Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok!
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok! Hazım Körmükçü, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programında konuk oldu. Dedesi Türk Tiyatrosu’nun usta isimlerinden Hazım Körmükçü ile aynı ismi taşıyan ünlü oyuncu, Körmükçü soyadının taşımanın hem onurunu hem de zorluğunu yaşadığını söyledi.
11.03.2023 Cadde
Hazım Körmükçü-Damla Cercişoğlu arasındaki kriz oyun bıraktırdı!
Hazım Körmükçü-Damla Cercişoğlu arasındaki kriz oyun bıraktırdı! Bir süredir aşk yaşayan Hazım Körmükçü ve Damla Cercişoğlu, 25 gün önce yollarını ayırdı. “Aşk Kiloyla Tartılmaz”da başrolü paylaşan ikili, 14 Şubat’taki gösterim sonrası eşyalar yüzünden tartışınca Körmükçü, oyunu bıraktı. Körmükçü, “Profesyonellik de bir yere kadar” dedi.
17.02.2022 Cadde
Hilal Özdemir yaşadığı zor günleri anlattı: 5-6 gün boyunca makarna yedik
Hilal Özdemir yaşadığı zor günleri anlattı: 5-6 gün boyunca makarna yedik Müzisyen Hilal Özdemir, Star TV ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Eski eşi Hazım Körmükçü ile yaşadıklarını anlatan Özdemir, zor günlerinde Haluk Levent, Murat Boz gibi ünlü isimlerin kendisine destek olduğunu açıkladı.
28.10.2021 Cadde
Hilal Özdemir: Hazım Körmükçü intihara teşebbüs etti
Hilal Özdemir: Hazım Körmükçü intihara teşebbüs etti Hilal Özdemir, geçtiğimiz aylarda canlı yayına bağlanarak eski eşi Hazım Körmükçü'nün nafakasını ödemediğini ve ekonomik olarak zor günler geçirdiğini anlatmıştı. Hilal Özdemir, dün 'Söylemezsem Olmaz' programına katılarak Körmükçü'nün iki kez intihara kalkıştığını söyledi.
16.09.2020 Cadde
Hilal Özdemir: Bu suçluluk psikolojisiyle kendini aklamak!
Hilal Özdemir: Bu suçluluk psikolojisiyle kendini aklamak! 14 yıllık eski eşi Hilal Özdemir’in iki çocuğunun nafakasını ödememekle ve kendisini mağdur etmekle suçladığı Hazım Körmükçü, aylardır çalışmadığını belirterek "Nafaka parası için şoförlüğe başlayacaktım" demişti. Özdemir, eski eşinin kendisine iftira attığını söyleyerek sert açıklamalar yaptı.
8.06.2020 Cadde
Hazım Körmükçü: Nafaka parası için şoförlüğe başlayacaktım
Hazım Körmükçü: Nafaka parası için şoförlüğe başlayacaktım Eski eşi Hilal Özdemir’in, iki çocuğunun nafakasını ödememekle suçladığı Hazım Körmükçü, sessizliğini bozdu. Körmükçü, "Çocuklarımın nafakasını ödeyebilmek için enstrümanımı sattım, daha ne yapayım? Bir arkadaşımdan şoförlük yapmak için iş istedim" dedi.
6.06.2020 Cadde
Hilal Özdemir: Çocuklarım artık babalarını görmek istemiyor
Hilal Özdemir: Çocuklarım artık babalarını görmek istemiyor Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, eski eşi Hazım Körmükçü'nün nafakasını aylardır ödemediğini ve iki çocuğuyla maddi sıkıntı içinde olduklarını söylemişti. Özdemir, "Hazım ve ailesi idraki yok eden bir zihin karantinasına girmişler! Çocuklarım artık babalarını görmek istemiyor" dedi.
29.05.2020 Cadde
Canlı yayında gözyaşlarına boğulmuştu! Hilal Özdemir'e yardım gecikmedi
Canlı yayında gözyaşlarına boğulmuştu! Hilal Özdemir'e yardım gecikmedi Türk Halk Müziği sanatçısı Hilal Özdemir, geçtiğimiz günlerde Kanal D'nin '2. Sayfa' programına katılmıştı. Ekonomik olarak zor günler geçirdiğini söyleyen Özdemir, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatmıştı. Bu duruma kayıtsız kalmayan Haluk Levent, ünlü şarkıcının imdadına yetişti. Levent, güzel haberi Twitter hesabından duyurdu.
26.05.2020 Cadde
28 aile evlat nöbetinde! Sanatçılardan destek
28 aile evlat nöbetinde! Sanatçılardan destek Sanat dünyasının ünlü isimleri çocuklarının kaçırıldığı iddiası ile HDP Diyarbakır il binası önünde oturma eylemi gerçekleştiren ailelere destek ziyaretinde bulundu.
13.09.2019 Galeri
Hazım Körmükçü kimdir?
Hazım Körmükçü kimdir? Birçok dizi ve filmde yer alan Hazım Körmükçü tiyatrocu bir aileden gelmiştir. Hazım Körmükçü'nün kız kardeşi Pelin Körmükçü de oyunculuk yapmaktadır. Peki Hazım Körmükçü kimdir?
8.03.2019 Gündem
Hazım Körmükçü: Psikolojik destek aldım
Hazım Körmükçü: Psikolojik destek aldım Kısa bir süre önce barışan Hazım Körmükçü ve Zeynep Tandoğan, partiye birlikte katıldı.
24.12.2018 Cadde
Zihin, ruh ve bedene seslenen festival başlıyor
Zihin, ruh ve bedene seslenen festival başlıyor Aret Vartanyan, Beki İkala, Prof. Dr. Turgay Biçer, Yeliz Rüzgar, Hande Akın, Hazım Körmükçü, Josie Veenhof, Prof. Dr. Jin Wang gibi önemli isimlerin katıldığı ZihinRuhBeden Festivali 14-16 Mart 2014 tarihleri arasında, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde hayata geçirilecek
6.03.2014 Tatil
Bir Zamanlar Osmanlı 20. Bölüm Final Fragman
Bir Zamanlar Osmanlı 20. Bölüm Final Fragman Bir Zamanlar Osmanlı 20. Bölüm Final Fragman
11.09.2019 Televizyon
'Bir Zamanlar Osmanlı' yeni kanalında başlıyor
'Bir Zamanlar Osmanlı' yeni kanalında başlıyor TRT 1'in geçen aylarda reytinglerinin beklentinin altında çıkması nedeniyle yayından kaldırdığını açıkladığı "Bir Zamanlar Osmanlı" dizisi yeni kanalında ekran macerasına devam edecek.
19.01.2013 Cadde