Kardak

Kardak

Son dakika Kardak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kardak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kardak haber sayfamızda...

Kardak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 756 kardak haberi bulunmuştur.
‘Bölen taraf değil birleştirici olalım’
‘Bölen taraf değil birleştirici olalım’ Siyasi anlaşmazlıklar ve bölgesel gerilimlerin gölgelediği Türkiye-Yunanistan ilişkilerini Türk-Yunan Medya Akademi Forumu’nda tartışıldı.
20.10.2023 Gündem
Denizde, havada ve karada güç gösterisi
Denizde, havada ve karada güç gösterisi Dünyanın en güçlü savunma fuarlarından olan İDEF, İstanbul’da açıldı. 689 yerli, 772 yabancı firmanın katıldığı fuarda Türk tasarımı kara, hava ve deniz platformları büyük ilgi görüyor.
26.07.2023 Gündem
Bahar havası kısa sürdü! Yunan medyasından skandal
Bahar havası kısa sürdü! Yunan medyasından skandal Washington'daki Yunan lobisi Ankara'ya karşı harekete geçti, CNN Yunanistan ise 'Türkiye ve Yunanistan'ı savaşın eşiğine getiren general' başlığıyla skandal bir haber yayımladı.
9.06.2023 Dünya
Yunanistan'ı sarsan harita!
Yunanistan'ı sarsan harita! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun Ege Denizi'ndeki sahibi belli olmayan adacıkları gündeme getirmesini ilk sayfadan sunan Yunan medyası, yanı sıra 'Erdoğan'dan seçim öncesi inanılmaz meydan okuma' başlıkları attı.
25.04.2023 Dünya
'Ege'de savaş' diye sundular! 4 dakika 44 saniyelik 'şok' görüntü
'Ege'de savaş' diye sundular! 4 dakika 44 saniyelik 'şok' görüntü Yunan gazetesinin yayınladığı video kaydı, bir ay önce Didim'le Bulamaç Adası arasında çekildi. Ancak olayın bir de Türkiye tarafından çekilen görüntüsü vardı.
2.02.2023 Dünya
'Yunanistan'ın 11 Eylül'ü! Tüm cepheyi sarar'
'Yunanistan'ın 11 Eylül'ü! Tüm cepheyi sarar' Dünyadaki tüm NATO üslerinde kullanılacak istihbarat yazılımının bir Türk şirketi tarafından geliştirileceğini yazan Yunan basını, modern Türk-Yunan ilişkilerindeki en tehlikeli kırılma anlarından birini manşetten veriyor.
1.02.2023 Dünya
‘Ege adaları için BM’ye üç mektup gönderdik’
‘Ege adaları için BM’ye üç mektup gönderdik’ Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, adaların silahlandırılması konusunda BM’ye üç mektup gönderdiklerini, Türkiye’nin hukuki tezlerine karşın Yunanistan’ın demogoji yaptığını kaydetti.
14.12.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: ABD'nin terazisi bozuldu, kendilerini uyardık
Bakan Çavuşoğlu: ABD'nin terazisi bozuldu, kendilerini uyardık Ege'deki tacizlerle ilgili konuşan Bakan Çavuşoğlu, Türkiye'nin hukuki argümanlarının Yunanistan'ı çileden çıkardığını belirtti, ABD'den gelen 'Yunanistan' yanıtını açıkladı.
2.11.2022 Gündem
‘Ege’de Deniz ve Hava kuvvetlerimiz talimatlandırıldı’
‘Ege’de Deniz ve Hava kuvvetlerimiz talimatlandırıldı’ Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gayri Askeri Statüdeki Adaları silahlandıran Yunanistan’a sert mesajlar verdi.
6.10.2022 Siyaset
Bakan Akar duyurdu! Hava ve Deniz Kuvvetleri'ne 'Yunanistan' talimatı
Bakan Akar duyurdu! Hava ve Deniz Kuvvetleri'ne 'Yunanistan' talimatı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan’ın provokasyonlarıyla ilgili yeni mesajlar verdi. "Geri adım atmak yok." diyen Bakan Akar, Deniz ve Hava Kuvvetleri'ne verilen talimatı açıkladı.
5.10.2022 Gündem
Yunan medyasından Miçotakis'e eleştiri! BM konuşmasını onlar bile beğenmedi
Yunan medyasından Miçotakis'e eleştiri! BM konuşmasını onlar bile beğenmedi Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, BM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmanın büyük bölümünde Türkiye'yi hedef aldı. İki ülke arasındaki ilişkinin düzelmesinin zor olduğunu söyleyen Yunan Başbakan'ın konuşması, Yunan medyası tarafından bile beğenilmedi. Ülkenin en çok ziyaret edilen haber sitesi, "Miçotakis'in BM'deki hataları, başarısızlıkları ve ihmalleri" başlıklı bir makale yayınladı.
25.09.2022 Dünya
Terörle mücadelede aktif komutanlara terfi ve süre uzatma
Terörle mücadelede aktif komutanlara terfi ve süre uzatma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. YAŞ’ta terfi edenler arasında yurt içi ve yurt dışı terörle mücadele operasyonlarında görev alanların sayısı dikkat çekerken, FETÖ kumpasıyla 3 yıl cezaevinde kaldıktan sonra beraat edip TSK’ya geri dönen Bahtiyar Ersay, korgeneralliğe yükselen iki isimden birisi oldu.
6.08.2022 Siyaset
Başkandan şehit ailesine söz
