Bitcoin Nedir

Bitcoin Nedir

Son dakika Bitcoin nedir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bitcoin nedir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bitcoin nedir haber sayfamızda...

Bitcoin Nedir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 179 bitcoin nedir haberi bulunmuştur.
Bitcoin Nedir ve Nasıl Kullanılır?
Bitcoin Nedir ve Nasıl Kullanılır? Bitcoin son yılların en çok merak edilen, üzerine en çok konuşulan konularından biri. Haliyle “Bitcoin nedir?” sorusu bugünlerde herkes tarafından takip edilen ancak fazla bilinmeyen bir konu haline geldi. Bitcoin’in çalışma yapısının anlaşılırlığının zor olması, teknik olarak detaylar içermesi birçok kişinin ilgisi olmasına rağmen biraz uzak durmasına yol açıyor. Peki Bitcoin nedir? Nasıl alınır, satılır? Nasıl kullanılır? İşte detaylar…
5.05.2020 Teknoloji
Bitcoin 5 bin doları gördü!
Bitcoin 5 bin doları gördü! Kripto para birimleri piyasalarındaki artış eğilimine bağlı olarak piyasanın en yüksek hacimli birimi Bitcoin TSİ 06:00'da yılın rekor düzeyi 5,000 dolara yükseldikten sonra son 24 saatte yüzde 5.74 artışla 4,949 dolara döndü ve piyasa hacmi de 170 milyar doların üzerine çıktı.
3.04.2019 Ekonomi
Bitcoin efsanesi sona mı eriyor?
Bitcoin efsanesi sona mı eriyor? 2017 yılında rekor üzerine rekor kıran fakat 2018 yılında Venezuela bolivarından bile daha kötü performans sergileyen kripto para birimi Bitcoin, çöküş ve yıkılış dönemine mi giriyor?
21.05.2019 Trend
Bitcoin yeniden 6 bin doların altında
Bitcoin yeniden 6 bin doların altında Popüler kripto para birimi Bitcoin, 14 Ağustos 2018'de tekrar 6 bin doların altına düşerek 5 bin 900 dolar seviyelerini gördü. Bitcoin böylece bir haftada yüzde 25'ten fazla değer kaybetti.
21.05.2019 Trend
Arbitraj modeline alternatif Profitcoins nedir? Nasıl kar edebilirsiniz?
Arbitraj modeline alternatif Profitcoins nedir? Nasıl kar edebilirsiniz? Profitcoins adı verilen bu yenilikçi girişim, kripto para piyasalarındaki klasik arbitraj modellerine meydan okuyor. Yatırımcıların, çeşitli platformlardaki fiyat farklarından yararlanmasını sürekli olarak mümkün kılan bu girişim, daha sonra bu farklardan tüm kullanıcılarının yararlanmasını sağlıyor. Pratikte, sadece birkaç dakika içinde tamamen otomatik bir şekilde kripto para A platformundan alınıp, karlı bir şekilde B platformundan satılıyor. Peki bu sistemle nasıl kar edebilirsiniz?
9.08.2018 Teknoloji
Bitcoin'de toparlanma süreci başladı mı?
Bitcoin'de toparlanma süreci başladı mı? Dev bir yatırım şirketinin kripto paralara ilgisi olduğunu duyurmasıyla beraber popüler, kripto para birimi Bitcoin 16 Temmuz 2018'de yüzde 5 değer kazandı. Peki bu durum Bitcoin'de ikinci altın çağın başlangıcı anlamına mı geliyor?
21.05.2019 Trend
Kripto para hırsızlığı Bitcoin'i sert vurdu
Kripto para hırsızlığı Bitcoin'i sert vurdu Güney Kore merkezli kripto para borsası Bithump, bünyesinde bulunan 31.5 milyon dolar değerindeki kripto paranın bilgisayar korsanlarınca çalındığını açıkladı. Açıklamayla beraber Bitcoin tepetaklak oldu.
20.06.2018 Trend
Bitcoin'de düşüş trendi sürüyor
Bitcoin'de düşüş trendi sürüyor Popüler kripto para birimi Bitcoin, geçtiğimiz hafta Güney Kore merkezli bir kripto para borsasında yaşanan sanal hırsızlık haberlerinin ardından yüzde 10 değer kaybederek son 70 günün en düşük değerini gördü.
