Ateşböceği

Ateşböceği

Son dakika Ateşböceği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ateşböceği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ateşböceği haber sayfamızda...

Ateşböceği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 214 ateşböceği haberi bulunmuştur.
Ateşböceği Öğrenim Birimleri için anlamlı iş birliği
Ateşböceği Öğrenim Birimleri için anlamlı iş birliği Prometeon Türkiye, TEGV’in Ateşböceği Öğrenim Birimi Tır’larının lastik tedarikçisi olarak anlamlı bir iş birliğine imza attı.
29.03.2024 Vitrin
Hayatımız çeyrek asırdır çok daha temiz, çok daha hijyenik… İşte değişimin hikayesi!
Hayatımız çeyrek asırdır çok daha temiz, çok daha hijyenik… İşte değişimin hikayesi! Türkiye pazarına ilk yoğun kıvamlı çamaşır suyunu 1999 yılında getiren Domestos, 2024 yılı itibarıyla 25. yılını geride bırakarak hanelerin hijyen ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Bugün ülkemizde her 10 evden 7’sinde tercih edilen marka, çeşitli tüketici araştırmalarında da kendi kategorisinde öne çıkmayı başarıyor.
26.03.2024 Advertorial
‘İnci Taneleri’ menüde
‘İnci Taneleri’ menüde Kanal D’nin reytinglerde zirveye yerleşen dizisi ‘İnci Taneleri’, bu kez BKM Mutfak’a konuk oluyor.
17.03.2024 Cadde
Tasarım Mucitleri Ateşböceği ile 5 yılda 7.500 çocuğa ulaşacak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği ile 5 yılda 7.500 çocuğa ulaşacak Yaşar Topluluğu markalarından Pınar, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’nın aracılığı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliğiyle deprem bölgesindeki çocuklar için eğitime destek yolculuğuna başlıyor.
2.02.2024 Ekonomi
Depremzede çocuklar için eğitim desteği
Depremzede çocuklar için eğitim desteği Pınar, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’nın aracılığı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliğiyle deprem bölgesindeki çocuklar için eğitime destek yolculuğuna başlıyor.
12.12.2023 Ekonomi
TEGV iş birliği ile deprem bölgesine eğitim desteği
TEGV iş birliği ile deprem bölgesine eğitim desteği 50. yılına özel başlattığı anlamlı sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yapan Pınar, Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi kapsamında 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmayı hedefliyor.
6.12.2023 Vitrin
Berfu Yenenler: 1999 depreminde 4 yaşındaydım, çocukları çok iyi anlıyorum
Berfu Yenenler: 1999 depreminde 4 yaşındaydım, çocukları çok iyi anlıyorum Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ardından 20 Şubat'ta Hatay merkezli iki deprem daha meydana geldi. Felaketin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağırısı yapan ve geçtiğimiz günlerde Malatya'da çocuklara oyuncak dağıtan Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
22.02.2023 Cadde
İlklere imza attı 100. yıla güçlü hedeflerle girdi
İlklere imza attı 100. yıla güçlü hedeflerle girdi Türkiye’de 100 yıldan bu yana faaliyet gösteren Shell Türkiye’nin Ülke Başkanı Ahmet Erdem, geleceğe şirket olarak birçok farklı alanda yatırıma karşılık gelen yeni hedeflerle hazırlandıklarını söyledi.
21.01.2023 Ekonomi
Rıza Akın kimdir, kaç yaşında, nereliydi? Rıza Akın neden öldü? İşte filmleri ve dizileri
Rıza Akın kimdir, kaç yaşında, nereliydi? Rıza Akın neden öldü? İşte filmleri ve dizileri Diziler ve filmler ile hafızalara kazınan Rıza Akın ile ilgili araştırmalar başladı. Rıza Akın hayatını kaybetti. Sevenleri ise Rıza Akın kimdir, kaç yaşında, nereliydi? Rıza Akın neden öldü? araştırmalarına başladı. İşte Rıza Akın dizileri ve filmleri ve ölüm nedeni haberimizde...
2.11.2022 Cadde
TEGV’den Vanlı çocuklara eğitim parkı
TEGV’den Vanlı çocuklara eğitim parkı Doğu Anadolu’nun en fazla öğrenciye sahip ili Van, derslik ve atölyelerin olduğu binadan spor ve oyun alanlarına kadar donanımlı yapısıyla yepyeni bir eğitim parkına kavuştu.