Başkandan şehit ailesine söz Balıkesir’de şehit babasının evinde çıkan yangında tüm eşyalar kül olurken, Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı yanmadı.
27.06.2022 Ege
Yangında evi küle dönen şehit babasının evi yeniden yapılacak
Yangında evi küle dönen şehit babasının evi yeniden yapılacak Yangında evi küle dönen şehit babası Esat Özdemir’e Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yanan evin yerine yeni ev yapacaklarının sözünü verdi.
26.06.2022 Gündem
Türkiye-Yunanistan gerginliği tırmanıyor! Dendias'tan skandal sözler
Türkiye-Yunanistan gerginliği tırmanıyor! Dendias'tan skandal sözler Ankara-Atina hattında tansiyon Yunanistan cephesinden gelen açıklama ile arttı. Ülke basınına konuşan Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Türkiye'yi suçlayan skandal açıklamalara imza attı.
19.06.2022 Haberler
Türkiye-Yunanistan gerginliği tırmanıyor! Dendias'tan skandal sözler
Türkiye-Yunanistan gerginliği tırmanıyor! Dendias'tan skandal sözler Ankara-Atina hattında tansiyon Yunanistan cephesinden gelen açıklama ile arttı. Ülke basınına konuşan Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Türkiye'yi suçlayan skandal açıklamalara imza attı.
19.06.2022 Dünya
Türkiye- Yunanistan krizinde AB ve ABD izleri!
Türkiye- Yunanistan krizinde AB ve ABD izleri! Türkiye ile Yunanistan arasında tansiyon, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in ABD ziyareti ve ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarıyla birlikte yeniden artmış durumda. Son gelişmeleri Milliyet’e değerlendiren iki ülkeden uzmanlar, krizin tetiklenmesinde ABD ile AB’nin rolüne dikkat çekti.
12.06.2022 Gündem
'Kumpas'ta 953 yıla kadar hapis istendi
'Kumpas'ta 953 yıla kadar hapis istendi Ergenekon soruşturmaları kapsamında 2009’da açılan Poyrazköy soruşturma ve yargılamalarının FETÖ kumpası olduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı.
22.02.2022 Gündem
‘Bayrağı papaz değil, belediye başkanı dikti’
‘Bayrağı papaz değil, belediye başkanı dikti’ Türkiye ile Yunanistan’ı savaşın eşiğine getiren Kardak krizinin 26’ncı yıldönümünde Milliyet’e konuşan Emekli Deniz Kurmay Albay Bora Serdar, Kardak’a Yunan bayrağı dikenin papaz değil Kalimnos Belediye Başkanı Dimitris Diakomihalis olduğunu söyledi.
31.01.2022 Gündem
Sahil Güvenlik Komutanlığı: 'Kardak gerginliği' iddiası gerçeklerden uzak ve uydurma
Sahil Güvenlik Komutanlığı: 'Kardak gerginliği' iddiası gerçeklerden uzak ve uydurma Sahil Güvenlik Komutanlığı, 'Türkiye ile Yunanistan arasında Kardak gerginliği' ve 'Yılın son günü Kardak'ta gerginlik yarattılar' başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edilerek, "Gerçeklerden tamamen uzak ve uydurmadır" açıklamasını yaptı.
3.01.2022 Gündem
Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan Kardak açıklaması
Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan Kardak açıklaması Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kardak Kayalıklarında Türk ve Yunan botları arasında gerginlik yaşandığına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
1.02.2021 Gündem
Çıkacağız değil, biz zaten Kardak’tayız
Çıkacağız değil, biz zaten Kardak’tayız Kardak krizi sırasında Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı olan Onur Öymen, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Holbrooke’un “Türk askeri Kardak’a çıkacak mı?” sorusuna “Hayır, böyle bir plan yok, askerlerimiz zaten orada” karşılığını verdi
31.01.2021 Gündem
Şimdiki zamanın hikayesi
Şimdiki zamanın hikayesi Buz kenti NİLÜFER ZENGİN Çin’in sekizinci büyük kenti olan Harbin, çetin geçen kışları ve buzdan heykel festivalleriyle ünlü olduğu için “Buz Kenti” olarak anılır...
31.01.2021 Pazar
Türkiye’den dokuz yeni Navtex
Türkiye’den dokuz yeni Navtex Türkiye, 11-14 Ocak arasında, Ege ve Doğu Akdeniz’de yapılacak, atış ve askeri eğitimler için farklı sahalarda, toplam dokuz yeni Navtex mesajı yayımladı. Eğitimler Kuzey Ege, Marmaris ve Antalya açıklarında gerçekleştirilecek.
9.01.2021 Gündem
‘Yunan ölüme itiyor Avrupa seyrediyor’
‘Yunan ölüme itiyor Avrupa seyrediyor’ Kardak’ta karasularımızı ihlal eden Yunan botları engellendi. Yunan botunun göçmenleri Türk kara sularına ittiği görüntüleri paylaşan Bakan Soylu, ‘Yunanistan masum insanları ölüme itiyor, Avrupa seyrediyor’ dedi
8.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kardak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.