Analist

Analist

Son dakika analist haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan analist gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan analist haber sayfamızda...

Analist

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 936 analist haberi bulunmuştur.
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’ Yeni markasını Instagram’da tanıtan Meghan Markle gibi birçok ünlü, milyonlarca takipçisi olan sosyal medya hesaplarında ürünlerini pazarlayıp ‘köşeyi dönüyor’
24.03.2024 Dünya
Belçikalı gazeteciden Fenerbahçe'ye U.S Gilloise uyarısı! 'Gegenpressing' tehlikesi
Belçikalı gazeteciden Fenerbahçe'ye U.S Gilloise uyarısı! 'Gegenpressing' tehlikesi UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Royale Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak Fenerbahçe'ye Belçikalı gazeteciden uyarı geldi. İşte detaylar...
7.03.2024 Fenerbahçe
Goldman, Apple hissesini listesinden çıkardı
Goldman, Apple hissesini listesinden çıkardı Goldman Sachs Group, zayıf talep endişelerine ve hisselerindeki düşük performansa işaret ederek Apple Inc'i en çok satın alınacaklar 'Directors' Cut' listesinden çıkardı.
4.03.2024 Uzmanpara
Plazadan köy muhtarlığına! 'Züğürt Ağa gibi olma' diyorlar ama korkusu yok
Plazadan köy muhtarlığına! 'Züğürt Ağa gibi olma' diyorlar ama korkusu yok Uluç Özturan, 5 yıl önce İstanbul'dan İzmir Kınık'taki Çiftlikköy’e yerleşerek yeni bir yaşam kurdu. Bir zamanlar yabancısı olduğu bu köyde şimdi ise bir muhtar adayı. Aday olmaya köyün büyükleriyle yaptığı konuşma sonrası karar veren Uluç'un, "Ya sandıktan bir tek kendi oyun çıkarsa" diyenlere ise cevabı var.
24.02.2024 Yaşam
Allianz faaliyet karını yüzde 17 artırdı
Allianz faaliyet karını yüzde 17 artırdı Allianz SE, analist tahminlerini biraz aşan bir dördüncü çeyrek karı açıkladı.
23.02.2024 Uzmanpara
Standard Chartered hisse geri alımı yapacak
Standard Chartered hisse geri alımı yapacak Standard Chartered, 1 milyar dolarlık hisse geri alacak ve temettü miktarını artıracak.
23.02.2024 Uzmanpara
Sony rekor kar açıkladı
Sony rekor kar açıkladı Sony, PlayStation oyun işletmesi ve finansal hizmetler biriminden gelen destek sayesinde tatil sezonunu da kapsayan 2023'ün son çeyreğinde rekor kar açıkladı.
14.02.2024 Uzmanpara
İşyerinde üretken yapay zekâ kullanırken dikkat
İşyerinde üretken yapay zekâ kullanırken dikkat Yapay zeka kullanımı şirketleri daha verimli hale getiriyor ancak özel bilgilerin sızması ve telif hakkı ihlali konusunda dikkatli olmak gerekiyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Societe Generale hisse geri alımı yapacak
Societe Generale hisse geri alımı yapacak Societe Generale, 280 milyon euro tutarında hisse geri alımı yapacak.
8.02.2024 Uzmanpara
ABD'de doğal gaz fiyatı 3 yılın dibinde
ABD'de doğal gaz fiyatı 3 yılın dibinde ABD'de doğal gaz fiyatı 3 yılın en düşük seviyesine indi.
8.02.2024 Uzmanpara
Tesla, 4. çeyrekte beklentileri karşılayamadı
Tesla, 4. çeyrekte beklentileri karşılayamadı Tesla, mali yılının 4. çeyreğinde de analist beklentilerini karşılayamadı.
25.01.2024 Uzmanpara
“Bitcoin 2024'ü yeni rekorlarla tamamlayabilir"
“Bitcoin 2024'ü yeni rekorlarla tamamlayabilir" Geçen yılı yüzde 150'nin üzerinde bir performansla tamamlayan kripto para birimi Bitcoin'e ilişkin merakla beklenen haber geldi, Bitcoin ETF'ler onaylandı. Bitcoin tabanlı borsa yatırım fonları, ilk işlem gününde 4,6 milyar dolarlık hacim yakaladı. Beklentiler, bu hacmin yıl sonuna dek 50 ila 100 milyar dolar arasında olabileceğine işaret ediyor.
23.01.2024 Ekonomi
Goldman Sachs, 4. çeyrekte kar etti
Goldman Sachs, 4. çeyrekte kar etti Goldman Sachs, 4. çeyrekte analist beklentilerinin üzerinde kar elde etti.
16.01.2024 Uzmanpara
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı ‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ programı başvuruları başladı. Projeye; lisans 3’üncü ve 4’üncü sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile yeni mezun olan ve kendini teknoloji alanında geliştirmeye hazır olan herkes katılabilecek.
11.01.2024 Teknoloji
Gökalp İçer’den Global Büyüme Hamlesi
Gökalp İçer’den Global Büyüme Hamlesi Gökalp İçer'in Yönetim Kurulu Başkanlığındaki ICRYPEX, Brezilya ve Güney Afrika'da işlemlerine başladı.
18.01.2024 Advertorial
'Avustralya'da resesyon ihtimali yüzde 40'
'Avustralya'da resesyon ihtimali yüzde 40' AMP Capital, Avustralya'da bu yıl resesyon riskini %40 ihtimal olarak görüyor.
8.01.2024 Uzmanpara
Arjantin Pesosu'na 'şok terapisi': Dolara karşı yüzde 50 devalüe edildi
Arjantin Pesosu'na 'şok terapisi': Dolara karşı yüzde 50 devalüe edildi Arjantin’in yeni devlet başkanı olan Javier Milei'nin 'ekonomide şok tedavi' olarak nitelendirdiği politikaları kapsamında ülkenin para birimi peso, dolara karşı yüzde 50 devalüe edildi.
14.12.2023 Dünya
GTA 6 ufukta belirdi, rekor kırmaya başladı
GTA 6 ufukta belirdi, rekor kırmaya başladı Video oyun meraklılarının heyecanla beklediği “Grand Theft Auto VI” (GTA 6) yüzünü gösterdi. Dünyanın en popüler oyunları arasında olan GTA 6’nın son sürümü için resmi bir fragman yayınlandı. Fragmana göre oyun 2025 yılında piyasaya çıkacak ve ilk kadın ana karaktere sahip olacak.
6.12.2023 Ekonomi
Tesla Cybertruck: 61 bin dolarlık aracın satışı Perşembe günü başlıyor
Tesla Cybertruck: 61 bin dolarlık aracın satışı Perşembe günü başlıyor Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
JP Morgan'dan S&P 500 tahmini
JP Morgan'dan S&P 500 tahmini JP Morgan hisse senedi stratejistleri beklenen zayıf kazanç büyümesine, pahalı değerlemelere ve yüksek jeopolitik risklere işaret ederek önümüzdeki yıl için ABD hisse senetleri için karamsar bir görünüm ortaya koydu.
30.11.2023 Uzmanpara
‘Uzatma’ baskısı
‘Uzatma’ baskısı Hamas ile İsrail arasında varılan anlaşmayla sağlanan 4 günlük insani arada son güne girilirken, bunun uzatılarak daha fazla rehinenin kurtarılması amacıyla İsrail’e yönelik baskılar artıyor. Biden ve Netahyahu da ateşkesin uzatılmasını görüştü.
27.11.2023 Dünya
‘Finansal istikrar ve çevik adaptasyon’
‘Finansal istikrar ve çevik adaptasyon’ Yıldız Holding, halka açık şirketlerinin 2023 yılı dokuz aylık finansal performansına ilişkin ayrıntıları “2023 Yıldız Holding ve Halka Açık Şirketleri Analist & Yatırımcı Toplantısı”nda aktardı.
24.11.2023 Ekonomi
API petrol stoklarında artış beklentileri aştı
API petrol stoklarında artış beklentileri aştı Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları analist tahminlerinin çok üzerinde bir artış gösterdi.
22.11.2023 Uzmanpara
Rehine takasına ‘yeşil ışık’ iddiası
Rehine takasına ‘yeşil ışık’ iddiası İsrail devlet televizyonu KAN’a konuşan bir analist, Tel Aviv’in, 5 günlük ateşkes ve rehine takasına “yeşil ışık” yaktığını iddia etti. Biden da “Anlaşma yakın” dedi.
21.11.2023 Dünya
ABD ateşe benzin döküyor! 'Cehennem füzeleri' Orta Doğu'ya
ABD ateşe benzin döküyor! 'Cehennem füzeleri' Orta Doğu'ya Ekim ayının sonlarından beri Pentagon'da dolaşan gizli belgede Washington yönetiminin İsrail'e savaşta kullanması için vereceği desteğin tamamı yer alıyor. Cehennem füzelerinin de dahil olduğu yardım paketinde zırhlı araçlar dahil on binlerce top ve havan mermisi de yer alıyor.
15.11.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Analist ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.