Aleyna Tilki: Diplo'ya Ankara havası dinlettim, o da Amerika'dakilere dinletmiş!
Aleyna Tilki: Diplo'ya Ankara havası dinlettim, o da Amerika'dakilere dinletmiş! Popçu Aleyna Tilki, 2021 yılında 'Retrograde' ve 'Sır' şarkılarında çalıştığı Amerikalı DJ ve prodüktör Diplo'ya Kapadokya'yı gezdirmişti. Geçtiğimiz gün Kadıköy'de görüntülenen Tilki, ünlü DJ ile gezileri hakkında konuşarak; Diplo'ya Ankara havası dinlettiğini açıkladı.
1.12.2023 Cadde
Başarılı öğrencilerini balonla uçurdular! 'En güzel hediyelerden biri'
Başarılı öğrencilerini balonla uçurdular! 'En güzel hediyelerden biri' Erzurum’da, Kayakyolu ÇMİS ve Turgut Özal ortaokulları ile Necmettin Erbakan Fen Lisesi'nin öğretmenleri, LGS ve üniversite sınavında başarılı olan öğrencilerini balonla uçurdu.
5.08.2023 Eğitim
50 milyonluk vurgun yapan çete çökertildi
50 milyonluk vurgun yapan çete çökertildi Türkiye genelinde sahte internet siteleri açarak vatandaşları dolandıran çete, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından çökertildi.
21.12.2022 Gündem
Tuğçe Şen Baş maceraya doymuyor
Tuğçe Şen Baş maceraya doymuyor Kapadokya gezisi sırasında attan düşen, vücudunda bazı ezilmelere neden olan kazayı ucuz atlatan 'Bakmadan Gezme' isimli gezi programın sunucusu Tuğçe Şen Baş, maceraya ve yeni keşiflere doymuyor.
5.10.2021 Cadde
15 yaşındaki kızın kahreden ölümü! Çöp atmak için sokağa çıktı, otomobil çarptı
15 yaşındaki kızın kahreden ölümü! Çöp atmak için sokağa çıktı, otomobil çarptı Esenyurt’ta, çöp atmak için evinden çıkan 15 yaşındaki Zehra Beslen, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
17.07.2021 Gündem
Kapadokya gezisi dönüşünde kaza! Yaralılar var...
Kapadokya gezisi dönüşünde kaza! Yaralılar var... Aksaray’da, Kapadokya gezisinden dönenlerin içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole devrildi. Kazda, 4 ‘ü çocuk, 6 kişi yaralandı.
17.07.2021 Gündem
Kapadokya'da gezilecek yerler hangileri?
Kapadokya'da gezilecek yerler hangileri? Kapadokya aslında İskandinavya ya da Kafkasya gibi bir bölge ismidir. Bölgenin toprak yapısı ile ilgili inceleme yaptığımızda 60 milyon yıl, insan yaşamı ile ilgili inceleme yaptığımızda ise bizi 10 bin yıl öncesine kadar götürüyor. Bu da hem coğrafi özelliği bakımından hem de farklı medeniyetlerin yaşam şekilleri bakımından bölgeyi benzersiz ve büyüleyici kılıyor. Gelin dünyada eşine az rastlanan bu bölgenin biraz da derinliklerine Molatik olalım...
25.05.2021 Doğa
Aksaray'da 'coronavirüs' alarmı! Gözlem altındaki 12 kişi taburcu edilecek
Aksaray'da 'coronavirüs' alarmı! Gözlem altındaki 12 kişi taburcu edilecek Aksaray'da, öksürük ve bulantı şikayetleriyle hastaneye kaldırılan, 10'u Çinli turist, 2'si Türk 12 kişi, 'coronavirüs' şüphesi ile tedbir amaçlı gözlem altında tutuluyor. Sağlık Bakanlığı'na gönderilen kan örneği sonuçlarının beklendiği, herhangi bir bulguya rastlanmazsa 12 kişinin taburcu edileceği belirtildi.
28.01.2020 Gündem
Kapadokya’yı yeniden keşfettiler!
Kapadokya’yı yeniden keşfettiler! Üniversitede okuyan başarılı, ancak maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan öğrencilere burs sağlamak amacıyla kurulan Başarım Sensin Derneği, Kapadokya gezisi düzenledi.
22.04.2019 Cadde
Çinli fenomenden Kapadokya’da sürpriz evlilik teklifi
Çinli fenomenden Kapadokya’da sürpriz evlilik teklifi Yunus Emre Enstitüsü'nün Çin'in en büyük sosyal medya platformu Yidian ile birlikte Çin'de yürüttüğü 'Türkiye'ye Gitmek İçin Çok Sebebim Var' video projesini kazananların Türkiye turu, Kapadokya gezisiyle son buldu.
3.01.2019 Cadde
Kapadokya günlüğü!
Kapadokya günlüğü! Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (ERDODER), farkındalık yaratmak adına Kapadokya gezisi düzenledi.
