Felaket

Felaket

Son dakika Felaket haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Felaket gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Felaket haber sayfamızda...

Felaket

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.619 felaket haberi bulunmuştur.
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı?
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı? Basra Körfezi’nin geri kalanı gibi sıcak ve kurak bir iklime sahip olan Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) 75 yılın en şiddetli yağışı yaşanırken, başkent Abu Dabi ve Dubai’nin de aralarında olduğu pek çok kentte sel meydana geldi.
18.04.2024 Dünya
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı Beyoğlu’nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması olayı ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim olmasıyla çöl şehri Dubai sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Dünya
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim oldu. Çöl şehri Dubai'nin sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Haberler
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz!
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz! Rus işgal ordusunun bahar taarruzu beklenirken, Ukrayna Batılı müttefiklerinden silah ve füze yardımı bekliyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, haftalardır konuşulan hamlenin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.04.2024 Dünya
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir. Zaman, İstanbul'u depreme hazırlama zamanıdır. Bütün gücümüzle; hükümetle, yerel yönetimle, bilim dünyasıyla; İstanbul'u, Marmara Bölgesi'ni deprem dirençli hale getirmek yolunda gayret sarf etmeliyiz. Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Haberler
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür; "İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir. Zaman, İstanbul'u depreme hazırlama zamanıdır. Bütün gücümüzle; hükümetle, yerel yönetimle, bilim dünyasıyla; İstanbul'u, Marmara Bölgesi'ni deprem dirençli hale getirmek yolunda gayret sarf etmeliyiz. Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Gündem
İran'ın İsrail'e saldırısını da bildi! Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar
İran'ın İsrail'e saldırısını da bildi! Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar Yıllar önce yaptığı kehanetlerle adeta geleceği tek tek bilen ünlü Kahin Baba Vanga'nın İran'ın İsrail'e saldıracağını da bildiği ortaya çıktı. Vanga'nın 2024 yılı için yaptığı ve 'Büyük felaket' için yaptığı kehanetler ise dünyada ses getirdi.
16.04.2024 Dünya
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
İstanbul için ‘Beklenildiği gibi riskli bir deprem olmayacak’ demişti! Prof. Dr. Ersoy’dan çok sert açıklama
İstanbul için ‘Beklenildiği gibi riskli bir deprem olmayacak’ demişti! Prof. Dr. Ersoy’dan çok sert açıklama Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan geçtiğimiz günlerde, İstanbul'da beklenildiği gibi yıkıcı bir depremin olmayacağını iddia etmişti. Prof. Dr. Özgün Ahmet Ercan da geçtiğimiz günlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de uzun süre deprem olmayacağını öne sürerek "Bir kere geldik bu dünyaya, yaşamın keyfini çıkar" tavsiyesinde bulunmuştu. İddialara ilişkin CNN TÜRK canlı yayınında Prof. Dr. Şükrü Ersoy yanıtladı.
12.04.2024 Haberler
İstanbul için ‘Beklenildiği gibi riskli bir deprem olmayacak’ demişti! Prof. Dr. Ersoy’dan çok sert açıklama
İstanbul için ‘Beklenildiği gibi riskli bir deprem olmayacak’ demişti! Prof. Dr. Ersoy’dan çok sert açıklama Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan geçtiğimiz günlerde, İstanbul'da beklenildiği gibi yıkıcı bir depremin olmayacağını iddia etmişti. Prof. Dr. Özgün Ahmet Ercan da geçtiğimiz günlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de uzun süre deprem olmayacağını öne sürerek "Bir kere geldik bu dünyaya, yaşamın keyfini çıkar" tavsiyesinde bulunmuştu. İddialara ilişkin CNN TÜRK canlı yayınında Prof. Dr. Şükrü Ersoy yanıtladı.
12.04.2024 Gündem
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Dünya
Bodrum’da su alarmı
Bodrum’da su alarmı 65 günlük suyu kalan Bodrum’da acil önlem alınmazsa “Susuz yaz” yaşanacağı uyarısı yapıldı. Milliyet’e konuşan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci de planını açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Japonya Başbakanı Kishida ABD Kongresi’nde! 'Bugünün Ukrayna'sı yarının Doğu Asya'sı olabilir'
