Bülent Uygun'a şok suçlama!
Bülent Uygun'a şok suçlama! Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal, Sivasspor'daki bu çöküşün tek sorumlusu Bülent Uygun'un olduğunu ifade etti.
3.02.2010 Skorer
Sacha Boey Galatasaray'ı yanından ayırmıyor! Bayern Münih itirafı geldi
Sacha Boey Galatasaray'ı yanından ayırmıyor! Bayern Münih itirafı geldi Galatasaray'da gösterdiği müthiş performansı sonrası rekor bonservisle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'un yaptıkları gündemden düşmüyor. Öte yandan Fransız futbolcu, Galatasaray'da oynadığı dönemle ilgili itirafta bulundu.
1.02.2024 Galatasaray
İspanya'da muhteşem başarı öyküsü! Girona tarih yazıyor
İspanya'da muhteşem başarı öyküsü! Girona tarih yazıyor İspanya’nın sürpriz ekibi Girona, devleri sollayarak zirveye kurulduğu LaLiga’da bir peri masalını yaşıyor. Stadındaki soyunma odasında Barcelona ve Real Madrid formalı oyunculardan kurulu bir langırt bulunan kırmızı-beyazlılar, her sahaya çıkışında ardında bıraktığı bu devlerin önünde şampiyonluğa ilerliyor.
17.12.2023 İspanya La Liga
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Eski zamanların unutulmayan bilmeceleri: Hafızanıza güveniyorsanız cevapları hatırlarsınız!
Eski zamanların unutulmayan bilmeceleri: Hafızanıza güveniyorsanız cevapları hatırlarsınız! Eski bilmeceler, merak edilen konular arasındadır. Kullanım anlamı bakımından eski bilmeceleri öğrenmekbve buna göre cevaplama imkanına sahip olmak isteyenlerin sayısı çoktur. Eski Bilmeceler arasından komik, kolay ve en bilinenleri sizler için derledik.
22.08.2023 Oyun
Erdoğan yarın geceyi işaret etti: Türkiye Yüzyılı'nın müjdesini tüm dünyaya duyuracağımıza yürekten inanıyorum
Erdoğan yarın geceyi işaret etti: Türkiye Yüzyılı'nın müjdesini tüm dünyaya duyuracağımıza yürekten inanıyorum Beyoğlu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın geceyi işaret ederek Türkiye Yüzyılı vurgusu yaptı. Erdoğan, 'Türkiye Yüzyılı'nın müjdesini tüm dünyaya duyuracağımıza yürekten inanıyorum.' dedi.
13.05.2023 Gündem
Sanat, ‘Futbol Hayat Mıdır?’ derse
Sanat, ‘Futbol Hayat Mıdır?’ derse Ferhat Özgür’ün son 20 yılı aşkın süredir üzerinde çalıştığı futbol temalı yapıtlarını Tophane’de ‘Futbol Hayat Mıdır?’ adıyla sergiliyor. Sanatçı “Futbolun ayrıştırıcı ve birleştirici yönlerini, hazır malzemelerin getirdiği çetrefil anlamlarla bir araya getirmeye uğraşıyorum” diyor
9.04.2023 Kültür Sanat
'Yine satar, satacak'
'Yine satar, satacak' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin meclis grubu toplantısında gündemi değerlendirdi.
8.03.2023 Gündem
Akşener'in masaya dönmesi! Bahçeli: Bir kere satan yine satar
Akşener'in masaya dönmesi! Bahçeli: Bir kere satan yine satar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Millet İttifakı'ndan ayrılıp, geri dönmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin gündeminde Bursa'daki olaylı maç da vardı.
7.03.2023 Haberler
Akşener'in masaya dönmesi! Bahçeli: Bir kere satan yine satar
Akşener'in masaya dönmesi! Bahçeli: Bir kere satan yine satar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Millet İttifakı'ndan ayrılıp, geri dönmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin gündeminde Bursa'daki olaylı maç da vardı.
7.03.2023 Gündem
Semih Saygıner'i 'Mr. Magic' yapan sır!
Semih Saygıner'i 'Mr. Magic' yapan sır! Dünya “Mr. Magic” der ya Semih’e… Zekası, icat ettiği 42 özel vuruşu, fantastik sayıları ve şampiyonluklarını boca ettiği o sihir kazanını dibine tutturmayan, Saygıner’in çelik bileğidir aslında. Doğuştan mıdır, çalışmaktan mı gelişmiştir bilemem ama büyüsü bileğinden başlar Semih Saygıner’in...
6.03.2023 Diğer
Enkazdan 84'üncü saatte kurtarılan Batu: 'Okula gidemedim, tatil oldu mu?'
Enkazdan 84'üncü saatte kurtarılan Batu: 'Okula gidemedim, tatil oldu mu?' Kahramarmar merkezli depremlerde Hatay'daki evlerinin enkazından 84'üncü saatte kurtarılan Batu Hüzmeli'nin (10), hastaneye giderken sağlık görevlilerine "Okula gidemedim, okullar tatil oldu mu?" diye sorduğu belirtildi
4.03.2023 Gündem
Zorlukları sadece dayanışmayla aşabiliriz!
Zorlukları sadece dayanışmayla aşabiliriz! İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından açıklamalar yaptı, “Yaraları birlikte sarmak adına kenetlendik. İlk günden bu yana kurduğumuz kriz masası, koordinasyonlu çalışmamız ve yüreğimizle vatandaşımızın yanındayız” dedi.
