Dünya Atletizm Şampiyonası

Dünya Atletizm Şampiyonası

Son dakika Dünya Atletizm Şampiyonası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dünya Atletizm Şampiyonası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dünya Atletizm Şampiyonası haber sayfamızda...

Dünya Atletizm Şampiyonası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.915 dünya atletizm şampiyonası haberi bulunmuştur.
Kaybederken kazananlar: Carl 'Luz' Long ve Dorando Pietri!
Kaybederken kazananlar: Carl 'Luz' Long ve Dorando Pietri! Atletizm tarihine geçen öyle isimler var ki, şampiyon olamasa bile bugün hala hatırlanırlar. İşte Alman Carl “Luz” Long, işte İtalyan Dorando Pietri... İkisi de yaptıkları ve yaşadıklarıyla, spor tarihinin tozlu raflarında pırıl pırıl parlamakta.
5.11.2023 Diğer
Muhteşem kaybedenler: Frankie Fredericks ve Ato Boldon!
Muhteşem kaybedenler: Frankie Fredericks ve Ato Boldon! İki farklı adam, iki farklı karakter... Frankie Fredericks ve Ato Boldon... 1996 Atlanta Olimpiyatı’nda iki ayrı atlet tarafından kırılan iki dünya rekoruna da katkıda bulundular. Belki başka bir şampiyona olsa altın alacakları derecelerle gümüş ve bronza razı oldular.
29.10.2023 Diğer
Mert Aydın yazdı: Budapeşte’nin 10 kahramanı
Mert Aydın yazdı: Budapeşte’nin 10 kahramanı Dünya Atletizm Şampiyonası, heyecan ve kalitenin birlikte en üst seviyeye çıktığı bir organizasyon oldu. Seyircinin tavrından sporcuların performanslarına kadar her şey yerli yerindeydi. Sizler için şampiyonanın 10 kahramanını seçtik ve inceledik.
3.09.2023 Diğer
Dünya Atletizm Şampiyonası'ndan madalyasız döndük!
Dünya Atletizm Şampiyonası'ndan madalyasız döndük! Dünya Atletizm Şampiyonası’na 17 sporcu ile katılan Türkiye, kürsü göremeden organizasyonu tamamladı. Ramil Guliyev, Yasmani Copello ve Ersu Şaşma gibi isimler madalyanın uzağında kaldı.
28.08.2023 Diğer
Ersu Şaşma'nın 5.75 uğursuzluğu!
Ersu Şaşma'nın 5.75 uğursuzluğu! Dünya Atletizm Şampiyonası’nda Ersu Şaşma sırıkla atlama finalinde mücadele etti. Milli atletimiz 5.55’i rahat geçse de 5.75’te takıldı. Elemelerde bu dereceyi atlayan Şaşma, dün aynı performansı gösteremedi son sırada kaldı.
27.08.2023 Diğer
Uluslararası ajanslar tarih verdi: Türkiye ile anlaşmaya varıldı!
Uluslararası ajanslar tarih verdi: Türkiye ile anlaşmaya varıldı! AFP Budapeşte'ye hafta sonu gelen isimleri tek tek sayıp Doğu açılımına vurgu yaptı, AP konuk listesinde hiçbir Batılı liderin bulunmadığını yazdı. Bloomberg ise sonbaharı işaret etti.
21.08.2023 Dünya
Budapeşte’de sıcak temaslar
Budapeşte’de sıcak temaslar Cumhurbaşkanı Erdoğan, günübirlik ziyarette bulunduğu Macaristan’da sıcak karşılandı. Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ve Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile ayrı ayrı görüştü. Görüşmelerde ikili ilişkiler, bölgesel ve küresel gelişmeler ile Balkanlar’daki durum ele alındı
21.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macaristan paylaşımı! 'Önemli gelişmeler kaydediyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macaristan paylaşımı! 'Önemli gelişmeler kaydediyoruz' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "İkili ilişkilerimizi tüm boyutlarıyla gözden geçirdiğimiz, münasebetlerimizi daha ileriye taşımak amacıyla atacağımız adımları ele aldığımız ziyaretimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.
20.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Vucic'den açıklama! 'Bir adım daha oldu'
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Vucic'den açıklama! 'Bir adım daha oldu' Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.
20.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Atletizm Şampiyonası finalini izledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Atletizm Şampiyonası finalini izledi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’ın Kuruluş Günü kutlamaları dolayısıyla bulunduğu Budapeşte'de Dünya Atletizm Şampiyonası 100 Metre Finali’ni izledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan'da peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi.
20.08.2023 Gündem
Erdoğan'dan Macaristan'da diplomasi trafiği! Peş peşe önemli görüşmeler
Erdoğan'dan Macaristan'da diplomasi trafiği! Peş peşe önemli görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetiyle Macaristan’a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada peş peşe kritik görüşmeler gerçekleştirdi.
21.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile ikili görüşme gerçekleştirdi.
20.08.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan’a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan’a gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetiyle Macaristan’a gitti.
