Mülteci

Mülteci

Son dakika mülteci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mülteci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mülteci haber sayfamızda...

Mülteci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.821 mülteci haberi bulunmuştur.
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’ İran geçtiğimiz hafta sonu tarihi bir saldırı düzenleyerek İsrail'e yüzlerce füze ve intihar dronu fırlattı. Bu füzelerin birçoğu ABD ve İsrail savunma güçleri tarafından düşürüldü. İngiliz medyası ise saldırının neden beklenilen etkiyi veremediğini anlattığı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde ABD ve İsrail tarafından geliştirilen 'MARS2'nin özelliklerine yer verildi.
17.04.2024 Dünya
Alman İçişleri Bakanı Türk Bulgar sınırında
Alman İçişleri Bakanı Türk Bulgar sınırında Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, Avrupa Birliği’nin (AB) iltica reformunun Avrupa Parlamentosu’nda onaylamasından 5 gün sonra Bulgaristan’ı ziyaret etti.
17.04.2024 Dünya
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil! İsrail televizyonları, Tel Aviv'in İran'a dün gece saldıracağını ancak gizli bir telefon görüşmesi sonrası bu kararın ertelendiğini duyurdu. Channel 14 televizyonu telefonun diğer ucundaki sesin İsrail'e 'Bu gece değil' dediğini aktardı.
15.04.2024 Dünya
Orta Doğu'daki savaşta son dakika... F-35'ler nükleer üsleri havaya uçuracak! İsrail medyası çizgiyi aştı: İran için kıyamet senaryosu
Orta Doğu'daki savaşta son dakika... F-35'ler nükleer üsleri havaya uçuracak! İsrail medyası çizgiyi aştı: İran için kıyamet senaryosu İran, dün gece İsrail'e misilleme saldırısı olarak onlarca intihar dronu ve füze fırlattı, Tahran'ın "Gerçek Söz" olarak adlandırdığı saldırılar tarihe bir ilk olarak geçti. İsrail medyası ise Tel Aviv'in İran'a yönelik nasıl bir cevap vereceğinin sinyalini veren bir analiz yayınladı, söz konusu analizde F-35'ler ve nükleer üsler bir kez daha gündeme geldi.
15.04.2024 Dünya
Son dakika...  ABD, İran'ı vuracak mı? Biden'ın gizli telefon görüşmesi sızdı
Son dakika... ABD, İran'ı vuracak mı? Biden'ın gizli telefon görüşmesi sızdı İran dün gece bir ilki gerçekleştirerek İsrail'e saldırdı. İsrail kanadı ise saldırıya cevap vermek için hazırlıklara başladı öyle ki İsrailli yetkililerden savaş çağrısı bile gelmeye başladı. Dünyanın merak ettiği 'ABD, İran'ı vuracak mı?' sorusunun cevabı ise gizli bir telefon görüşmesinde ortaya çıktı.
14.04.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya şokta! İran, İsrail'e saldırdı: Açıklamalar peş peşe
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya şokta! İran, İsrail'e saldırdı: Açıklamalar peş peşe Orta Doğu'da gözler İran'ın İsrail'e yaptığı saldırıda. İsrail devlet televizyonu KANN, İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını açıkladı. İsrail savaş kabinesi toplandı. Açıklamalar peş peşe geldi.
14.04.2024 Dünya
TRT Arabi kameramanı ağır yaralı
TRT Arabi kameramanı ağır yaralı İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ndeki Nuseyrat Mülteci Kampı’na gerçekleştirdiği saldırı sonucu TRT Arabi kameramanı Sami Şahada ağır yaralandı, bir ayağı ampute edildi.
13.04.2024 Dünya
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Dünya
Avrupa Birliği iltica reformunu onayladı
Avrupa Birliği iltica reformunu onayladı AB Parlamentosu ortak iltica ve göç reformunu onayladı, ancak eleştiriler devam ediyor. Karar öncesinde sert tartışmalar yaşandı.
11.04.2024 Dünya
Haniye’nin 3 çocuğu Gazze’de öldürüldü
Haniye’nin 3 çocuğu Gazze’de öldürüldü İsrail’in Gazze’deki Şati Kampı’nda insansız hava aracıyla vurduğu otomobilde Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin 3 oğlu ve 4 torunu yaşamını yitirdi. Haniye “Oğullarımın öldürülmesi Hamas’ın ateşkes taleplerini etkilemeyecek” dedi.
11.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas Lideri Heniyye'ye başsağlığı telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas Lideri Heniyye'ye başsağlığı telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, Heniyye’ye üç çocuğu ve üç torununun İsrail saldırısında şehit olması nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti.
10.04.2024 Gündem
Haniye’nin oğullarının İsrail saldırısında öldüğü haberini aldığı ana ait görüntü yayınlandı
