Mehmet Aydın

Mehmet Aydın

Demokrat Parti Kahramanmaraş 5 .sıra Adayı.

Mehmet Aydın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.292 mehmet aydın haberi bulunmuştur.
Organik bal üreticilerine kovan desteği
Organik bal üreticilerine kovan desteği Batman'ın Sason ilçesinde arıcılığın geliştirilmesi ve organik bal üretiminin arttırılması eylem planı dahilinde 306 arıcıya yüzde 75 hibeli 2 bin polen tuzaklı fenni kovan dağıtıldı.
13.03.2024 Ekonomi
Böyle ceza görülmedi! Otomobilini evinin duvarına astı
Böyle ceza görülmedi! Otomobilini evinin duvarına astı Antalya'da görenleri hayrete düşüren bir olay gerçekleşti. Alanya'da yaşayan Mehmet Aydın otomobilini cezalandırdı ve iki katlı evine astı. İşte detaylar...
26.02.2024 Haberler
Böyle ceza görülmedi! Otomobilini evinin duvarına astı
Böyle ceza görülmedi! Otomobilini evinin duvarına astı Antalya'da görenleri hayrete düşüren bir olay gerçekleşti. Alanya'da yaşayan Mehmet Aydın otomobilini cezalandırdı ve iki katlı evine astı. İşte detaylar...
26.02.2024 Gündem
Evin duvarında şaha kalkmış otomobili görenler şaşkına döndü! Sebebi herkesi şoke etti
Evin duvarında şaha kalkmış otomobili görenler şaşkına döndü! Sebebi herkesi şoke etti Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan Mehmet Aydın herkesi şaşkına çeviren bir olaya imza attı.Otomobilini binaya asan adamın sebbei ise güldürdü.
26.02.2024 Gündem
Sürekli kazaya karışan otomobilini binaya astı
Sürekli kazaya karışan otomobilini binaya astı Antalya’nın Alanya ilçesinde, kaza yaptığı otomobilini cezalandırmak isteyen adam akıllara gelmeyecek bir yöntem seçti. Mehmet Aydın, sürekli kazaya karışması nedeniyle böyle bir yönteme başvurduğunu ifade etti.
26.02.2024 Haberler
Çiftlik Bank davasında flaş gelişme! Tosuncuğun kara kutusu ile ilgili karar
Çiftlik Bank davasında flaş gelişme! Tosuncuğun kara kutusu ile ilgili karar Çiftlik Bank davası sanığı 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edildi. Davada Osman Naim Kaya hakkında karar çıkrı.
14.02.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Başarıyı yerel seçimlerde taçlandıracağız
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Başarıyı yerel seçimlerde taçlandıracağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, muhalefet partilerinden birinin, 'Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’na haddini bildireceğiz' dediğini belirterek, "Bak biz Adana'dayız. Buradayız. Hepinize yeteriz ve hepinizin haddini bildirmeye hazırız, kararlıyız" dedi.
8.02.2024 Gündem
Çöp evden emekli öğretmenin cesedi çıkmıştı! Herkesi şoke eden yeni detay
Çöp evden emekli öğretmenin cesedi çıkmıştı! Herkesi şoke eden yeni detay Avcılar’da kendisinden haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine atık kıyafetlerin arasında cansız bedeni bulunan emekli Matematik öğretmeni Hasan Ergin'in yaşadığı daireden 10 kamyonet çöp çıktı.
23.01.2024 Gündem
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın cezaevi fotoğrafı ortaya çıktı
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın cezaevi fotoğrafı ortaya çıktı Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın, cezaevinde 30 kilogram verdiği öğrenildi.
23.01.2024 Gündem
506 hakim ve savcının görev yeri değişti
506 hakim ve savcının görev yeri değişti Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi’nin, 2023 adli ve idari yargıda mazerete dayalı güz kararnamesi kapsamında, 506 hakim ve savcının görev yeri değişti.
22.12.2023 Gündem
Seçil Erzan'ın planlarının 74 yıllık geçmişi var! Her şey Galata’yı satınca başladı
Seçil Erzan'ın planlarının 74 yıllık geçmişi var! Her şey Galata’yı satınca başladı Türkiye Cumhuriyeti’nin dünya tarihine geçmiş dolandırıcısı Eyüplü Halit, bundan tam 74 yıl önce yaptıklarının cezasını çekmek için tutuklanmıştı. Türkiye’nin ilk ‘dolandırıcısı’ olan Eyüplü Halit’in suç dolu mirasını ise modern dolandırıcılar yaşatıyor. İşte Eyüplü Halit ile başlayan dolandırıcılık tarihinin Seçil Erzan’a kadar uzanan özeti.
11.12.2023 Yaşam
Tosuncuk ve ağabeyine 'bank' cezası!
Tosuncuk ve ağabeyine 'bank' cezası! Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın, Çiftlik bank uygulamasında, gerekli izinleri almadan 'bank' ismini kullandıkları gerekçesiyle aldıkları hapis cezası onandı.
3.12.2023 Gündem
Karadeniz'de galibiyet hesapları! Trabzonspor mu, Beşiktaş mı?
Karadeniz'de galibiyet hesapları! Trabzonspor mu, Beşiktaş mı? Trabzonspor ile Beşiktaş bugün Papara Park’ta kozlarını paylaşacak. Karadeniz ekibi ezeli rakibini puansız göndermeyi hedefliyor. Kartal’da da tüm hesaplar galibiyet için yapılıyor.
17.09.2023 Trabzonspor
