Çin

Çin

Son dakika Çin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çin haber sayfamızda...

Çin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 66.217 çin haberi bulunmuştur.
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında Sultanlar Ligi'nde lider Fenerbahçe evinde Eczacıbaşı'nı konuk edecek. Ligin kaderini belirleyecek zirve maçı öncesi Melissa Vargas gelişmesi yaşandı.
28.03.2024 Voleybol
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor'
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor' AP özel haberinde nefes kesici onlarca fotoğrafı dünyaya servis ederken, Çin haber ajansı 'İstanbul'da yerel seçim kampanyaları ısınıyor' başlığını attı. BBC 'Türk seçimi: İstanbul'u idare etme muharebesi ülkenin geleceğinin anahtarı oluyor' derken, The Economist İstanbul'daki yarışın son ana kadar sürebileceği tahminini yaptı.
28.03.2024 Dünya
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur!
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kısa süre içinde açılışı yapılacak İstanbul’daki Türkiye Basketbol Gelişim Merkezi’nin büyük bir yatırım olduğunu ve uzun yıllar Türk sporuna hizmet vereceğini ifade etti.
28.03.2024 Basketbol
iPhone satışları Çin’de %33 düştü
iPhone satışları Çin’de %33 düştü Apple’ın en önemli pazarlarından biri olan Çin’de iPhone sevkiyatları Şubat’ta önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 33 düştü.
28.03.2024 Ekonomi
Lüks’ün sonu mu geliyor?
Lüks’ün sonu mu geliyor? Lüks moda markalarında neredeyse 2000’li yılların başından beri devam eden yükseliş trendi, uzakdoğu’dan gelen düşük satış tahminleri ile yerini gerilemeye bırakacak endişesine neden oldu.
28.03.2024 Ekonomi
Çin ABD’yi şikayet etti
Çin ABD’yi şikayet etti Çin, ABD’yi DTÖ’ye şikayet etti. Çin, ABD’nin 2022’de çıkardığı Enflasyonu Düşürme Yasası’ndaki iklim değişikliğiyle mücadele için yerli elektrikli araç üreticilerine yönelik sübvansiyonların rekabet kurallarına aykırı olduğu gerekçesiyle Dünya Ticaret Örgütüne (DTÖ) şikayette bulundu.
28.03.2024 Ekonomi
BYD’den rekor kâr
BYD’den rekor kâr Çinli elektrikli araç devi BYD 2023 için rekor kâr açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
‘Türkiye bu yıl yüzde 3 büyüyecek’
‘Türkiye bu yıl yüzde 3 büyüyecek’ Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, gelişmekte olan ülkeler için 2024 yılı toplam büyüme tahminini yüzde 4,2’ye yükseltirken, Türkiye için olan tahminini yüzde 3’e çıkardı.
28.03.2024 Ekonomi
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok'
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok' Suudi Arabistan ekiplerinden Al Shabab'ı çalıştıran Vitor Pereira suskunluğunu bozdu. Fenerbahçe dönemini anlatan Portekizli teknik direktörün Arda Güler ile ilgili sözleri dikkat çekti.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU, Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU, Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
27.03.2024 Dualar
Sektörün profesyonelleri buluşuyor! Hedef 4 günde 4 milyar euroluk ticaret
Sektörün profesyonelleri buluşuyor! Hedef 4 günde 4 milyar euroluk ticaret Alanında dünyanın ikinci, Avrasya'nın en büyüğü unvanına sahip uluslararası IBAKTECH Fuarı, 24-27 Nisan tarihleri arasında unlu mamul endüstrisi, çikolata- dondurma- tatlı üreticileri ve HORECA sektörü profesyonellerini 14. kez bir araya getirecek.
27.03.2024 Ekonomi
Komarov: Türkiye’nin birçok santrale ihtiyacı var
Komarov: Türkiye’nin birçok santrale ihtiyacı var Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu (Rosatom) Genel Müdür Birinci Yardımcısı Kirill Komarov, ATOMEXPO-2024 Forumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
27.03.2024 Ekonomi
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok Google haritalarda dahi gözükmeyen Çin'in gizli üssü basına sızdı. Yakın zamanda Pasifik'te çıkması beklenen savaş kapsamında Tayvan başkentini birebir kopyaladı, söz konusu olay dünyada ses getirdi.
27.03.2024 Dünya
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi Kuzey Kore devlet televizyonu bahçecilikle ilgili bir programını yayınladı. Ancak şaşırtan bir detayla...
27.03.2024 Dünya