Haniye’nin oğullarının İsrail saldırısında öldüğü haberini aldığı ana ait görüntü yayınlandı Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırısında oğullarının ve torunların hayatını kaybettiğini öğrendiği anlara ait görüntü yayınlandı.
10.04.2024 Haberler
Türkiye'den Hamas Lideri Haniye'ye başsağlığı! 'İsrail hesabını verecek'
Türkiye'den Hamas Lideri Haniye'ye başsağlığı! 'İsrail hesabını verecek' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, İsrail saldırısında şehit olan 3 oğlu ve torunları için Hamas Lideri Haniye'ye arayarak başsağlığı diledi. İsmail Haniye ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, İsrail’in işlediği insanlık suçlarının hesabını hukuk önünde mutlaka vereceğini ifade etti.
10.04.2024 Gündem
Gazze: Can kaybı 33 bini geçti
Gazze: Can kaybı 33 bini geçti İsrail’in Gazze'ye sürdürdüğü saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı en az 33 bin 37’ye, yaralananların sayısı ise 75 bin 668’e yükseldi.
4.04.2024 Dünya
İsrail Gazze'de Maghazi Mülteci Kampı’nı vurdu! 2 kişi hayatını kaybetti
İsrail Gazze'de Maghazi Mülteci Kampı’nı vurdu! 2 kişi hayatını kaybetti İsrail, Gazze Şeridi’ndeki saldırılarına devam ediyor. Maghazi Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.
3.04.2024 Haberler
İsrail Gazze'de Maghazi Mülteci Kampı’nı vurdu! 2 kişi hayatını kaybetti
İsrail Gazze'de Maghazi Mülteci Kampı’nı vurdu! 2 kişi hayatını kaybetti İsrail, Gazze Şeridi’ndeki saldırılarına devam ediyor. Maghazi Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.
3.04.2024 Dünya
Doktorlar eldiven yerine plastik poşet kullanıyor! 'Şifa Hastanesi mezarlığa dönüşecek'
Doktorlar eldiven yerine plastik poşet kullanıyor! 'Şifa Hastanesi mezarlığa dönüşecek' Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in kuşatması altındaki Şifa Hastanesi’nde 107 hasta ve 60 sağlık personelinin çok kötü şartlar altında bulunduğunu belirterek, “Şifa Hastanesi bir hasta ve personel mezarlığına dönüşecek” açıklamasında bulundu.
31.03.2024 Dünya
13 yıl sonra tarihi karar! Romanya ve Bulgaristan Schengen vizesi statüsü kazandı
13 yıl sonra tarihi karar! Romanya ve Bulgaristan Schengen vizesi statüsü kazandı Bulgaristan ve Romanya, 13 yıldır devam eden süreç sonrası Schengen bölgesine girmeye hak kazandı.
31.03.2024 Dünya
İsrail'den mülteci kampına saldırı! Çok sayıda ölü var
İsrail'den mülteci kampına saldırı! Çok sayıda ölü var İsrail ordusunun gece saatlerinde Gazze Şeridi’nin merkezindeki Maghazi Mülteci Kampı’nda sivillerin sığındığı bir binaya düzenlediği saldırıda 4 Filistinli hayatını kaybetti.
31.03.2024 Haberler
İsrail'den mülteci kampına saldırı! Çok sayıda ölü var
İsrail'den mülteci kampına saldırı! Çok sayıda ölü var İsrail ordusunun gece saatlerinde Gazze Şeridi’nin merkezindeki Maghazi Mülteci Kampı’nda sivillerin sığındığı bir binaya düzenlediği saldırıda 4 Filistinli hayatını kaybetti.
31.03.2024 Dünya
Gazze'de insani felaket: En az 32 bin 414 ölü
Gazze'de insani felaket: En az 32 bin 414 ölü İsrail’in Gazze'ye sürdürdüğü saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı en az 32 bin 490’a, yaralı sayısı ise 74 bin 889’a yükseldi.
27.03.2024 Dünya
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Türkiye'den İsrail'e barut, silah ve mühimmat ihracatı devam ediyor' iddiasının doğru olmadığı duyuruldu.
26.03.2024 Gündem
MSB'den 'İsrail ile işbirliği' iddialarına açıklama! 'Hiçbir faaliyet bulunmamaktadır'
MSB'den 'İsrail ile işbirliği' iddialarına açıklama! 'Hiçbir faaliyet bulunmamaktadır' Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 'İsrail ile işbirliği' iddialarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
26.03.2024 Gündem
Fransız polisi göçmen teknelerine karşı 'saldırgan' taktikler kullanıyor
Fransız polisi göçmen teknelerine karşı 'saldırgan' taktikler kullanıyor Lighthouse Reports, yürüttüğü araştırmada Fransız polisinin göçmenlere karşı 'saldırgan yöntemler' kullandığını gösteren görüntüler, belgeler ve tanık ifadeleri elde ettiğini duyurdu.
26.03.2024 Dünya
Türk tanker gemisi, 120 mülteciyi kurtardı
Türk tanker gemisi, 120 mülteciyi kurtardı Tunus-Malta arasında seyir halindeyken batmak üzere olan mülteci teknesine Beks Bodrum tanker gemisi yardım etti.
25.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Mülteci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.