Litecoin

Litecoin

Son dakika litecoin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan litecoin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan litecoin haber sayfamızda...

Litecoin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 397 litecoin haberi bulunmuştur.
Kripto para fonlarından rekor çıkış yaşandı
Kripto para fonlarından rekor çıkış yaşandı Geçen hafta küresel kripto para fonlarından 942 milyon dolarlık rekor çıkış yaşandı.
26.03.2024 Uzmanpara
Bitcoin, 30 bin doları aştı
Bitcoin, 30 bin doları aştı Son günlerde piyasadaki olumlu haber akışı ve kurumsal ilginin etkisiyle birlikte kripto paralar resmen ralli yaptı. Özellikle Bitcoin’deki yükseliş dikkat çekti. Bitcoin, 30 bin dolar eşiğini aştı. İşte detaylar...
22.06.2023 Uzmanpara
Bitcoin’de 2 yıl sonra bir ilk
Bitcoin’de 2 yıl sonra bir ilk Kripto paralar dün akşam saatlerinden sonra hareketlendi. Piyasada olumlu haber akışının etkisiyle birlikte Bitcoin fiyatı kritik eşikleri bir bir aştı. Lider coin bugün de 29 bin doların üzerine çıkarak önemli bir yükseliş gösterdi. Ayrıca Bitcoin’de 2 yıl aranın ardından önemli bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
21.06.2023 Uzmanpara
Son dakika: Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer tutuklandı
Son dakika: Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer tutuklandı Arnavutluk Yüksek Mahkemesi tarafından Türkiye’ye iadesi onaylanan Thodex’in kurucusu firari Faruk Fatih Özer, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Özer’in 40 bin 564 yıl hapis cezası isteniyor. Öte yandan Özer'in ifadesi ortaya çıktı.
23.04.2023 Gündem
THODEX'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in ifadesi ortaya çıktı! ' Zararları karşılama niyetindeyim'
THODEX'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in ifadesi ortaya çıktı! ' Zararları karşılama niyetindeyim' THODEX'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in savcılık ifadesi ortaya çıktı. Faruk Fatih Özer ifadesinde, "Şimdiye kadar dosyada mağdur sıfatı olan ve Masak tarafından zararları tespit edilen kişilere avukatlarım araciligi ile ulaştım ve bu kişilerin zararlarını karşıladım ve devam eden süreçte de mağdurların zararların karşılama niyetindeyim" dedi. Özer, sorulan diğer sorulara ise 12 Haziran'daki duruşmada cevap vereceğini söyledi.
23.04.2023 Gündem
Bitcoin öncü oldu ‘kripto’ sert düştü
Bitcoin öncü oldu ‘kripto’ sert düştü Kripto para piyasalarında büyük düşüş sürüyor. Bitcoin’in piyasa değerinde sert düşüş devam ederken, en son yüzde 7’lik kayıpla 30 bin 548 dolardan işlem gördü.
11.05.2022 Ekonomi
Kripto paraya kadınların ilgisi arttı
Kripto paraya kadınların ilgisi arttı Kripto paralara ilgi özellikle son yıllarda hızlı bir şekilde yükseldi. Bir araştırma Türkiye'de kadınların da kripto paralara ilgisinin hızla arttığını ortaya koydu. Kadın erkek arasında yatırım tercihi arasında ise fark var. Kadınlar Bitcoin alırken, erkekler daha çok alt coinlere yöneliyor.
23.04.2022 Teknoloji
Kripto ödemelerde Bitcoin'in hakimiyeti zayıflıyor
Kripto ödemelerde Bitcoin'in hakimiyeti zayıflıyor Dünyanın en büyük kripto ödeme işlemcilerinden biri olan BitPay tarafından derlenen veriler, şirketlerin ve bireylerin kripto ödemelerinde Bitcoin'den farklı token kullanımlarının artmaya başladığını bildirdi.
17.01.2022 Uzmanpara
Nakitcoins İle Kripto Takasında Farklı Bir Dönem Başladı!
Nakitcoins İle Kripto Takasında Farklı Bir Dönem Başladı! Nakitcoins KYC kaydı yaparak paranızı emanet almadan bir sistem uygulamaktadır. Bitcoin, Monero, Doge, Mana, Sand, Gala, Tron, Ada Ethereum, Zcash, Tether ve Litecoin gibi para birimlerini hemen dönüştürebileceğiniz kolay bir kullanım alanı sundu. Türkiye’de de Avrupa’da da bir ilk olmayı başardı. Destekledikleri para birimlerini dönüştürebileceğiniz donanımları bir araya getirdi!