13.06.2018 Trend
Londra'daki Türk camisi helal Bitcoin ile bağış kabul etmeye başladı
Londra'daki Türk camisi helal Bitcoin ile bağış kabul etmeye başladı Bir İslam bilgininin, popüler kripto para birimi Bitcoin'in İslami usullere uygun olduğunu açıklanmasının ardından Londra'da yer alan Shacklewell Lane Camisi, Bitcoin ile bağış kabul eden ilk İslam dini kurumu oldu.
24.05.2018 Trend
Ripple (XRP) merkezi transfer testi gerçekleştirecek
Ripple (XRP) merkezi transfer testi gerçekleştirecek Popüler kripto para birimlerinde Ripple, merkezi transfer testi gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Son derece büyük önem arz eden testle beraber Ripple'ın fiyatı yukarı yönlü hareket edebilir.
16.05.2018 Teknoloji
Goldman Sachs'ın Bitcoin işlemlerine başlaması ne anlama geliyor?
Goldman Sachs'ın Bitcoin işlemlerine başlaması ne anlama geliyor? Bitcoin ve kripto paralar, ABD yatırım bankası Goldman Sachs'ın, Bitcoin işlemlerine başlayan ilk düzenlenmiş finans kurumu olmasıyla beraber yeni bir dünyaya atım atıyor. Bu adımın yatırımcılar için ümit ışığı olduğunu söyleniyor. Peki Bitcoin fiyatı bu gelişmeden nasıl etkilenecek?
24.05.2018 Teknoloji
Blockchain nedir? Güvenilir bir teknoloji midir?
Blockchain nedir? Güvenilir bir teknoloji midir? Blockchain anlam olarak blok zinciri anlamına gelmektedir. İlk olarak Bitcoin ile adından söz ettiren bu teknoloji, diğer kripto para birimleri tarafından da kullanılmaktadır. Başka alanlarda da kullanılan bu teknoloji nedir? Gelecekte nerelerde kullanılacaktır?
1.05.2018 Gündem
Bitcoin nedir, Bitcoin madenciliği nasıl yapılır?
Bitcoin nedir, Bitcoin madenciliği nasıl yapılır? Bitcoin son zamanların en popüler kripto para birimidir. Buna ek olarak Bitcoin madenciliği yaparak kripto para üretenlerin sayısı da artmaya devam etmektedir. Bu yazımızda sizlere özellikle Bitcoin madenciliğinin nasıl yapıldığına dair önemli bilgiler sunuyor olacağız.
1.05.2018 Gündem
Bitcoin gerçek paranın yerini tutar mı?
Bitcoin gerçek paranın yerini tutar mı? Bitcoin, dijital bir para birimidir. Günümüzde aktif olarak kullanılan kağıt paraların yerine geçip geçmeyeceği konusunda aktif tartışmalar sürmektedir. Bitcoin gerçekten ciddiye alınması gereken bir para birimi olsa da günümüzde aktif olarak kullanılan kâğıt paraların yerine geçmesinin uzak bir ihtimal olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.
30.04.2018 Gündem
Bitcoin almak isteyenlerin mutlaka bilmesi gerekenler
Bitcoin almak isteyenlerin mutlaka bilmesi gerekenler Bitcoin son günlerde gündemi en çok meşgul eden yatırım araçları arasında yer alıyor. Kısa sürede dünyayı kasıp kavuran bitcoin yediden yetmişe birçok kişinin merak ettiği yatırım araçları arasında yer almaktadır. Peki, bitcoin nedir ve nasıl yatırım yapılır?
29.04.2018 Gündem
Bitmeyen maden kaynağı Bitcoin madenciliği
Bitmeyen maden kaynağı Bitcoin madenciliği Günümüzde herkes rahat bir hayat sürmek için para kazanmaya çalışmakta ve bu amaç doğrultusunda ortaya bir sürü meslek grupları çıkmaktadır. Öyle ki bu mesleklerden birisi olan Bitcoin madenciliği, günümüzde paraya rahat bir yol ile ulaşmak isteyenlerin oldukça merak ettiği bir meslektir. Peki, nedir bu Bitcoin madenciliği?
28.04.2018 Gündem
Ripple yükseliş trendine girebilir
