Hürriyet

Hürriyet

Son dakika hürriyet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hürriyet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hürriyet haber sayfamızda...

Hürriyet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.423 hürriyet haberi bulunmuştur.
Papatya nasıl kurutulur? Baharın müjdecisi papatya çiçeğini bozmadan kurutma yöntemi!
Papatya nasıl kurutulur? Baharın müjdecisi papatya çiçeğini bozmadan kurutma yöntemi! Baharın müjdecisi papatyalar oldukça zarif ve mis kokan çiçeklerdir. Ancak güzel oldukları kadar naifler. Papatya buketiniz çürümesin ve bozulmasın diyorsanız bu yöntem tam size göre…
19.04.2024 Püf Noktası
'Yakından tanısalar bana küfür etmezler!'
'Yakından tanısalar bana küfür etmezler!' Özge Özacar, önceki gün Kuruçeşme'de bir mekanda marka yüzü olduğu ayakkabı firmasının lansmanındaydı. Ünlü oyuncu, sosyal medyada bazı takipçilerin ünlü isimlere yönelik tepkilerini değerlendirdi.
19.04.2024 Cadde
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü'
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı’nın fotoğrafı da sonunda ortaya çıktı. Adını ‘Sofi’ olarak değiştiren Orancı’nın dört küçük çocuğunu yıllar önce bırakıp Almanya’ya kaçtığı öğrenildi. Programa bağlanan bir izleyicinin anlattıkları ise Müge Anlı'yı da şoke etti.
18.04.2024 Cadde
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Bakan Bolat CNN Türk'te: İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye
Bakan Bolat CNN Türk'te: İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Haberler
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te önemli açıklamalar
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te önemli açıklamalar Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtlıyor.
17.04.2024 Haberler
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Metin Akpınar'la aynı kadına mı aşık oldular? Uğur Dündar'dan 'babalık davası' açıklaması
Metin Akpınar'la aynı kadına mı aşık oldular? Uğur Dündar'dan 'babalık davası' açıklaması Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, "Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci" demişti. O kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Kendisine dava açıldığını doğrulayan Dündar, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına konuk olurken; Suphiye Orancı'nın fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı.
18.04.2024 Cadde
Antalya'da teleferik kazasında ölen kişinin kimliği belli oldu
Antalya'da teleferik kazasında ölen kişinin kimliği belli oldu Antalya’da dün meydana gelen teleferik kazasında ölen kişinin kimliği belli oldu.
13.04.2024 Gündem
İstanbul'un göbeğinde dehşet! Sevgilisini rahatsız eden kişiye kurşun yağdırdı
İstanbul'un göbeğinde dehşet! Sevgilisini rahatsız eden kişiye kurşun yağdırdı Kağıthane’de bir şahıs sevgilisini rahatsız eden kişiye, iki motosiklet ve aracın içerisindeki şahıslarla birlikte silahlı saldırı düzenledi. Ortalığın karıştığı saldırı anı kameralara yansırken, olayla alakası bulunmayan iki kişi yaralandı. Konu ile ilgili 4’ü yaşı küçük 9 şüpheliyi gözaltına aldı.
12.04.2024 Haberler
İstanbul'un göbeğinde dehşet! Sevgilisini rahatsız eden kişiye kurşun yağdırdı
İstanbul'un göbeğinde dehşet! Sevgilisini rahatsız eden kişiye kurşun yağdırdı Kağıthane’de bir şahıs sevgilisini rahatsız eden kişiye, iki motosiklet ve aracın içerisindeki şahıslarla birlikte silahlı saldırı düzenledi. Ortalığın karıştığı saldırı anı kameralara yansırken, olayla alakası bulunmayan iki kişi yaralandı. Konu ile ilgili 4’ü yaşı küçük 9 şüpheliyi gözaltına aldı.
12.04.2024 Gündem
Aynı gün 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini alan anne doğum yaptı! Yürek yakan isim kararı
Aynı gün 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini alan anne doğum yaptı! Yürek yakan isim kararı Bursa’nın İnegöl ilçesinde, ailesiyle piknik yaparken kaybolan ve cansız bedeni 7 saat sonra bulunan Suriyeli Muhammed Hamduni'nin (2) ölüm haberini alan 8,5 aylık hamile annesi Abir Arokom (30), aynı gece bir erkek bebek dünyaya getirdi. Arokom, ölen oğlunun adını yeni doğan bebeğine verirken; babası Ahmet Arokom (32) da Muhammed'in tabutunu kucağında taşıyıp, ardından oğlunu toprağa verdi.