21.02.2023 Ege
Futbol ailesi acıları unutturacak
Futbol ailesi acıları unutturacak TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı Başkan Vekili görevlerini sürdüren, aynı zamanda TFF 1. Lig kulüplerinden sorumlu olan Talat Papatya, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Milliyet Ege’ye özel açıklamalarda bulundu. Papatya, “Sosyal bir olgu çerçevesinde sporun psikolojik destek vermesini sağlayacağız. Yapacağımız kampanyalarla birlikte vatandaşlarımızın her zaman yanında duracağız. Tüm enerjimizi bu konuya harcayacağız ve altından ülkece kalkacağız” dedi.
20.02.2023 Ege
TFF yeni fikstürü belirledi! İlk maçlar Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın
TFF yeni fikstürü belirledi! İlk maçlar Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 depremler birçok ili etkiledi. Türkiye Futbol Federasyonu kriz masası kurarken maçların oynanacağı takvimi belirledi.
14.02.2023 Futbol
TFF Yöneticisi Müslüm Özmen koordinasyon için deprem bölgesinde
TFF Yöneticisi Müslüm Özmen koordinasyon için deprem bölgesinde Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu oluşan felaketin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) hem yaraları sarmak hem de vatandaşların yardımına koşmak için seferber oldu.
13.02.2023 Futbol
TFF Kriz Masası çalışmalarına devam ediyor
TFF Kriz Masası çalışmalarına devam ediyor Türkiye Futbol Federasyonu Kriz Masası, deprem felaketinin ardından başlayan çalışmalarına devam ediyor.
10.02.2023 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pençe-Kılıç açıklaması: Hava harekatıyla sınırlı kalmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pençe-Kılıç açıklaması: Hava harekatıyla sınırlı kalmaz Suriye ve Irak'ın kuzeyine başlatılan Pençe Kılıç Harekatı'yla ilgili detayları açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Akar ile operasyon sabahı saat 04.00'te yaptığı görüşmeye dikkat çekti.
21.11.2022 Siyaset
Taraftarların Dünya Kupası
Taraftarların Dünya Kupası Katar’ın ev sahipliğindeki 2022 Dünya Kupası için geri sayıma geçilirken futbolseverleri unutulmaz bir turnuva bekliyor. Hem ulaşım hem konaklama rahatlığı hem de organizasyonlarla adeta bir taraftar kupası olacağı vurgulanıyor.
2.11.2022 Dünya Kupası
Demokratik ve dinamik yönetim
Demokratik ve dinamik yönetim İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Değişim Grubu Başkan Adayı Ali Yenidoğan, nispi temsil anlayışıyla alt kurulları da oda yönetimine kazandıracaklarını, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini söyledi.
1.04.2022 Ege
Önyargılara ilk şut kızlardan
Önyargılara ilk şut kızlardan Adidas, “Kızlar Sahada” platformuyla bir araya gelerek kadın futbolunun daha da yaygınlaştırılması, kız çocuklarının hayallerini gerçekleştirebilmesi için güçlerini birleştirdi. adidas ve Kızlar Sahada’nın hayata geçirdiği “İlk Topum” projesi ile futbola gönül veren kız çocuklarına bin futbol topu hediye ediliyor.
29.11.2021 Ekonomi
beIN SPORTS, 2021-2022 sezonunu yeni ligler, yeni programlar ve genişleyen ekran yüzleri kadrosuyla açıyor
beIN SPORTS, 2021-2022 sezonunu yeni ligler, yeni programlar ve genişleyen ekran yüzleri kadrosuyla açıyor Sporun Türkiye'deki adresi Digiturk, genişleyen ekran yüzleri kadrosuyla, 2021-2022 sezonunda izleyicilerini farklı spor dallarından dikkat çekici içerikler, en kaliteli ligler, heyecan dolu maçlar ve yepyeni programlarıyla buluşturuyor. beIN SPORTS'ta yeni yayın dönemi 9 Ağustos Pazartesi günü başladı.
11.08.2021 Süper Lig
Son Dakika Haberleri: Yangın termik santrale ulaştı! Tahliye edildiler
Son Dakika Haberleri: Yangın termik santrale ulaştı! Tahliye edildiler Devam eden yangınların 9. gününde Tarım ve Orman Bekir Pakdemirli son durumu paylaştı. Antalya ve Muğla'da devam eden yangınların ardından bazı mahalleler tahliye edildi. Milas'taki yangının Kemerköy Termik Santrali'ne ulaştığı, işçilerin tahliye edildiği bildirildi. Santral yetkilileri patlama riskinin bulunmadığını, alevlerin sadece binaya zarar verebileceğini belirtti. İletişim Başkanı Fahrettin Altun,"Hadisenin bu noktaya gelebileceği öngörüldüğü için Kemerköy Santrali kontrollü devre dışı bırakılmış, personel tahliyesi ivedilikle gerçekleştirilmiştir" açıklamasında bulundu. Bakan Çavuşoğlu bugün ülkeye gelecek yeni yangın söndürme uçaklarına dair bilgi paylaştı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
5.08.2021 Gündem
Son dakika - Avrupa’da tarihi kaos! UEFA'dan karşı hamle
Son dakika - Avrupa’da tarihi kaos! UEFA'dan karşı hamle Uzun süredir tartışılan Avrupa Süper Ligi için 6 İngiliz, 3 İspanyol ve 3 İtalyan kulübünün girişimiyle resmen sona gelindi. UEFA ise La Liga, Premier Lig ve Serie A yönetimiyle birlikte hareket edip, “Katılan kulüpler ve oyuncular tüm organizasyonlardan men edilecektir” dedi.
19.04.2021 Futbol
Pakdemirli: Su Kanunu çıkarmayı hedefliyoruz
Pakdemirli: Su Kanunu çıkarmayı hedefliyoruz Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Su Şurası'nda, suya ilişkin geleceğe dönük atılacak adımları ve alınacak kararları değerlendireceklerini bildirdi.
31.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri