Hakim

Hakim

Son dakika hakim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hakim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hakim haber sayfamızda...

Hakim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 56.214 hakim haberi bulunmuştur.
İsmail Kartal: Taraftarlarımıza karşı mahcup olduk!
İsmail Kartal: Taraftarlarımıza karşı mahcup olduk! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçının ardından açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Konferans Ligi
Estetik dolandırıcısı doktor!  6 aylık takip sonucu yakalandı
Estetik dolandırıcısı doktor! 6 aylık takip sonucu yakalandı Aksaray’da kendisine burun ve burun estetiği ameliyatına gelen hastalarından malzeme parası adı altında para talep ederek ortaklarının işlettiği medikal dükkanına yönlendiren ve yaptığı estetik ameliyatlarını sağlık ameliyatı gibi göstererek kamuyu yüksek miktarda zarara uğratan doktor ve ekibi polisin 6 aylık takip sonucu yaptığı operasyonla yakalandı.
18.04.2024 Gündem
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Mario Gomez'den eski takım arkadaşı Manuel Neuer'e dev övgü!
Mario Gomez'den eski takım arkadaşı Manuel Neuer'e dev övgü! Alman futbolunun efsanelerinden Mario Gomez, eski takım arkadaşlarından Manuel Neuer ile ilgili konuştu.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
ÖZEL | Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu! İşte kasaya girecek dev rakam
ÖZEL | Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu! İşte kasaya girecek dev rakam Okan Buruk’un ilk teknik direktörlüğünde takıma girmekte bile zorlanan, Rezerv Lig’de şans bulan Barış Alper Yılmaz, 1.5 yılda değerine değer kattı. Avrupa Şampiyonası’nda da başarılı olması beklenen futbolcudan beklenen bonservis bedeli ortaya çıktı.
17.04.2024 Galatasaray
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti Kastamonu’da görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa için tören düzenlendi.
17.04.2024 Gündem
Trump isyan etti! 'Sus payı' davasında ilk jüri üyeleri seçildi
Trump isyan etti! 'Sus payı' davasında ilk jüri üyeleri seçildi Eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik mahkeme jürisinin 7 üyesinin seçimi tamamlandı. Trump ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada, hakkındaki konuşma yasağına isyan etti.
17.04.2024 Dünya
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Kulüğler Birliği'nin toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Futbol
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
'Aynı adamla mı çıkıyoruz?' grubu sosyal medyayı karıştırdı! Kadınlara 2,6 milyon dolarlık dava açtı
'Aynı adamla mı çıkıyoruz?' grubu sosyal medyayı karıştırdı! Kadınlara 2,6 milyon dolarlık dava açtı Bir kadının online grup aracılığıyla eski flörtünün kaba davranışlarını ifşa etmesiyle başladı. Grup kısa sürede aynı adamla tatsız bir ilişki yaşayan onlarca kadının tecrübeleriyle yankılandı. Kendisi hakkında yazılanları sindiremeyen adam, örgütlenen kadınlara 84 milyon TL'lik dava açtı.
16.04.2024 Dünya
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı Antalya’da 1 kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı facianın ardından Tünektepe Teleferik tesislerine giriş durduruldu. Savcılık ve bilirkişinin incelemesi sürürken, yaz sezonunda90 bin ziyaretçiye ulaşan teleferikte sesizlik hakim...
16.04.2024 Gündem
Spor yazarları Galatasaray'ın farklı galibiyetini değerlendirdi: Rüyamda görsem düşünmezdim
Spor yazarları Galatasaray'ın farklı galibiyetini değerlendirdi: Rüyamda görsem düşünmezdim Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Spor yazarları sarı-kırmızılıların farklı galibiyetini değerlendirdi.
16.04.2024 Galatasaray
Okan Buruk'tan inanılmaz performans! Galatasaray tarihine geçti
Okan Buruk'tan inanılmaz performans! Galatasaray tarihine geçti Galatasaray, Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların bu galibiyetinin ardından Okan Buruk,Galatasaray tarihine geçen bir performans elde etti.
15.04.2024 Galatasaray
Galatasaray, Alanya'da zorlanmadı! Barış Alper Yılmaz'ın gecesi
Galatasaray, Alanya'da zorlanmadı! Barış Alper Yılmaz'ın gecesi Trendyol Süper Lig'in 32. haftasının kapanış maçında Galatasaray, Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılarda Barış Alper Yılmaz gecenin adamı oldu.
15.04.2024 Futbol
Antalya'daki teleferik faciasında son durum! Kabin enkazı olay yerinde
Antalya'daki teleferik faciasında son durum! Kabin enkazı olay yerinde Antalya’da geçen yaz sezonunda 90 bin ziyaretçiye ulaşan Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde kaza sonrası teleferik girişi kapatılırken, kabinin düştüğü noktada incelemeler devame diyor.
15.04.2024 Gündem
Meta açıkladı: Threads, Türkiye'de 'geçici olarak' kapatılıyor
Meta açıkladı: Threads, Türkiye'de 'geçici olarak' kapatılıyor Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
15.04.2024 Ekonomi
Bu kadarına pes dedirtti! 4 yavru kediyi çöpe attı
Bu kadarına pes dedirtti! 4 yavru kediyi çöpe attı Konya’da motosiklet ile çöp konteynerinin yanına duran kişi poşet içerisine doldurduğu 4 yavru kediyi çöpe atarak bu kadarına pes dedirtti. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, kedilerin sesini duyarak çöp konteynerini kontrol eden anne ve kızı çöpten kedileri alarak sahiplendi.
15.04.2024 Haberler
Çöpten gelen sese doğru gittiler! Anne ile kızını şoke eden manzara
Çöpten gelen sese doğru gittiler! Anne ile kızını şoke eden manzara Konya’da motosiklet ile çöp konteynerinin yanına duran kişi çöpe poşet bırakıp kaçtı. Sesleri duyan anne kız ise çöp konteynerini kontrol etti. Gördükleri manzara karşısında şoke olan anne kız yetkililerden yardım istedi.
15.04.2024 Gündem
Almanya'ya göre BYD, Çin'den destek aldı
Almanya'ya göre BYD, Çin'den destek aldı Çin'in önde gelen elektrikli araç ve batarya üreticisi BYD'nin en az 3,4 milyar euro doğrudan devlet sübvansiyonu aldığı öne sürüldü.
15.04.2024 Uzmanpara
Son dakika: Yeni haftada havalar nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu
Son dakika: Yeni haftada havalar nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu Yeni haftada sıcaklıklar yurt genelinde mevsim normallerinin üzerine çıkacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı 26 dereceyi geçecek. Güneşli hava etkisini sürdürecek, perşembe gününe kadar yağış beklenmiyor.
15.04.2024 Gündem
Ataşehir'de inşaat alanında vinç devrildi! 1 kişi hayatını kaybetti
Ataşehir'de inşaat alanında vinç devrildi! 1 kişi hayatını kaybetti Ataşehir'de inşaat alanında çalışmalar sırasında mobil vinç devrildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptıkları ilk incelemede bir kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.
14.04.2024 Gündem
Bir kişinin ölümüyle sonuçlanmıştı! Teleferik alanında sessizlik hakim
Bir kişinin ölümüyle sonuçlanmıştı! Teleferik alanında sessizlik hakim Geçtiğimiz yıl yaz sezonunda 90 bin yerli ve yabancı turisti ağırlayan Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde sessizlik hakim oldu. Yapılacak bakım çalışmalarının ardından yeniden hizmete geçmesi bekleniyor.
14.04.2024 Gündem
Galatasaray'da sarı kart tehlikesi! Yıldız futbolcular sınırda
Galatasaray'da sarı kart tehlikesi! Yıldız futbolcular sınırda Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de yarın deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor ile ligde 16. kez karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-kırmızılı ekipte 6 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.
14.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Hakim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.