20.08.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetiyle Macaristan’a gitti.
20.08.2023 Gündem
Mert Aydın yazdı: 100 metrenin kral ve kraliçeleri
Mert Aydın yazdı: 100 metrenin kral ve kraliçeleri Sporseverlerin en çok merak ettikleri yarışların başında 100 metre finalleri gelir. Gelin Macaristan’da start alan Dünya Atletizm Şampiyonası’nda daha önce kürsüye çıkmayı başaran kadın ve erkek sporcuları tanıyalım.
20.08.2023 Diğer
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan'a gidiyor Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın daveti üzerine bugün Budapeşte'ye gidiyor.
19.08.2023 Gündem
Salih Korkmaz: 2020'den kalan bir hesabımız var
Salih Korkmaz: 2020'den kalan bir hesabımız var 2023 Dünya Üniversiteler Yaz Oyunları'nda Erkekler 20 kilometre yürüyüş branşında altın madalya kazanan Salih Korkmaz, 2024 Olimpiyat Oyunları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
10.08.2023 Diğer
Mert Aydın yazdı: Bir gümüşün öyküsü
Mert Aydın yazdı: Bir gümüşün öyküsü Dünya Atletizm Şampiyonası’nda, 1500 metre finalinde Süreyya Ayhan beklendiği gibi öne fırladı. Ancak arkadan gelen Rus Tatyana Tomashova son 100 metrede onu geçerken, Süreyya tepki de verememişti. Basın toplantısında, birden bire regl olduğu açıklanırken, herkes şaşkındı.
18.06.2023 Diğer
Mert Aydın yazdı: Ovett ile Seb Coe! Zıtların rekabeti
Mert Aydın yazdı: Ovett ile Seb Coe! Zıtların rekabeti Zor çocukluğu, disleksi problemi hepsi bir paket olmuş Steve Ovett’ın karşısına çıkmıştı. Sebastian Coe ise tam tersi cazdan, tiyatrodan konuşabilen burjuva sınıfının iyi bir temsilcisiydi. Yarışlardan sonra gülerek hayranlarının uzattığı fotoğrafları imzalardı. Bu nedenle dünya üzerinde Ovett değil Coe’ydu kendisine daha çok taraftar toplayabilen.
23.04.2023 Diğer
Fenerbahçe 'Spor Kulübü'! Dünyada eşi benzeri yok, ilkleri yaşattı
Fenerbahçe 'Spor Kulübü'! Dünyada eşi benzeri yok, ilkleri yaşattı 6 Nisan Perşembe akşamı Fenerbahçe Kulübü için tarihi bir gün yaşandı. 3 farklı branşta 3 önemli maç aynı saatlerde başladı. Tüm takımlar sahadan zaferle ayrılırken dünyada eşi benzeri olmayan bir başarı öyküsü yazıldı.
8.04.2023 Fenerbahçe
Çintimar: 2 milyon TL tutarındaki bilet geliri AFAD'a yollanacak
Çintimar: 2 milyon TL tutarındaki bilet geliri AFAD'a yollanacak ürkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanı Fatih Çintimar, "Şu an tüm spor organizasyonlarını yapabilecek kadar güçlü ve kapasiteli durumdayız. Bu şampiyonaları organize etmenin bizim için çok zor olmadığını herkes gördü. Artık hangi organizasyona talip olursak onu alırız diye düşünüyorum" dedi.
6.03.2023 Diğer
Tuğba Danışmaz: Bu hikaye örnek olsun
Tuğba Danışmaz: Bu hikaye örnek olsun Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda üç adım atlamada zirveye çıkan Tuğba Danışmaz vazgeçmeme hikayesiyle bir kez daha alkışı haketti. 2017’deki sakatlığının ardından ‘bırakma’ kararı alan milli atlet tekrar ayağa kalktı. ‘Madalyalarımla herkese yanıt verecektim’ diyen başarılı sporcu önceki gün Ataköy’de Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattı.
6.03.2023 Diğer
Fenerbahçe'nin yıldız sporcusu Ersu Şaşma: Duplantis’i geçebilirim
Fenerbahçe'nin yıldız sporcusu Ersu Şaşma: Duplantis’i geçebilirim Son dönemde yaptığı çıkışla büyük dikkat çeken Fenerbahçe kulübünün başarılı sporcusu Ersu Şaşma kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Türk Sırıkla Atlama branşında çıtayı her gün yukarıya çıkartan sarı-lacivertli yıldız Ersu Şaşma, Duplantis hakkında önemli sözler sarf etti. İddiasını ortaya koyan milli yıldız, “Artık o da hata yapmaya başladı. Diamond Lig’de birinciliği kaptırdı. İlerde bir yarışta tökezleyebilir, ben de kendisini geçebilirim” dedi.
16.10.2022 Diğer
‘Kara Panter’ Serena Williams veda ediyor
‘Kara Panter’ Serena Williams veda ediyor Bırakma kararını açıklayan Serena Williams’ın başarısı, sportif sonuçların ötesinde... Siyahi yanı ırk adaleti, kadınlığı cinsiyet eşitliği, varoşlardan gelmesi de sınıfsal mücadelesini, korttaki performansıyla beraber yürütmesini beraberinde getirdi.
21.08.2022 Tenis
Kolombiya'da Türk atletler tarih yazdı
Kolombiya'da Türk atletler tarih yazdı Kolombiya'nın Cali kentindeki gerçekleştirilen U20 Dünya Atletizm Şampiyonası'nda milli atletler, tarihe geçti. Altı gün süren U20 Dünya Atletizm Şampiyonası'nda milliler 4 madalya kazandı ve 4 de Türkiye rekoru çıktı.
7.08.2022 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Atletizm Şampiyonası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.