Hazar Ergüçlü tarzını konuşturdu
Hazar Ergüçlü tarzını konuşturdu Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Saklı' dizisinde 'Aslı' karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, önceki gün menajeriyle Bebek’te bir araya geldi.
10.06.2022 Cadde
Fawori’den, boya ustalarına bir dünya hediye fırsatı
Fawori’den, boya ustalarına bir dünya hediye fırsatı “Hem iyi kalite hem iyi fiyat” anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Fawori Boya, yeni uygulaması Fawori Dünyam ile sektöründe bir ilke imza atarak boya ustalarına yönelik oyun, eğlence ve deneyim odaklı sadakat programını başlatıyor. “Ustalara bi dünya sürpriz, bi’ dünya fırsat!” sloganıyla hayata geçirilen uygulamayla boya ustaları farklı deneyimler ve sürpriz hediyeler kazanıyor.
3.03.2021 Vitrin
Aleyna Tilki Konseri Eşliğinde Görkemli Bir Kıbrıs Tatili!
Aleyna Tilki Konseri Eşliğinde Görkemli Bir Kıbrıs Tatili! Türkiye’nin en sevilen pop sanatçılarından Aleyna Tilki eşliğinde muhteşem bir konsere ve de Kıbrıs’ın tüm güzelliklerini yansıtan görkemli bir otelde 5 yıldızlı bir tatile ne dersiniz?
18.12.2019 Tatil
Yılbaşında Florya’da
Yılbaşında Florya’da Aslı Hünel, eşi Savaş Yurtsever’le Aqua Florya AVM’de görüntülendi.
3.12.2019 Cadde
'Çekilişle çiftlere Kıbrıs tatili hediye edeceğiz'
'Çekilişle çiftlere Kıbrıs tatili hediye edeceğiz' Şarkıcı Aslı Hünel, önceki gün eşi Savaş Yurtsever ile birlikte Aqua Florya AVM'de görüntülendi.
2.12.2019 Cadde
Uygur kardeşler hediye dağıtacak
Uygur kardeşler hediye dağıtacak Sevgililer Günü’nün en romantik hediyeleri Uygur kardeşlerden... 12 Şubat Pazar günü çiftler, Metroport AVM’de eğlenceli yarışmalarla onlarca hediye kazanacak.
7.02.2017 Cadde
İstanbul Shopping Fest 2012 Kampanyalar
İstanbul Shopping Fest 2012 Kampanyalar İstanbul Shopping Fest yeniden İstanbul'da. 9-29 Haziran 2012 tarihleri arasında düzenlenecek alışveriş festivali dikkat çekici kampanyalar içeriyor!..
15.06.2012 Moda
İstanbul Shopping Fest 2012 Kampanyalar
İstanbul Shopping Fest 2012 Kampanyalar İstanbul Shopping Fest yeniden İstanbul'da. 9-29 Haziran 2012 tarihleri arasında düzenlenecek alışveriş festivali dikkat çekici kampanyalar içeriyor!..
15.06.2012 Moda
KKTC'li turizmcinin gözü Türkiye'de
KKTC'li turizmcinin gözü Türkiye'de Geçen yıl Türkiye’den 317 bin tatilciyi ağırlayan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, bu yıl da tatilcilerin ve turizm şirketlerinin gözdesi olmaya devam ediyor...
17.06.2009 Ekonomi
Belediyeden eğitimciye Kıbrıs tatili
Belediyeden eğitimciye Kıbrıs tatili KARŞIYAKA Belediyesi’nin öğretmenlere yönelik “Çocuklara nasıl bir kent armağan etmek gerekir?” konulu kompozisyon yarışması sonuçlandı.
6.02.2009 Ege
Anaokulu miniklerinden Zübeyde Hanım’a saygı
Anaokulu miniklerinden Zübeyde Hanım’a saygı İzmir’de Karşıyaka Belediyesi bünyesindeki anaokullarının öğrencileri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası’nda Zübeyde Hanım’ın kabrini ve Latife Hanım Köşkü Anı Evi’ni ziyaret etti.
17.11.2008 Ege
6.5 yıllık ilişkiyi bitiren kaçamak
6.5 yıllık ilişkiyi bitiren kaçamak İşte Özgü Namal-Oktay Kaynarca ayrılığının nedeni..
17.06.2008 Cadde
En hızlısı 'Anjelique' çıktı
En hızlısı 'Anjelique' çıktı 'VALE'LERİN PARK YARIŞI Eski Galata Köprüsü üzerinde düzenlenen ve araçların park edilmesini içeren yarışmaya, "Reina", "Sortie", "Laila Kalamış" gibi gece kulüplerinin park görevlilerinin (kâhya) yanı sıra çeşitli vale şirketlerinden toplam 45 park görevlisi katıldı...