2.11.2022 Gündem
Şarkıcı Çelik kimdir, kaç yaşında? Çelik Erişçi albümleri ve şarkıları...
Şarkıcı Çelik kimdir, kaç yaşında? Çelik Erişçi albümleri ve şarkıları... Çelik Erişçi ya da bilinen adıyla Çelik şarkıcı ve besteci kimliği ile tanınmaktadır. 90'lı yıllara damga vuran popüler isimler arasında yer alan Çelik, İzel-Çelik-Ercan üçlüsünün 1991 yılında çıkardığı Özledim albümü ile tanındı. 1992 yılından itibaren kariyerine solo olarak devam etti. En bilinen şarkıları arasında "Hercai", "Ateşteyim" "Dongi Dongi" şarkıları yer almaktadır. İşte Çelik'in hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
22.10.2022 Bilgi Rehberi
Yılmaz Erdoğan: Banyosu olmayan evde dört kişi kaldık!
Yılmaz Erdoğan: Banyosu olmayan evde dört kişi kaldık! 1993 yılında senaryosunu yazdığı ve Demet Akbağ ile başrolünü paylaştığı 'Bir Demet Tiyatro' ile geniş kitleler tarafından tanınan Yılmaz Erdoğan, kendi yaşamına dair yakın arkadaşı Ahmet Mümtaz Taylan ile sohbetinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 1967 Hakkari doğumlu olan ünlü oyuncu ve yönetmen, Ankara'da lise eğitimini tamamladıktan sonra geldiği İstanbul'da yaşadığı zorluklardan bahsetti.
29.09.2022 Cadde
Doğal Işık Kaynakları Nelerdir? Örnekler İle Kısaca Konu Anlatımı
Doğal Işık Kaynakları Nelerdir? Örnekler İle Kısaca Konu Anlatımı Doğal ışık kaynakları aynı zamanda kendiliğinden ortaya çıkan ışık kaynakları olarak bilinir. Çevreye zararı olmayan aksine doğanın düzenine uyum sağlayan Işık kaynaklarıdır. Peki Doğal ışık kaynakları nelerdir tüm detayları ile derledik.
23.03.2022 Eğitim
'Gözümde canlanır koskoca mazi'
'Gözümde canlanır koskoca mazi' Bir dönemin ünlü gazinoları, geride anılar bırakarak hayattan çekilirken başka konseptlerle devam eden sahne dünyası pandemide büyük yara aldı. Aşı sayesinde koronavirüsle savaş güçlenirken, binlerce kişiye istihdam sağlayan sahne dünyası da şimdi yeni bir gazino anlayışıyla hizmet veriyor
6.02.2022 Gündem
Merve Dizdar film ve dizileri | Merve Dizdar kimdir kaç yaşında aslen nereli?
Merve Dizdar film ve dizileri | Merve Dizdar kimdir kaç yaşında aslen nereli? Merve Dizdar son dönemden adından fazlası ile söz ettiren isimler arasında yer almaya devam ediyor. Son olarak TRT 1 ekranında yayımlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren ve geniş kitlelerin beğenisini kazanan Merve Dizdar Tiyatro kökenli oyuncular arasında yer alıyor. İşte Merve Dizdar hayatı kariyeri hakkında merak edilenler...
1.01.2022 Cadde
Hayvanlar hakkında komik bilgiler
Hayvanlar hakkında komik bilgiler Haydi, biraz gülelim. Hayvan dostlarımız hakkında biraz ilginç biraz da komik bilgiler seni bekliyor.
21.12.2021 Eğlence
Şişli'de aracıyla önünü kestiği otomobilin sürücüsüne kurşun yağdırdı!
Şişli'de aracıyla önünü kestiği otomobilin sürücüsüne kurşun yağdırdı! İstanbul Şişli'de aracıyla önünü kestiği kişiye kurşun yağdıran zanlı, önce kameralara sonra da polise yakalandı. Zanlı A.S. cezaevine gönderilirken saldırı anı güvenlik kamerasında saniye saniye yansıdı.
10.10.2021 Haberler
Şişli'de aracıyla önünü kestiği otomobilin sürücüsüne kurşun yağdırdı!
Şişli'de aracıyla önünü kestiği otomobilin sürücüsüne kurşun yağdırdı! İstanbul Şişli'de aracıyla önünü kestiği kişiye kurşun yağdıran zanlı, önce kameralara sonra da polise yakalandı. Zanlı A.S. cezaevine gönderilirken saldırı anı güvenlik kamerasında saniye saniye yansıdı.