Japonya Başbakanı Kishida ABD Kongresi’nde! 'Bugünün Ukrayna'sı yarının Doğu Asya'sı olabilir' ABD Kongresi’ne hitaben yaptığı konuşmada Çin tehdidine dikkat çeken Kishida, “Çin'in mevcut tutumu ve askeri eylemleri, yalnızca Japonya'nın barış ve güvenliğine değil, aynı zamanda uluslararası toplumun barış ve istikrarına yönelik eşi benzeri görülmemiş ve en büyük stratejik meydan okumayı teşkil etmektedir” dedi.
12.04.2024 Dünya
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: İran'a karşı İsrail'i destekleriz
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: İran'a karşı İsrail'i destekleriz CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy, Pentagon'a 'ABD ve İsrail'in İran'ı vurma ihtimali var mı?' sorusunu yöneltti. Pentagon tarafından yapılan açıklama ise dikkat çekiciydi. İşte detaylar...
11.04.2024 Gündem
İsrail'den gerilimi yükselten İran açıklaması: Tetikteyiz ve hazırlıklıyız
İsrail'den gerilimi yükselten İran açıklaması: Tetikteyiz ve hazırlıklıyız İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, İran’dan gelebilecek saldırılara karşı hazırlıklara değinerek, “Tetikteyiz ve çeşitli senaryolar için son derece hazırlıklıyız. Durumu sürekli değerlendiriyoruz. IDF'nin sahip olduğu çeşitli kabiliyetleri kullanarak saldırı ve savunmaya stratejik ortaklarımızla birlikte hazırız” dedi.
11.04.2024 Dünya
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail'le ihracat açıklaması
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail'le ihracat açıklaması Ticaret Bakanlığı, "Sosyal medyada yer verilen 'yasak kapsamındaki ürünlerin İsrail'e ihracatının devam ettiği'ne dair iddialar tümüyle yalandır, itibar edilmemelidir" açıklamasını yaptı.
11.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail'i haritadan silecek 6 madde! Yerel basın felaket senaryosunu yazdı: İran saldıracak kaçınılmaz son
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail'i haritadan silecek 6 madde! Yerel basın felaket senaryosunu yazdı: İran saldıracak kaçınılmaz son Dünya İran'ın İsrail'e nasıl bir misilleme saldırı gerçekleştireceğine kilitlendi. ABD ordusundan bir yetkili ise Arap basınına olası bir saldırı sonrası İran'ı neyin beklediğini ifade etti. Jerusalem Post gazetesi ise İran'ın yapacağı saldırıya dair yayınladığı analizde felaket senaryosunu yayınladı.
11.04.2024 Dünya
Bakan Özhaseki: Bu milletin başına bela olan örgütleri toprağa gömdük
Bakan Özhaseki: Bu milletin başına bela olan örgütleri toprağa gömdük Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de AK Parti İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma programına katıldı.
9.04.2024 Gündem
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
9.04.2024 Futbol
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı İsrail’in Hamas’ı yok etme ve rehineleri kurtarma amacıyla 6 ay önce başladığı savaşta bu iki hedefi de gerçekleştirememesi dikkat çekerken, savaşın sonuna dair açık bir planın olmayışı tepkiye yol açıyor.
7.04.2024 Dünya
7.4'lük depremle sarsılan ülke sadece Türkiye'den yardım talep etti: İHA ve drone'lar için ihtiyacımız var
7.4'lük depremle sarsılan ülke sadece Türkiye'den yardım talep etti: İHA ve drone'lar için ihtiyacımız var 7.4 şiddetindeki depremle sarsılan Tayvan sadece Türkiye'den gelecek yardımları kabul edeceğini açıkladı. İçişleri bakanı tarafından yapılan açıklamada bu kararın nedeni de duyuruldu.
6.04.2024 Dünya
'Kıyamet balığı' karaya vurdu! Dünyayı şaşkına çevirdi, 7.4’lük depremin habercisi ilan ettiler
'Kıyamet balığı' karaya vurdu! Dünyayı şaşkına çevirdi, 7.4’lük depremin habercisi ilan ettiler Tayvan'da son 25 yılın en büyük depremi geçtiğimiz günlerde yaşandı. 7.4'lük depremden tam 30 saat önce ise ortaya çıkan kıyamet balığı dünya medyasında ses getirdi.
6.04.2024 Dünya
Adı Vahşi Fay! Hiçbirine benzemiyor, etkisi 10 dakika sürdü: 'Yeniden vuracak'
Adı Vahşi Fay! Hiçbirine benzemiyor, etkisi 10 dakika sürdü: 'Yeniden vuracak' Neredeyse 10 asır süren sessizliğin sona ermesiyle dünyanın en büyük depremlerini oluşturdu. Son olarak 2004'te bin 600 kilometrelik bölümünün tek seferde kırılmasıyla ise 300 bine yakın kişiyi hayattan kopardı. Peki Hiroşima'ya atılan bombadan bin 500 kat daha güçlü Sunda Megathrust, Türkiye'deki faylara ne kadar benziyor?
6.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Felaket ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.