Çin'de sanayi şirketlerinin karı büyüdü
Çin'de sanayi şirketlerinin karı büyüdü Çin'de sanayi şirketlerinin karı yılın başında yeniden büyümeye geçti.
27.03.2024 Uzmanpara
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduat faizleri daha da yükselecek mi?
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduat faizleri daha da yükselecek mi? Merkez Bankası'nın politika faizini artırmasının ardından bankalar mevduat faizlerinde artışa gitti. Peki mevduat faizlerindeki yükseliş yatırımcı tercihini nasıl etkiliyor. Borsa, altın ve dövizdeki para mevduata gider mi? Banka mevduat faizlerinde daha da yükselecek mi? Ekonomist Belgin Maviş merak edilenleri cevapladı.
27.03.2024 Ekonomi
Gazze'de ateşkes kararı uygulanacak mı?
Gazze'de ateşkes kararı uygulanacak mı? Uzmanlar, İsrail-Filistin krizinde ilk sınavını insani yardımları ulaştırma konusunda veren Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin (BMGK), Ramazan’da ateşkes konusunda yapabileceklerini ve sonunda çekimser oyla ateşkesin önünü açan ABD’nin BMGK kararlarının “bağlayıcılığını” sorgulaması ile ABD-İsrail ilişkilerinin geleceğini Milliyet’e değerlendirdi. ABD’nin veto etmeme kararı, Biden ve Netanyahu arasındaki çatlağın daha da derinleştiğini göstermesi bakımında önemli görülüyor.
27.03.2024 Dünya
Hava gücü nesil yükseltti
Hava gücü nesil yükseltti Türkiye, savunma sanayii alanındaki atılımları kapsamında “dev” bir adım daha attı. ASELSAN tarafından tamamen milli imkanlarla geliştirilen ve uçaklara nesil atlatan AESA Uçak Burun Radarı, ilk uçuşunu F-16 ÖZGÜR Platformu ile gerçekleştirdi.
27.03.2024 Gündem
Şakayla başladı, evlilikle bitti! Damat 22 gelin 39 yaşında: Ailesi şiddetle karşı çıktı, ta ki gelinin 'mesleğini' duyana kadar
Şakayla başladı, evlilikle bitti! Damat 22 gelin 39 yaşında: Ailesi şiddetle karşı çıktı, ta ki gelinin 'mesleğini' duyana kadar Koşuya çıktığı sırada, aklını başından alan bir kadınla tanıştı. Hızla dolu dizgin bir aşka yelken açan ikili aralarındaki 17 yıllık yaş farkını hiç umursamadı. Ancak genç damadın ailesinin bir itirazı vardı.
26.03.2024 Dünya
Rusya'daki konser salonu saldırısında son dakika... ABD bombardıman uçağı Rusya'ya yöneldi, MİG-31'ler hemen havalandı
Rusya'daki konser salonu saldırısında son dakika... ABD bombardıman uçağı Rusya'ya yöneldi, MİG-31'ler hemen havalandı İkinci kez televizyona çıkan Putin'in dilindeki değişim gözden kaçmadı, saldırıdan bir saat sonra başlayıp dalga dalga yayılan çarpıtmanın ana kaynağı ise bir montaj video. Çin Komünist Partisi'nin yayın organı Global Times'ta yayımlanan bir haber, Rusya'da bir bölümüyle yankı buldu. Rus jetleri ise kendilerine doğru gelen ABD bombardıman uçağını fark edince harekete geçti.
26.03.2024 Dünya
Çin Futbol Federasyonu eski başkanına rüşvet nedeniyle ömür boyu hapis
Çin Futbol Federasyonu eski başkanına rüşvet nedeniyle ömür boyu hapis 67 yaşındaki eski başkan Chen Xuyuan, rüşvet suçu nedeniyle ömür boyu hapis cezası aldı.
26.03.2024 Diğer
ABD'nin hamlesi İsrail'de depreme yol açtı! 'Washington-Tel Aviv hattında tarihi kriz'
ABD'nin hamlesi İsrail'de depreme yol açtı! 'Washington-Tel Aviv hattında tarihi kriz' Son dakika değişikliğiyle yapılan oylamada ABD'nin çekimser kalması, altıncı ayı dolmak üzere olan savaşta bir ilk yaşanmasına neden oldu. BBC, Amerikan korumasının kalkmasının önemli bir adım olduğu yorumunu yapıp ABD-İsrail arasındaki hiçbir krizin bu kadar ciddi olmadığını bildirdi.
26.03.2024 Dünya
Çinli korsanları siber casuslukla suçlayan ABD ve İngiltere'den yaptırım kararı
Çinli korsanları siber casuslukla suçlayan ABD ve İngiltere'den yaptırım kararı ABD ve İngiltere, Çin devletinin desteğiyle siber casusluk faaliyetlerinde bulunmakla suçladığı kişi ve şirketleri yaptırım listesine aldı.
26.03.2024 Dünya
Sinop’ta nükleer için Rusya gündemde
Sinop’ta nükleer için Rusya gündemde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sinop’ta yapılması planlanan Türkiye’nin ikinci nükleer santrali için ilk santral gibi Rusya’yı işaret ederek, “Sinop’ta Rosatom’la işbirliğimizi geliştireceğiz” dedi.
26.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.