12.09.2007 Yaşam
Piyasayı kupa canlandırdı
Piyasayı kupa canlandırdı Piyasayı kupa canlandırdı
19.06.1998 Vitrin
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı, bu kapsamda gözler ünlülerin sahne ücretlerine çevrildi. Ajda Pekkan, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Gülşen, Bülent Ersoy, Melek Mosso gibi birçok ünlü ismin yer aldığı sırada listenin birincisi Gülşen oldu. Ünlü şarkıcının alacağı ücret dudak uçuklattı.
27.03.2024 Cadde
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkınca turizm bölgelerinde yoğun hareketlilik için hazırlıklar başladı. Bu dönemde okulların ara tatili de olacak. Turizmciler, uzun bayram tatiliyle yaz sezonunun açılacağı görüşünde...
21.03.2024 Ekonomi
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
Bayram tatili 9 gün mü olacak? Turizmcilerden çağrı
Bayram tatili 9 gün mü olacak? Turizmcilerden çağrı Kış aylarının sona ermesi, 30 günlük oruç dönemi ve 31 Mart seçim yorgunluğunun ardından gelecek olan Ramazan Bayramı tatili için tüm oteller, şimdiden hazırlıklarını tamamladı.
11.03.2024 Gündem
Rafet El Roman: Komşularım bile estetik yaptırıyor!
Rafet El Roman: Komşularım bile estetik yaptırıyor! Rafet El Roman, önceki akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Muhabirlerin; "Rafet Bey estetik yaptırmanız çok konuşuldu. Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?" demesi üzerine El Roman dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
18.02.2024 Cadde
Sömestir tercihi ‘her şey dahil’
Sömestir tercihi ‘her şey dahil’ Sömestir için ailelerin tatil tercihinde ‘her şey dahil oteller’ ile Antalya öne çıkıyor. İstanbul yakını rotalar ve Kapadokya gibi kültür turları da ailelerin bu yılki tatil seçimini oluşturuyor. Ardından ise kayak ve termal otellerde konaklama tercih ediliyor.
18.01.2024 Ekonomi
2024 Ziraat Bankası çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Ziraat Bankası kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
2024 Ziraat Bankası çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Ziraat Bankası kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Türkiye'nin en köklü bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, 1863 yılında Osmanlı Devleti döneminde kurulan Memleket Sandıkları'nın devamı niteliğindedir. Türkiye'de hizmet veren üç kamu bankasından biri olma özelliğine sahip olan Ziraat Bankası hizmet verdiği geniş müşteri portföyü ile dikkat çekmektedir. Peki 2024 yılı Ziraat Bankası çalışma saatleri neler? Ziraat Bankası saat kaçta açılıyor/kapanıyor?
9.01.2024 Gündem
Yılbaşı turistleri bavul hazırlıyor
Yılbaşı turistleri bavul hazırlıyor 1 Ocak Pazartesi’nin de eklenmesiyle 3 günü bulan yılbaşı tatili, şehirden bunalanları hareketlendirdi. Bu dönemde sanatçılı ve gala programı olan otellere talep artarken, yurtdışı turlarının yanı sıra termal otellere de ilgi devam ediyor.
13.12.2023 Ekonomi
Turizmde yılbaşı hareketliliği! Rezervasyonlar yüzde 70'i aştı
Turizmde yılbaşı hareketliliği! Rezervasyonlar yüzde 70'i aştı Bu yılbaşında 3 günlük tatil fırsatı nedeniyle özellikle sanatçılı oteller, kayak merkezlerindeki oteller başta olmak üzere, 24 Aralık'tan itibaren Avrupalı, 6 Ocak'tan itibaren de Rus turistlerle birlikte yoğun hareketlilik bekleniyor. 24 Aralık'ta Katoliklerin, 6 Ocak'ta Ortodoksların Noel kutlamalaları, yılbaşı turizmini iki haftaya yaydı.
3.12.2023 Ekonomi
Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu!
Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu! Yılbaşı gecesinin pazara denk gelmesi nedeniyle 29 Aralık'tan 2 Ocak'a kadar üç günlük tatil fırsatı oluştu. Bunun üzerine harekete geçen tur operatörleri ve oteller, iki ay öncesinden ünlü sanatçıların sahne alacağı konserli programlar hazırladı.
20.11.2023 Cadde
Turizme ara tatil dopingi geliyor! İşte tercih edilen uygun rotalar
Turizme ara tatil dopingi geliyor! İşte tercih edilen uygun rotalar Okulların 9 günlük ara tatile girmesiyle turizmde hareketlilik başladı. Her şehirde yakın rotalar daha fazla tercih edilirken, Antalya, Afyon, Bolu ve Sapanca gibi bölgeler öne çıkıyor.
11.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri