Hatay

Hatay

Son dakika Hatay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hatay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hatay haber sayfamızda...

Hatay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29.210 hatay haberi bulunmuştur.
Bakan Özhaseki: Sıfır atık ile ekonomiye 185 milyar TL kazandırdık
Bakan Özhaseki: Sıfır atık ile ekonomiye 185 milyar TL kazandırdık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde 2017 yılında başlatılan ve Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde bir dünya markası hâline gelen “Sıfır Atık Hareketi,” Birleşmiş Milletler tarafından (BM) “30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü” ilan edilmesiyle bu yıl da dünyanın dört bir tarafında önemli isimlerin katıldığı kutlama etkinlikleri düzenlendi.
29.03.2024 Ekonomi
Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz depremzede vatandaşlarla iftar yaptı
Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz depremzede vatandaşlarla iftar yaptı Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da depremzede vatandaşlarla iftar yaptı.
28.03.2024 Gündem
İskenderun'da 9800 kişilik stadyum açıldı!
İskenderun'da 9800 kişilik stadyum açıldı! İskenderun’un Sarıseki mahallesinde yenilenerek yapımı tamamlanan 9800 seyirci kapasiteli Fuat Tosyalı Stadyumu açıldı.
28.03.2024 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart paylaşımı! '85 milyonluk büyük bir aileyiz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart paylaşımı! '85 milyonluk büyük bir aileyiz' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından 31 Mart seçimleriyle ilgili paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem sandığa gidip oy kullanarak hem de oyumuza sahip çıkarak demokrasimize karşı mesuliyetimizi yerine getireceğiz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Hatay'da konuştu
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Hatay'da konuştu Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan partisinin Hatay’ın Antakya ilçesi Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde düzenlediği mitinge katıldı. Burada konuşan Erbakan, Milli Görüş'ün başka partiye kazandırmak için seçime girmeyeceğini kaydetti.
28.03.2024 Gündem
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat!
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, rapor çerçevesinde değerlendirmelerde bulundu. Pazar günü seçim saatlerinde havanın güzel olacağını söyleyen Şen, hafta sonuna kadar etkili olacak toz taşınımına karşı uyardı. İşte detaylar...
28.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş evlilik fonuna yapılan başvuru sayısını açıkladı
Bakan Göktaş evlilik fonuna yapılan başvuru sayısını açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, “Değerlendirmesi yapılan ve olumlu sonuçlanan çiftleri bu hafta evlilik öncesi eğitimlere aldık” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Bir aileyi yok eden kaza! TIR şöförü tutuklandı
Bir aileyi yok eden kaza! TIR şöförü tutuklandı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde karşı şeride geçip çarptığı otomobildeki aynı aileden 2’si çocuk 6 kişinin ölümüne neden olan TIR'ın şoförü Şükrü K. tutuklandı.
28.03.2024 Gündem
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak”
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem gibi afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak için kentsel dönüşümünün önemine değindi.
28.03.2024 Ekonomi
14’üncüsü düzenlenecek yarışmaya 'Sürdürülebilirlik Kampanyaları' kategorisi
14’üncüsü düzenlenecek yarışmaya 'Sürdürülebilirlik Kampanyaları' kategorisi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB), bu sene 14’üncüsünü düzenlediği MIXX Awards Türkiye yarışmasında 'Sürdürülebilirlik Kampanyaları' kategorisini hayata geçirdiğini duyurdu.
28.03.2024 Stil
HATAY Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? Seçim Sonuçları: 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi
HATAY Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? Seçim Sonuçları: 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi 2024 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayları belirlendi. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimde seçim sonuçları ekranı Milliyet.com.tr'de olacak. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde, Büyükşehirlerde hangi parti ve adayların yer alacağı araştırılıyor. Milliyet.com.tr'nin seçim ekranı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. İşte 2024 Hatay Belediye Başkanı adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri hakkında detaylar.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Haberler
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'zoom' toplantılarını hatırlattı: Genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaptın
Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'zoom' toplantılarını hatırlattı: Genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaptın Esenyurt'ta sahur programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'Zoom' toplantılarını hatırlatarak, 'Sen, kendi genel başkanını devirmek için Zoom üzerinden gizli gizli toplantılar yaparken; biz İstanbul’da 365 milyar liralık yatırım yapıyorduk' dedi.
28.03.2024 Gündem
Seçimde kaç kişi oy kullanacak, seçmen sayısı kaç? Geçerli-geçersiz oy oranları Milliyet.com.tr seçim sayfasında
Seçimde kaç kişi oy kullanacak, seçmen sayısı kaç? Geçerli-geçersiz oy oranları Milliyet.com.tr seçim sayfasında 2024 Mahalli İdareler seçimi için artık çok az bir süre kaldı. Türkiye adım adım sandığa gidiyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'in yanı sıra Hatay, Adana, Antalya gibi Büyükşehirler'de hangi adayın ilk sırayı alacağı büyük merak konusu olmaya devam ediyor. 2024 Yerel seçimlerinde oy kullanacak olan seçmen sayısı, seçime katılacak siyasi parti sayısı, ve ilk kez oy kullanacak olan seçmen sayısı gibi bilgiler netleşti. Seçimin başladığı andan oy sayımı bitene kadar tüm gelişmeler milliyet.com.tr seçim sayfası ekranında olacak.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Uyuşturucu satıcılarına geçit yok! 434 kişi yakalandı
Uyuşturucu satıcılarına geçit yok! 434 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucu satıcılarına ve imalatçılarına yönelik düzenlenen Narkoçelik-9 operasyonlarının detaylarını paylaştı.
28.03.2024 Gündem
Uyuşturucuya geçit yok! 434 kişi yakalandı
Uyuşturucuya geçit yok! 434 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucu satıcılarına ve imalatçılarına yönelik düzenlenen Narkoçelik-9 operasyonlarının detaylarını paylaştı.
28.03.2024 Haberler
Bakan Özhaseki: Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim
Bakan Özhaseki: Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim, evlerimizi dayanıklı hale getirelim." dedi.
27.03.2024 Gündem
Feci kaza! TIR'la, motosiklet çarpıştı anne öldü, oğlu yaralandı
Feci kaza! TIR'la, motosiklet çarpıştı anne öldü, oğlu yaralandı Hatay’ın Dörtyol ilçesinde TIR'la motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan kadın, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
27.03.2024 Gündem
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü Hatay’ın Dörtyol ilçesinde TIR'la, otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 6 kişilik aile kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ailenin yan yana defnedilmesi ve 1 buçuk yaşındaki Ecrin’in annesiyle aynı defnedilmesi gömülmesi yürekleri burktu.
27.03.2024 Haberler
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü Hatay’ın Dörtyol ilçesinde TIR'la, otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 6 kişilik aile kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ailenin yan yana defnedilmesi ve 1 buçuk yaşındaki Ecrin’in annesiyle aynı defnedilmesi gömülmesi yürekleri burktu.
27.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
6 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon!
6 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen 'Kalkan-17' operasyonlarının detaylarını paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Son dakika: Bursa'da 3.5 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Bursa'da 3.5 büyüklüğünde deprem Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
27.03.2024 Gündem
Nusr-Et'e saldıranlar yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı
Nusr-Et'e saldıranlar yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beşiktaş’taki “Nusr-Et” isimli iş yerine yönelik silahlı saldırı eylemine karşı düzenlenen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hatay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.