22.12.2021 Advertorial
İşte kripto paralarda son durum
İşte kripto paralarda son durum Fiyatı rekor seviyelerden düşmeye devam eden Bitcoin, ekim ayından bu yana ilk kez 57 bin doların altına geriledi.
30.11.2021 Uzmanpara
2021 yılında Google'da en çok Bitcoin arandı
2021 yılında Google'da en çok Bitcoin arandı Bitcoin 2021 yılında internet arama motoru Google'da en çok aranan kripto para oldu.
18.11.2021 Teknoloji
Türkiye’de kripto para 1 milyar $’a koşuyor
Türkiye’de kripto para 1 milyar $’a koşuyor Türk yatırımcıların bir süre mesafeli yaklaştığı kripto paraya ilgi artarak devam ediyor. Türkiye’deki piyasanın büyüklüğü tahminen 900 milyon dolar. Yatırımcı sayısı ise 4 milyonu aşıyor.
2.11.2021 Ekonomi
Dogecoin kaç dolar/TL oldu? Dogecoin nedir, nasıl alınır?
Dogecoin kaç dolar/TL oldu? Dogecoin nedir, nasıl alınır? Dogecoin ne kadar oldu sorusu kripto para takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Tesla CEO'su milyarder iş insanı Elon Musk attığı tweetler ile kripto paralar üzerinden geçtiğimiz aylar içerisinde oldukça etkili olduğunu göstermişti. Elon Musk kripto paralar hakkında yaptığı son açıklama ile elinde Bitcoin,Etherium ve Dogecoin bulundurduğunu Shiba tutmadığını ifade etmişti. Peki Dogecoin kaç dolar/TL oldu?
25.10.2021 Ekonomi
Avalanche rekor fiyata ulaştı
Avalanche rekor fiyata ulaştı Çalkantılı gelişmelerin etkisiyle kripto para piyasasında yön tamamen kararsız seyretmeye devam ediyor. Haftalık bazda fiyat hareketlerine bakıldığında piyasanın amiral gemisi Bitcoin, haricinde neredeyse tüm büyük kripto paralar düşüş kaydederken, son günlerde rekor fiyata ulaşarak gözünü zirveye diken Avalanche, yatırımcısına 11 günde yüzde 136 kazandırdı. 2018 yılında bir Türk tarafından kurulan ve zirveye adım adım ilerleyen Avalanche ile ilgili tüm gelişmeler ise haberin detayında…
19.09.2021 Uzmanpara
ABD’li sinema şirketinden kripto para hamlesi
ABD’li sinema şirketinden kripto para hamlesi Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin ve altcoinlerin kralı Ethereum, hafta başında yaşanan sert düşüşün ardından yönünü yukarıya çevirdi. Bitcoin ve Ethereum çok kritik direnç seviyelerini teker teker aşarken bugün ABD merkezli dünyanın en büyük sinema salonu zinciri olan AMC Theatres, Bitcoin başta olmak üzere bazı kripto paraları ödeme olarak kabul edeceğini açıkladı. Peki kripto para piyasası özelinde bu olumlu gelişmenin ardından neler yaşandı? İşte merak edilen detaylar…
16.09.2021 Uzmanpara
Bitcoin Çin’e rağmen yükseliyor
Bitcoin Çin’e rağmen yükseliyor Kripto para piyasası son günlerde gelen yoğun gelişmelerin etkisiyle dalgalı seyretmeye devam ediyor. Pazartesi günü ABD’li perakende şirketi Walmart ve Litecoin özelinde gelişen sahte haberlerin etkisiyle altüst olan piyasa, dün Çin’in regülasyon hamlelerine devam etmesine rağmen toparlanma kaydetti. Bu gelişmelerle birlikte dün Bitcoin 47 bin dolar seviyesine kadar yükselirken, Ethereum’da siber saldırı gerçekleşti. Son günlerde rekor fiyata ulaşarak yatırımcıların ilgi odağı olan Solana’da ise 45 dakika boyunca hizmet kesintisi yaşandı. İşte kripto para piyasasında merak edilen gelişmeler...