Ripple yükseliş trendine girebilir Bankalar arası kabul edilebilirlik bakımından en değerli kripto para ünvanına sahip San Francisco merkezli Ripple'ın, şirketin yaptığı yeni duyurunun ardından tırmanış trendine girebileceği açıklandı.
27.04.2018 Trend
Bitcoin yeniden 9000 doların üzerini gördü
Bitcoin yeniden 9000 doların üzerini gördü Popüler kripto para birimi Bitcoin, 24 Nisan 2018 itibariyle Mart ayından sonra ilk defa 9000 doların üzerini gördü.
24.05.2018 Trend
Bitcoin nedir ve Bitcoin madenciliği nasıl yapılır?
Bitcoin nedir ve Bitcoin madenciliği nasıl yapılır? 9 yıl önce hayatımıza giren ve çok kısa sürede birçok kişi tarafından tercih edilen Bitcoin blok zincir ağına dönüşmüştür. Bitcoin kripto para piyasasında tercih edilen yatırım alanlarından biri hâline gelmiştir. Bitcoin işlemleri nedir? Güvenli bir şekilde madenciliği nasıl yapılır?
19.04.2018 Gündem
Bitcoin nerelerde kullanılır, madenciliği nasıl yapılır?
Bitcoin nerelerde kullanılır, madenciliği nasıl yapılır? Bitcoin, aslında uzun süredir var olan fakat son 1 yıldır dünya gündemine oturan bir sanal para birimidir. Bu sanal para biriminin dünya gündemine oturmasının nedeni değerinin oldukça yüksek olması, bunun yanı sıra bu sanal para birimine daha önceden yatırım yapanlara çok büyük miktarlarda paralar kazandırmasıdır. İşte bu nedenlerden dolayı son bir yıldır gündemden düşmeyen Bitcoin, insanların merak konusu olmuş durumdadır.
16.04.2018 Gündem
Bitcoin nedir ve Bitcoin madenciliği nasıl yapılır?
Bitcoin nedir ve Bitcoin madenciliği nasıl yapılır? 9 yıl önce hayatımıza giren Bitcoin çok kısa sürede birçok kişi tarafından tercih edilen Bitcoin blok zincir ağına dönüştü. Bitcoin kripto para piyasasında tercih edilen yatırım alanlarından biri. Bitcoin işlemleri nedir? Nasıl güvenli bir şekilde madenciliği nasıl yapılır?
13.04.2018 Gündem
Bitcoin'de düşüş trendi sürüyor
Bitcoin'de düşüş trendi sürüyor 20 bin dolar seviyesini gördükten sonra sert düşüşe geçen popüler kripto para Bitcoin, Hindistan'ın kripto paralara getireceği düzenlemeleri duyurmasıyla beraber 6500 dolar seviyesini gördü.
24.05.2018 Teknoloji
Seul kenti kendi kripto parasını üretecek
Seul kenti kendi kripto parasını üretecek Güney Kore'nin başkenti Seul'un belediye başkanı Park Won-soon, Seul kenti tarafından fonlanan sosyal programlarda kullanmak için ''S-Coin'' adında bir kripto para üretmek istediğini açıkladı.
5.04.2018 Trend
Twitter CEO'su: Bitcoin dünyanın bir numaralı ödeme aracı olacak
Twitter CEO'su: Bitcoin dünyanın bir numaralı ödeme aracı olacak Twitter CEO'su Jack Dorsey, popüler kripto para birimi Bitcoin'in yakın bir gelecekte uluslararası ekonomide ABD dolarını tahtından indireceğini ve bir numaralı ödeme aracı olarak kullanılacağını düşündüğünü açıkladı.
24.05.2018 Trend
Playboy kripto para Ethereum'un fiyatını fırlatabilir
Playboy kripto para Ethereum'un fiyatını fırlatabilir Ünlü erkek dergisi ve yetişkin içerik platformu Playboy, kullanıcılarına yetişkin içerik izleyebilmeleri için bir tür proxy coin olan Vice Industry Token (VIT) ile ödeme yapabilme imkanı sunmaya başlayacağını duyurdu. Bu gelişme, popüler kripto para birimi Ethereum'un fiyatını artırabilir. Peki nasıl?
16.03.2018 Trend

Benzer Haber Etiketleri

Bitcoin Nedir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.