Murat Yılmaz

Murat Yılmaz

Millet Partisi Kahramanmaraş 5 .sıra Adayı.

Murat Yılmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.411 murat yılmaz haberi bulunmuştur.
Amasra'daki maden faciası davası devam ediyor
Amasra'daki maden faciası davası devam ediyor Bartın'ın Amasra ilçesinde 43 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasıyla ilgili 7'si tutuklu 23 sanığın Bartın Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davanın 5'nci duruşmasında, kazadan sonra Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) tahlisiye ekibinde yer alan maden işçileri ve amirleri tanık olarak dinlendi.
15.11.2023 Gündem
Şehit Mustafa Cambaz 2. Fotoğraf Yarışması! Ödüller sahiplerini buldu
Şehit Mustafa Cambaz 2. Fotoğraf Yarışması! Ödüller sahiplerini buldu Yeni Şafak gazetesi tarafından 15 Temmuz Şehidi Mustafa Cambaz anısına düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz 2. Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.
11.11.2023 Gündem
Sultagazi'de beton mikseri otomobilin üzerine devrildi: 2 yaralı
Sultagazi'de beton mikseri otomobilin üzerine devrildi: 2 yaralı Sulangazi Cebeci Mahallesi Selçuklu Bulvarı'nda beton mikseri seyir halindeki otomobilin üzerine devrildi. Kazada iki kişi yaralandı. Olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sürüyor.
11.03.2023 Gündem
Türkiye'nin Çin Büyükelçiliğine İsmail Hakkı Musa atandı
Türkiye'nin Çin Büyükelçiliğine İsmail Hakkı Musa atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Çin Büyükelçiliğine İsmail Hakkı Musa atandı.
4.03.2023 Gündem
Bakan Soylu, Yusufeli’nde çocuklara karnelerini dağıttı
Bakan Soylu, Yusufeli’nde çocuklara karnelerini dağıttı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Artvin’in Yusufeli ilçesi Dereiçi köyünde yaşanan yangında evlerini zarar gören afetzedeleri ziyaret etti. Bakan Soylu, Dereiçi İlköğretim Okulu'nda öğrencilere karnelerini dağıttı. hediyeler verdi.
20.01.2023 Gündem
Volkanik hareketlilik var mı? Hasan Dağı'nda inceleme
Volkanik hareketlilik var mı? Hasan Dağı'nda inceleme Türkiye'nin en genç volkanik dağlarından olan Hasan Dağı'nda, volkanik hareketliliğin olup olmadığının incelenmesi için jeodezik ve fiziksel sensörlerle izleme çalışması başlatıldı.
23.12.2022 Gündem
36 milyon dolarlık kaldırım taşı vurgunu! Tanıklar konuştu
36 milyon dolarlık kaldırım taşı vurgunu! Tanıklar konuştu Çin'e bakır yerine kaldırım taşı göndererek 36 milyon dolarlık vurgun yaptığı iddia edilen dolandırıcılık şebekesi yöneticisi ve üyesi 16 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.
12.12.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop Yetim ve Kimsesiz Çocuklar Sempozyumunda konuştu
TBMM Başkanı Şentop Yetim ve Kimsesiz Çocuklar Sempozyumunda konuştu Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen Yetim ve Kimsesiz Çocuklar Sempozyumu'nda konuşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Dünyada her yıl 3 milyona yakın çocuk kaçırılarak uyuşturucu ticaretinde kullanılmakta, fuhuş yapmaya zorlanmakta organ mafyasının elinde çeşitli organları alınarak ölüme terk edilmektedirler. Yetersiz beslenme ve açlık sorunu yaşayan 1 milyar nüfusun 400 milyonunu da çocuklar teşkil etmektedir. Her beş çocuktan biri savaş ve çatışmalar sebebiyle mağdur olmaktadır" dedi.