12.04.2024 Gündem
İzmir'de dehşet: Ölen de öldüren de 16 yaşında
İzmir'de dehşet: Ölen de öldüren de 16 yaşında İzmir’in Karabağlar ilçesinde sosyal medyada, ‘kız meselesi’ yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışmanın ardından genç iki grubun bir parkta meydana gelen kavgasında, 6 yerinden bıçaklanan 16 yaşındaki genç öldü, 6 şüpheli tutuklandı.
9.04.2024 Gündem
Fehmi Özgüler için düzenlenen organizasyon tamamlandı!
Fehmi Özgüler için düzenlenen organizasyon tamamlandı! Spor basınının duayeni Fehmi Özgüler adına düzenlenen “Efsane Gazeteci Fehmi Özgüler 47+ Veteran Futbol Turnuvası” dün oynanan final maçıyla tamamlandı.
8.04.2024 Futbol
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
8.04.2024 Ekonomi
Azasının lakabı, bin 570 oy alan adayı muhtarlıktan etti!
Azasının lakabı, bin 570 oy alan adayı muhtarlıktan etti! Bursa'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Hürriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Fatma Tunçezer'in (69) muhtarlığı, azalarından birinin lakabı oy pusulasında isminin yanına yazıldığı için İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü.
7.04.2024 Gündem
Van'da DEM Parti krizinin perde arkası! Evrak kimin ekranına düştü?
Van'da DEM Parti krizinin perde arkası! Evrak kimin ekranına düştü? Terör örgütü PKK'yı öven sözleriyle gündeme gelen ve Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Partili Abdullah Zeydan'ın yerel seçimde nasıl aday olduğu tartışma konusu.
5.04.2024 Haberler
Van'da DEM Parti krizinin perde arkası! Evrak kimin ekranına düştü?
Van'da DEM Parti krizinin perde arkası! Evrak kimin ekranına düştü? Terör örgütü PKK'yı öven sözleriyle gündeme gelen ve Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Partili Abdullah Zeydan'ın yerel seçimde nasıl aday olduğu tartışma konusu.
5.04.2024 Gündem
Küsen saksı orkidesini coşturan tüyo! Dibine ekleyince 1 haftada orkide canlanıyor
Küsen saksı orkidesini coşturan tüyo! Dibine ekleyince 1 haftada orkide canlanıyor Zarif çiçek denince akla gelen orkideler bakımı zor çiçek türlerindendir. Hele ki küstüyse yeniden canlandırması oldukça zor. Ancak orkidenizi coşturacak tüyoyu sizlerle paylaştık.
4.04.2024 Püf Noktası
Togay Bayatlı hayatını kaybetti
Togay Bayatlı hayatını kaybetti Türk basınının acı kaybı...Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi, Dünya Spor Yazarları Birliği ve Türkiye Spor Yazarları Derneği önceki başkanlarından, 2009 Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü ve Sürekli Basın Kartı sahibi Togay Bayatlı, 85 yaşında vefat etti.
2.04.2024 Diğer
Bakanı Göktaş Tekirdağ’da iftara katıldı
Bakanı Göktaş Tekirdağ’da iftara katıldı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen sokak iftarına katıldı.
29.03.2024 Haberler
Bakan Göktaş Tekirdağ’da iftara katıldı
Bakan Göktaş Tekirdağ’da iftara katıldı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen sokak iftarına katıldı.
29.03.2024 Gündem
Esenyurt’u karıştıran olay! Tek yumrukla nakavt etti
Esenyurt’u karıştıran olay! Tek yumrukla nakavt etti Esenyurt’ta yol verme nedeniyle çıkan anlaşmazlıkta arkadaşının tartıştığını gören adam, koşarak taraflardan birine kafa attı. Başka bir adam ise olaya yumrukla müdahale edince ortalık karıştı.
29.03.2024 Gündem
Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu
Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu Esenyurt’ta yol verme nedeniyle çıkan anlaşmazlıkta arkadaşının tartıştığını gören adam, koşarak taraflardan birine kafa attı. Başka bir adam ise olaya yumrukla müdahale edince ortalık karıştı. Yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.
29.03.2024 Haberler
'İmamoğlu CHP’den çok, PKK’nın siyasi acentesinin adayı konumunda'
'İmamoğlu CHP’den çok, PKK’nın siyasi acentesinin adayı konumunda' Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, “Ekrem İmamoğlu CHP’den çok Kandil'in, PKK’nın siyasi acentesinin adayı konumundadır” şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hürriyet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.