2020 Ege
Baharda lezzet buluşmaları var
Baharda lezzet buluşmaları var Bahar geldi, mart ayında birçok festival düzenleniyor. Ege Bölgesi’nde şifalı otların temasını oluşturduğu festivaller, son yıllarda çok ilgi görüyor. Bu festivallerden biri de 14-15 Mart’ta düzenlenecek Bodrum Acı Ot Festivali.
8.03.2020 Gündem
Rüya gibi butik turlar
Rüya gibi butik turlar Seyahatte farklı adresler arayanların tercihi müze, sokak, lezzet, festival, müzik gibi tek bir alanda düzenlenen butik turlar. Sınırlı sayıda katılımcıya açık olan bu turlar, birebir uygulanan programlarıyla gezginlere benzersiz bir deneyim sunuyor.
23.02.2020 Gündem
Resmen patladı! Dolup taşıyor...
Resmen patladı! Dolup taşıyor... Son iki yılda yerli turistin kültür turlarına olan büyük ilgisi, her geçen gün yeni bir ‘tema’lı turun hayat bulmasını sağlıyor. ‘Festival’, ‘hasat’, ‘kar’ ve ‘tren’ temalı turlar dolup taşıyor.
16.11.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Alaçatı Ot Festivali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.