Konut Fiyatları

Konut Fiyatları

Son dakika Konut Fiyatları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Konut Fiyatları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Konut Fiyatları haber sayfamızda...

Konut Fiyatları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.718 konut fiyatları haberi bulunmuştur.
Konut alacaklar dikkat! Talep düştü, fiyat artışı yavaşladı
Konut alacaklar dikkat! Talep düştü, fiyat artışı yavaşladı Konut alacaklar bu haber sizleri yakından ilgilendiriyor. Artan fiyatlar, yüksek faiz oranları ve kredi sınırlaması alternatif yatırım araçlarına geçiş sağladı. Tüm bunlar konut satışlarını gerileten temel unsurlar oldu. Düşen taleplerle birlikte konutlarda fiyat artışı hızı da yavaşladı. Öyle ki son 25 ayın en yavaş fiyat artışı yaşandı. Detaylar Kanal D Ana Haber'de ortaya çıktı...
19.03.2024 Ekonomi
Ocak ayında konut fiyatları arttı
Ocak ayında konut fiyatları arttı Konut Fiyat Endeksi (KFE), 2024 yılı Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 68, reel olarak ise yüzde 1,4 oranında arttı.
18.03.2024 Uzmanpara
Konut fiyatları Ocak ayında artış gösterdi
Konut fiyatları Ocak ayında artış gösterdi Konut Fiyat Endeksi (KFE), 2024 yılı Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 68, reel olarak ise yüzde 1,4 oranında arttı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) 2024 yılı Ocak ayı Konut Fiyat Endeksi (KFE) verisini yayımladı.
18.03.2024 Ekonomi
Çin'de yeni konut fiyatları düştü
Çin'de yeni konut fiyatları düştü Çin'de yeni konut fiyatları şubat ayında daha da düşerek talebi desteklemek için daha fazla politika desteği çağrılarının altını çizdi.
15.03.2024 Uzmanpara
Ev satışlarının azalmasının iki nedeni!
Ev satışlarının azalmasının iki nedeni! İpotekli konut satışları Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,1 azaldı. Konut kredilerine getirilen kısıtlamalar ve kira artış oranı sınırının devam etmesi yatırım amaçlı konut alımının düşmesine etki eden nedenler olarak görülüyor.
14.03.2024 Haberler
Ev satışlarına kredi ve kira freni!
Ev satışlarına kredi ve kira freni! İpotekli konut satışları Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,1 azaldı. Konut kredilerine getirilen kısıtlamalar ve kira artış oranı sınırının devam etmesi yatırım amaçlı konut alımının düşmesine etki eden nedenler olarak görülüyor.
14.03.2024 Ekonomi
‘Yazın enflasyon 20-25 puan düşecek’
‘Yazın enflasyon 20-25 puan düşecek’ Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yazın enflasyonun 20-25 puan düşeceğini belirtti.
8.03.2024 Ekonomi
Ankara’da konut fiyatı hız kesmedi! Deprem bölgesi göçü ve İstanbul’un talebi etkiledi
Ankara’da konut fiyatı hız kesmedi! Deprem bölgesi göçü ve İstanbul’un talebi etkiledi Deprem felaketinin ardından yaşanan göç ve İstanbul başta olmak üzere deprem endişesi Ankara’da konut talebini zirveye taşıdı. Türkiye ortalamasının üzerinde fiyat artışı yaşayan şehir, dünya kentleri arasında da lider.
8.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomideki yol haritasını CNN Türk ekranlarında Gece Görüşü’nde anlattı. Bakan Şimşek Türkiye'nin kaynak erişimiyle ilgili bir sorununun olmadığını vurgulayarak "Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek" ifadelerini kullandı.
7.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum'dan İstanbul trafiğini bitirecek projeler! Detayları canlı yayında açıkladı...
Murat Kurum'dan İstanbul trafiğini bitirecek projeler! Detayları canlı yayında açıkladı... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, canlı yayında flaş açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, İstanbul'da trafiği bitirecek detayları açıkladı. Kurum, "İstanbul'un 2 yakasına 2 büyük tünel yapacağız. 122 kilometrelik tünelle alternatif bir yol oluşturuyoruz." dedi.
4.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar
Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Beşiktaş’ta düzenlenen Üreten İstanbul Büyüten Türkiye programında iş, sanat ve spor camiası ile bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Çin'de yeni konut fiyatları artış gösterdi
Çin'de yeni konut fiyatları artış gösterdi Çin'de yeni konut fiyatları şubat ayında bir önceki aya göre biraz daha yavaş bir artış gösterdi.
1.03.2024 Uzmanpara
İstanbul, Ankara ve İzmir’de dikkat çeken değişim! 'Anadolu’da fiyat avantajı var’
İstanbul, Ankara ve İzmir’de dikkat çeken değişim! 'Anadolu’da fiyat avantajı var’ Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki değişim dikkat çekti. Özellikle büyükşehirlerde fiyatlar yavaşlarken, Anadolu şehirlerinde artış hızı yüksek kaldı. Öte yandan Türkiye genelinde konut fiyatlarının en yüksek olduğu il belli oldu. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı ‘Anadolu’da fiyat avantajı var’ dedi. İşte detaylar...
29.02.2024 Ekonomi
Ofis fiyatları mercek altında
Ofis fiyatları mercek altında Merkez Bankası, ofis ve dükkan fiyatlarını mercek altına aldı. Ticari gayrimenkul bir yılda yüzde 98 zamladı. Ankara ve İzmir’deki artış, İstanbul’u solladı.
29.02.2024 Ekonomi
Çin'de yeni konut fiyatlarında düşüş hızlandı
Çin'de yeni konut fiyatlarında düşüş hızlandı Çin'in 70 büyük kentinde yeni konut fiyatları 2024 yılının başında bir yıl öncesine kıyasla daha hızlı düşerek Pekin'in uzun süredir devam eden emlak çöküşünü tersine çevirmek için karşılaştığı zorlukların altını çizdi.
23.02.2024 Uzmanpara
Piyasa düşük faizli kredi paketini bekliyor: ‘Ödemeler asgari ücrete endekslensin’ talebi
Piyasa düşük faizli kredi paketini bekliyor: ‘Ödemeler asgari ücrete endekslensin’ talebi İlk kez evini alacaklara yönelik geçtiğimiz yıl hükümet cephesinden uygun koşullu kredi desteği verileceği açıklanmıştı. Yeni yılın gelmesiyle birlikte piyasada bir beklenti oluştu. Yeni kredi kampanyası ne zaman gelir, faiz oranı ne olacak? İşte detaylar...
14.02.2024 Ekonomi
Avustralya'da konut değer artışı sürdü
Avustralya'da konut değer artışı sürdü Avustralya'da konutların değeri artışı 2024 yılının ilk ayında da devam etti.
1.02.2024 Uzmanpara
Ortalama konut fiyatı  3.1 milyon TL oldu
Ortalama konut fiyatı  3.1 milyon TL oldu Büyük veri analizi ve yapay zeka yöntemlerini kullanarak gayrimenkul değer hesabı sunan Endeksa verilerine göre, Türkiye’de konut fiyatları bir yılda yüzde 84 değer kazandı.
24.01.2024 Ekonomi
Konut fiyatları kasımda yükseldi
Konut fiyatları kasımda yükseldi Konut fiyat endeksi (KFE) bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 82,8, reel olarak ise yüzde 12,4 oranında arttı.
17.01.2024 Uzmanpara
Altın, borsa ve mevduat gibi getiri sağlıyor! Devlet katkısı 72 bin TL’ye çıktı
Altın, borsa ve mevduat gibi getiri sağlıyor! Devlet katkısı 72 bin TL’ye çıktı Geçtiğimiz yıl altın, borsa ve mevduat yatırımcılara yüksek getiri sunmuştu. Ancak paralarını Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) değerlendirmek isteyenler için de cazip fırsatlar sunuluyor. BES’te devlet katkısı arttı. Peki şu anda BES’e yatırım yapmak mantıklı mı? İşte cevabı...
12.01.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ankara'da MÜSİAD'ın yıllık değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
4.01.2024 Ekonomi
Avustralya'da konutların değer artışı sürdü
Avustralya'da konutların değer artışı sürdü Avustralya'da konutların değerinde artış aralık ayında da devam etti, ancak şubat ayında başlayan yükseliş döngüsünden bu yana en düşük aylık artışını kaydetti.
3.01.2024 Uzmanpara
Konut satışlarında sert fren! Vatandaşın yatırım tercihi değişti
Konut satışlarında sert fren! Vatandaşın yatırım tercihi değişti Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kasım ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre Türkiye genelinde konut satışları kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %20,6 azalarak 93 bin 514 oldu. Peki bu sert düşüşün en önemli nedeni ne? İşte detaylar...
16.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz rakam verdi! İşte memur emeklisine yapılacak artış oranı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz rakam verdi! İşte memur emeklisine yapılacak artış oranı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz asgari ücret, emekli ve memur maaşı zammı konularına da değindi. İşte detaylar...
16.12.2023 Ekonomi
Aylık 70 bin TL maaşla elaman bulunamıyor: Nedeni belli oldu!
Aylık 70 bin TL maaşla elaman bulunamıyor: Nedeni belli oldu! Son dönemde inşaat sektöründe çalışan sıkıntısı yaşanıyor. Aylık 70 bin TL maaşla çalıştırılacak usta bulunamadığı belirtiliyor. Özellikle inşaat maliyetlerinin arttığı bu süreçte işverenler, çalıştıracak sıva, kaynak ve boya ustası bulmakta güçlük çekiyor. Peki eleman sıkıntısının yaşanmasının başlıca sebepleri neler? Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Hakan Şişik merak edilen soruları cevapladı.
14.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Konut Fiyatları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.