Trabzonspor - Rizespor maçında yeni transfer şov yaptı! Süper Lig tarihinde bir ilk
Trabzonspor - Rizespor maçında yeni transfer şov yaptı! Süper Lig tarihinde bir ilk Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftasında Trabzonspor ile Rizespor karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta yeni transferin performansı hayran bıraktı. Öte yandan Süper Lig tarihinde bir ilk yaşandı.
26.08.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'a 23'lük orta saha! Transfer için teklif artırıldı
Trabzonspor'a 23'lük orta saha! Transfer için teklif artırıldı Trabzonspor'da kurmaylar kadro planlamasına yeni isimleri dahil etmek için harekete geçti. Bordo-mavililerin, 23 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katmak için yeni bir teklifte bulunduğu iddia edildi.
20.08.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'a Kamerunlu stoper! Resmi teklif yapıldı
Trabzonspor'a Kamerunlu stoper! Resmi teklif yapıldı Trabzonspor'da transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde sürpriz bir gelişme yaşandı. Bordo-mavililerin, 28 yaşındaki Kamerunlu savunmacı için resmi transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.
17.08.2023 Trabzonspor
Kenevirde sözleşmeli üretime geçildi, ekim alanı 10 katına çıktı
Kenevirde sözleşmeli üretime geçildi, ekim alanı 10 katına çıktı Türkiye'de ruhsatlı kenevir ekimi yapılan yerlerin başında gelen Samsun’un Vezirköprü ilçesi Narlısaray Mahallesi’nde geçen sene 200 dekara kadar düşen ekim alanı, sözleşmeli üretimle birlikte bu yıl 2 bin dekara yükseldi. Üreticiler, kurulan kenevir fabrikası ile birlikte asırlardır ektikleri kenevirin tekrar üretim alanının arttığını söyledi.
17.08.2023 Ekonomi
Kayıp olarak aranıyordu... Gölcük Gölü'nde cansız bedeni bulundu
Kayıp olarak aranıyordu... Gölcük Gölü'nde cansız bedeni bulundu İzmir'in ödemiş ilçesinde, kayıp olarak aranan 82 yaşındaki Alzheimer hastası Mehmet Aydın, Gölcük Gölü'nde ölü bulundu.
29.07.2023 Gündem
Cilo Buzullarında zorlu kurtarma çalışması
Cilo Buzullarında zorlu kurtarma çalışması  Van Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Hakkari'deki Cilo Buzulları bölgesinde 3 gün önce buzulların kırılması sonucu düştükleri çukurda hayatını kaybeden Hakime Koç ve Mehmet Aydın’ın cesetlerini çıkarmak için yürüttükleri zorlu mücadelenin görüntülerini paylaştı.
19.07.2023 Gündem
Cilo buzullarında kaybolan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Cilo buzullarında kaybolan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Hakkari'deki Cilo Buzulları bölgesinde iki gün önce buzulların kırılması sonucu oluşan çukura düşerek kaybolan 2 kişinin cesedi bulunarak hastane morguna alındı.
18.07.2023 Gündem
MİT'ten kaçış yok! 'Hayalet Hücreler' tek tek avladı
MİT'ten kaçış yok! 'Hayalet Hücreler' tek tek avladı Milli İstihbarat Teşkilatı 2018 yılının Ağustos ayı itibarıyla terörle mücadele konseptini değiştirdi. Analitik, teknik ve operatif imkanlarla insan istihbaratı yeteneklerini bir araya getirerek terör örgütlerine büyük darbe vurdu.
17.07.2023 Gündem
Hakkari'de buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları yeniden başladı
Hakkari'de buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları yeniden başladı Hakkari'de dün kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiyi arama-kurtarma çalışmaları yeniden başladı.
17.07.2023 Gündem
Hakkari'de Cilo-Sat Dağları'na çıkan 4 kişi kaybolmuştu! Yeni gelişme
Hakkari'de Cilo-Sat Dağları'na çıkan 4 kişi kaybolmuştu! Yeni gelişme Hakkâri’nin 4 bin 135 rakımlı Cilo-Sat Dağları'na çıkan 4 kişi, üzerinde bulundukları buzulun kırılması sonucu boşluğa düştü. Bölgeye sevk edilen ekipler, 2 kişiyi kurtarırken, diğer 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
16.07.2023 Gündem
Çiftlik Bank davası rapor için ertelendi
Çiftlik Bank davası rapor için ertelendi Kamuoyunda “Çiftlik Bank” olarak bilinen sistemin kurucusu oldukları gerekçesiyle tutuklanan “Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın ile ağabeyi Fatih Aydın’ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın aynı suçlardan toplam 85 bin 646 yıla kadar hapis istemiyle açılan 4 ayrı dava kapsamında yargılandığı Çiftlik Bank davasının görülmesine devam edildi.
23.06.2023 Gündem
Çiftlik Bank davasında Tosuncuk'un kara kutusu ilk kez konuştu
Çiftlik Bank davasında Tosuncuk'un kara kutusu ilk kez konuştu Çiftlik Bank ana davasında 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Uruguay'dan getirilen ve Aydın'ın 'kara kutusu' olarak gösterilen Osman Naim Kaya ilk kez konuştu.
22.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Aydın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.