Mustafa Ceceli

Mustafa Ceceli

Son dakika Mustafa Ceceli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mustafa Ceceli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mustafa Ceceli haber sayfamızda...

Mustafa Ceceli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.128 mustafa ceceli haberi bulunmuştur.
Mustafa Ceceli: Saç ektirdim!
Mustafa Ceceli: Saç ektirdim! Rabia Tunçbilek'in, Mustafa Ceceli ile beraber söylediği 'Yaka Yaka' şarkısının klip çekimi önceki gün gerçekleşti. Tunçbilek ile şarkıyı da seslendiren Ceceli, basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.
19.04.2024 Cadde
'Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı!'
'Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı!' Ünlü şarkıcı Ekin Uzunlar, geçtiğimiz gün Kıbırs'ta konser verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Uzunlar, bütün ilişkilerinin kıskançlık yüzünden bittiğini söyleyerek çarpıcı bir açıklama yaptı.
15.04.2024 Cadde
‘Durunca yoruluyorum’
‘Durunca yoruluyorum’ Emre Altuğ, önceki gün oğlu Uzay’la Ulus’ta görüntülendi.
25.02.2024 Cadde
Hande Subaşı: Gururla 40 yaşına girdiğimi söylüyorum!
Hande Subaşı: Gururla 40 yaşına girdiğimi söylüyorum! Son olarak 'Alparslan: Büyük Selçuklu' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Hande Subaşı, 21 Şubat'ta 40'ıncı yaşına girdi. Bir mekanda doğum günü kutlanan Subaşı'nın partisine, birbirinden ünlü isimler katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen Subaşı, yeni yaşıyla ilgili duygularını aktardı.
23.02.2024 Cadde
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’ Etliye sütlüye karışmadan, gündemde kalmak için rakipleriyle polemiğe girmeden, yıldız olmak ve öyle kalmak herkesin harcı değil… Bengü, müzik listelerinde yedi hafta bir numarada kalan ve Altın Plak kazandığı ilk albümü “İki Melek”i çıkardığında 2009 yılıydı.
17.02.2024 Pazar
Sevgililere hediye
Sevgililere hediye Bilal Sonses, Zehra’yla birlikte seslendirdiği yeni teklisi ‘Sevdam’ı müzikseverlerle buluşturdu.
14.02.2024 Cadde
İrem Derici: 'İnci Taneleri’ne konuk olmak istiyorum!
İrem Derici: 'İnci Taneleri’ne konuk olmak istiyorum! Kanal D'nin yeni dizisi 'İnci Taneleri' geçtiğimiz hafta perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekran başına kilitleyen dizi, reytinglerde zirveye yerleşti. Önceki gün Bayrampaşa Ora Arena'da düzenlenen Martı Festivali'nde sahne alan ünlü şarkıcı İrem Derici, 'İnci Taneleri'ne ve dizide Yılmaz Erdoğan ile başrolü paylaşan Hazar Ergüçlü'ye övgüler yağdırdı.
30.01.2024 Cadde
İrem Derici: 'İnci Taneleri'ne konuk olmak istiyorum!
İrem Derici: 'İnci Taneleri'ne konuk olmak istiyorum! Şarkıcı İrem Derici, önceki gün konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Derici, Kanal D'nin yeni dizisi 'İnci Taneleri' ve oyunculara övgüler yağdırırken, çok konuşulan yağım nedeniyle pavyon dansının gündem olmasını da değerlendirdi.
29.01.2024 Cadde
Şehit haberleri yürek dağladı! Ünlü isimler teröre lanet yağdırdı
Şehit haberleri yürek dağladı! Ünlü isimler teröre lanet yağdırdı Türkiye, Pençe-Kilit bölgesinden gelen acı haberle yasa boğuldu. TSK’nın Kuzey Irak’taki üssüne sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu. Ünlü isimler, acı haber sonrası sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak üzüntülerini dile getirdi.
13.01.2024 Cadde
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Semicenk’in zirve yürüyüşü
Semicenk’in zirve yürüyüşü Listeleri altüst eden Semicenk bu yılın en çok dinlenen sanatçısı oldu!
3.12.2023 Kültür Sanat
‘Hadi Git’e yeni yorum
‘Hadi Git’e yeni yorum Zeynep Mansur, Sezen Aksu’nun ‘Hadi Git’ adlı şarkısını yeniden yorumladı.
29.11.2023 Cadde
Yıldız Tilbe: Aşk hayatım çok şükür bomboş!
Yıldız Tilbe: Aşk hayatım çok şükür bomboş! Önceki gün klip çekimleri için bir araya gelen Mustafa Ceceli ve Yıldız Tilbe açıklamalarda bulundu. "Benim çalınacak kalbim yok artık" diyen Tilbe, aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu.
4.10.2023 Cadde
Çocuk işinden emekli oldum'
