Ali Uğur Akbaş

Ali Uğur Akbaş

Son dakika Ali Uğur Akbaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ali Uğur Akbaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ali Uğur Akbaş haber sayfamızda...

Ali Uğur Akbaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 277 ali uğur akbaş haberi bulunmuştur.
Yeliz Yeşilmen'den Ali Uğur Akbaş açıklaması: Benim üzerime başka birini biraz zor bulur!
Yeliz Yeşilmen'den Ali Uğur Akbaş açıklaması: Benim üzerime başka birini biraz zor bulur! İş insanı Ali Uğur Akbaş ile 11 yıllık evliliği biten Yeliz Yeşilmen, takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Bir hayranının "Boşandınız ama eşinle aranız nasıl?" sorusuna yanıt veren ünlü isim, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Cadde
Erkek ünlülere 'estetik' isyanı! 'Beyler bittiniz, kabul edin artık'
Erkek ünlülere 'estetik' isyanı! 'Beyler bittiniz, kabul edin artık' Son günlerde magazin dünyasından birçok ünlü erkek botoks ve estetik haberleriyle gündem oluyor. "Erkek adam erkek gibi olur. Bırakın yüzünüz kırışsın" sözleriyle tepkisini dile getiren şarkıcı Yeliz Yeşilmen, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
27.01.2024 Cadde
'Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum!'
'Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum!' Yeliz Yeşilman, geçtiğimiz yıl Armağan Çağlayan'ın YouTube programına katılmış, "Erkeğin kısası da hiç çekilmiyor" sözleriyle çok konuşulmuştu. 2010 yılında dünyaevine girdiği iş insanı Ali Uğur Akbaş'tan 2021'de boşanan ünlü şarkıcı ve oyuncu, "Artık erkek, kadın birbirine girmeye başladı. Erkekler hesap ödemeyi de bıraktı" diyerek, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
1.06.2023 Cadde
Ali Uğur'dan boşanan Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz!
Ali Uğur'dan boşanan Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz! İş insanı Ali Uğur ile 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene bitiren Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, ayrıldığı eşiyle ilgili konuşarak; barıştıkları yönünde ortaya atılan iddialara son noktayı koydu. "Aleyna Tilki'ye tokat atmak istiyorum" sözlerinden de bahseden şarkıcı ve oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.
10.11.2022 Cadde
‘Ayrılsak da beraberiz’
‘Ayrılsak da beraberiz’ Yeliz Yeşilmen, Akmerkez’deydi.
10.11.2022 Cadde
Yeliz Yeşilmen: Köşeyi dönmek üzereyim!
Yeliz Yeşilmen: Köşeyi dönmek üzereyim! Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, bugün '2. Sayfa' programına konuk oldu. Uzun yıllardır oyunculuk yapmayan ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim, kendisine hakaret ve küfür içerikli yorum yazanlara, avukatı aracılığı ile dava açtığını söyledi. Sonrasında uzlaşmaya giderek para kazandığını ifade eden 43 yaşındaki Yeşilmen, detayları canlı yayında anlattı.
7.10.2022 Cadde
Yeliz Yeşilmen: Erkekler botoks yaptırmasın!
Yeliz Yeşilmen: Erkekler botoks yaptırmasın! Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, yapımcılığını Armağan Çağlayan'ın üstlendiği YouTube üzerinden yayınlanan 'Normalleştiremediklerimizden misiniz?' adlı programa konuk oldu. Çeşitli sorulara yanıt veren ünlü isim, erkeklerin de kişisel bakımına dikkat etmesi gerektiğini söylerken; en azından belli bir yaşa kadar botokstan uzak durmaları gerektiğini belirtti. Yeşilmen, bu sözlerinin ardından Emrah ve İzzet Yıldızhan'a gönderme yapmayı ihmal etmedi.
2.09.2022 Cadde
Yeliz Yeşilmen ile eski eşi Ali Uğur Akbaş barıştı mı?
Yeliz Yeşilmen ile eski eşi Ali Uğur Akbaş barıştı mı? 2010'da iş insanı Ali Uğur Akbaş ile nikah masasına oturan Yeliz Yeşilmen'in 11 yıllık evliliği yaklaşık altı ay önce bitti. Eşinden anlaşmalı olarak boşanan 42 yaşındaki şarkıcı hakkında ortaya atılan yeni iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte detaylar...
18.04.2022 Cadde
'Şiddet' açıklamasıyla gündem olan Yeliz Yeşilmen kendini savundu
'Şiddet' açıklamasıyla gündem olan Yeliz Yeşilmen kendini savundu Ali Uğur Akbaş ile boşanmasıyla gündeme gelen Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Şiddet görmek istemeyen kadın çenesini tutsun" açıklaması ile eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Bugün '2. Sayfa' programına konuk olan ünlü isim, hem sözlerine açıklık getirdi hem de kendini savundu.
15.01.2022 Cadde
Yeliz Yeşilmen: Kadınlar sakin olup, çenelerini tutsun!
Yeliz Yeşilmen: Kadınlar sakin olup, çenelerini tutsun! Şiddet gördüğü gerekçesiyle iş insanı Ali Uğur Akbaş'tan boşanan Yeliz Yeşilmen, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. 2020'de sosyal medyada gözyaşları içinde yayınladığı videosunda "Sonumun Bergen gibi olmasını da istemiyorum" diyen iki çocuk annesi şarkıcı, tepki çekecek açıklamalara imza attı. İşte detaylar...
