Konut Kredisi

Konut Kredisi

Son dakika Konut Kredisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Konut Kredisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Konut Kredisi haber sayfamızda...

Konut Kredisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.930 konut kredisi haberi bulunmuştur.
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem AFAD'dan yapılan açıklamada İzmir Seferihisar'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.
19.04.2024 Gündem
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı?
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı? Bankalarda kredi faizlerindeki yükselişler kredi ile konut alımını bir hayli zorlaştırıyor. Konut satışlarında mart ayı itibarıyla düşüş dikkat çekti. Yüksek tutarlarda kredi çekip ev almak isteyenler 2 ev parası da faize ödüyor. Peki kredi faizleri daha da artar mı? Şu anda 2 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık taksiti ne kadar? İşte detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MKYK toplantısının ana gündem maddesi yerel seçimler oldu. Erdoğan toplantıda parti yönetiminde değişim sinyali vererek, “Kimse layüsel değil, büyük değişim kongrede olacak” dedi.
19.04.2024 Gündem
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor Yerli, yabancı şirketler deprem endişesi ve artan maliyetler nedeniyle fabrikalarını İstanbul’dan taşımaya odaklandı. Buna göre özellikle Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Konya OSB alanları öne çıkıyor.
19.04.2024 Ekonomi
ABD'de mortgage başvuruları arttı
ABD'de mortgage başvuruları arttı ABD'de geçen hafta faizlerdeki yükselişe rağmen daha da artacağını düşünen alıcıların piyasaya gelmesiyle mortgage başvurularında artış yaşandı.
17.04.2024 Uzmanpara
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
ABD'de mortgage faizi hafif aşağı geldi
ABD'de mortgage faizi hafif aşağı geldi ABD'de mortgage başvurularında önceki hafta başlayan düşüş geçen hafta da devam etti. 30 yıllık faiz hafif aşağı geldi ve üst üste üçüncü haftasında da yüzde 7 seviyesinin altında kaldı.
27.03.2024 Uzmanpara
İhtiyaçtan satılık! Bir aydır yüzde 15 indirim yapmaya başladılar
İhtiyaçtan satılık! Bir aydır yüzde 15 indirim yapmaya başladılar Konut fiyat artışı iki yılın ardından en düşük seviyede gerçekleşti. Buna rağmen satış fiyatları oldukça yüksek. Ancak durgun piyasada mülkünü satmak isteyenler bir aydır fiyatlarda yüzde 15 indirim yapmaya başladı.
22.03.2024 Ekonomi
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor: Konut satışında piyasa ne zaman düzelir?
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor: Konut satışında piyasa ne zaman düzelir? Geçtiğimiz günlerde konut satış rakamları açıklanmıştı. Türkiye genelinde Şubat ayında 93 bin 902 konut satıldı. Gayrimenkul piyasasında kısmen yavaş da olsa bir hareketlenme var. Peki konut satışında piyasa ne zaman düzelir? Konuyla ilgili merak edilenleri Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı anlattı.
16.03.2024 Ekonomi
DÜŞÜK FAİZLİ (1.20 faiz) KONUT KREDİSİ SON DAKİKA gelişmesi 🏠 İlk evim konut kredisi şartları neler, ilk kez ev alacaklara kampanya ne zaman çıkıyor, faiz oranları nedir?
DÜŞÜK FAİZLİ (1.20 faiz) KONUT KREDİSİ SON DAKİKA gelişmesi 🏠 İlk evim konut kredisi şartları neler, ilk kez ev alacaklara kampanya ne zaman çıkıyor, faiz oranları nedir? Ev sahibi olmak isteyenler, düşük faiz oranı ile konut kampanyası müjdesine odaklandı. 1.20 faiz oranı ile ilk evim konut kredisi için şartlar bekleniyor. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz, konut kampanyasına dair bir destek olacağını belirtmişti. Peki, düşük faizli konut kredisi kampanyası ne zaman, kimler başvurabilecek?
15.03.2024 Bilgi Rehberi
ABD'de mortgage başvuruları arttı
ABD'de mortgage başvuruları arttı ABD'de mortgage başvuruları önceki hafta başladığı yükselişini geçen hafta da devam ettirdi. 30 yıllık faiz bir aylık aranın ardından yeniden yüzde 7 seviyesinin altına geldi.
13.03.2024 Uzmanpara
Ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Ticaret Bakanlığı’ndan kredi uyarısı
Ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Ticaret Bakanlığı’ndan kredi uyarısı Vatandaşlar konut alımı için kredi çekmek istediklerinde bankaların bazı dayatmaları ile karşı karşıya kalabiliyor ve bu durumda bazı mağduriyetler yaşanabiliyor. Bankalar müşterilerine kredi verirken hayat sigortası, otomatik ödeme talimatı, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi başka ürünleri de teklif edebiliyor. Ticaret Bakanlığı’ndan konuyla ilgili önemli bir uyarı geldi. İşte detaylar...
11.03.2024 Ekonomi
ABD'de mortgage başvuruları yükseldi
ABD'de mortgage başvuruları yükseldi ABD'de mortgage başvuruları üç haftalık düşüşüne son verdi ve geçen haftayı yükselişle tamamladı. 30 yıllık faiz hafif aşağı geldi, ancak yüzde 7 seviyesinin üzerinde kalmaya devam etti.
6.03.2024 Uzmanpara
Borçlanarak ev alacaklar dikkat: BDDK değişikliğe gitti! Kredi kısıtlamasından kimler muaf?
Borçlanarak ev alacaklar dikkat: BDDK değişikliğe gitti! Kredi kısıtlamasından kimler muaf? Geçtiğimiz yıl devreye alınan ikinci kez ev alacaklara kredi sınırlamasında bazı muafiyetler getirildi. Peki kredi sınırından kimler muaf tutulacak? Şu anda konut kredisinde faiz oranları ne durumda, 1 milyon TL kredi çekmek isteyen bir kişi ne kadar aylık taksit ödüyor? İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
Erdoğan'dan ekonomi mesajı: 14 çeyreklik kesintisiz büyüme
Erdoğan'dan ekonomi mesajı: 14 çeyreklik kesintisiz büyüme Aydın'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyüme rakamlarını işaret ederek, "Türkiye ekonomisi çok önemli bir başarıya imza attı." dedi. Muhalefete seslenen Erdoğan, "Hani 'öldük, bittik' diyordunuz... Ne oldu?" ifadelerini kullandı.
29.02.2024 Gündem
BDDK'dan konut kredisi kararı!
BDDK'dan konut kredisi kararı! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), kentsel dönüşüm kapsamındaki riskli konutlar için kredi sınırı muafiyeti getirdi.
29.02.2024 Haberler
Son dakika: BDDK'dan konut kredisi kararı!
Son dakika: BDDK'dan konut kredisi kararı! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), kentsel dönüşüm kapsamındaki riskli konutlar için kredi sınırı muafiyeti getirdi.
29.02.2024 Ekonomi
ABD'de mortgage faizi geriledi
ABD'de mortgage faizi geriledi ABD'de mortgage başvuruları üst üste üçüncü haftasında da düşüş gösterdi. 30 yıllık faiz hafif aşağı geldi.
28.02.2024 Uzmanpara
Konut piyasasında gözler yeni kampanyada! Düşük faizli kredi ne zaman gelir? İşte detaylar...
Konut piyasasında gözler yeni kampanyada! Düşük faizli kredi ne zaman gelir? İşte detaylar... Geçen yıl hükümet tarafından duyurulan ilk kez ev alacaklara yönelik uygun koşullu konut kredisi kampanyası için piyasada bekleyiş sürüyor. Peki yeni kredi kampanyası ne zaman duyurulur? İşte detaylar...
21.02.2024 Ekonomi
Kiraları düşürecek 5 adım! Merkez Bankası’nın son enflasyon raporunda açıklandı
Kiraları düşürecek 5 adım! Merkez Bankası’nın son enflasyon raporunda açıklandı Merkez Bankası enflasyon raporunda konut kiralarını düşürecek bazı önerilerde bulundu. Öneriler arasında kiralık konut arzının planlanarak artırılması, devlet destekli kiralık sosyal konut sistemi, Sermaye Piyasası Kurulu'na bağlı şirketlerle kurumsal kiralama, hisseli kiracılık uygulaması ve konut sayısına göre kademeli vergilendirme ve boş konut vergisi de var.
17.02.2024 Ekonomi
DÜŞÜK FAİZLİ KONUT KREDİSİ SON DAKİKA HABERLERİ 🏠1.20 faiz oranı İlk Evim Konut Kredisi ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor?
DÜŞÜK FAİZLİ KONUT KREDİSİ SON DAKİKA HABERLERİ 🏠1.20 faiz oranı İlk Evim Konut Kredisi ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor? Düşük faizli konut kredisi düzenlemesi için gözler son dakika gelişmelerinde! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, ilk evini alacaklara yönelik kredi imkanından söz etmişti. Ev sahibi olmak isteyenler ise 1.20 düşük faiz oranlı krediyi bekliyor. Peki, ilk evim konut kredisinde son durum nedir, şartlar belli oldu mu?
16.02.2024 Bilgi Rehberi
Konut alacaklar dikkat! Ev fiyatları düştü, kredilerde hesap değişti
Konut alacaklar dikkat! Ev fiyatları düştü, kredilerde hesap değişti Konut kredisinde yükselen faizlerle birlikte piyasada durgun seyir sürüyor. Uzmanlar, ‘Piyasanın hareketlenmesi için yeni bir desteğe ihtiyaç var’ görüşünü dile getiriyor.
16.02.2024 Ekonomi
Ev kredisinde hesap değişti! Yeni destek mi geliyor?
Ev kredisinde hesap değişti! Yeni destek mi geliyor? Konut kredisinde yükselen faizlerle birlikte piyasada durgun seyir sürüyor. Uzmanlar, ‘Piyasanın hareketlenmesi için yeni bir desteğe ihtiyaç var’ görüşünü dile getiriyor.
16.02.2024 Ekonomi
ABD'de mortgage başvuruları geriledi
ABD'de mortgage başvuruları geriledi ABD'de mortgage başvuruları 9 Şubat ile sona eren bir haftalık dönemde düşüş gösterirken, 30 yıllık faiz yukarı hareketini sürdürdü ve 9 haftanın en yüksek seviyesine geldi.
14.02.2024 Uzmanpara
Piyasa düşük faizli kredi paketini bekliyor: ‘Ödemeler asgari ücrete endekslensin’ talebi
Piyasa düşük faizli kredi paketini bekliyor: ‘Ödemeler asgari ücrete endekslensin’ talebi İlk kez evini alacaklara yönelik geçtiğimiz yıl hükümet cephesinden uygun koşullu kredi desteği verileceği açıklanmıştı. Yeni yılın gelmesiyle birlikte piyasada bir beklenti oluştu. Yeni kredi kampanyası ne zaman gelir, faiz oranı ne olacak? İşte detaylar...
14.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Konut Kredisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.