10.10.2021 Gündem
Ateş böceği ne zaman görülür?
Ateş böceği ne zaman görülür? Geceleri ışık saçan mucizevi canlı ateşböceği her zaman görülmezmiş. Çünkü onların doğaya çıkması sahneye çıkan oyuncular gibiymiş. Yani doğru zaman ve şartları beklerlermiş.
17.06.2021 Doğa ve Çocuk
Çağrı Çıtanak kimdir, nereli, kaç yaşında? Çağrı Çıtanak boyu ve dizileri...
Çağrı Çıtanak kimdir, nereli, kaç yaşında? Çağrı Çıtanak boyu ve dizileri... Sen Çal Kapımı dizisi ile son olarak ekrana gelen genç ve yetenekli oyuncu Çağrı Çıtanak, Menajerimi Ara kadrosuna katılıyor. Dizi takipçileri Çağrı Çıtanak aslen nereli, kaç yaşında gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte, Çağrı Çıtanak hayatı...
9.05.2021 Cadde
“Devamlılığı iyidir Ahmet Mümtaz’ın”
“Devamlılığı iyidir Ahmet Mümtaz’ın” “Ara Toplam”ına karne vermesini istediğimiz Ahmet Mümtaz Taylan, “Derstedir, arada bir ufka bakar, tam anlıyor mu bilemezsin ama devamlılığı iyidir Ahmet Mümtaz’ın” diyor
18.04.2021 Pazar
Kırmızı Kamyon Yonca kimdir? Nilay Deniz eşi kim, kaç yaşında, nereli?
Kırmızı Kamyon Yonca kimdir? Nilay Deniz eşi kim, kaç yaşında, nereli? Nilay Deniz, Kırmızı Kamyon dizisinde Yonca karakteri ile izleyenleri büyüleyecek. Oyuncu, son olarak Çatı katı Aşk adlı dizi ile ekrana gelmişti. İlk olarak oyunculuğa Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi filmiyle başladı. Kırmızı Kamyon'un Yoncası Nilay Deniz kimdir? İşte, Nilay Deniz biyografisi...
31.03.2021 Cadde
Devrim Yakut: "Hayat, anlayabilenler için bir sınavlar toplamı"
Devrim Yakut: "Hayat, anlayabilenler için bir sınavlar toplamı" Düğün Dernek, Ekşi Elmalar, Aile Arasında, Cesur ve Güzel gibi dizi ve filmlerde aldığı rollerle izleyicinin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Devrim Yakut, ilk kitabı "Aklımın Aynalı Çarşısı" ile okuyucuyla buluştu. Kendisiyle "Aklımın Aynalı Çarşısı" ve çok daha fazlasını konuştuk.
30.03.2021 Kültür Sanat
Nilay Deniz 'Kırmızı Kamyon' dizisinin kadrosuna katıldı
Nilay Deniz 'Kırmızı Kamyon' dizisinin kadrosuna katıldı Show TV'de ekranlara gelecek olan yeni dizi 'Kırmızı Kamyon'un hazırlıkları devam ediyor. İtfaiyecilerin hikayesini konu alacak olan 'Kırmızı Kamyon' dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Oyuncu Nilay Deniz, 'Kırmızı Kamyon'da 'Yonca' karakterini canlandıracak.
16.01.2021 Cadde
Ezgi Ayçe: Doğu ve Batıyı harmanlayarak sesimi global çapta duyurmayı arzu ediyorum
Ezgi Ayçe: Doğu ve Batıyı harmanlayarak sesimi global çapta duyurmayı arzu ediyorum Kariyeri boyunca, Ajda Pekkan, Behzat Gerçeker, Sertab Erener, Yıldız Tilbe ve Nil Karaibrahimgil gibi sanatçılarla sahne ve albüm kayıtlarında yer alan Ezgi Ayçe ile son şarkısı Derin Yemin’i konuştuk. Enbe Orkestrası’nın 2018 yılında yayınladığı albümünün çıkış parçası olan ve klibi Barcelona’da çekilen “Yarım Sevda” ile müzik dünyasına merhaba diyen Ezgi Ayçe, 2019 yılında Serdar Ayyıldız ile ortak bir çalışmaya imza attı ve sözü müziği Sezen Aksu’ya ait “Ateş Böceği” ile kısa sürede büyük ilgi gördü. Ezgi Ayçe’nin yorumladığı şarkı, Serdar Ayyıldız’ın proje albümünün çıkış parçası oldu.
5.01.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ateşböceği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.