Ankara Valisi Şahin’den koronavirüs açıklaması
Ankara Valisi Şahin’den koronavirüs açıklaması Son dönemde vaka artışlarıyla gündeme gelen Ankara’da salgınla mücadele ve tedbirler konusunda önemli açıklamalarda bulunan Ankara Valisi Vasip Şahin, “Ankara’nın sağlık altyapısıyla ilgili endişe edecek bir durum yok. Bütün B, C, D planları sağlık teşkilatımızda zaten var” dedi. Vali Şahin yeni tedbirler konusunda ise “Vatandaşın bu konuda yeterince riayeti olmazsa daha ileri tedbirler almaya mecbursunuz” diye konuştu.
28.08.2020 Gündem
G ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
G ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerini kucağını alacağı günü bekleyen aileler isminin en güzel ve eşsiz olmasını istiyorlar. Bu yüzden hamilelik döneminde düşünülen konular arasında isimler yer alıyor. Anne ve babalar isim verirken oldukça seçici davranıyor. Çocuklarına hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler anlamlarına da özen gösteriyor. Ebeveynler çocuklarına keşfedilmemiş, anlamlı, nadir bulunan, değişik, duyulmamış, popüler ve modern çağa uygun isimler vermeyi tercih ediyor. G harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “G ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Bebek İsimleri 2024: Kız ve Erkek Bebeklere Verebileceğiniz Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Kız ve Erkek Bebeklere Verebileceğiniz Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
2.01.2024 Bebek
Korkutucu gizem kıyıya vurdu! Hepsi spor ayakkabı, içinde de kopmuş ayak var
Korkutucu gizem kıyıya vurdu! Hepsi spor ayakkabı, içinde de kopmuş ayak var Keyifli bir gün geçirmek için gittiğiniz deniz kenarında ne görseydiniz şaşırırdınız? Hiçbir deniz kabuğu ya da kurumuş deniz incisi, 12 yaşındaki kızın bulduğu ayakkabı kadar ilgi çekici olamadı. Üstelik bu sadece sıradan ayakkabı da değildi, içerisinde öylece duran kesik bir ayak vardı. O günden sonra yaşanılanların ardı arkası kesilmedi. Akıllarda ise tek soru vardı: 'Bu ayaklar nereden geldi?'
1.09.2023 Yaşam
Sevgililerine aynı mesajı yazdılar! Serkan Çayoğlu'ndan Kaan Yıldırım açıklaması
Sevgililerine aynı mesajı yazdılar! Serkan Çayoğlu'ndan Kaan Yıldırım açıklaması Serkan Çayoğlu, kendisinin daha önce eşi Özge Gürel ile fotoğrafına yazdığı "Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir" sözünü; yakın dostu Kaan Yıldırım’ın da Pınar Deniz ile bir paylaşımına not düşmesiyle ilgili konuştu.
11.08.2023 Cadde
Ünlüler tatilde! Bodrum'da güneşin ve denizin keyfini çıkardılar
Ünlüler tatilde! Bodrum'da güneşin ve denizin keyfini çıkardılar Bir derginin daveti için Bodrum’a gelen Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Hande Doğandemir, Saadet Işıl Aksoy, Yüsra Geyik, Cansel Elçin, Zeynep Tuğçe Bayat, Hazal Türesan, Yiğit Kirazcı, Sinem Ünsal, Nesrin Cevadzade, Derin, Deren Talu gibi isimler soluğu kaldıkları otelin plajında aldı. Ünlü isimlerin tatilinden renkli kareler objektiflere takıldı.
19.06.2023 Cadde
Amedspor ligin son maçında sahadan mağlubiyetle ayrıldı
Amedspor ligin son maçında sahadan mağlubiyetle ayrıldı TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta play-off'a kalmayı garantileyen Amedspor, Menemenspor deplasmanından 4-3 yenilgiyle ayrıldı.
20.05.2023 2.Lig
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
Rabia Soytürk yeni projesi 'Veda Mektubu' için dans dersleri aldı
Rabia Soytürk yeni projesi 'Veda Mektubu' için dans dersleri aldı Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi 'Veda Mektubu, yayınlanan ilk bölümü ile dikkat çekti. Dizide tam bir dans tutkunu olan 'Aslı'ya hayat veren genç yıldız Rabia Soytürk, karakterinin bu sevgisini en doğru şekilde yansıtabilmek için özel dans dersleri aldığını söyledi.
2.03.2023 Cadde
CHP’de 79 aday adaylığı istifası
CHP’de 79 aday adaylığı istifası CHP’de milletvekili aday adaylığı için 40 il başkanı ve 39 ilçe başkanı istifa etti.
28.12.2022 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yazdı, yönetti, oynadı Okan Bayülgen, Shakespeare’in III...
2.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Nalçakan’ın tiradı Nemrut’ta yankılandı Celil Nalçakan, Güvenç Dağüstün, Ilgıt Dağüstün, Coşkun Aral ve Hazer Amani gibi ünlü isimler, ‘Adıyaman’da Turizm Sektörünün Canlandırılması Projesi’ kapsamında şehirde buluştu...
26.10.2022 Cadde
İTB Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı
İTB Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı İzmir Ticaret Borsası’nın (İTB) 3-8 Ekim günleri arasında tamamlanan meclis ve komite üyeleri seçimleri sonucunda oluşan yeni yönetim kurulu, ilk toplantısında görev dağılımı yaptı.
26.10.2022 Ege
Kaan Yıldırım: Pınar tabii ki ailemle tanıştı!
Kaan Yıldırım: Pınar tabii ki ailemle tanıştı! Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı' dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz (28) ile Kaan Yıldırım'ın (35) aşkı doludizgin devam ediyor. Özel hayatıyla çok konuşulan yakışıklı oyuncu, ablası Nilüfer Hanım'ın Instagram'da sevgilisini takip etmeye başlaması hakkında açıklama yaparken, muhabirlerin evliliği ima eden sorusunu da yanıtladı.
28.09.2022 Cadde
Baba Parası oyuncuları kim, konusu nedir? Baba Parası filmi nerede çekildi?
Baba Parası oyuncuları kim, konusu nedir? Baba Parası filmi nerede çekildi? Baba Parası filmi, sinema salonlarının ardında TV ekranlarında da sevenleri karşısına çıkıyor. Filmin başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir yer alıyor. Film, 2020 yılında vizyona girdi ve ülkenin en zenginlerinden olan babalarının ölümü ardından servetini elde etmeye çalışan kardeşlerin hikayesi anlatılıyor. Peki, Baba Parası filmi oyuncuları kim?
28.07.2022 Bilgi Rehberi
Serkan Çayoğlu'nu terleten kahvenin sırrını Özge Gürel açıkladı!
Serkan Çayoğlu'nu terleten kahvenin sırrını Özge Gürel açıkladı! Yedi yıl önce dizi setinde tanışan ve zamanla arkadaşlıkları aşk dönüşen Serkan Çayoğlu-Özge Gürel çifti, 16 Temmuz’da İtalya’da dünya evine girecek. Nikah masasına oturmak için gün sayan ikili, önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan çifte isteme törenindeki kahve hatırlatıldı. Çayoğlu'nu terleten kahvenin sırrını Gürel açıkladı.
7.07.2022 Cadde
Özge Gürel-Serkan Çayoğlu tatilde! Hız teknesiyle Bodrum turu
Özge Gürel-Serkan Çayoğlu tatilde! Hız teknesiyle Bodrum turu Geçtiğimiz hafta nişanlanan ve şimdilerde evlilik hazırlığı yapan Özge Gürel (35) ve Serkan Çayoğlu (35), Bodrum Yalıkavak'ta objektiflere yansıdı. Oyuncu çift, rüzgarlı hava nedeniyle denize girmek yerine hız teknesiyle dolaştı.
