Cinsel İstismar

Cinsel İstismar

Son dakika cinsel istismar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cinsel istismar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cinsel istismar haber sayfamızda...

Cinsel İstismar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.311 cinsel istismar haberi bulunmuştur.
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?  ürkiye günlerdir, Bağcılarda bir sucunun ses yalıtımlı odasında küçük çocuklara yıllardır tecavüz suçu işleyen faili konuşuyor. Toplumu derinden etkileyen bu olay, küçük çocuklara karşı işlenen suçlarda ve pedofili vakalarında uygulanacak cezalarının yeterliliği ve kastrasyon işleminin hangi durumlarda uygulanabileceğini de tartışmaya açtı.
26.03.2024 Gündem
Samsun’da çocuğa cinsel istismar hükümlüsü yakalandı
Samsun’da çocuğa cinsel istismar hükümlüsü yakalandı Samsun’da ‘12 yaşını tamamlamış çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, yakalandı.
23.03.2024 Gündem
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı Kartal’da Yılmaz P. hakkında pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 16 yaşındaki çocuğun yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. Şenay mağdur M.Y. yönünden itirafta bulundu. Hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilen sanık önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
22.03.2024 Gündem
2 kızına istismardan yargılanan babanın cezası belli oldu
2 kızına istismardan yargılanan babanın cezası belli oldu Kayseri’de S.Y. (14) ve G.Y. (13) isimli kız çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan baba Ö.Y. (50), 58 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
22.03.2024 Gündem
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntülerin şifreli bir hard diskte olduğu öne sürüldü. Öte yandna Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş. konuştu.
21.03.2024 Gündem
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kaydettiği ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü.
21.03.2024 Haberler
Malatya'da 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar!
Malatya'da 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar! Malatya’da, konteyner kentte kaybolup aynı gün bulunan 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismardan gözaltına alınan Abuzer Can, tutuklandı. Zanlının daha önce de 4 farklı suç kaydı olduğu anlaşıldı.
20.03.2024 Gündem
Yoğun bakımdaki hastaya cinsel istismar! Hastane 600 bin TL ödeyecek
Yoğun bakımdaki hastaya cinsel istismar! Hastane 600 bin TL ödeyecek İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören ve erkek hemşirenin cinsel saldırısına uğrayan 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C.'nin (63) yakınları, hastaneye 2 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı. Mahkeme, 600 bin TL tazminat ödenmesini hükmederken, aile istinafa başvurdu. İstinaf başvuruyu reddetti ancak hakimlerden 1'i karara şerh koyup, 1 milyon TL ödenmesini istedi. Aile, kararı Danıştay'a taşıdı.
18.03.2024 Gündem
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu!
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu! Tüm dünyada bir fenomen haline gelen 'Squid Game' dizisinde Oh Il-nam (Player 001) rolüyle tanınan oyuncu Oh Young-soo, cinsel istismardan suçlu bulundu.
16.03.2024 Cadde
16 yaşındaki kıza iğrenç taciz! Mahkemedeki ifadeler ortaya çıktı
16 yaşındaki kıza iğrenç taciz! Mahkemedeki ifadeler ortaya çıktı Bursa'da, arkadaş grubuyla alkol aldıktan sonra gittikleri evde C.Ç. (16) adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen İlker Sertel (37) için istenen ceza belli olurken mahkemedeki ifadeler de ortaya çıktı.
16.03.2024 Gündem
Enişteden üç kız kardeşe cinsel istismar iddiası! Yargıtay'dan flaş karar
Enişteden üç kız kardeşe cinsel istismar iddiası! Yargıtay'dan flaş karar Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti.
13.03.2024 Haberler
Enişteden üç kız kardeşe cinsel istismar iddiası! Yargıtay'dan flaş karar
Enişteden üç kız kardeşe cinsel istismar iddiası! Yargıtay'dan flaş karar Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti.
13.03.2024 Gündem
Öz kızına cinsel istismarda bulundu! Cezası belli oldu
Öz kızına cinsel istismarda bulundu! Cezası belli oldu Ümraniye’de babası tarafından cinsel istismara maruz kalan ve intihar eden S.N.E.T. davasında karar açıklandı. Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba Turan Ercan’ın cezası belli oldu.
7.03.2024 Gündem
Birlikte yaşadığı kadının küçük kızına cinsel istismarda bulunmuştu! Cezası belli oldu
Birlikte yaşadığı kadının küçük kızına cinsel istismarda bulunmuştu! Cezası belli oldu Ankara’da birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu ve vücudunda sigara söndürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Yaşar Can Ü. toplam 35 yıl hapse çarptırıldı.
7.03.2024 Gündem
Erkek öğrenci yurdunda 10 çocuğa taciz ve istismar! 'Duyulmasın diye elektrik süpürgesini açtı'
Erkek öğrenci yurdunda 10 çocuğa taciz ve istismar! 'Duyulmasın diye elektrik süpürgesini açtı' Antalya’nın Alanya ilçesinde özel bir yurtta kalan 10 erkek öğrenciye yönelik taciz ve istismarda bulunduğu iddia edilen eğitmen G.R.U. (21) hakkında toplam 94 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
6.03.2024 Gündem
Sahnede söz kadınların
Sahnede söz kadınların Binlerce yıl tiyatroda erkek gözüyle anlatılan kadın hikâyelerine bir süredir dikkat çekici bir “kadın eli” değiyor. Sayıları giderek çoğalan tek kişilik kadın oyunlarına 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle baktık.
2.03.2024 Pazar
FETÖ’cü psikiyatrist hayatını perişan etti! Mağdur çocuk konuştu: Babamı şikayet edip kutlama yaptılar
FETÖ’cü psikiyatrist hayatını perişan etti! Mağdur çocuk konuştu: Babamı şikayet edip kutlama yaptılar İstanbul’da bir klinikte, hayvanlarda kullanılan ilaçları çocuklara verip hipnoz ederek ailelere ‘cinsel istismar’ tuzağı kurmakla suçlanan doktor Süleyman Salih Zoroğlu'nun yaptıklarına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
2.03.2024 Gündem
Öğretmenden, öğrencilerine cinsel istismar! 'Keşke aynı yaşta olsak her şey farklı olur'
Öğretmenden, öğrencilerine cinsel istismar! 'Keşke aynı yaşta olsak her şey farklı olur' Ankara’da öğretmen Ş.D. (26) hakkında, okulda farklı tarihte öğrencileri E.S.K. (17) ve M.Y.T.'ye (17) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
1.03.2024 Gündem
Bas bas paraları Michael Jackson’a
Bas bas paraları Michael Jackson’a Şarkıcı Michael Jackson ölümünden sonra da kazandırıyor. Sony Music, pop starın şarkılarının yarısını 18 milyara satın aldı.
25.02.2024 Dünya
Edirne'de Yunan dişçi rezaleti! 16 yaşındaki kız çocuğu ailesine yaşadıklarını anlatınca ortaya çıktı
Edirne'de Yunan dişçi rezaleti! 16 yaşındaki kız çocuğu ailesine yaşadıklarını anlatınca ortaya çıktı Özel bir poliklinikte görev yapan Yunanistan vatandaşı diş hekiminin, 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.
23.02.2024 Gündem
Ender Saraç ‘cinsel istismar’ suçundan hakim karşısında: Çok büyük bir iftiraya uğradım
Ender Saraç ‘cinsel istismar’ suçundan hakim karşısında: Çok büyük bir iftiraya uğradım Boşanma davası süren Benan Saraç'tan olan 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen ve soruşturma aşamasında çocuk ve annesinin geri aldığı "istismar" iddialarına yönelik ünlü diyetisyen ve beslenme uzmanı Ender Saraç 22,5 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı.
22.02.2024 Gündem
Tartıştığı taksiciyi silahla yaralayan şüpheli yakalandı
Tartıştığı taksiciyi silahla yaralayan şüpheli yakalandı Maltepe’de taksi şoförüyle taksi durağının sahibinin kardeşi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Yusuf Aslan, taksi şoförü Fırat Nebi Sürer'i silahla bacağından vurmuştu. Olaydan sonra kaçan şüpheli yakalandı.
21.02.2024 Gündem
'Doktorum' deyip 84 yaşındaki felçli kadına cinsel istismar! Mahkemede şok savunma
'Doktorum' deyip 84 yaşındaki felçli kadına cinsel istismar! Mahkemede şok savunma Bursa’da, kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun (23), zorla girdiği evde, N.T. (84) isimli felçli kadına tokat atıp, cinsel saldırıda bulundu. Evde ziynet eşyası arayan Tutkun, tutuklanırken, kadın ise 15 gün sonra öldü. Tutkun, mahkemede, "Suçu bilinçli olarak yapmadım. Tahliyemi istiyorum" dedi.
21.02.2024 Gündem
Mahalle muhtarının skandallar zinciri! Swinger partileri, 17 yaşındaki kıza cinsel istismar...
Mahalle muhtarının skandallar zinciri! Swinger partileri, 17 yaşındaki kıza cinsel istismar... Konya'da birlikte yaşadığı M.A (48) ile 'swinger' partilerine katılan mahalle muhtarı M.M'nin (54), kadının şu an 17 yaşında olan kızı S.A'ya 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.
21.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel İstismar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.