Kripto Para

Kripto Para

Son dakika kripto para haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kripto para gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kripto para haber sayfamızda...

Kripto Para

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.961 kripto para haberi bulunmuştur.
Kripto Kralı’na 25 yıl hapis
Kripto Kralı’na 25 yıl hapis Geçtiğimiz sene dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından hüküm giyen Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, ABD’nin New York kentinde ceza duruşması için hakim karşısına çıktı.
29.03.2024 Dünya
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya’yı 22 Mart’ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.
28.03.2024 Dünya
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık ve kara para aklamaktan suçlu bulunmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Dünya
Bitcoin ETF'lerine 417 milyon dolar giriş oldu
Bitcoin ETF'lerine 417 milyon dolar giriş oldu SoSoValue'ya göre Bitcoin spot ETF'sine 26 Mart Salı günü toplam 417 milyon dolarlık net giriş oldu.
27.03.2024 Uzmanpara
Kripto para fonlarından rekor çıkış yaşandı
Kripto para fonlarından rekor çıkış yaşandı Geçen hafta küresel kripto para fonlarından 942 milyon dolarlık rekor çıkış yaşandı.
26.03.2024 Uzmanpara
'Ailecek kripto para birikimimizi kaybettik' diyerek bankayı suçladı
'Ailecek kripto para birikimimizi kaybettik' diyerek bankayı suçladı Girişimci Orhun Ensari, 6 Şubat depreminin ardından, yabancı sermayeli bir özel bankanın kiralık kasasında yaşanan su baskınları sonucunda, birikimleri ve dijital veri setinin kaybolduğunu iddia etti.
24.03.2024 Gündem
Gökalp İçer liderliğindeki ICRYPEX küresel ölçekte büyüyor
Gökalp İçer liderliğindeki ICRYPEX küresel ölçekte büyüyor Türkiye'nin önde gelen kripto para borsası ICRYPEX, büyüme stratejileri doğrultusunda yeni listelemeler ve yeni nesil finansal hizmetlerle küresel ölçekte ilerleyişini sürdürüyor.
22.03.2024 Advertorial
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması Teknoloji şirketlerinden BtcTurk, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak sporculara destek olmak amacıyla Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile resmi sponsorluk anlaşması imzaladı.
21.03.2024 Diğer
Bitcoin spot ETF'lerinden 154 milyon dolar çıktı
Bitcoin spot ETF'lerinden 154 milyon dolar çıktı 18 Mart'ta Bitcoin spot ETF'lerinin toplam net çıkışı 154 milyon ABD doları oldu ve 11 işlem günündeki ilk tek günlük net çıkış gerçekleşti.
19.03.2024 Uzmanpara
4 ilde kripto para dolandırıcılığı operasyonu! 1'i asker 8 gözaltı
4 ilde kripto para dolandırıcılığı operasyonu! 1'i asker 8 gözaltı Samsun merkezli 4 ilde ‘kripto para yatırım’ adıyla sahte internet sitelerinden dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 1'i asker 8 şüpheli, eş zamanlı operasyonla yakalandı.
18.03.2024 Gündem
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin’deki borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin artmasıyla peş peşe gelen rekorlar yerini sert düşüşe bıraktı. Önceki gün 73 bin 798 dolara çıkarak rekor tazeleyeyen kripto para birimi, haftanın son işlem gününde yüzde 4,6’lık sert düşüşle 68 bin dolara kadar geriledi.
16.03.2024 Ekonomi
Bitcoin rekor seviyelerden geri çekildi
Bitcoin rekor seviyelerden geri çekildi Bitcoin, kripto para birimlerindeki rallinin spekülatif köpük olup olmadığı tartışmalarının etkisiyle keskin şekilde geri çekildi.
15.03.2024 Uzmanpara
Bankalardan faizsiz kredi kampanyası!
Bankalardan faizsiz kredi kampanyası! Kredi ve kredi kartlarıyla ilgili düzenlemeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Yapılan son düzenlemelerle birlikte kredi kartı nakit avansta taksit sayısı azaltılırken, bankalarda kredi faiz oranları yükselmeye başladı. Ancak hala düşük tutarlarda uygun borçlanma imkanı mümkün. Bankalarda halihazırda ‘hoş geldin’ adı altında verilen faizsiz kredi kampanyaları dikkat çekiyor.
15.03.2024 Ekonomi
Tüyler ürperten 'aşk merkezi!' 658 kişi kurtarıldı, aralarında erkekler de var
Tüyler ürperten 'aşk merkezi!' 658 kişi kurtarıldı, aralarında erkekler de var Filipinler’de, internette sevgili rolü oynayarak sahtecilik yapmaya zorlanan yüzlerce kişi bir dolandırıcılık merkezinden kurtarıldı.
14.03.2024 Dünya
Bitcoin yeni zirveler görmeye devam ediyor
Bitcoin yeni zirveler görmeye devam ediyor ABD'de spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına rekor düzeyde sermaye girişinin desteği ile Bitcoin fiyatı yeni zirveler görmeye devam ediyor.
14.03.2024 Uzmanpara
Mersin'de 'Bitcoin' dolandırıcılığı yapan 19 kişiye gözaltı
Mersin'de 'Bitcoin' dolandırıcılığı yapan 19 kişiye gözaltı Mersin'de kripto para dolandırıcılığı yapan 19 kişi gözaltına alındı. Yüksek kar vadiyle böyle dolandırıcılık yapmışlar...
13.03.2024 Gündem
Kart ve kredide limitler daralıyor
Kart ve kredide limitler daralıyor Kredi kart harcamalarında sıkılaştırma adımları için nisan ayı adres olarak gösterilirken; bazı bankalar şimdiden kart limitleri ve taksit sayılarında değişikliğe gitti.
13.03.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya açıkladı: Sibergöz 24 gözaltıları
Bakan Yerlikaya açıkladı: Sibergöz 24 gözaltıları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde düzenlenen Sibergöz 24 operasyonlarında 139 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
Kredi kartlarına düzenleme olacak mı? İşte masadaki formüller
Kredi kartlarına düzenleme olacak mı? İşte masadaki formüller Kredi kartlarıyla ilgili seçim sonrası bir düzenleme beklentisi içerisine girildi. Peki kredi kartı limitleri ve nakit çekimi miktarı düşürülecek mi? Kredi kartlarıyla ilgili hangi düzenlemeler gelecek? İşte detaylar...
12.03.2024 Haberler
Kredi kartlarına düzenleme olacak mı? İşte masadaki formüller
Kredi kartlarına düzenleme olacak mı? İşte masadaki formüller Kredi kartlarıyla ilgili seçim sonrası bir düzenleme beklentisi içerisine girildi. Peki kredi kartı limitleri ve nakit çekimi miktarı düşürülecek mi? Kredi kartlarıyla ilgili hangi düzenlemeler gelecek? İşte detaylar...
12.03.2024 Ekonomi
Kripto para piyasası hiç olmadığı kadar hareketli! Uyarı geldi: Büyük zararlara yol açabilir
Kripto para piyasası hiç olmadığı kadar hareketli! Uyarı geldi: Büyük zararlara yol açabilir  Kripto para piyasası tarihinin en iyi dönemini yaşıyor. Neredeyse her gün rekor üstüne rekor kıran Bitcoin, 70 bin dolar seviyesinin de üzerine çıktı. Peki yıl sonu tahmini ne? Yüksek getiri hedefleyen yatırımcı sermayesini nasıl korumalı? Uzman isim ‘Büyük zararlara yol açabilir’ diyerek piyasaların hareketli olduğu bu süreçte yatırımcıları uyardı. İşte detaylar... 
12.03.2024 Ekonomi
‘Yükseldiği gibi hızlı düşebilir’ uyarısı! Bitcoin yeni rekora koştu: 72 bin dolar
‘Yükseldiği gibi hızlı düşebilir’ uyarısı! Bitcoin yeni rekora koştu: 72 bin dolar Dünyanın en yaygın kripto para birimi Bitcoin yükselişini sürdürüyor. Artık daha rahat işlem gören Bitcoin’in değeri dolardaki zayıflığın da etkisiyle 72 bin doları aşarak yeni bir rekor kırdı.
12.03.2024 Ekonomi
“MOSSAD’dan talimat aldım”
“MOSSAD’dan talimat aldım” MİT ve polisinin ortak operasyonuyla yakalanan 7 MOSSAD ajanından eski polis Hamza Turhan Ayberk, ifadesinde “Victoria” kod adlı MOSSAD ajanından talimat aldığını itiraf etti.
10.03.2024 Gündem
1 Bitcoin fiyatı 1 kg. altına eşit
1 Bitcoin fiyatı 1 kg. altına eşit Kripto paraların sembolü olan Bitcoin cephesinde iyimser rüzgar esmeye devam ediyor. Böylece uluslararası piyasalarda 1 Bitcoin’in fiyatı 1 kilogram altın fiyatına eşitlendi. Altının kilogram fiyatı 70 bin 49 dolara işaret ederken, Bitcoin de 70 bin doları test etti.
10.03.2024 Ekonomi
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alınmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.
9.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kripto Para ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.