27.06.2022 Cadde
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir?
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir? Şarkılar Bizi Söyler programına bu akşam Yonca Evcimik konuk oluyor. Dizileri ve şarkılarıyla yıllara damga vuran Yonca Evcimik hakkında sorular peş peşe gelmeye başladı. Peki Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli? İşte başarılı sanatçının dizileri, şarkıları ve hayatına dair merak edilenler haberimizin devamında...
28.05.2022 Cadde
Mavi Vatan buluşması
Mavi Vatan buluşması Ülkemizde deniz kültürünü yaygınlaştırmak ve Mavi Vatan düşüncesini yaymak için bir araya gelen denizciler Hamit Naci Mavi Vatan Vakfı’nı kurdu.
20.11.2021 Gündem
Baba Parası oyuncuları ve konusu! Baba Parası filmi nerede çekildi?
Baba Parası oyuncuları ve konusu! Baba Parası filmi nerede çekildi? Başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yer aldığı Baba Parası filmi, 2020 yılında beyazperdedeki yerini aldı. Filmde babalarından kalan mirasa sahip olmak için birbiriyle yarışan iki kardeşin mücadelesi ekrana geliyor. İşte, Baba Parası filmi oyuncu kadrosu...
28.09.2021 Cadde
İnsanlar İkiye Ayrılır 10 Eylül’de sinemalarda
İnsanlar İkiye Ayrılır 10 Eylül’de sinemalarda Rol aldıkları önemli yapımlarla çok konuşulan başarılı oyuncular Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın’ın başrollerini paylaştığı ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’, 10 Eylül’den itibaren sinemaseverlerle buluşuyor. İlk filmi ‘Karışık Kaset’le tanınan Tunç Şahin’in proje tasarımını ve senaristliğini üstlendiği, aynı zamanda da yönetmen koltuğuna oturduğu ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’, BluTV’nin dikkat çeken orijinal yapımlarından ‘7YÜZ’ün dünyasından yola çıkılarak hayata geçirildi.
6.09.2021 Kültür Sanat
40. İstanbul Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
40. İstanbul Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu 1 Nisan’da çevrimiçi gösterimlerle başlayan, salonlarda ve açık havada devam eden 40. İstanbul Film Festivali, 14 Temmuz Çarşamba akşamı Hilton İstanbul Bosphorus, Harbiye’de düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.
15.07.2021 Kültür Sanat
Burcu Güneş kimdir, kaç yaşında, nereli? Burcu Güneş şarkıları
Burcu Güneş kimdir, kaç yaşında, nereli? Burcu Güneş şarkıları Bu akşam İBO Show konukları arasında bulunan Burcu Güneş ile ilgili meraklı arayış başladı. Yıllara damga vuran sesi ve şarkılarıyla büyük ilgi gören Burcu Güneş kaç yaşında ve nereli? Burcu Güneş şarkıları nelerdi? İşte Burcu Güneş hakkında merak edilenler...
29.05.2021 Cadde
Melek Mosso: Geyik yapılan tweetler gördüm, kanım dondu!
Melek Mosso: Geyik yapılan tweetler gördüm, kanım dondu! Hayallerini gerçekleştirmek için kredi çekip borca giren Melek Mosso, üç parçalık EP'sinin son şarkısı 'Gel Desem De Gelme', Haluk Levent ile seslendirdiği 'Zülüf' türküsü ve annesinin de yer almasını istediği yeni projesinden bahsetti. 32 yaşındaki müzisyen, Megastar Tarkan'ın Yıldız Tilbe'den gelen 'challenge' davetini geri çevirmesi ve son günlerde Şeyma Subaşı'nın ilk sıralarda yer aldığı sosyal medya gündemi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
12.05.2021 Cadde