Baharın çağrısına kulak verin
Baharın çağrısına kulak verin Baharı hissetmeye başladığımız bugünlerde ülkenin dört bir yanındaki festivaller günlük rutinlerden uzaklaşıp nefes almak ve Anadolu’nun dört bir yanının güzelliklerini keşfetmek için büyük fırsat.
27.03.2022 Pazar
Her şehrimiz ayrı bir turizm merkezi
Her şehrimiz ayrı bir turizm merkezi İki büyük tutkuları var: Biri turizm, diğeri Beşiktaş... Türk turizminin köklü markası Jolly’nin patronları Mete Vardar ve Mert Vardar kardeşler, Türkiye’nin her bir şehrinin dünya için ayrı bir turizm merkezi olduğuna dikkat çekiyor.
3.03.2022 Milliyet Executive
Turizmde yeni dönem! Plajlara corona düzenlemesi
Turizmde yeni dönem! Plajlara corona düzenlemesi Aylardır evlerine kapanan insanlar, sokağa çıkacakları, tatil yapacakları günleri dört gözle bekliyorlar. Tatil merkezlerinin belediye başkanları, plajlarda uygulanacak sosyal mesafe kuralıyla, dezenfekte çalışmalarıyla hazirandan itibaren misafirlerini ağırlamayı hedefliyor.
3.05.2020 Gündem
Alaçatı’da karnaval havası
Alaçatı’da karnaval havası 9’uncu Alaçatı Ot Festivali’nin ikinci günü ot temasının öne çıktığı renkli kortej yürüyüşüyle devam etti. Başkan Muhittin Dalgıç, “Otlarla, oyunlarla, müzikle beraber yürüdük. Çok güzel bir festivalin başlangıcı oldu” dedi
7.04.2018 Ege
Çeşme’ye davet
Çeşme’ye davet 9. Alaçatı Ot Festivali bugün başladı. Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç“Tam bir şölen olan etkinliğimize herkesi bekliyoruz” dedi.
6.04.2018 Ege

Benzer Haber Etiketleri