Anadolu Efes

Anadolu Efes

Son dakika Anadolu Efes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Anadolu Efes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Anadolu Efes haber sayfamızda...

Anadolu Efes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.483 anadolu efes haberi bulunmuştur.
Alimpijevic: Hayatımda gördüğüm en çılgınca atmosfer Sinan Erdem'de
Alimpijevic: Hayatımda gördüğüm en çılgınca atmosfer Sinan Erdem'de Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörü Dusan Alimpijevic, Beinsports'a açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Eurocup
Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya yenildi ve EuroLeague'e veda etti!
Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya yenildi ve EuroLeague'e veda etti! EuroLeague Play-In karşılaşmasında Anadolu Efes ağırladığı Virtus Bologna'ya 67-64 yenildi.
Misli’de “Şampiyon” gibi kazan!
Misli’de “Şampiyon” gibi kazan! Futbol ve basketbolda hafta içi programında iddaacıları birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde çeyrek final heyecanı yaşanırken; NBA ve EuroLeague’de de Play-Off’a kalacak son takımların kaderi Play-In maçları ile belli oluyor.
16.04.2024 Skorer
Anadolu Efes, Beşiktaş Emlakjet'i 90-75 mağlup etti
Anadolu Efes, Beşiktaş Emlakjet'i 90-75 mağlup etti Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında Beşiktaş Emlakjet'i 90-75 mağlup etti.
EuroLeague'de kader maçları! Play-off ve play-in eşleşmeleri belli oldu
EuroLeague'de kader maçları! Play-off ve play-in eşleşmeleri belli oldu Turkish Airlines EuroLeague'de normal sezon heyecanı sona erdi. Dev maçların ardından play-off ve play-in eşleşmeleri netlik kazandı.
Tomislav Mijatovic: Play-in'e kalarak müthiş bir iş başardık!
Tomislav Mijatovic: Play-in'e kalarak müthiş bir iş başardık! Anadolu Efes Başantrenörü Tomislav Mijatovic açıklamalarda bulundu.
Suudi Arabistan'da Süper Kupa'nın sahibi Al Hilal!
Suudi Arabistan'da Süper Kupa'nın sahibi Al Hilal! Suudi Arabistan Süper Kupa'nın finalinde Al Hilal, Al Ittihad'ı 4-1 mağlup etti.
11.04.2024 Dünyadan Futbol
Anadolu Efes, Kızılyıldız'ı 45 sayı farkla ezdi geçti! Play-in biletini aldı
Anadolu Efes, Kızılyıldız'ı 45 sayı farkla ezdi geçti! Play-in biletini aldı Turkish Airlines EuroLeague'in 34'üncü haftasında Anadolu Efes, Kızılyıldız'ı 100-55 mağlup etti. Lacivert-beyazlılar bu sonucun ardından play-in bileti aldı.
Fenerbahçe'den Motley ve Sertaç Şanlı açıklaması
Fenerbahçe'den Motley ve Sertaç Şanlı açıklaması Sarı-lacivertli kulüp, Anadolu Efes maçında sakatlık yaşayan Johnathan Motley ve Sertaç Şanlı’nın tedavilerine başlandığını duyurdu.
EuroLeague'de Anadolu Efes, kritik maçta Kızılyıldız karşısında! İşte Play-In senaryoları
EuroLeague'de Anadolu Efes, kritik maçta Kızılyıldız karşısında! İşte Play-In senaryoları EuroLeague'de normal sezonu bugün ve yarın oynanacak son hafta karşılaşmalarıyla sona erecek. Anadolu Efes ise Play-In'e kalabilmek için Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecek. İşte detaylar...
Elijah Bryant: Her top için savaşmalıyız!
Elijah Bryant: Her top için savaşmalıyız! Anadolu Efes'in yıldızlarından Elijah Bryant, Kızılyıldız maçı öncesi konuştu.
Tomislav Mijatovic: En iyisini yapmamız gerekiyor!
Tomislav Mijatovic: En iyisini yapmamız gerekiyor! EuroLeague'in 34'üncü haftasında Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecek Anadolu Efes'te başantrenör Tomislav Mijatovic açıklamalarda bulundu.
Anadolu Efes'ten EuroLeague'in yıldızına kanca!
Anadolu Efes'ten EuroLeague'in yıldızına kanca! Turkish Airlines EuroLeague'de bu sezon hedeflerinden uzak kalan ancak play-in umutlarını sürdüren Anadolu Efes'te gelecek sezon için çalışmalar başladı. Lacivert-beyazlıların, EuroLeague'de gösterdiği performansla dikkat çeken yıldız isme kanca attığı ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu festival havasında!
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu festival havasında! 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için geri sayım devam ederken sporseverler için planlanan etkinlikler organizasyonun bu yıl daha coşkulu geçmesini sağlayacak.
9.04.2024 Diğer
Hakan Kutlu: Bu sezon için belirleyici bir maç olacak!
Hakan Kutlu: Bu sezon için belirleyici bir maç olacak! Göztepe deplasmanından 3-0 mağlup ayrılan Erzurumspor FK'da teknik direktör Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.
8.04.2024 1.Lig
Sarunas Jasikevicius: Biraz fazla bireysel oyun oldu!
Sarunas Jasikevicius: Biraz fazla bireysel oyun oldu! Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Anadolu Efes maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Tomislav Mijatovic: Birlikte olmalı ve birlikte savaşmalıyız!
Tomislav Mijatovic: Birlikte olmalı ve birlikte savaşmalıyız! Anadolu Efes Başantrenörü Tomislav Mijatovic, Fenerbahçe Beko maçındaki galibiyeti değerlendirdi.
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanında galip!
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanından 90-80 galip ayrıldı.
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçından kareler
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçından kareler Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi.
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
8.04.2024 Futbol
İspanya'da Arda Güler için olay iddia! 'İşleri karıştırmak istedi'
İspanya'da Arda Güler için olay iddia! 'İşleri karıştırmak istedi' Real Madrid'in yıldızı Arda Güler ile ilgili İspanyol basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basınının ikiye bölündüğü dönemde Arda Güler'le ilgili iddia dikkat çekti.
6.04.2024 İspanya La Liga
EuroLeague'de haftanın MVP'si Anadolu Efes'ten Will Clyburn!
EuroLeague'de haftanın MVP'si Anadolu Efes'ten Will Clyburn! EuroLeague'de 33. haftanın en değerli oyuncusu (MVP) Anadolu Efes'in ABD'li basketbolcusu Will Clyburn oldu.
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi. Farklı şirketlerde yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Tomislav Mijatovic: 40 dakika boyunca karakter gösterdiler!
Tomislav Mijatovic: 40 dakika boyunca karakter gösterdiler! EuroLeague'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe Beko'yu deplasmanda 82-80 mağlup eden Anadolu Efes'te başantrenör Tomislav Mijatovic açıklamalarda bulundu.
Sarunas Jasikevicius: Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynamadı!
Sarunas Jasikevicius: Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynamadı! Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Anadolu Efes maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Benzer Haber Etiketleri

Anadolu Efes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.