15.09.2021 Uzmanpara
Piyasalar ABD'nin enflasyon verilerine odaklandı
Piyasalar ABD'nin enflasyon verilerine odaklandı Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) varlık alımlarına ilişkin yol haritasını etkileyebileceği gerekçesiyle ABD'de bugün açıklanacak enflasyon verilerine odaklandı.
14.09.2021 Uzmanpara
Sahte haber kripto para piyasalarını karıştırdı
Sahte haber kripto para piyasalarını karıştırdı ABD'nin büyük perakende zincirlerinden Walmart ile kripto para birimi Litecoin arasında ortaklık kurulduğuna dair Reuters, Bloomberg ve CNBC gibi kuruluşlar tarafından geçilen sahte haber kripto para piyasalarında sert dalgalanmaya neden oldu.
14.09.2021 Uzmanpara
Kripto para piyasalarını karıştıran sahte haber!
Kripto para piyasalarını karıştıran sahte haber! ABD'nin büyük perakende zincirlerinden Walmart ile kripto para birimi Litecoin arasında ortaklık kurulduğuna dair Reuters, Bloomberg ve CNBC gibi kuruluşlar tarafından geçilen sahte haber kripto para piyasalarında sert dalgalanmaya neden oldu.
13.09.2021 Ekonomi
Göztepe'nin forma kol sponsoru ICRYPEX oldu!
Göztepe'nin forma kol sponsoru ICRYPEX oldu! Kripto para borsası ICRYPEX, Göztepe ile iş birlikteliği anlaşması imzaladı.
10.07.2021 Altay
18 Yıl Sonra Süper Lig'e Yükselen Altay'ın forma kol sponsoru ICRYPEX oldu
18 Yıl Sonra Süper Lig'e Yükselen Altay'ın forma kol sponsoru ICRYPEX oldu 18 yıllık Süper Lig özlemini sonlandıran Altay Spor Kulübü ile kripto para borsası ICRYPEX arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. İzmir’de gerçekleştirilen imza töreninde yapılan açıklamalarda, 2021-2022 sezonunda Altay'ın tüm maçlarında ICRYPEX'in forma kol sponsoru olarak yer alacağı belirtildi.
9.07.2021 Altay
Kripto para piyasasında yerli yatırımcının sayısı 5 milyonu geçti
Kripto para piyasasında yerli yatırımcının sayısı 5 milyonu geçti Piyasalarda son birkaç yılın en popüler para birimi kripto para, piyasalarındaki dalgalanmaları nedeniyle halen Türkiye'deki küçük yatırımcı için bir muamma. Türkiye'deki kripto para borsalarını, sosyal medyanın kripto para değerine etkilerini uzman isme sorduk. İşte detaylar...
29.06.2021 Ekonomi
Kriptonun 3 yüzü
Kriptonun 3 yüzü Merkez Bankası’nın Kripto Varlık Raporu’nda, ‘kapalı sanal para’, ‘tek yönlü akışa sahip para’ ve ‘iki yönlü akışa sahip para’ şeklinde üç tür para düzeneği bulunduğu, bu düzeneklerin merkezi veya merkezi olmayan modele göre çalışabildiği belirtildi.
2.06.2021 Ekonomi
Son dakika... Kripto para raporu ortaya çıktı! Merkez Bankası: Aman dikkat!
Son dakika... Kripto para raporu ortaya çıktı! Merkez Bankası: Aman dikkat! Dünyada Bitcoin başta olmak üzere kripto para varlıkları, Türkiye’nin de yakın takibinde. Kripto paranın dolandırıcılık ve suistimale açık olması vatandaşa büyük kayıp yaşattı. Milyarlarca dolarlık dolandırıcılığa zemin hazırlayan ve binlerce mağdur yaratan kripto varlıklar konusunda, T.C. Merkez Bankası çarpıcı bir rapor hazırladı. Kripto varlıklar için rapor yazan Merkez Bankası “asli değeri yok ve değeri çok oynak” vurgusu yaptı. Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinasyonunda yasal düzenleme yolda! İşte flaş gelişmenin tüm detayları...
31.05.2021 Ekonomi
Asli değeri yok oynaklığı çok!
Asli değeri yok oynaklığı çok! Kripto paranın dolandırıcılık ve suistimale açık olması vatandaşa büyük kayıp yaşattı. Kripto varlıklar için rapor yazan Merkez Bankası “asli değeri yok ve değeri çok oynak” vurgusu yaptı. Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinasyonunda yasal düzenleme yolda
31.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Litecoin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.