Lotti'den Kaşıkçı cinayeti tepkisi
Lotti'den Kaşıkçı cinayeti tepkisi İtalya eski Spor Bakanı ve Milletvekili Luca Lotti, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin, "İnanıyorum ki İtalyan spor dünyası bu konuda geride duramaz ve durmamalı. İtalya Süper Kupa finalini Riyad’da oynama kararı acilen engellenmeli." çağrısında bulundu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
TFF Süper Kupa Organizasyon Toplantısı yapıldı
TFF Süper Kupa Organizasyon Toplantısı yapıldı Galatasaray ile Akhisarspor arasında 5 Ağustos 2018 Pazar günü saat 20.45'te Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak TFF Süper Kupa müsabakası öncesi organizasyon toplantısı yapıldı.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Şimdiki zamanın hikayesi
Şimdiki zamanın hikayesi Günbatımı romantizmi - Yavuz Özden Gökyüzünün değişmeyen seremonisi, güneşin batışı...
30.06.2018 Pazar
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Kararı belli oldu
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Kararı belli oldu Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa'dan devlerin radarına giren Okan Buruk'a yeni bir talibin çıktığı iddia edildi. Sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi bitecek Okan Buruk'un kararının belli olduğu belirtildi.
22.04.2024 Galatasaray
Saliha Şahin, Beşiktaş Ayos'a transfer oldu!
Saliha Şahin, Beşiktaş Ayos'a transfer oldu! Milli voleybolcu Saliha Şahin, Beşiktaş Ayos ile sözleşme imzaladı.
20.04.2024 Voleybol
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi Muhteşem bir sezon geçiren, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, EuroLeague Kadınlar ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding, basın mensuplarıyla buluştu.
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu Sutanlar Ligi'ni üçüncü olarak tamamlayan VakıfBank, tam 7 sporcusuna birden veda etti. Milli oyuncu resmen Galatasaray'a transfer oldu.
18.04.2024 Voleybol
Nesibe Aydın'da Efe Güven dönemi! 2 yıllık imza
Nesibe Aydın'da Efe Güven dönemi! 2 yıllık imza Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Nesibe Aydın Spor kulübü, başantrenörlük görevine Efe Güven'i getirdi.
6.04.2024 Basketbol
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde Galatasaray'a sezon başında transfer olan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen 'Dayı' lakaplı Kerem Demirbay rekor kırmak istiyor.
27.03.2024 Galatasaray
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
Fenerbahçe'nin dinamosu Ferdi Kadıoğlu'na Fransa kancası! Dev bonservis beklentisi
Fenerbahçe'nin dinamosu Ferdi Kadıoğlu'na Fransa kancası! Dev bonservis beklentisi Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu'na Avrupa'dan bir devin daha talip olduğu iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin bonservis beklentisi dudak uçuklattı.
22.03.2024 Fenerbahçe
Cenk Tosun'dan yönetime misilleme: Görüşmelere başlıyor
Cenk Tosun'dan yönetime misilleme: Görüşmelere başlıyor Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli golcü Cenk Tosun'la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
19.03.2024 Beşiktaş
İspanya'dan Modric için çılgın iddia! 'Süper Lig devleri istiyor'
İspanya'dan Modric için çılgın iddia! 'Süper Lig devleri istiyor' İspanyol devi Real Madrid'in 38 yaşındaki tecrübeli Hırvat yıldızı Luka Modric ile iligili bomba bir transfer iddiası gündeme atıldı. Süper Lig'in iki devinin Modric'i transfer etmek için rekabet ettiği ileri sürüldü.
28.02.2024 Fenerbahçe
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri!
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri! Bu haftaki konumuz futbolun en büyük vitrini olan Dünya Kupası’na katılan ülkelerin attığı ilk goller olacak. Bu onuru yakalayan fautbolcular kimler? Gelin hep birlikte bu tarihi isimlerle bir bakalım.
25.02.2024 Futbol
Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, Atletico Madrid'i ağırlıyor
Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, Atletico Madrid'i ağırlıyor Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu heyecanı, bu gece oynanacak maçlarla sürecek. Geçen sezon dev organizasyonda İstanbul'da final oynayan Hakan Çalhanoğlu’lu Inter, saat 23.00’te sahasında İspanya’dan Atletico Madrid’i ağırlayacak.
20.02.2024 Şampiyonlar Ligi
VakıfBank'ta Giovanni Guidetti'den Imoco sözleri: Yenilmiyorlar
VakıfBank'ta Giovanni Guidetti'den Imoco sözleri: Yenilmiyorlar CEV Şampiyonlar Ligi’nde son iki sezonun şampiyonu VakıfBank, çeyrek final turunda İtalyan ekibi Imoco Conegliano ile karşılaşacak
19.02.2024 Voleybol
Derya Cebecioğlu, VakıfBank'a resmen geri döndü!
Derya Cebecioğlu, VakıfBank'a resmen geri döndü! Sezonun ilk yarısında Kurobe Aqua Fairies takımında kiralık olarak oynayan milli smaçör Derya Cebecioğlu, sezonun kalan bölümünde yeniden VakıfBank formasını giyecek
27.01.2024 Voleybol
Derya Cebecioğlu Japonya'dan Türkiye'ye dönüyor!
Derya Cebecioğlu Japonya'dan Türkiye'ye dönüyor! Kariyerine Japonya’da devam eden Filenin Sultanları'nın yıldızı Derya Cebecioğlu Türkiye'ye geri dönüş kararı aldı.
26.01.2024 Voleybol
Derbiye Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’den! Derbi hakkında bilinmesi gerekenler, istatistikler…
Derbiye Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’den! Derbi hakkında bilinmesi gerekenler, istatistikler… Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında 21 Ocak Pazar Günü Trabzonspor ile Galatasaray Papara Park’ta karşı karşıya gelecek.
21.01.2024 Futbol
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat
Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'da kazanacağı rakam belli oldu! Sözleşmede özel madde
Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'da kazanacağı rakam belli oldu! Sözleşmede özel madde Nuri Şahin'in Dortmund'a imza atmasının ardından Akdeniz ekibiyle anlaşmaya varan teknik direktör Sergen Yalçın'ın sözleşme detayları belli oldu.
1.01.2024 Antalyaspor
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası gündeme gelen Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu. Sergen Yalçın, Salı günü yeni takımının başında ilk antrenmanına çıkacak. Sergen Yalçın için resmi açıklama yapıldı.
1.01.2024 Antalyaspor
Real Madrid'den Kylian Mbappe'ye rekor sözleşme! Bonservissiz transfer ihtimali
Real Madrid'den Kylian Mbappe'ye rekor sözleşme! Bonservissiz transfer ihtimali Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe için Real Madrid'in harekete geçtiği iddia edildi. Eflatun-beyazlıların rekor bir teklifte bulunmaya hazırlandığı Fransız yıldızın, sezon sonunda bonservis bedeli olmadan Paris Saint Germain'den ayrılabileceği belirtildi.
30.12.2023 İspanya La Liga
Galatasaray'da Muslera'nın kaderi belli oluyor! İşte yerine gelecek isim
Galatasaray'da Muslera'nın kaderi belli oluyor! İşte yerine gelecek isim Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera'nın kaderi belli oluyor. İtalyan basını sarı - kırmızılıların ilgilendiği ismi duyurdu.
26.12.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri