Gümbet

Gümbet

Son dakika Gümbet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gümbet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gümbet haber sayfamızda...

Gümbet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.071 gümbet haberi bulunmuştur.
Akın akın geliyorlar! Bodrum’dan 12 saatte 10 bin araç çıkış yaptı
Akın akın geliyorlar! Bodrum’dan 12 saatte 10 bin araç çıkış yaptı Muğla’nın dünya ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, trafik yoğunluğuna takılmak istemeyen bazı tatilciler, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bitimine bir gün kala kentten ayrılmaya başladı. Bodrum’dan son 12 saat içinde yaklaşık 10 bin aracın çıkış yaptığı bildirildi.
13.04.2024 Gündem
Bodrum'da tekne kıyıya vurdu; cadde ve sokaklar göle döndü
Bodrum'da tekne kıyıya vurdu; cadde ve sokaklar göle döndü Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’da etkili olan fırtına ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle balıkçı teknesi kıyıya vurdu, cadde ve sokaklar göle döndü.
5.03.2024 Haberler
Denizsiz, yemeksiz yaz tatili 12 bin lira
Denizsiz, yemeksiz yaz tatili 12 bin lira Yaz tatilinde erken rezervasyon fiyatları, geçen yıla göre yüzde 50-100 arttı. Denize uzak, plajı bulunmayan, sadece oda ya da oda kahvaltı sunan tesislerde iki kişinin beş günlük tatili 12 bin liradan başlıyor.
2.02.2024 Ekonomi
Bodrum’da fırtına alarmı! 2 yelkenli karaya oturdu, balıkçı tekneleri su aldı
Bodrum’da fırtına alarmı! 2 yelkenli karaya oturdu, balıkçı tekneleri su aldı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, etkili olan fırtına nedeniyle 2 yelkenli tekne karaya oturdu, birçok balıkçı teknesi su aldı. Yetkililer balıkçılara 'denize açılmayın' uyarısı yaptı.
7.01.2024 Gündem
Sağanak sürüyor, kar da gelecek
Sağanak sürüyor, kar da gelecek Birçok ilde sağanak yağış ve fırtına etkisini sürdürürken, Mersin, Antalya ve Muğla’da dün sağanak yağış nedeniyle su baskınları yaşandı.
9.12.2023 Gündem
Muğla’da harektli anlar! Ayağına kum torbası bağlayıp denize atladı
Muğla’da harektli anlar! Ayağına kum torbası bağlayıp denize atladı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, ailevi sorunları nedeniyle ayağına kum torbası bağlayıp denize atlayan Şeref B.'yi gazeteciler kurtardı.
21.11.2023 Gündem
Bodrum'da 'sarı yaz'
Bodrum'da 'sarı yaz' Muğla'nın turizmde lokomotif ilçesi Bodrum'da 'sarı yaz' olarak adlandırılan ekim ayında, otellerdeki doluluk oranı yüzde 70'in üzerine ulaştı.
11.10.2023 Gündem
Muğla'nın eşsiz plajlarını görmeden tatil bitmez!
Muğla'nın eşsiz plajlarını görmeden tatil bitmez! Havaların ısınması hepimizin sabırsızlıkla beklediği yaz mevsiminin habercisidir. Kavurucu sıcaklardan serin sulara atlamak için yazı beklerken hepimiz tatil planları yaparız. Yaz tatili deyince de aklımıza ülkenin en popüler şehri Muğla gelir. Dağların konumu sebebiyle kıyıların girintili ve çıkıntılı olması Muğla’da sayısız plajların oluşmasına neden olmuştur. Dağların yamacından aşağı doğru süzülen çam ormanlarının denizle buluşması da bu plajları eşsiz güzellikte kılmıştır. Yaz tatili planı yapmadan önce Muğla’nın görülmeye değer plajlarına gelin hep birlikte Molatik olalım.
20.09.2023 Doğa
Şimdiki Zamanın Hikayesi
Şimdiki Zamanın Hikayesi Sonbahar havası - BEYHAN ORKUN Her mevsim başka güzel olan Gümbet Yaylası, sonbaharda kartpostallık görüntülerle karşımıza çıkıyor...
10.09.2023 Kültür Sanat
Tatil paylaşımlarını görüp oteli bastılar
Tatil paylaşımlarını görüp oteli bastılar Bodrumda bir otelde husumetli iki grup arasında silahlı çatışma çıktı, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Saldırganların husumetli oldukları şahısların sosyal medyada paylaşımlarını gördükten sonra Bodrum’a gelip saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi...
29.08.2023 Gündem
Patronu dövüp, para dolu çantayı çaldılar! 'Hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam ettiler'
Patronu dövüp, para dolu çantayı çaldılar! 'Hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam ettiler' Muğla’nın Bodrum ilçesinde restoran işletmecisi Levent Bulut’un evinin bulunduğu site girişinde demir çubukla öldüresiye darp edilerek 100 bin lirasını gaspeden 3 kişi gözaltına alındı. Şahısların kimlikleri ise Bulut’u şoke etti.
28.08.2023 Haberler
Çalışanlardan patrona öldüresiye dayak! Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya geldiler
Çalışanlardan patrona öldüresiye dayak! Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya geldiler Muğla’nın Bodrum ilçesinde restoran işletmecisi Levent Bulut’un evinin bulunduğu site girişinde demir çubukla öldüresiye darp edildi. 100 bin lirasını gaspeden 3 kişi gözaltına alındı. Şahısların kimlikleri ise Bulut’u şoke etti.
28.08.2023 Gündem
Assos'ta deprem oldu, yüzerken sürüklendi! 'Kaçmak için Marmara'da 10, Ege'de 20 dakikanız var'
Assos'ta deprem oldu, yüzerken sürüklendi! 'Kaçmak için Marmara'da 10, Ege'de 20 dakikanız var' Depremler karada olduğu gibi denizlerde de meydana gelebiliyor. Özellikle yaz aylarında denizde yüzerken meydana gelen bir deprem, ani çekilmelere ve dalgalanmalara sebep olabilir. Geçtiğimiz haftalarda Çanakkale Assos’ta da hissedilen depreme denizdeyken denk gelen Fatma Kaya yaşadığı korkuyu anlatırken, Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner de yapılması ve yapılmaması gerekenler konusunda uyardı.
27.08.2023 Gündem
Bodrum'da otel hırsızı yakalandı
Bodrum'da otel hırsızı yakalandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, iki farklı otelde müşterilerin konakladığı odalara girip, hırsızlık yaptığı belirlenen Taylan Murat Gür (42), polis tarafından kaldığı apartta yakalandı. Gür'ün otel odasına balkondan girip, bir süre sonra çıktığı anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
31.07.2023 Haberler
Bodrum'da otel hırsızı yakalandı
Bodrum'da otel hırsızı yakalandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, iki farklı otelde müşterilerin konakladığı odalara girip, hırsızlık yaptığı belirlenen Taylan Murat Gür (42), polis tarafından kaldığı apartta yakalandı. Gür'ün otel odasına balkondan girip, bir süre sonra çıktığı anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
31.07.2023 Gündem
Otomobiline bindiğinde şoke oldu! Arka koltukta cesetle karşılaştı
Otomobiline bindiğinde şoke oldu! Arka koltukta cesetle karşılaştı Muğla’nın Bodrum ilçesinde park halindeki otomobiline binen sürücü, arka koltukta hareketsiz şekilde duran bir kişiyle karşılaştı. Yapılan kontrolde şahsın hayatını kaybettiği anlaşılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
17.07.2023 Gündem
Ünlü isimler tatile devam ediyor! Bodrum ve Çeşme'den renkli kareler
Ünlü isimler tatile devam ediyor! Bodrum ve Çeşme'den renkli kareler Magazin gündeminin tanınan simaları yaz tatillerine devam ediyor. Merve Boluğur, Burcu Esmersoy ve Yüsra Geyik gibi isimler Bodrum'da deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarırken; Zeynep Bastık ve Aslı Bekiroğlu rotalarını Çeşme'ye çevirdi.
9.07.2023 Cadde
Bodrum'da şoke eden olay! Otelin havuzunda ceset bulundu
Bodrum'da şoke eden olay! Otelin havuzunda ceset bulundu Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir kişi, ailesinin işlettiği otelin yüzme havuzunda ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
5.07.2023 Gündem
Bodrum'da mekan işletmecisi ve müşteriler arası kavga çıktı! 2 kişi yaralandı
Bodrum'da mekan işletmecisi ve müşteriler arası kavga çıktı! 2 kişi yaralandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir eğlence mekanında müşteriler ile mekan sahibi arasında tartışma çıktı. Yaşanan arbede sırasında 2 kişi yaralanırken, kavgaya karıştığı belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.
4.07.2023 Gündem
Ege ve Akdeniz’de adım atacak yer kalmadı
Ege ve Akdeniz’de adım atacak yer kalmadı Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilerek tatil cennetlerini tercih eden vatandaşlar, bayramın ikinci gününde de sahillere akın etti.
30.06.2023 Gündem
Ege doldu taştı
Ege doldu taştı Çeşme, Alaçatı, Seferihisar, Bodrum ve Marmaris, dokuz günlük Kurban Bayramı tatili ile adeta akına uğradı. Turizm sezonunun hareketli başladığı Ege’de otellerde doluluk yüzde 90’lara ulaştı, plajlarda yer kalmadı. Marmaris Belediyesi’nin tüm birimlerinin bayram için çalışmalarını tamamladığını belirten Başkan Mehmet Oktay, “Gönül rahatlığıyla tatilinizi geçirin” dedi
26.06.2023 Ege
Bodrum'a 3,5 günde 75 bin araç girdi, havayolu firmaları ek sefer başlattı
Bodrum'a 3,5 günde 75 bin araç girdi, havayolu firmaları ek sefer başlattı Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da Kurban Bayramı hareketliliği devam ediyor. Kente son 3,5 gün içerisinde 75 bin araç giriş yaptı. Kentin ana arterlerinde trafik yoğunluğu gözlenirken, turistler plajlara akın etti.
26.06.2023 Gündem
60 bin araç Bodrum'a giriş yaptı, tatilciler plajlara akın etti
60 bin araç Bodrum'a giriş yaptı, tatilciler plajlara akın etti Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'a 2,5 günde 60 bin araç girişi oldu. Kurban Bayramı'na 2 gün kala kenti dolduran tatilciler plajlara akın etti.
25.06.2023 Haberler
60 bin araç giriş yaptı, tatilciler plajlara akın etti
60 bin araç giriş yaptı, tatilciler plajlara akın etti Dünyaca ünlü turistik ilçede 2,5 günde 60 bin araç girişi oldu. Kurban Bayramı'na 2 gün kala kenti dolduran tatilciler plajlara akın etti.
25.06.2023 Gündem
Bodrum'da müzik yasağı kalktı! Turistler saat 04.00'e kadar eğlendi
Bodrum'da müzik yasağı kalktı! Turistler saat 04.00'e kadar eğlendi Muğla Valiliği'ne bağlı İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun koronavirüs tedbirleri kapsamında, 1 Temmuz 2021'de başlayan ve saat 00.00'a kadar yapılabilen müzik yasağının kaldırılmasının ardından Bodrum ilçesindeki eğlence mekanlarında turistler saat 04.00'e kadar eğlendi.
23.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gümbet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.