Leyla Aydemir

Leyla Aydemir

Son dakika leyla aydemir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan leyla aydemir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan leyla aydemir haber sayfamızda...

Leyla Aydemir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 285 leyla aydemir haberi bulunmuştur.
Türkiye bu cinayeti konuşmuştu! Leyla davasında yeni gelişme
Türkiye bu cinayeti konuşmuştu! Leyla davasında yeni gelişme Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in (4) ölümüne ilişkin yargılanan 7 kişi hakkında verilen beraat kararlarının bozulmasını talep etti. Anne Şükran Aydemir’in avukatı Erdoğan Tunç, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın davayla ilgili itirazlarını makul ve yerinde gördüğünü söyledi.
3.07.2023 Gündem
Leyla Aydemir davasında yeni gelişme
Leyla Aydemir davasında yeni gelişme Ağrı’da 2018 yılında kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in davasında 7 sanığın beraat edilmesinin ardından yapılan itiraz sonrası davaya ilişkin İstinaf Mahkemesi de sanıkların beraatını onadı.
15.02.2022 Gündem
4 yaşındaki Leyla'nın ölümüyle ilgili 7 sanığın beraatine itiraz
4 yaşındaki Leyla'nın ölümüyle ilgili 7 sanığın beraatine itiraz Ağrı'da, kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in (4) ölümüne ilişkin yargılanan 7 sanık hakkında mahkemenin verdiği beraat kararına, aile, avukatları aracılığıyla itiraz etti.
25.11.2021 Gündem
Leyla’nın davasında 7 beraat kararına itiraz
Leyla’nın davasında 7 beraat kararına itiraz Ağrı’da 15 Haziran 2018’de kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir’in (4) ailesinin avukatı Erdoğan Tunç, küçük çocuğun ölümüne ilişkin yeniden yargılanan 7 sanığın beraatine karar veren yerel mahkeme kararına itiraz ettiğini açıkladı.
25.11.2021 Gündem
"Minik Leyla cinayeti" davasında gerekçeli karar: Tüm köy sustu
"Minik Leyla cinayeti" davasında gerekçeli karar: Tüm köy sustu "Minik Leyla cinayeti" davasında gerekçeli karar açıklandı. Ağrı 1. Ağır Ceza Mahkemesinin 73 sayfalık gerekçeli kararında, "Olayın aydınlanacağı telaşı ile suçun Y.A. tarafından işlendiğinin aile ve köy büyüklerince anlaşılması ile adli yargılamadan kurtulmak amacıyla ve olayın aile içerisinde kapanması hedeflenerek köyün önde gelenlerince ve Y.A. tarafından olayın aydınlatılmaması ve tüm köylünün bildiklerini anlatmayarak tek bir ifade çevresinde beyan vermeleri hedeflenmiş ve bu konuda tanıkların tamamına baskı yapılarak kovuşturma aşamasında beyanlarını değiştirmelerine sebebiyet verilmiştir" denildi.
14.11.2021 Gündem
Antalya'da aracına aldığı kadına dehşeti yaşattı
Antalya'da aracına aldığı kadına dehşeti yaşattı Antalya'da P.K. (29) adlı kadın, sabaha karşı "Evine bırakayım" diye aracına davet eden sürücünün cinsel saldırısına uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Polis, şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.
8.10.2021 Gündem
Leyla Aydemir cinayeti davasında karar! Tüm sanıklara beraat
Leyla Aydemir cinayeti davasında karar! Tüm sanıklara beraat Ağrı'da, yeğeni Leyla Aydemir'i (4) öldürdüğü iddia edilen amcası Yusuf Aydemir, hakkında verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 4 yıl hapis cezasının Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesi'nce bozulmasının ardından bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada, Aydemir ile birlikte tüm sanıkların beraatine karar verildi.
8.10.2021 Gündem
Son dakika... Leyla Aydemir davasında flaş ses kaydı!
Son dakika... Leyla Aydemir davasında flaş ses kaydı! Ağrı’da, yeğeni Leyla Aydemir'i (4) öldürdüğü iddia edilen amcası Yusuf Aydemir, hakkında verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 4 yıl hapis cezasının Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesi'nce bozulmasının ardından bugün yeniden hakim karşısına çıktı. Cezaevinde 15 ay boşuna yattığını savunan Aydemir, beraatini istedi. Leyla Aydemir'in ailesinin avukatı Erdoğan Tunç da eline ses kaydı geçtiğini, bu kaydın araştırılıp, arama- kurtarma çalışmalarına katılan AFAD üyelerinin tanık olarak dinlenmesini talep etti. Duruşma, ses kaydıyla ilgili araştırma yapılması için 8 Ekim'e ertelendi.
28.05.2021 Gündem
Leyla Aydemir'in amcasının tahliye kararına itiraz reddedildi
Leyla Aydemir'in amcasının tahliye kararına itiraz reddedildi Ağrı'da, kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'i 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve 'çocuğa karşı cebir ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan da 4 yıl hapis cezası verilen amcası Yusuf Aydemir'in tahliyesi kararına Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcılığı'nın itirazı reddedildi.
4.01.2021 Gündem
Leyla Aydemir cinayetinde flaş gelişme
Leyla Aydemir cinayetinde flaş gelişme Ağrı'da 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölü bulunmasına ilişkin davada ailenin avukatlığını yapan Erdoğan Tunç, yeniden görülecek davada otopsi tutanağı ile sonraki raporlar arasında açıklanmamış noktalar bulunması nedeniyle yeniden otopsi yapılması talebinde bulunacaklarını bildirdi.
22.12.2020 Haberler
Leyla Aydemir cinayetinde flaş gelişme!  Yeniden otopsi talep edilecek
Leyla Aydemir cinayetinde flaş gelişme! Yeniden otopsi talep edilecek Ağrı'da 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölü bulunmasına ilişkin davada ailenin avukatlığını yapan Erdoğan Tunç, yeniden görülecek davada otopsi tutanağı ile sonraki raporlar arasında açıklanmamış noktalar bulunması nedeniyle yeniden otopsi yapılması talebinde bulunacaklarını bildirdi.
22.12.2020 Gündem
Leyla Aydemir cinayetindeki tahliyenin ardından flaş açıklama!
Leyla Aydemir cinayetindeki tahliyenin ardından flaş açıklama! Ağrı’da, kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'i 'Kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, 'Çocuğa karşı cebir ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan da 4 yıl hapis cezası verilen amca Yusuf Aydemir ile ilgili karar Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesi tarafından bozuldu. Daire tüm sanıklar hakkında verilen hükümleri bozarak, sanık Yusuf Aydemir'in tahliyesine karar verdi. Dairenin bozma gerekçesinde gerçek fail veya faillerin tespiti hususunda gereğinin yapılması için Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirimde bulunulmasına karar verilmesi gerekirken, sanığın mahkûmiyetine karar verilmesi olarak gösterildi.
22.12.2020 Gündem
'Leyla Aydemir cinayeti' davasının sanıkları yeniden yargılanacak
'Leyla Aydemir cinayeti' davasının sanıkları yeniden yargılanacak Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesi, Ağrı'da 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in öldürülmesine ilişkin yargılanan 7 sanık hakkında yerel mahkemenin verdiği kararı bozdu.
21.12.2020 Gündem
Minik Leyla'nın ölümündeki şok edici detaylar gerekçeli kararda
Minik Leyla'nın ölümündeki şok edici detaylar gerekçeli kararda Ağrı'da, kaybolduktan 18 gün sonra ölü bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir davasında gerekçeli karar açıklandı. Kararda, 'çocuğa karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, 'çocuğa karşı cebir ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan da 4 yıl hapis cezası verilen amca Yusuf Aydemir'in cinayeti nasıl işlediğine dair şok edici detaylar yer aldı. Kararda, Yusuf Aydemir'in husumetli olduğu ağabeyine tehdit maksatlı Leyla'yı sakladığı, olayın adli boyuta ulaşması nedeniyle korkup, sakladığı yerden çıkaramadığı, Leyla'yı ölümü üzerine serin bir alanda beklettiği, aramaların gevşetilmesi ve normal hayata dönülmesini fırsat bilerek de cesedi dereye attığı kanaatine varıldığı bildirildi.
28.10.2020 Gündem
Leyla Aydemir davasında karar! Yusuf Aydemir’in yakınları gazetecilere saldırdı
Leyla Aydemir davasında karar! Yusuf Aydemir’in yakınları gazetecilere saldırdı Ağrı'da 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in öldürülmesine ilişkin davada, amca Amca Yusuf Aydemir cinayet suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve 'cebir ve hileyle kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan 4 yıl hapis cezasına çarptırılırken, diğer 6 sanık beraat etti.
2.10.2020 Gündem
Son dakika... Leyla Aydemir davasında karar!
Son dakika... Leyla Aydemir davasında karar! Ağrı'da 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in öldürülmesine ilişkin davada, amca Amca Yusuf Aydemir cinayet suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve 'cebir ve hileyle kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan 4 yıl hapis cezasına çarptırılırken, diğer 6 sanık beraat etti.
2.10.2020 Gündem
Leyla Aydemir davasında savcıdan müebbet talebi
Leyla Aydemir davasında savcıdan müebbet talebi Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin, 1'i tutuklu 7 sanıklı davada cuma günü karar verilmesi bekleniyor. Cumhuriyet Savcısı mahkemeye sunduğu mütalaada, tutuklu yargılanan amca Yusuf Aydemir (43) ile akrabaları Mehmet Ali Aydemir (33) ve köylüleri Besim Dursun'un (48) fikir ve eylem birliği içerisinde Leyla'yı öldürdüklerinin anlaşıldığını belirterek, ağırlaştırılmış müebbet ile 14'er yıla kadar hapis cezası verilmesini istedi. Tutuksuz sanıklar Ayşe Artam (38) ve Yıldırım Artam (41) hakkında cinayete ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçuna yardımdan 29 yıl 4'er aya kadar hapis cezası talep eden savcı, amca Musa Aydemir (29) ile Besim Dursun'un eşi Hatun Dursun'un (56) ise beraatını talep etti.
