Dağları taşları aşıp çobanların koronavirüs aşısını yaptılar
Dağları taşları aşıp çobanların koronavirüs aşısını yaptılar Erzurum'un Horasan ilçesi Kırkgözeler köyünde çobanlık yapan Fettah Sakık (52) ile Ercan Çiftçi'nin (46) koronavirüs aşısı, sürüyü otlattıkları yaylada uygulandı.
18.06.2021 Haberler
Dağları taşları aşıp, çobanların korona aşılarını yaptılar
Dağları taşları aşıp, çobanların korona aşılarını yaptılar Erzurum'un Horasan ilçesi Kırkgözeler köyünde çobanlık yapan Fettah Sakık (52) ile Ercan Çiftçi'nin (46) koronavirüs aşısı, sürüyü otlattıkları yaylada uygulandı. Hayvanları otlatırken karşılarında sağlık ekibini gören çobanlardan Ercan Çiftçi, "Günüm dağlarda geçtiği için sağlık kuruluşlarına gitme imkanımız yoktu. Sağ olsunlar, onlar gelip dağın başında bizi buldular, çok duygulandık" dedi.
18.06.2021 Gündem
Meğer tabut boşmuş!
Meğer tabut boşmuş! Adapazarı’nda üç çocuk annesi Emine Uğur (68) önceki gece hastanede hayatını kaybetti. Cenazesi hastanenin morguna götürüldü. Sakarya Büyükşehir Belediyesi görevlileri sabah hastaneye gidip, cenazeyi koyduklarını düşünerek boş tabutu araca yerleştirdi.
31.03.2018 Gündem
Defin için mezarlığa getirilen tabut boş çıktı
Defin için mezarlığa getirilen tabut boş çıktı Sakarya'nın Adapazarı hastalık sonucu ölen Emine Uğur'un (68) cenazesi, görevlilerin dikkatsizliği sonucu morgda unutuldu. Durum, camide namaz kılıp defin için mezarlığa giden yakınlarının tabutu açmasıyla ortaya çıktı.Adapazarı'nda Emine Uğur yakalandığı hastalık sebebiyle bir süredir Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyordu. 3 çocuk annesi olan, eşini de yıllar önce kaybeden Emine Uğur'un durumu dün gece saatlerinde ağırlaştı ve hayata gözlerini yumdu. Uğur'un cenazesi tedavi gördüğü hastanenin morguna götürüldü. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü görevlileri aynı günün sabahında geldikleri hastanede, cenazeyi koyduklarını düşünerek araca boş tabutu yerleştirdi. Emine Uğur'un yaşadığı Adapazarı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine helallik alınması için boş tabut getirildi. Tabut cenaze namaz kılınması için kent merkezindeki Orhan Camii'ne taşınırken Emine Uğur'un yakınları burada yakınlarının taziyelerini kabul etti. Tabut burada öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Erenler Mezarlığı'na götürüldü. Mezarlığa gelen kalabalık cenazeyi gömmek için açtıkları tabutun içinin boş olduğunu görünce şok oldu.
11.09.2019 Yaşam
Cenazede akılalmaz olay! Tabutu açan donup kaldı...
Cenazede akılalmaz olay! Tabutu açan donup kaldı... Sakarya'nın Adapazarı hastalık sonucu ölen Emine Uğur'un (68) cenazesi, görevlilerin dikkatsizliği sonucu morgda unutuldu. Durum, camide namaz kılıp defin için mezarlığa giden yakınlarının tabutu açmasıyla ortaya çıktı.
31.03.2018 Gündem
Cenazede akılalmaz olay! Tabutu açan donup kaldı...
Cenazede akılalmaz olay! Tabutu açan donup kaldı... Sakarya'nın Adapazarı hastalık sonucu ölen Emine Uğur'un (68) cenazesi, görevlilerin dikkatsizliği sonucu morgda unutuldu. Durum, camide namaz kılıp defin için mezarlığa giden yakınlarının tabutu açmasıyla ortaya çıktı.
31.03.2018 Gündem
Hanım Köylü 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle
Hanım Köylü 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle Ekranların sevilen dizisi Hanım Köylü izleyiciyi ekrana kilitleme devam ediyor. İzleyenler tarafından merakla beklenen Hanım Köylü 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İlgi ile takip edilen Hanım Köylü son bölümünde İlkgün, Ferit’e aşık olduğunu anlar. İşte diziyle ilgili son gelişmeler...
8.06.2016 Gündem
Hanım Köylü 7. yeni bölüm ile cumartesi akşamı Star TV ekranında olacak!
Hanım Köylü 7. yeni bölüm ile cumartesi akşamı Star TV ekranında olacak! Hanım Köylü 7. bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Hanım Köylü 7. yeni bölüm fragmanında yine kahkaha tufanı yaşanacak. Ekranların sevilen isimlerinin yer aldığı Hanım Köylü 7. yeni bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde...
4.06.2016 Gündem
Hanım Köylü 6. bölümde neler yaşandı? - İzle
Hanım Köylü 6. bölümde neler yaşandı? - İzle Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Hanım Köylü son yayınlanan 6. bölümüyle izleyicileri büyüledi. Büyük bir ilgi ile takip edilen Hanım Köylü soluk soluğa izleniyor. Hanım Köylü 6. son bölüm ayrıntıları haberimizde...
31.05.2016 Gündem
Hanım Köylü 4. bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle
Hanım Köylü 4. bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle Star Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Hanım Köylü izleyicileri büyülemeye devam ediyor. İlgi ile takip edilen Hanım Köylü 4. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Hanım Köylü son yayınlanan 4. yeni bölüm fragmanı...
11.05.2016 Gündem
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören 2 yaşındaki Zeynep Çelik ile aynı yaştaki Zeynep Alya Sakarya, 'karaciğer yetmezliği' tanısı sonrası, babalarından aldıkları karaciğer ile yaşama tutundu. İsimleri, yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı olan Zeynep bebekler, 6'şar saat süren operasyonlarla sağlıklarına kavuştu.
10.03.2024 Gündem
İSTANBUL ANADOLU 7. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NDEN
İSTANBUL ANADOLU 7. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NDEN İSTANBUL ANADOLU 7. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NDEN
30.01.2024 Resmi İlanlar
Kahramanlar ölümsüzdür! Türkiye 9 yiğidini kalbine gömdü
Kahramanlar ölümsüzdür! Türkiye 9 yiğidini kalbine gömdü Pençe-Kilit Harekat bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Gökhan Delen, Ahmet Köroğlu, Serkan Sayin, Hakan Gün, Kemal Batur, şehit Muhammed Tunahan Evcin, şehit Müslüm Özdemir, şehit Emrullah Gülmez, şehit Murat Atar son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Yürekler yine yandı: 6 asker daha şehit... Çift harekatla bedel ödetildi
Yürekler yine yandı: 6 asker daha şehit... Çift harekatla bedel ödetildi Türkiye Irak’ın kuzeyinden gelen acı haberle ağlarken dün bir kez daha yürekler yandı. Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Çatışmada 16 terörist etkisiz hale getirildi.
24.12.2023 Gündem
Damat katliamında korkunç detaylar! Saatler sonra boşanacaklardı
Damat katliamında korkunç detaylar! Saatler sonra boşanacaklardı Afyonkarahisar’da çocuğunu görmek için gittiği kayınpederinin evinde pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu boşanma aşamasındaki Hava Nur Şenol Taşkın (24), Taşkın'ın annesi Cemile Şenol (43), babası Adem Şenol (45) ve anneannesi Emine Tanış'ı (66) öldürdükten sonra kaçan Mert Muharrem Taşkın (25) tutuklandı. Kan donduran yeni detay ise ortaya çıktı.
20.12.2023 Gündem
Damat katliamında korkunç detaylar! Saatler sonra boşanacaklardı
Damat katliamında korkunç detaylar! Saatler sonra boşanacaklardı Afyonkarahisar’da çocuğunu görmek için gittiği kayınpederinin evinde pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu boşanma aşamasındaki Hava Nur Şenol Taşkın (24), Taşkın'ın annesi Cemile Şenol (43), babası Adem Şenol (45) ve anneannesi Emine Tanış'ı (66) öldürdükten sonra kaçan Mert Muharrem Taşkın (25), yakalandı. Kan donduran yeni detay ise ortaya çıktı.
20.12.2023 Haberler
Dehşet evi! 4 kişinin cansız bedeni bulundu
Dehşet evi! 4 kişinin cansız bedeni bulundu Afyonkarahisar’da boşandığı karısının baba evine giden ve çocuğunu görmek isteyen şahıs olumsuz yanıt alınca yanında getirdiği pompalı tüfekle 4 kişiyi öldürdü! İşte dehşet veren haberin detayları...
20.12.2023 Haberler
Afyonkarahisar’da kanlı gece! Eski damat evi basıp katliam yaptı
Afyonkarahisar’da kanlı gece! Eski damat evi basıp katliam yaptı Afyonkarahisar’da boşandığı karısının baba evine giden ve çocuğunu görmek isteyen şahıs olumsuz yanıt alınca yanında getirdiği pompalı tüfekle 4 kişiyi öldürdü! İşte dehşet veren haberin detayları...
20.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan Rusya-Ukrayna'ya flaş çağrı: İstanbul sürecini canlandırmaya hazırız
Erdoğan'dan Rusya-Ukrayna'ya flaş çağrı: İstanbul sürecini canlandırmaya hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya - Ukrayna savaşıyla ilgili olarak, "Türkiye olarak taraflardan talep olması halinde yarım kalan İstanbul sürecini tekrar canlandırmaya hazırız." dedi. Viktor Orban ise 'Önümüzdeki yüzyıl için çok büyük bir proje ortaya koydunuz. Önümüzdeki yüzyıl sizin olacak' dedi.
18.12.2023 Gündem