Çocuk işinden emekli oldum' Mustafa Ceceli, önceki akşam KKTC’deki Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı.
11.09.2023 Cadde
Ünlülerin 30 Ağustos Zafer Bayramı paylaşımları
Ünlülerin 30 Ağustos Zafer Bayramı paylaşımları Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101'inci yıl dönümü... Bu coşkuya ortak olan ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. İşte ünlülerin 30 Ağustos Zafer Bayramı paylaşımları...
30.08.2023 Cadde
Disney'in 'Atatürk' dizisi kararına ünlülerden tepki!
Disney'in 'Atatürk' dizisi kararına ünlülerden tepki! Dijital yayın platformu Disney Plus'ın, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararına ve bu kararın arkasında ABD'deki Ermeni lobisinin baskısı olduğunun ortaya çıkmasına ünlü isimler de sert tepki gösterdi.
3.08.2023 Cadde
İrem Derici artık prodüktör!
İrem Derici artık prodüktör! Şarkıcı İrem Derici, önceki akşam Alaçatı Şerefe’de izleyici karşısına çıktı.
18.07.2023 Cadde
Ünlülerden '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' mesajları
Ünlülerden '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' mesajları Ünlüler, 15 Temmuz 2016 gecesinde yapılan hain darbe girişiminin yedinci yıl dönümünde sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunarak, şehit olanları andılar.
15.07.2023 Cadde
Mustafa Ceceli'den eşi Selin İmer'e: Güneş seninle her gün farklı doğuyor
Mustafa Ceceli'den eşi Selin İmer'e: Güneş seninle her gün farklı doğuyor Sosyetik güzel Selin İmer (40) ile şarkıcı Mustafa Ceceli'nin (42) mutlu evliliği devam ediyor. 2017'de hayatını birleştiren ünlü çift, evliliklerinin 6'ncı yılını sosyal medya hesaplarından yaptıkları romantik paylaşımlarla kutladı. Ceceli, eşine olan aşkını bir kez daha gözler önüne serdi.
11.07.2023 Cadde
Mustafa Ceceli: Mutlu evliliğin sırrı hanımını dinlemek!
Mustafa Ceceli: Mutlu evliliğin sırrı hanımını dinlemek! Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'nin altı yıl önce dünyaevine girdiği eşi Selin İmer, geçtiğimiz ay yaptığı "Mustafa saçlarını sarıya boyarsa onu eve almam!" açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülenen çiftten Ceceli, eşinin bu sözlerinin hatırlatılması üzerine verdiği cevapla güldürdü.
29.06.2023 Cadde
Isparta’da gül festivali renkli görüntülerle başladı
Isparta’da gül festivali renkli görüntülerle başladı Isparta’da düzenlenen Uluslararası Gül Festivali çelenk sunumu ve kortej yürüyüşü ile başladı.
2.06.2023 Haberler
Petek Dinçöz: İdolüm Ajda Pekkan
Petek Dinçöz: İdolüm Ajda Pekkan Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan ve 8 yıllık aranın ardından konser sahnelerine geri dönen Petek Dinçöz, 'Gel Benim Ol' adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Yeni şarkısının klip çekimi için kamera karşısına geçen Dinçöz, idolünün Ajda Pekkan olduğunu söyledi.
13.05.2023 Cadde
Selin İmer'den eşi Mustafa Ceceli'ye: Sarı saçla kapıya gelirse eve almam
Selin İmer'den eşi Mustafa Ceceli'ye: Sarı saçla kapıya gelirse eve almam Mustafa Ceceli, TV8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Bir döneme damga vuran, daha sonra dağılan Hepsi grubunun 2007 yılında çektiği 'Hepsi 1' adlı dizideki sarı saçlı haliyle ilgili konuşan şarkıcı, eşi Selin İmer'in sarı saçlı halinden nefret ettiğini söyledi. Canlı yayına telefonla bağlanan İmer ise çok konuşulacak bir itirafta bulundu.
8.05.2023 Cadde
10 ev kiraladılar
10 ev kiraladılar Deprem bölgesine birçok yardım yapan Selin-Mustafa Ceceli çifti, faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.
6.04.2023 Cadde
Mustafa Ceceli ve Selin İmer'den takdir toplayan hareket
Mustafa Ceceli ve Selin İmer'den takdir toplayan hareket Ülkemizde yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremi sonrası depremzedeler için kolları sıvayan isimlerden biri olan şarkıcı Mustafa Ceceli, bir aileye yaptığı jestle çok konuşulmuştu. Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer, deprem bölgesindeki hayvanları da unutmadı.
18.03.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Ceceli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.