19.11.2022 Siyaset
Düğünde 2 arkadaşını öldüren maganda için istenen ceza belli oldu
Düğünde 2 arkadaşını öldüren maganda için istenen ceza belli oldu Çorum’da, düğünde ruhsatsız tabancayla rastgele ateş açıp, arkadaşı Murat Şahin (38) ile Emin Alparslan'ın (44) ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Murat Yılmaz'a (46), 'olası kastla 2 kişinin ölümüne neden olma' ve 'vahim nitelikte silah kullanma' suçlarından toplam 50 yıl hapis cezası verildi.
25.09.2022 Gündem
Farklı coğrafyaların bakışı
Farklı coğrafyaların bakışı Farklı disiplinlerden ve coğrafyalardan eserlerin bir araya geldiği “Fusion”, One Arc Galeri’de.
14.08.2022 Kültür Sanat
Paraşütü açılmadı! Eğitmen astsubay ağır yaralı
Paraşütü açılmadı! Eğitmen astsubay ağır yaralı Eskişehir’de, uçaktan atlayış yapan eğitmen, Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat Yılmaz, iniş sırasında teknik aksaklık nedeniyle paraşütü açılmayınca zemine düşerek ağır yaralandı.
4.08.2022 Gündem
Meksika’daki arkadaşı ilham verdi, siyah domates görenleri şaşkına çeviriyor
Meksika’daki arkadaşı ilham verdi, siyah domates görenleri şaşkına çeviriyor Düzce’de bir üretici, Meksika’daki arkadaşının önerisi üzerine kanserin baş düşmanı olarak bilinen siyah domates yetiştirdi. Üretici Murat Yılmaz, tohumluk dikimden yüzde 100 verim aldıklarını ve bir sonraki sene 3 dönümlük arsaya ürünü dikeceklerini söyledi.
29.07.2022 Haberler
Meksika’daki arkadaşı ilham verdi, siyah domates görenleri şaşkına çeviriyor
Meksika’daki arkadaşı ilham verdi, siyah domates görenleri şaşkına çeviriyor Düzce’de bir üretici, Meksika’daki arkadaşının önerisi üzerine kanserin baş düşmanı olarak bilinen siyah domates yetiştirdi. Üretici Murat Yılmaz, tohumluk dikimden yüzde 100 verim aldıklarını ve bir sonraki sene 3 dönümlük arsaya ürünü dikeceklerini söyledi.
29.07.2022 Ekonomi
4 bin boş kovan bulunan düğünde 2 kişiyi öldürdü! 'Tetiğe bir kez bastım' dedi
4 bin boş kovan bulunan düğünde 2 kişiyi öldürdü! 'Tetiğe bir kez bastım' dedi Çorum'da, düğünde ruhsatsız tabancayla rastgele ateş edip, arkadaşı Murat Şahin (38) ile Emin Alparslan'ın (44) ölümüne neden olduğu iddiasıyla 'olası kastla 2 kişinin ölümüne neden olma' suçundan 40 yıla kadar hapsi istenen Murat Yılmaz’ın (46) yargılanmasına devam edildi. Olay sonrasından yeni görüntüler dosyaya konulurken, tespit edilen 4 bine yakın tabanca ve otomatik tüfeğe ait boş kovanın 200’ünün, sanığın silahından ateşlendiği ortaya çıktı. Yılmaz, "Tetiğe bir kez bastım, silah seri atmaya başladı" dedi.
7.07.2022 Gündem
Cüneyt Arkın kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Cüneyt Arkın filmleri ve hayatı
Cüneyt Arkın kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Cüneyt Arkın filmleri ve hayatı Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın ölümü tüm sevenlerini üzdü. Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın önceki gece rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alınmıştı. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Peki, Cüneyt Arkın neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Cüneyt Arkın'ın hayatı.
29.06.2022 Cadde
Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi? Usta oyuncu Cüneyt Arkın kaç yaşındaydı kimdir? Yönettiği ve oynadığı filmler...
Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi? Usta oyuncu Cüneyt Arkın kaç yaşındaydı kimdir? Yönettiği ve oynadığı filmler... Cüneyt Arkın 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Yeşilçam'ın usta isimlerinden olan Battalgazi, Kara Murat, Malkoçoğlu gibi filmlerde canlandırdığı karakterler ve yaptığı dövüş sahneleri ile akıllarda yer eden Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi sanat camiası ve sevenlerini yasa boğdu. Cüneyt Arkın'ın ölüm haberinin duyulmasının ardından sevenleri Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın'ın hayatı, kariyeri ve hayat verdiği filmler hakkında tüm bilgiler....
28.06.2022 Gündem
Düğünde 2 kişinin ölümüne neden olan sanığa 40 yıl hapis istemi
Düğünde 2 kişinin ölümüne neden olan sanığa 40 yıl hapis istemi Çorum’da, düğünde ruhsatsız tabancayla rastgele ateş edip, arkadaşı Murat Şahin (38) ile Emin Alparslan'ın (44) ölümüne neden olmaktan hakkında 'olası kastla iki kişinin ölümüne neden olma' suçundan iddianame düzenlenen Murat Yılmaz (46) hakim karşısına çıktı. 40 yıla kadar hapsi istenen Yılmaz, "Benim dışımda pek çok kişi havaya ateş ediyordu" dedi.
8.06.2022 Gündem
Çanakkale’de gastronomi hazırlığı
Çanakkale’de gastronomi hazırlığı Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, ÇATOD Başkanı Nilgün Gökser, ÇOMÜ Turizm Fakültesi Dekanı Mustafa Boz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Semih Toprak, ÇARO Başkanı Cihan Müşterioğlu’nu makamında ağırladı.
27.04.2022 Ege
Turizmi konuştular
Turizmi konuştular Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) tarafından düzenlenen iftar programına katılarak turizmcilerle bir araya geldi.
22.04.2022 Ege
Antalya'da sır olay! 16 yaşındaki Elif 1 aydır kayıp
Antalya'da sır olay! 16 yaşındaki Elif 1 aydır kayıp Antalya'nın Serik ilçesinde bir ay önce okula gitmek için evden çıkan 16 yaşındaki Elif Yılmaz'dan bir daha haber alınamadı. Ailesi, genç kızın kaçırılmış olabileceğini düşünüyor.
29.03.2022 Gündem
Küçükçekmece'de otomobil takla attı! 6 yaralı
Küçükçekmece'de otomobil takla attı! 6 yaralı İstanbul Küçükçekmece'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Kazada, 6 kişi yaralandı.
27.03.2022 Haberler
Türkkep kullanımı ile tasarruf
Türkkep kullanımı ile tasarruf Kayıtlı elektronik posta (KEP) hizmet sağlayıcısı Türkkep hizmet verdiği alanlara enerji sektörünü de ekledi.
16.12.2021 Ekonomi
Avcılar'da çamurlu yolda kayan İETT otobüsleri birbirine çarptı
Avcılar'da çamurlu yolda kayan İETT otobüsleri birbirine çarptı Avcılar'da yağmur sonrası çamurlaşan yolda kayan İETT otobüsleri birbirine çarptı. Kaza sonrası çamurlu yolda mahsur kalan 3 İETT otobüsünü kurtarmak için uzun süre çalışma yapıldı.
12.12.2021 Gündem
Yılbaşı hindileri sofralarda yerini almaya hazırlanıyor
Yılbaşı hindileri sofralarda yerini almaya hazırlanıyor Bolu’da, yılbaşına özel olarak yetiştirilen 120 bin hindi sofralarda yerini almak için hazırlandı. 20 Aralık’ta raflarda satışa sunulmaya hazırlanan hindiler, 40-50 liradan satışa sunulacak.
9.12.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Murat Yılmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.