Balıkesirspor

Balıkesirspor

Son dakika Balıkesirspor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Balıkesirspor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Balıkesirspor haber sayfamızda...

Balıkesirspor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.327 balıkesirspor haberi bulunmuştur.
Teknik direktör Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler şaşırdı!
Teknik direktör Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler şaşırdı! U18 Milli Takımımız, Estonya maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Sabri Sarıoğlu'nun antrenmandaki görüntüsü görenleri şaşkına uğrattı.
20.03.2024 Milli Takım
Bandırmaspor'da Yusuf Şimşek dönemi resmen başladı
Bandırmaspor'da Yusuf Şimşek dönemi resmen başladı Bandırmaspor, teknik direktör Yusuf Şimşek ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladığını açıkladı.
19.03.2024 1.Lig
Yusuf Şimşek sürprizi! 1. Lig ekibiyle anlaştı
Yusuf Şimşek sürprizi! 1. Lig ekibiyle anlaştı Altay'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Yusuf Şimşek'in Bandırmaspor ile anlaştığı iddia edildi.
18.03.2024 1.Lig
Tottenham, Galatasaray maçında Fenerbahçeli yıldızı izleyecek!
Tottenham, Galatasaray maçında Fenerbahçeli yıldızı izleyecek! UEFA Konferans Ligi'nde adeta gövde gösterisi yapan ve Union Saint Gilloise'yı farklı mağlup eden Fenerbahçe'de milli oyuncu kulüplerin radarına girdi. Sarı-lacivertli oyuncuyu seyretmek isteyen Tottenham, Süper Kupa'daki Galatasaray finali için yer ayırttı.
10.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek için resmi transfer teklifi! İşte opsiyonun detayları
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek için resmi transfer teklifi! İşte opsiyonun detayları Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Lyon'un renklerine bağlamak istediği İsmail Yüksek'e bir takımın daha kanca attığı öne sürüldü. Bundesliga temsilcisinin, Fenerbahçe'ye resmi teklifini sunduğu aktarıldı.
20.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e Alman kuşatması! Bundesliga'dan yoğun ilgi
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e Alman kuşatması! Bundesliga'dan yoğun ilgi Fenerbahçe'de Jorge Jesus döneminden bu yana inanılmaz bir çıkışa geçen İsmail Yüksek'e Alman ekiplerinin talip olduğu aktarıldı. Genç orta sahanın Bundesliga temsilcilerinin yakın takibine girdiği belirtildi.
25.11.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e Premier Lig kancası! Dev maçta izleyecekler
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e Premier Lig kancası! Dev maçta izleyecekler Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken İsmail Yüksek'e Premier Lig devinin talip olduğu öne sürüldü. 24 yaşındaki orta sahanın, Süper Lig'in 11'inci haftasındaki Trabzonspor maçında tribünden takip edileceği aktarıldı.
3.11.2023 Fenerbahçe
Avrupa devlerinin İsmail Yüksek savaşı! Transfer için yoğun ilgi
Avrupa devlerinin İsmail Yüksek savaşı! Transfer için yoğun ilgi A Milli Futbol Takımı'nda son maçlarda gösterdiği performans sonrası ses getiren İsmail Yüksek'e Avrupa'dan 5 takımın talip olduğu iddia edildi. Çok sayıda menajer ve gözlemcinin, Fenerbahçe ile Hatayspor arasındaki maçı tribünden takip edeceği aktarıldı.
19.10.2023 Fenerbahçe
İsmail Yüksek'e Avrupa'dan 4 talip! İşte Fenerbahçe'nin bonservis beklentisi
İsmail Yüksek'e Avrupa'dan 4 talip! İşte Fenerbahçe'nin bonservis beklentisi Geçtiğimiz sezon Jorge Jesus'la başlayan çıkışını bu sezona taşıyan ve A Milli Takım'ın Hırvatistan zaferinde sahanın yıldızlarından olan İsmail Yüksek ile Avrupa'nın önemli kulüpleri yakından ilgileniyor. Fenerbahçe, İsmail Yüksek'ten beklediği bonservis bedelini belirledi.
15.10.2023 Fenerbahçe
Hasan Hatioğlu, Alagöz Holding Iğdır FK'ya imza attı
Hasan Hatioğlu, Alagöz Holding Iğdır FK'ya imza attı TFF 2. Lig ekiplerinden Alagöz Holding Iğdır FK, Pendikspor'dan ayrılan Hasan Hatipoğlu'nu kadrosuna kattı.
5.07.2023 2.Lig
Bandırmaspor'dan Alagöz Holding Iğdır FK'ya! Transfer resmen açıklandı
Bandırmaspor'dan Alagöz Holding Iğdır FK'ya! Transfer resmen açıklandı TFF 2. Lig ekiplerinden Alagöz Holding Iğdır FK, Bandırmaspor'dan ayrılan Kerim Avcı'yı kadrosuna dahil etti.
5.07.2023 2.Lig
Sercan Yıldırım'dan Fatih Terim itirafı! Galatasaray ve Felipe Melo sözleri
Sercan Yıldırım'dan Fatih Terim itirafı! Galatasaray ve Felipe Melo sözleri Futbolculuk kariyerinde köklü kulüplerde forma giymiş olan Sercan Yıldırım, Galatasaray'ın eski teknik direktörü olan Fatih Terim hakkında dikkat çeken sözler kullandı. Öte yandan Yıldırım, sarı-kırmızılı ekibin eski futbolcusu Felipe Melo için çarpıcı açıklamalarda bulundu.
21.06.2023 Galatasaray
Sakaryaspor, Bülent Cevahir'i renklerine bağladı
Sakaryaspor, Bülent Cevahir'i renklerine bağladı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, Bülent Cevahir ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
16.06.2023 1.Lig
Ofspor, 29 yıl sonra amatör lige düştü
Ofspor, 29 yıl sonra amatör lige düştü TFF 3'üncü Lig 2'nci grupta mücadele eden Trabzon ekiplerinden Ofspor, 29 yılın ardından profesyonel liglere veda ederek Bölgesel Amatör Lig'e düştü.
20.05.2023 3.Lig
İsmail Yüksek'e Serie A'dan sürpriz talip! Transfer için takibe aldılar
İsmail Yüksek'e Serie A'dan sürpriz talip! Transfer için takibe aldılar Fenerbahçe'nin genç orta sahası İsmail Yüksek'e sürpriz bir talip çıktı. İtalyan basınında yer alan habere göre; genç oyuncunun durumunu Serie A ekibi yakın takibe aldı. İşte ayrıntılar...
17.05.2023 Fenerbahçe
Balıkesirspor, TFF 2. Lig'de küme düştü
Balıkesirspor, TFF 2. Lig'de küme düştü TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta bir dönem Süper Lig’de mücadele eden Balıkesirspor küme düştü. Evinde 1461 Trabzon’la karşı karşıya gelen Balıkesirspor, müsabakayı 2-1 kaybederek 2’nci Lig’e veda etti.
30.04.2023 2.Lig
Balıkesirsporlu taraftarlar, Akhisar'da futbolculara saldırdı
Balıkesirsporlu taraftarlar, Akhisar'da futbolculara saldırdı TFF 2. Lig’de mücadele veren Balıkesirspor'un deplasmanda 2-0 kaybettiği Uşakspor maçı dönüşü futbolcular ile taraftarlar arasında bir restoranda kavga çıktı.
9.04.2023 2.Lig
Bucaspor 1928'de Karafırtınalar dönemi
Bucaspor 1928'de Karafırtınalar dönemi TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un iddialı ekiplerinden Bucaspor 1928, teknik direktör boşluğunu Spor Toto 1. Lig ekibi Dyorex Boluspor'la yollarını ayıran Sait Karafırtınalar ile doldurdu.
23.02.2023 2.Lig
Böyle bitmemeliydi! Christian Atsu hayatını kaybetti
Böyle bitmemeliydi! Christian Atsu hayatını kaybetti Yaklaşık 12 gündür Rönesans Rezidans’ın enkazında yapılan çalışmalar sonucunda herkesi kahreden o acı haber geldi. Christian Atsu’nun önce kişisel eşyaları bulundu, ardından da oyuncunun dairesine ulaşılarak hayatını kaybettiği belirlendi.
19.02.2023 Hatayspor
Başakşehir, Ayberk Kaygısız'ı transfer etti
Başakşehir, Ayberk Kaygısız'ı transfer etti Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Balıkesirspor'dan Ayberk Kaygısız'ı kadrosuna kattı.
18.02.2023 Basaksehir
Gana, Hataysporlu Christian Atsu'ya ağlıyor!
Gana, Hataysporlu Christian Atsu'ya ağlıyor! Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalan Christian Atsu'nun cansız bedenine ulaşıldı. Gana Milli Takımı oyuncusunun ölümü ülkesinde büyük bir üzüntüye sebep oldu.
18.02.2023 Hatayspor
Karşıyakalı çocuklar sağlıklı ve çok mutlu
Karşıyakalı çocuklar sağlıklı ve çok mutlu Üç yıldır süren “Karşıyaka95 Projesi” ile yeni bebek sahibi olan 800 aileye ulaşan Karşıyaka Belediyesi, bilinçlendirme çalışmalarıyla sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı koyuyor.
30.01.2023 Ege
Bir Bodrum masalı
Bir Bodrum masalı Süper Lig’e yükselme mücadelesi veren Bodrumspor, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda sonuncu Yeni Malatyaspor’u 3-1 yendi ve hata yapmadı. Bu sonuçla son 5 maçında 4. galibiyetini elde eden yeşil beyazlılar, 35 puana yükselip averajla 3. sıradaki yerini korumayı başardı.
16.01.2023 Ege
Fırtına, liderliğini korudu
Fırtına, liderliğini korudu TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci yarının ilk haftasında cumartesi günü evinde Teco Karacabey Belediyespor’la golsüz berabere kalıp şampiyonluk yolunda kritik 2 puan bırakan Bucaspor 1928, zirvedeki rakiplerinin puan kayıplarıyla liderliğini korudu.
16.01.2023 Ege
Buca, lisansı kaptı
Buca, lisansı kaptı TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig’deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, sportif, altyapı, personel-idari, hukuki ve mali kriterlere göre inceledi.
25.12.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Balıkesirspor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.