28.09.2020 Gündem
Leyla davasında sanıklardan şok savunma
Leyla davasında sanıklardan şok savunma Ağrı’da 2 yıl önce kaybolan ve 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir davasının bugün görülen dördüncü duruşmasında davaya katılan sanıklardan şaşırtan ifadeler geldi. Davada sanık olarak dinlenen Mehmet Ali Aydemir ve Yıldırım Artam, “Biz bu aileyi de Leyla’yı da tanımıyoruz, hayatımız boyunca görmedik” dediler.
3.07.2020 Gündem
Leyla davasında son dakika gelişmesi: Kıyafetsiz olduğunu bilince...
Leyla davasında son dakika gelişmesi: Kıyafetsiz olduğunu bilince... Ağrı'da, 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili tutuklu yargılanan amca Yusuf Aydemir (43) ile akrabaları Mehmet Ali Aydemir (33) ve köylüleri Besim Dursun (48) hakkında mütaalasını tamamlayan Cumhuriyet savcısı, 3 sanığın fikir ve eylem birliği içerisinde Leyla'yı öldürdüklerinin anlaşıldığını belirterek, ağırlaştırılmış müebbet ile 14'er yıla kadar hapis cezası verilmesini istedi. Tutuksuz sanıklar Ayşe Artam (38) ve Yıldırım Artam (41) hakkında cinayete ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçuna yardımdan 29 yıl 4'er aya kadar hapis cezası talep eden savcı, amca Musa Aydemir (29) ile Besim Dursun'un eşi Hatun Dursun'un (56) ise beraat ettirilmesini istedi.
17.06.2020 Gündem
Leyla'nın duruşması 3 Temmuz'a ertelendi!
Leyla'nın duruşması 3 Temmuz'a ertelendi! Ağrı’da, kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili biri tutuklu, 7 sanığın yargılandığı davanın 3'üncü duruşması corona virüs salgını nedeniyle sadece avukatların katılımıyla yapıldı. Amca Yusuf Aydemir'in tutukluluğunun devamına karar verilen duruşma, 3 Temmuz'a ertelendi.
27.04.2020 Gündem
Leyla'nın annesi bu sözü söyleyip salonu terk etti! 'Farz edin ki...'
Leyla'nın annesi bu sözü söyleyip salonu terk etti! 'Farz edin ki...' Ağrı'da, kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili biri tutuklu, 7 sanığın yargılandığı davanın ikinci duruşmasında anne Şükran Aydemir, mahkeme başkanına, "Önce Allah'ın sonra sizin adaletinize güveniyorum. Farz edin ki Leyla sizin kızınız" dedi. Aydemir, daha sonra duruşma salonundan çıktı.
21.02.2020 Gündem
Leyla Aydemir cinayetinde gizli tanıktan şok iddialar
Leyla Aydemir cinayetinde gizli tanıktan şok iddialar Ağrı'da bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in öldürülmesine ilişkin ifade veren bir gizli tanık, Leyla'nın öldürülmeden kısa süre önce tutuklu sanık olan amcası Yusuf Aydemir'in yanında olduğunu öne sürdü.
20.02.2020 Gündem
Leyla Aydemir davasında flaş gelişme: Amcası tutuklandı
Leyla Aydemir davasında flaş gelişme: Amcası tutuklandı Ağrı’da kaybolduktan sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in bugün görülen davasının ilk duruşması 10 saat sürdü. Duruşmada amca Yusuf Aydemir'in tutuklanmasına, tutuklu Mehmet Ali Aydemir’in tutukluluğunun devamına karar verildi.
20.09.2019 Gündem
Minik Leyla'nın öldürülmesiyle ilgili 7 sanık hakim karşısına çıktı
Minik Leyla'nın öldürülmesiyle ilgili 7 sanık hakim karşısına çıktı Ağrı'da, bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin biri tutuklu 7 sanığın yargılanmasına başlandı. Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in başlayan davasında ifade veren anne Şükran Aydemir, şikayetçi oldu.
20.09.2019 Gündem
Minik Leyla'nın öldürülmesiyle ilgili dava yarın başlıyor
Minik Leyla'nın öldürülmesiyle ilgili dava yarın başlıyor Bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan Leyla Aydemir’in ölümüne ilişkin haklarında dava açılan biri tutuklu 7 kişinin yargılanmasına yarın başlanacak.
19.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Leyla Aydemir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.