Michael Kuyucu

Michael Kuyucu

Son dakika Michael Kuyucu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Michael Kuyucu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Michael Kuyucu haber sayfamızda...

Michael Kuyucu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 60 michael kuyucu haberi bulunmuştur.
Güllü klasiği 'Ödüm Kopuyor'u bir de Selcan Asyalı'dan dinleyin!
Güllü klasiği 'Ödüm Kopuyor'u bir de Selcan Asyalı'dan dinleyin! Son zamanlarda özellikle Twitter'da bir anda herkesin 28 yıl sonra tekrar keşfettiği Güllü klasiği 'Ödüm Kopuyor', yepyeni bir solukla hak ettiği modernliğe Selcan Asyalı sayesinde kavuşmuş. Selcan Asyalı'nın 'Ödüm Kopuyor'u "Modern, şık ve kaliteli bir arabesk mümkün mü?" sorusuna bir cevap sunabilmeyi başarıyor...
7.11.2022 Müzik
Gençler neden arabesk dinliyor? İşte hızlı yükselişin ardındaki sır
Gençler neden arabesk dinliyor? İşte hızlı yükselişin ardındaki sır Son dönemde 'Bergen' filmiyle aynı anda yayınlanan 'Saygı Albümü'ndeki kadın popçuların yaptığı cover'lar ve Kanal D'de yayınlanan 'Camdaki Kız' dizisi sayesinde Müslüm Gürses'in şarkıları gerek radyolarda gerekse dijital müzik platformlarında ses getirmeyi başardı. Peki arabesk müziğin yükselişinin sırrı ne? Z kuşağı arabesk müziği neden seviyor? Arabesk müzik popülerliğini koruyabilir mi? Arabeskin yükselişi yalnızca dijital platformlarla mı sınırlı? Konuyu müzik dünyasının önemli isimleriyle mercek altına aldık.
30.10.2022 Gündem
Türkiye bu kez geç kalmamalı! Google'ın hukukçuları hazırlıksız yakalandı
Türkiye bu kez geç kalmamalı! Google'ın hukukçuları hazırlıksız yakalandı Google, Avrupa'daki 300 medya kuruluşuna 'telif hakkı' çerçevesinde ödeme yapmayı kabul etti. Google'ın Almanya, Macaristan, Fransa ve Hollanda ile birlikte pek çok AB ülkesi için 'telif hakkı ödeme kararı' sonrası benzer bir sistemin Türkiye'de de uygulanması gerektiği yeniden gündeme geldi. Uzmanlar, Türkiye'nin dijital telif yasası adımı atması gerektiğini belirtiyor. Atılacak adım ile Türk yayıncılar da Avrupa'da olduğu gibi Google'dan telif alabilecek.
28.05.2022 Gündem
Eurovision tarihinde görülmedik karar! 6 ülke anlaşıp yapınca...
Eurovision tarihinde görülmedik karar! 6 ülke anlaşıp yapınca... Ukrayna'nın tarihi zaferiyle sonuçlanan 2022 Eurovision Şarkı Yarışması'nda büyük bir 'puanlama' skandalı yaşandığı ortaya çıktı. 6 ülkenin ikinci yarı finalde birbirleriyle puan alışverişlerinde bulundukları tespit edilince yarışma tarihinde görülmemiş bir karara imza atıldı.
25.05.2022 Dünya
Rusya kararı! Yüksek gerilim Eurovision'a sıçradı
Rusya kararı! Yüksek gerilim Eurovision'a sıçradı Mayıs ayında İtalya'nın Torino şehrinde düzenlenecek olan 66'ncı Eurovision Şarkı Yarışması'na Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilim şimdiden damga vurdu. Rusya'nın yarışmaya katılmasına önce yeşil sonra kırmızı ışık yakan Avrupa Yayın Birliği (EBU) çok tartışılacak bir karara imza attı. İşte başlamasına üç aydan daha az bir süre kala Eurovision'da yaşanan Ukrayna-Rusya gerginliğinin perde arkası...
28.02.2022 Dünya
Seher Dilovan'ın oğlu, Eurovision'da İsviçre'yi temsil etmeye hazırlanıyor
Seher Dilovan'ın oğlu, Eurovision'da İsviçre'yi temsil etmeye hazırlanıyor Ünlü türkücü Seher Dilovan'ın oğlu Alan Dere, Eurovision Şarkı Yarışması'nda İsviçre'yi temsil etmek için hazırlandığını açıkladı.
3.11.2021 Cadde
MüzikOnair ödül törenine geri sayım başladı!
MüzikOnair ödül törenine geri sayım başladı! Türkiye’nin en iyi radyo ve müzik platformu MüzikOnair tarafından Bahçeşehir Üniversitesi Radyosu ile birlikte bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan #MüziğinYıldızları ödül törenine geri sayım başladı.
5.12.2019 Kültür Sanat
Murat Dalkılıç ile radyocu Michael Kuyucu arasında gerginlik!
Murat Dalkılıç ile radyocu Michael Kuyucu arasında gerginlik! Radyocu Michael Kuyucu ve şarkıcı Murat Dalkılıç sosyal medyada birbirine girdi. Kuyucu, tartışmanın ardından Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.
28.03.2019 Cadde
Murat Dalkılıç ile radyocu Michael Kuyucu arasında gerginlik!
Murat Dalkılıç ile radyocu Michael Kuyucu arasında gerginlik! Radyocu Michael Kuyucu ve şarkıcı Murat Dalkılıç sosyal medyada birbirine girdi. Kuyucu, tartışmanın ardından Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.
28.03.2019 Cadde
Mazhar Alanson’dan muhteşem konser
Mazhar Alanson’dan muhteşem konser Mazhar Alanson, Şef Turhan Yükseler yönetimindeki Cemal Reşit Rey (CRR) Senfoni Orkestrası ile konser verdi.
4.03.2019 Cadde
Bahadır Sağlam: Müzik piyasasının yüzde 75’i çöp
Bahadır Sağlam: Müzik piyasasının yüzde 75’i çöp Pop-rock yorumcusu Bahadır Sağlam, günümüzde üretilen popüler müzik şarkıları ve yorumcularının yüzde 75'inin bu işi bırakması gerektiğini savunarak, "Müzik piyasasının yüzde 75’i çöp” dedi.
21.01.2019 Cadde
'Ben insanın nasıl ayrıldığına bakarım'
'Ben insanın nasıl ayrıldığına bakarım' 'Ben Bazen' adlı yeni albümünü sevenleriyle buluşturan Simge, CRI TÜRK’te Michael Kuyucu’nun programına konuk oldu. Ünlü popçu, özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
9.08.2018 Cadde
Mustafa Sandal: Kendimi sansürledim
Mustafa Sandal: Kendimi sansürledim Şarkıcı Mustafa Sandal, CRI TÜRK’te Michael Kuyucu'nun programında hakkında merak edilenleri açıkladı. Ünlü popçu, 'Reset' şarksıının klibinde sağlık sektörü çalışanlarını istemeden üzdüğünün farkına vardığı gün hemşire karakterini hemen klipten kaldırdığını söyledi.
17.07.2018 Cadde
Mustafa Sandal: Kendimi sansürledim
Mustafa Sandal: Kendimi sansürledim Şarkıcı Mustafa Sandal, CRI TÜRK’te Michael Kuyucu'nun programında hakkında merak edilenleri açıkladı. Ünlü popçu, 'Reset' şarksıının klibinde sağlık sektörü çalışanlarını istemeden üzdüğünün farkına vardığı gün hemşire karakterini hemen klipten kaldırdığını söyledi.
17.07.2018 Cadde
'Bu işe zengin veya ünlü olmak için girmedim'
'Bu işe zengin veya ünlü olmak için girmedim' Usta sanatçı Nükhet Duru, hayatı ve müzikal kariyeri hakkında bilinmeyenleri anlattı.
11.06.2018 Cadde
Nadide Sultan bebeğinin cinsiyetini açıkladı
Nadide Sultan bebeğinin cinsiyetini açıkladı Şarkıcı Nadide Sultan, TRT FM’de “Renkli Saatler” programında Michael Kuyucu’nun konuğu oldu.
26.02.2018 Cadde
‘Hayvan satışı kalkacak’
‘Hayvan satışı kalkacak’ Yonca Evcimik, CRI TÜRK’te Michael Kuyucu’nun konuğu oldu. Yeni hayvan hakları tasarısının çıkması için mücadele verdiğini belirten şarkıcı, bu konuda rant kaygısı olanların kendisini engellediğini söyledi.
9.02.2018 Cadde
Serdar Ortaç'tan sağlık durumuyla ilgili üzen açıklama
Serdar Ortaç'tan sağlık durumuyla ilgili üzen açıklama Yaklaşık 3 yıldır MS hastalığı ile mücadele eden Serdar Ortaç, hastalığı yüzünden çok acı çektiğini belirterek, "Dışarıdan iyi görünebilirim ama içeriden yanıyorum" dedi.
8.11.2017 Cadde
Serdar Ortaç mutlu evliliğin formülünü açıkladı
Serdar Ortaç mutlu evliliğin formülünü açıkladı Şarkıcı Serdar Ortaç, yeni albümü 'Cımbız' ve İrlandalı model Chloe Loughnan ile olan evliliği hakkında konuştu.
7.11.2017 Cadde
Yılmaz Morgül: Politikaya gireceğim
Yılmaz Morgül: Politikaya gireceğim Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, politikaya girmeyi düşündüğünü söyledi.
31.07.2017 Cadde
Sinan Akçıl hayalini açıkladı
Sinan Akçıl hayalini açıkladı Şarkıcı Sinan Akçıl ile Romanyalı yorumcu Otilia, Michael Kuyucu’nun CRI TÜRK’teki programında bir araya geldi. Müzik dünyasının altın çocuğu, sosyal medya bakanı olmak istediğini açıkladı.
23.06.2017 Cadde
Murat Kekilli, Mustafa Ceceli'ye destek verdi: Üzülüyordur
Murat Kekilli, Mustafa Ceceli'ye destek verdi: Üzülüyordur Eşinden boşanır boşanmaz sosyetik sevgilisiyle boy boy fotoğrafları ortaya çıkan Mustafa Ceceli'ye destek veren Murat Kekilli, "Bu duruma Mustafa da üzülüyordur" dedi.
1.06.2017 Cadde
“Eurovision’da birinci olacak şarkı bende”
“Eurovision’da birinci olacak şarkı bende” "Aşk Diye Soludum" adlı yeni teklisi ile ilk kez bir slow-rock şarkı ile çıkış yapan Emre Kaya, "Eurovision'da birinci olacak şarkı bende" dedi.
27.02.2017 Cadde
Barış Kömürcüoğlu: Gençlerin önünü kesiyorlar
Barış Kömürcüoğlu: Gençlerin önünü kesiyorlar 2003 yılında düzenlenen Popstar yarışması ile adını duyuran Barış Kömürcüoğlu, starların koltuklarını kaybetmemek için yeni star adaylarına destek olmadıklarını söyledi.
28.12.2016 Cadde
Para müzikte değil oyunculukta
Para müzikte değil oyunculukta Emre Aydın, bir şarkıyla şöhret olmak isteyen genç isimleri uyardı. Müzikte para olmadığını söyleyen şarkıcı, “Türkiye’de para, oyunculuktadır. Kısa yoldan para kazanmanın yolu müzik yapmak değildir. Müzik yaşam stilidir” dedi
24.12.2016 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Michael Kuyucu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.