Deportivo

Deportivo

Son dakika deportivo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan deportivo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan deportivo haber sayfamızda...

Deportivo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.562 deportivo haberi bulunmuştur.
Robert Lewandowski'ye yıllık 100 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif
Robert Lewandowski'ye yıllık 100 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif Barcelona forması giyen Robert Lewandowski'ye Suudi Arabistan'dan bir kulübün teklif sunduğu ortaya çıktı. Yıldız oyuncuya senelik 100 milyon euroluk öneride bulunulduğu aktarıldı.
24.03.2024 İspanya La Liga
Arda Güler 9 ay sonra milli formaya kavuştu! 'İtici güç değildi'
Arda Güler 9 ay sonra milli formaya kavuştu! 'İtici güç değildi' Real Madrid forması giyen Arda Güler, 19 Haziran 2023'te oynanan Galler maçından sonra ilk kez A Milli Takım forması giydi. İspanyol basını Arda Güler'in Macaristan karşısındaki performansını değerlendirdi.
23.03.2024 Milli Takım
Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi! Jasikevicius, İspanya'da gündem oldu: Kan döktü
Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi! Jasikevicius, İspanya'da gündem oldu: Kan döktü Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'nin 30. hafta maçında Barcelona'yı evinde ağırladı. Sarı-lacivertliler karşılaşmadan 88-74 galip ayrıldı. Fenerbahçe Beko'nmun galibiyeti sonrası İspanya'da gündem Saras Jasikevicius oldu.
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’nin 3-2 kazandığı maçtan sonra çıkan olaylar Avrupa basınında geniş yer buldu. Michy Batshuayi ile ilgili kung-fu benzetmesi dikkat çekti.
18.03.2024 Trabzonspor
Arda Güler tek hareketiyle İspanyolları büyüledi! 'O seçilmiş biri, bu çılgınlık da ne?'
Arda Güler tek hareketiyle İspanyolları büyüledi! 'O seçilmiş biri, bu çılgınlık da ne?' Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, Osasuna karşısında 85. dakikada oyuna dahil oldu. Unutulmaz bir golün eşiğinden dönen Arda Güler İspanyol spor siteleri tarafından yine manşetlere taşındı.
17.03.2024 İspanya La Liga
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 Diğer
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
9.03.2024 Diğer
Vasilije Micic'ten Barcelona itirafı! 'Transfer olmaya çok yaklaşmıştım'
Vasilije Micic'ten Barcelona itirafı! 'Transfer olmaya çok yaklaşmıştım' NBA’de Charlotte Hornets forması giyen Vasilije Micic, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Avrupa'ya geri dönme ihtimaline değinen Micic, transfer itirafında da bulundu.
5.03.2024 NBA
Pep Guardiola'dan Barcelona'ya sürpriz öneri!
Pep Guardiola'dan Barcelona'ya sürpriz öneri! Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın teknik direktör seçimi konusunda tavsiye almak için Pep Guardioala ile görüştüğü iddia edildi.
1.03.2024 İspanya La Liga
Barcelona, Ronald Araujo için 90 milyon euroluk teklifi kabul etmedi!
Barcelona, Ronald Araujo için 90 milyon euroluk teklifi kabul etmedi! Bundesliga devi Bayern Münih'in Barcelona forması giyen Ronald Araujo için ara transfer döneminde 90 milyon euroluk teklifte bulunduğu öğrenildi. Barcelona'nın bu teklifi kabul etmediği aktarıldı.
1.03.2024 İspanya La Liga
Avrupa basını Beşiktaş ve Emirhan Delibaş'ı konuşuyor: Acımasız karar!
Avrupa basını Beşiktaş ve Emirhan Delibaş'ı konuşuyor: Acımasız karar! Beşiktaş'ın bir arkadaşlık uygulamasında profil açan oyuncusu Emirhan Delibaş ile yollarını ayırması Avrupa'da da geniş yankı buldu.
20.02.2024 Beşiktaş
İtalyanlar, Angelino transferini yorumladı! 'Kazımcan Karataş'ı tercih etti'
İtalyanlar, Angelino transferini yorumladı! 'Kazımcan Karataş'ı tercih etti' Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı Angelino, ara transfer döneminde sarı-kırmızılılardan ayrıldı. RB Leipzig'in Roma'ya kiraladığı Angelino'nun imzası sonrası İtalyan basınından dikkat çeken bir değerlendirme geldi.
3.02.2024 Galatasaray
Beşiktaş'a Portekizli stoper! Transfer için geri sayım
Beşiktaş'a Portekizli stoper! Transfer için geri sayım Savunma hattına bir takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'ın İspanya'da oynayan Portekizli stoperi bitirme aşamasına geldiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların transferde büyük oranda anlaşma sağladığı aktarıldı.
24.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a dev stoper! Sezon sonunda boşa çıkacak
Beşiktaş'a dev stoper! Sezon sonunda boşa çıkacak Valentin Rosier ve Jean Onana ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Jonas Svensson'u renklerine bağlayan siyah-beyazlıların, yeni stoperini İtalya'da bulduğu iddia edildi.
18.01.2024 Beşiktaş
Çağlar Söyüncü transferinde ters köşe! Kafa karıştıran hamle, resmi teklifi duyurdular
Çağlar Söyüncü transferinde ters köşe! Kafa karıştıran hamle, resmi teklifi duyurdular Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan ve sarı-lacivertlilerde görüşmelerde bulunan Çağlar Söyüncü transferinde çarpıcı bir gelişme yaşandı. Çağlar Söyüncü için görüşmelerde başlandığı duyurulurken teklifini detayları da belli oldu.
16.01.2024 Fenerbahçe
Real Madrid'de Arda Güler endişesi! İlk maçı öncesi korkutan görüntü
Real Madrid'de Arda Güler endişesi! İlk maçı öncesi korkutan görüntü Üst üste yaşadığı sakatlıkları atlatmasının ardından Arda Güler, Real Madrid ile ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Genç futbolcunun yarın oynanacak olan Arandina maçında sahne alması beklenirken karşılaşmanın oynanacağı satdyumun zemini endişe yarattı.
5.01.2024 İspanya La Liga
Süper Kupa krizinin perde arkası ortaya çıktı! İşte IFAB ve hukukçuların yorumu
Süper Kupa krizinin perde arkası ortaya çıktı! İşte IFAB ve hukukçuların yorumu Türk futbolu adına rüya gibi geçen 2023, aralık ayında adeta dibe vurdu. Büyük olayların son perdesi Suudi Arabistan’da yaşanırken, gerekli son izinlerin alınmaması kriz çıkmasına neden oldu, Süper Kupa mücadelesi ertelendi.
31.12.2023 Galatasaray
Süper Kupa finalinin iptali, Avrupa basınında geniş yankı buldu: Çöl derbisinde tartışma
Süper Kupa finalinin iptali, Avrupa basınında geniş yankı buldu: Çöl derbisinde tartışma Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesinin ardından yaşanılan durum Avrupa basınında geniş yankı buldu.
30.12.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının ertelenmesi Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı!
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının ertelenmesi Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı! Suudi Arabistan'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa finali organizasyondaki aksaklıklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Dev maçın ertelenmesi Avrupa basınında geniş yer buldu.
29.12.2023 Galatasaray
Beşiktaş'tan Sergen Yalçın bombası! Heyecanlandıran gelişme
Beşiktaş'tan Sergen Yalçın bombası! Heyecanlandıran gelişme Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından yerli ve yabancı alternatifler ile görüşmeler sürüyor. Siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın sesleri yükselmeye başladı.
25.12.2023 Beşiktaş
İspanya'dan flaş iddia! Türk kulüplerinden 'Avrupa Süper Ligi' kararı
İspanya'dan flaş iddia! Türk kulüplerinden 'Avrupa Süper Ligi' kararı Avrupa Süper Ligi projesine dair yeni gelişmeler yaşanırken Türk kulüpleri için çarpıcı bir gelişme yaşandı.
21.12.2023 Galatasaray
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmalar
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmalar Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
16.12.2023 Futbol
Real Madrid'den Arda Güler açıklaması! İşte oynaması beklenen maç
Real Madrid'den Arda Güler açıklaması! İşte oynaması beklenen maç Real Madrid'de bireysel çalışmalarına devam eden Arda Güler'in pazar günkü Villarreal karşılaşmasında forma giymesi beklenmiyor.
15.12.2023 İspanya La Liga
Barcelona'da futbolcuları şoke eden karar! Duş almaları yasaklandı
Barcelona'da futbolcuları şoke eden karar! Duş almaları yasaklandı La Liga devlerinden Barcelona'da futbolcuları şoke eden bir karar alındı. İspanyol basını, Barcelona'da futbolcuların duş almasının yasaklandığını öne sürdü.
14.12.2023 İspanya La Liga
Kopenhag-Galatasaray maçı Avrupa basınında yankı buldu! 'En zayıf takım turladı'
Kopenhag-Galatasaray maçı Avrupa basınında yankı buldu! 'En zayıf takım turladı' UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun son hafta maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Kopenhag'a 1-0 mağlup oldu. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ne gitmesiyle son bulan karşılaşma Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı.
13.12.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Deportivo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.