8.01.2022 Cadde
Yeliz Yeşilmen yeni yaşını hamamda kutladı
Yeliz Yeşilmen yeni yaşını hamamda kutladı Yeliz Yeşilmen yeni yaşını hamamda dansözlü bir partiyle kutladı. Dansözlerin göbek taşı üstünde dans ettiği kutlamada Yeşilmen de geleneksel Hint kıyafeti giydi, gösterişli takılar taktı.
14.12.2021 Cadde
Yeliz Yeşilmen-Ali Uğur Akbaş boşandı! 'Konuşursam 50 bin dolar öderim'
Yeliz Yeşilmen-Ali Uğur Akbaş boşandı! 'Konuşursam 50 bin dolar öderim' İki çocuğunun babası Ali Uğur Akbaş ile evliliğini bitiren Yeliz Yeşilmen, tv8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düşen boşanmaya ilişkin merak edilenleri canlı yayında anlattı.
2.10.2021 Cadde
Yeliz Yeşilmen ile Ali Uğur Akbaş'ın 11 yıllık evliliği bitti mi?
Yeliz Yeşilmen ile Ali Uğur Akbaş'ın 11 yıllık evliliği bitti mi? Ali Uğur Akbaş ile evliliğinde sorunlar yaşayan Yeliz Yeşilmen'in boşandığı iddia edildi. En son Ali Uğur Akbaş ile şubat ayında fotoğraf paylaşan ünlü şarkıcı ve oyuncu, ayrılık haberleri karşısında bakın nasıl bir açıklama yaptı? İşte son dakika gelişmesinin detayları...
9.09.2021 Cadde
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen aslen nereli, kiminle evli?
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen aslen nereli, kiminle evli? Yeliz Yeşilmen kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. İlk olarak Çarkıfelek adlı programda tanınan Yeliz Yeşilmen sonrasında rol aldığı Aşkım Aşkım adlı dizi ile ünlendi. Ali Uğur Akbaş ile evli olan Yeliz Yeşilmen'in Asya Tuana ve Birbey adında iki çocuğu vardır. İşte Yeliz Yeşilmen hakkında merak edilenler...
23.02.2021 Cadde
Yeliz Yeşilmen'in son paylaşımları olay oldu
Yeliz Yeşilmen'in son paylaşımları olay oldu Aylar önce "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" diyerek gözyaşları içerisinde sosyal medya hesabından açıklama yapan şarkıcı Yeliz Yeşilmen'den eşi Ali Uğur Akbaş ile ilgili yeni bir paylaşım geldi.
21.02.2021 Cadde
'Sonum Bergen gibi olmasın' diyen Yeliz Yeşilmen'den açıklama
'Sonum Bergen gibi olmasın' diyen Yeliz Yeşilmen'den açıklama Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabında ağlayarak bir video yayınlamış, "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" demişti. İş adamı Ali Uğur Akbaş ile evli olan Yeşilmen, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına bağlanıp, o sözlerine açıklık getirdi.
30.05.2020 Cadde
Yeliz Yeşilmen'den yeni açıklama! Sosyal medyadan duyurdu
Yeliz Yeşilmen'den yeni açıklama! Sosyal medyadan duyurdu "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" diyerek gözyaşları içerisinde sosyal medya hesabından açıklama yapan Yeliz Yeşilmen'den yeni paylaşım geldi.
26.05.2020 Magazin
Yeliz Yeşilmen’den kırmızı pijamalı aşk pozu
Yeliz Yeşilmen’den kırmızı pijamalı aşk pozu Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, eşi Ali Uğur Akbaş ile evde pijama partisi yaptı.
15.02.2020 Cadde
“Atletli yatak pozu” davasında yakalama kararı
“Atletli yatak pozu” davasında yakalama kararı İş adamı Ali Uğur Akbaş hakkında eşi oyuncu Yeliz Yeşilmen’in yatakta atletli haliyle kahvaltı yaparken paylaştığı fotoğrafını magazin programında yayınlayan yapımcı Bilal Özbilge’ye hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Mahkeme duruşmalara gelmeye Akbaş hakkında yakalama kararı çıkarttı. 
22.10.2019 Cadde
Ailece yorgunluk attılar
Ailece yorgunluk attılar Yeliz Yeşilmen, önceki gün eşi Ali Uğur Akbaş ve çocukları Birbey ve Asya'yla Azka Otel plajında görüntülendi.
10.06.2019 Cadde
Yeliz Yeşilmen kimdir? Yeliz Yeşilmen kiminle evli?
Yeliz Yeşilmen kimdir? Yeliz Yeşilmen kiminle evli? Fıstık Çıkı Çıkı şarkısı ile dikkatleri üzerine çeken Yeliz Yeşilmen kimdir? Sosyal medyada eşiyle yaptığı paylaşımlarla da çokça gündeme geliyor. Peki Yeliz Yeşilmen kiminle evli?
25.04.2019 Gündem
'Ölüm tehdidi aldım!'
'Ölüm tehdidi aldım!' Son zamanlarda sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla olay olan Yeliz Yeşilmen, ölüm tehditleri aldığını söyledi.
28.02.2019 Cadde
'Ölüm tehdidi aldım!'
'Ölüm tehdidi aldım!' Son zamanlarda sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla olay olan Yeliz Yeşilmen, ölüm tehditleri aldığını söyledi.
28.02.2019 Cadde
Yeliz Yeşilmen evlilik mesajında kendini övdü
Yeliz Yeşilmen evlilik mesajında kendini övdü Yeliz Yeşilmen'den 9'uncu evlilik yıldönümünde eşi Ali Uğur Akbaş'a mesaj.
14.02.2019 Cadde
Çocuklarıyla ilgilendi
Çocuklarıyla ilgilendi Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, Pazar günü Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
28.01.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ali Uğur Akbaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.