Fransa

Fransa

Son dakika Fransa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fransa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fransa haber sayfamızda...

Fransa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 90.278 fransa haberi bulunmuştur.
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her gün, 2 bin çöp kamyonuna eş değer plastiği okyanuslara, nehirlere ve göllere atıyoruz. Okyanusta yüzen kıta büyüklüğünde bir plastik adasının, bu yüzyıl insanının eseri olması vicdanlarımıza sığıyor mu? Gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
28.03.2024 Gündem
Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin sebebini açıkladı!
Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin sebebini açıkladı! Galatasaray'ın eski futbolcularından Bafetimbi Gomis, Japonya ekibi Kawasaki Frontale'e transfer olma sebebini açıkladı.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi'
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi' Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Orkun Kökçü'nün açıklamaları sonrası yaşanan olaylar ve şu andaki kararına dair açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Bogdan Bogdanovic, EuroLeague'de Final Four adaylarını açıkladı!
Bogdan Bogdanovic, EuroLeague'de Final Four adaylarını açıkladı! Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızlarından Bogdan Bogdanovic, Turkish Airlines EuroLeague'de Final Four adaylarını sıraladı.
Futbol federasyonu oruç tutmalarını yasakladı! Fransa kampını terk etti
Futbol federasyonu oruç tutmalarını yasakladı! Fransa kampını terk etti Olimpik Lyon'un genç futbolcusu Mahamadou Diawara, Fransa Futbol Federasyonu'nun futbolcuların oruç tutmasını yasaklaması nedeniyle milli takım kampından ayrıldı.
28.03.2024 Fransa Ligue 1
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor Fransa'nın Lille takımında 5'inci sezonunu geçiren Yusuf Yazıcı için sürpriz iddia ortaya atıldı. Milli futbolcunun Süper Lig deviyle görüşmelere başladığı ileri sürüldü.
28.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek kararı! İşte kazanacağı yeni ücret
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek kararı! İşte kazanacağı yeni ücret Fenerbahçe, bu sezon İsmail Kartal'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan ve performansıyla dikkat çeken İsmail Yüksek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Avrupa'dan birçok talibi bulunan Milli oyuncuyla sözleşme uzatmak için masaya oturmaya hazırlanırken İsmail Yüksek'in yeni maaşı da ortaya çıktı. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor'
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor' AP özel haberinde nefes kesici onlarca fotoğrafı dünyaya servis ederken, Çin haber ajansı 'İstanbul'da yerel seçim kampanyaları ısınıyor' başlığını attı. BBC 'Türk seçimi: İstanbul'u idare etme muharebesi ülkenin geleceğinin anahtarı oluyor' derken, The Economist İstanbul'daki yarışın son ana kadar sürebileceği tahminini yaptı.
28.03.2024 Dünya
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulübün bonservis bedeli 25 milyon euro olan yıldız futbolcuyu radarına aldığı ve teklif yapabileceği ileri sürüldü.
28.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur!
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kısa süre içinde açılışı yapılacak İstanbul’daki Türkiye Basketbol Gelişim Merkezi’nin büyük bir yatırım olduğunu ve uzun yıllar Türk sporuna hizmet vereceğini ifade etti.
28.03.2024 Basketbol
Teröre dernek maskesi
Teröre dernek maskesi Türkiye ve Irak’ta sıkışan terör örgütü PKK, Avrupa’da Türklere ve Türk kurumlarına yönelik saldırılarıyla gündemde. Terör örgütü, Belçika’daki saldırıların ardından önceki akşam da Almanya’da Türkiye’nin Hannover Başkonsolosluğu’nu hedef aldı. Dışişleri Bakanlığı, ilgili ülkelerden bu tür eylemlere izin verilmemesi ve saldırganların bir an önce adalet önüne getirilmesini talep ederken, örgütün Almanya’da faaliyetlerini “sivil toplum kuruluşu” maskesiyle yürüttüğü biliniyor.
28.03.2024 Gündem
Fransa’da PKK yandaşları havalimanını birbirine kattı
Fransa’da PKK yandaşları havalimanını birbirine kattı PKK Terör örgütü destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri Paris Charles de Gaulle Havalimanı’nı karıştırdı.
27.03.2024 Haberler
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz Cumhur İttifakı Eskişehir Belediye Başkanı Adayı Nebi Hatipoğlu CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. 'Bizim mottomuz başkan sahada.' diyen Nebi Hatipoğlu, "Anketlerde önde gözüküyoruz. Biz iyi bir konumdayız. İnşallah 1 Nisan sabahı kazanacağız." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Bakan Fidan: PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor
Bakan Fidan: PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor Dışişleri Bakanı Fidan: "PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor. Köşeye sıkıştıkça, bu defa yıllardır onlara müsamaha gösteren ülkelerde terör estiriyor"
27.03.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı paylaştı! 'Gece taarruzunda'
Milli Savunma Bakanlığı paylaştı! 'Gece taarruzunda' Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabından 'Gece taarruzunda' paylaşımı yaptı. Paylaşımda "Gece taarruzunda Türk Silahlı Kuvvetleri. Türk ordusunun çelikten pençeleri her zaman karanlıkları parçalamaya devam edecek" denildi.
27.03.2024 Gündem
Fransa’da PKK yandaşları havalimanını birbirine kattı
Fransa’da PKK yandaşları havalimanını birbirine kattı PKK Terör örgütü destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri Paris Charles de Gaulle Havalimanı’nı karıştırdı.
27.03.2024 Dünya
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
ABD Türkiye'ye muhtaç kaldı! Üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesi boşa gitti, dev ortaklık başlıyor
ABD Türkiye'ye muhtaç kaldı! Üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesi boşa gitti, dev ortaklık başlıyor Bloomberg, Ukrayna'ya destek sağlamak isteyen ABD'nin Türkiye'nin kapısını çalmaya hazırlandığını duyurdu. Bu haber akıllara geçtiğimiz ay üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesini tekrar gündeme getirdi.
28.03.2024 Dünya
Sektörün profesyonelleri buluşuyor! Hedef 4 günde 4 milyar euroluk ticaret
Sektörün profesyonelleri buluşuyor! Hedef 4 günde 4 milyar euroluk ticaret Alanında dünyanın ikinci, Avrasya'nın en büyüğü unvanına sahip uluslararası IBAKTECH Fuarı, 24-27 Nisan tarihleri arasında unlu mamul endüstrisi, çikolata- dondurma- tatlı üreticileri ve HORECA sektörü profesyonellerini 14. kez bir araya getirecek.
27.03.2024 Ekonomi
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
27.03.2024 Diğer
Hamsi ihracatında  2 milyon doların üzerinde döviz girdisi
Hamsi ihracatında 2 milyon doların üzerinde döviz girdisi Türkiye genelinde bu yılın Ocak-Şubat döneminde 18 ülkeye yapılan hamsi ihracatından 577 bin 463 kilogram karşılığı 2 milyon 119 bin 896 dolarlık döviz sağlandı.
27.03.2024 Ekonomi
Trabzonspor, Duje Caleta-Car ve John Lundstram için düğmeye bastı
Trabzonspor, Duje Caleta-Car ve John Lundstram için düğmeye bastı Trabzonspor'un, İngiliz ekibi Southampton'da oynayan Hırvat stoper Duje Caleta-Car ve İskoç takımı Rangres ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu John Lundstram için temaslarını hızlandırdığı iddia edildi.
27.03.2024 Trabzonspor
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 EURO 2024
Avusturya-Türkiye maçı sonrası Montella'dan istifa sorusuna sert yanıt!
Avusturya-Türkiye maçı sonrası Montella'dan istifa sorusuna sert yanıt! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya maçının ardından açıklamalarda bulundu. Montella 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' şeklinde gelen bir soruya sert bir yanıt verdi.
27.03.2024 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Fransa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.