1.12.2018 Cadde
Yaralı Bircan Kıran kaza dehşetini anlattı
Yaralı Bircan Kıran kaza dehşetini anlattı MUĞLA'da 24 kişinin öldüğü kazadan yaralı kurtulan Bircan Kıran, midibüs şoförü Armağan Sertbaş'ın kaza sırasında aracı hızlı kullandığını belirterek,  "Şoför, 'eyvah arabanın freni patladı' dedi. Yanındaki yedek şoför koltuğunda eşi (Duygu) ve 10 aylık çocukları (Nehir) oturuyordu. Şoför, 'Allah'ım sen yardım et' demeye başladı.
15.05.2017 Gündem
Konya'da kar yağışı okulları tatil ettirdi
Konya'da kar yağışı okulları tatil ettirdi Yurtta birçok kent kar yağışıyla birlikte beyaza büründü.Türkiye kara kışa teslim oldu... Kar yağışı nedeniyle Antalya'da ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Burdur halkı yıllar sonra kasım ayında karlı havayla karşılaştı Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle 3 merkez ilçe ile birlikte 18 ilçede okullar yarın (çarşamba) 1 günlük tatil edildi.
26.11.2014 Gündem
Antalya'da kar okul tatil ettirdi
Antalya'da kar okul tatil ettirdi AKDENİZ Bölgesi’nin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde etkisini artırdı...
25.11.2014 Gündem
Antalya'da kar okul tatil ettirdi
Antalya'da kar okul tatil ettirdi AKDENİZ Bölgesi’nin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde etkisini artırdı...
25.11.2014 Gündem
Kapadokya'da Kış Güneşi
Kapadokya'da Kış Güneşi Kapadokya’nın masalsı ortamı sizi çağırıyor. Zayende Tur tarafından düzenlenen ‘Bir Kış Masalı Kapadokya’ gezisi 5-7 Aralık tarihlerinde gerçekleşiyor.
12.11.2014 Tatil
Kapadokya gezisi kanlı bitti 2 ölü
Kapadokya gezisi kanlı bitti 2 ölü Aksaray’da farklı okullarda görev yapan öğretmenler Serdar Balcıoğlu(25), Seda Eren (25), Tuba Düzen (25), Goncagül Özyenginer (25) ve Merve Fişekci (25) geçen gün Kapadokya gezisi için otomobille Nevşehir’e gitti.
1.04.2013 Gündem
Öğretmenlerin Kapadokya gezisi faciayla bitti
Öğretmenlerin Kapadokya gezisi faciayla bitti AKSARAY’da Kapadokya gezisinden dönen öğretmenlerin bulunduğu otomobil, sağ arka lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı...
1.04.2013 Gündem
Ülkenizin kıymetini bilin
Ülkenizin kıymetini bilin Angela Merkel’in Kapadokya gezisi sırasında iki Alman kadın görevlinin heyetle gazeteciler arasına bir halat çekmesi gerginliğe neden oldu. Türk korumaların araya girmesiyle halat kaldırıldı. Merkel, Göreme Açık Hava Müzesi’ne hayran kaldı. Merkel, uzun süredir Kapadokya’yı ziyaret etmek istediğini söyledi. Angela Merkel Karanlık Kilise’de Hazreti İsa’nın hayatını ve çarmıha gerilişini anlatan freskleri büyük bir ilgiyle inceledi.
25.02.2013 Gündem
Buca’nın en güzel kirazları yarıştı
Buca’nın en güzel kirazları yarıştı Buca Belenbaşı’nda yapılan 7. Yörük Kültürünü Tanıtma ve Kiraz Şenliği’nde keyifli saatler yaşandı.
6.06.2011 Ege
Nihat’a güvenoyu
Nihat’a güvenoyu Milli Takımlar Teknik Direktörü, Nihat’ı mutlaka kazanmaları gerektiğine dikkat çekti, “Hırsla çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki günlerin onun için çok daha iyi olacağına inanıyorum” dedi
2.09.2009 Skorer
Gezi kazasında ölü sayısı 34'e yükseldi
Gezi kazasında ölü sayısı 34'e yükseldi BİR KİŞİ DAHA YAŞAMINI YİTİRDİ 14 Nisan'da Kapadokya gezisi için İzmir'den yola çıkan Aylin Tur'a ait yolcu otobüsü, Aksaray'da kamyonla çarpışmış, kazada 33 kişi yaşamını yitirmişti...
24.04.2007 Gündem
Kriz yönetimleri
Kriz yönetimleri Vali Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkan Aziz KocaoÇlu, Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, cenazeleri alıp şehrimize getirdiler...
17.04.2007 Ege
Facia adım adım gelmiş!
Facia adım adım gelmiş! Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürü Yüksel Özden, "Kaymakamlıktan 40 kişi izin almış, sayı artmış. Araç, resmi evrakta belirtilen araç değil. Masraf olmasın diye de gece çıkmışlar" dedi
16.04.2007 Gündem
Okul gezisinde öldüren şaka
Okul gezisinde öldüren şaka Okulunun düzenlediği gezide otelde kalan Kıvanç Üler, arkadaşına köpükle şaka yaparken 5. kattan lobiye düşerek öldü
21.05.2004 Gündem

Benzer Haber Etiketleri