Son dakika: Plajlar tıklım tıklım! Fotoğraf yağıyor...
Son dakika: Plajlar tıklım tıklım! Fotoğraf yağıyor... Uluslararası haber ajansları Reuters ve Associated Press'in dünyaya servis ettiği fotoğraflar dünyayı tam anlamıyla hayrete düşürdü. Son dakika haberine göre, ünlü sahilleri dolduran öğrenciler, kısıtlamaları umursamadan eğlendi. Neredeyse hiçbirinin maske takmadığı dikkat çekti.
6.03.2021 Dünya
Ne yasak ne corona... Umursamadılar!
Ne yasak ne corona... Umursamadılar! Bahar tatilini Florida'daki Miami sahillerinde geçirmek isteyen üniversiteli gençler, ABD Başkanı Donald Trump'ın corona virüsü salgını ile mücadele kapsamında vatandaşlarına 10 kişiden fazla kişinin olacağı toplantılara katılmama çağrısını hiçe saydı. Gençler, sahillerde virüsü önemsemeden böyle eğlendi.
19.03.2020 Dünya
Son dakika: Üniversitelerden corona virüs önlemleri! Açıklamalar peş peşe geldi
Son dakika: Üniversitelerden corona virüs önlemleri! Açıklamalar peş peşe geldi Son dakika haberlerine göre, Kadir Has Üniversitesi, corona virüsü nedeniye alınan önlemler kapsamında bahar tatilini öne çekti. Üniversite derslere mücbir bir durum oluşmadığı sürece 23 Mart günü başlayacağını duyurdu. Öte yandan diğer bir son dakika haberine göre de; Bahçeşehir Üniversitesi, corona virüsü nedeniyle derslere uzaktan devam etme kararı aldı. Karar, öğrencilere ve akademik kadroya da bildirildi.
11.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri