Nazlı Kurbanzade

Nazlı Kurbanzade

Son dakika Nazlı Kurbanzade haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nazlı Kurbanzade gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nazlı Kurbanzade haber sayfamızda...

Nazlı Kurbanzade

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 87 nazlı kurbanzade haberi bulunmuştur.
'Rüyalarımı gerçeğe dönüştüren Nazlı yarim seni çok seviyorum'
'Rüyalarımı gerçeğe dönüştüren Nazlı yarim seni çok seviyorum' 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden Yeşilçam efsanesi Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, Avukat Nazlı Kurbanzade ile nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift, evliliklerinde 5'inci yılı geride bıraktı.
24.03.2023 Cadde
Ali Sunal'dan Nazlı Kurbanzade ve Narin paylaşımı
Ali Sunal'dan Nazlı Kurbanzade ve Narin paylaşımı 'Güldür Güldür Show' programının moderatörlüğünü yapan Ali Sunal, şimdilerde eşi ve kızları Narin ve Nil ile tatilin tadını çıkarıyor. Ailesiyle Bodrum'a giden başarılı oyuncu, eşi ve büyük kızının tekne pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
18.07.2022 Cadde
Özgün Aydın ile Dilan Saltık dünyaevine girdi
Özgün Aydın ile Dilan Saltık dünyaevine girdi 'Güldür Güldür Show'un oyuncularından Özgün Aydın, uzun yıllardır birlikte olduğu Dilan Saltık ile nikah masasına oturdu. Ünlü çifti arkadaşları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
6.06.2022 Cadde
Ali Sunal ile eşi Nazlı Kurbanzade'nin Fransa tatili
Ali Sunal ile eşi Nazlı Kurbanzade'nin Fransa tatili 'Güldür Güldür Show' programının modertörlüğünü yapan başarılı oyuncu Ali Sunal, eşi ve kızlarının annesi Nazlı Kurbanzade ile Paris'e gitti. Dördüncü evlilik yıl dönümlerini kutlayan mutlu çift, keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı.
24.03.2022 Cadde
Ali Sunal, Tarkan'a seslendi: Kız babası olmanın tatlılıklarından biri galiba bu değil mi?
Ali Sunal, Tarkan'a seslendi: Kız babası olmanın tatlılıklarından biri galiba bu değil mi? Geçtiğimiz temmuz ayında ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu Ali Sunal, yeni yılı eşi ve kızlarıyla karşıladı. Narin ve Nil adında iki kızı olan Sunal, tütü giydi. Ünlü isim, daha önce kızı Liya için tütü giyen Tarkan'a seslenmeyi ihmal etmedi.
1.01.2022 Cadde
Ali Sunal: Artık her yaş başka heyecanlar bekliyor beni
Ali Sunal: Artık her yaş başka heyecanlar bekliyor beni Bugün 44'üncü yaşını kutlayan Gül-Kemal Sunal çiftinin oyuncu oğulları Ali Sunal, doğum gününde çekilen bir aile fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Sunal’ın yeni yaşını annesi Gül Sunal ve kardeşi Ezo Sunal da unutmadı.
23.09.2021 Cadde
Ali Sunal'dan kızı Narin'e: İyi ki doğdun benim aşkım
Ali Sunal'dan kızı Narin'e: İyi ki doğdun benim aşkım Geçtiğimiz haftalarda ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Ali Sunal'ın ilk göz ağrısı Narin, iki yaşına bastı. Oyuncu, kızının doğum günü için yayınladığı kareye duygusal bir not düşmeyi de ihmal etmedi.
7.08.2021 Cadde
Ali Sunal, Kemal Sunal'a seslendi: Torunları üçledin canım babam
Ali Sunal, Kemal Sunal'a seslendi: Torunları üçledin canım babam İkinci kez baba olan Ali Sunal, yaşadığı heyecan ve mutluluğu Instagram’da yaptığı paylaşımla dile getirdi. Ali Sunal, babası Kemal Sunal'a seslenmeyi unutmadı.
19.07.2021 Cadde
Nil dünyaya geldi
Nil dünyaya geldi Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade, ikinci çocuklarını kucağına aldı.
16.07.2021 Cadde
Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade çiftinin mutlu günü!
Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade çiftinin mutlu günü! Oyuncu Ali Sunal ile eşi Nazlı Kurbanzade Sunal'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi. Özel bir hastanede dünyaya gelen bebeğe çift, Nil adını verdi.
14.07.2021 Cadde
Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade'nin heyecanı büyüyor
Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade'nin heyecanı büyüyor İkinci kez anne-baba olmak için gün sayan Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade çifti, objektif karşısına geçti. Mutlu evlilikleri süren ikiliden Kurbanzade, eşi ile pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
14.07.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (25 Haziran 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (25 Haziran 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
25.06.2021 Magazin
Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade çiftinin Bodrum tatili
Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade çiftinin Bodrum tatili 'Güldür Güldür' Show'un kadrosunda yer alan ve ikinci kez baba olmak için gün sayan Ali Sunal, yedi aylık hamile eşi Nazlı Kurbanzade ve kızı Narin ile tatil sezonunu açtı. Bodrum'u tercih eden Sunal çiftinin deniz kenarındaki neşeli halleri objektiflere yansıdı.
25.06.2021 Cadde
Sunal Ailesi tatilde
Sunal Ailesi tatilde Ali Sunal, yedi aylık hamile eşi Nazlı Kurbanzade ve kızı Narin’la Bodrum tatiline çıktı.
25.06.2021 Cadde
‘Ağır atlattım’
‘Ağır atlattım’ Ali Sunal, Maslak Acıbadem’e girerken görüntülendi.
24.03.2021 Cadde
Ali Sunal'dan Ezo Sunal paylaşımı
Ali Sunal'dan Ezo Sunal paylaşımı Merhum sanatçı Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, anne olmak için gün sayan kardeşi Ezo Sunal ile verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Ezo Sunal da abisinin paylaşımına kayıtsız kalmadı.
3.03.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (15 Şubat 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (15 Şubat 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
15.02.2021 Magazin
Bebek geliyor
Bebek geliyor Ali Sunal, eşi Nazlı Kurbanzade ve kızı Narin’le karda yürürken çektirdiği pozu Instagram’dan paylaşarak, bebek beklediklerini açıkladı.
15.02.2021 Cadde
Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade çiftinden müjdeli haber!
Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade çiftinden müjdeli haber! 2018'de Nazlı Kurbanzade ile evlenen Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal güzel haberi duyurdu. Kızı ve eşi ile birlikte çekilen karesini paylaşan Nazlı Kurbanzade, güzel haberi "Fotoğraftaki dördüncüyü bulunuz" notuyla duyurdu.
14.02.2021 Cadde
Ali Sunal kimdir, aslen nereli? Ali Sunal filmleri ve dizileri...
Ali Sunal kimdir, aslen nereli? Ali Sunal filmleri ve dizileri... Ali Sunal kimdir sorusu merak konusu olmaya devam ediyor. 9 yıllık aranın ardından yeniden ekranlara dönen İbo Show'un bu akşamki konukları arasında yer alan Ali Sunal, Yeşilçam'a damga vuran usta isim Kemal Sunal'ın oğlu olan Ali Sunal, Güldür Güldür Show'da kareografi yönetmenliği yapmaktadır. Babası Kemal Sunal ile ilgili hatıraları anıları paylaşan Ali Sunal stüdyoda duygu dolu anların yaşanmasına neden oluyor. Peki Ali Sunal kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?
30.01.2021 Cadde
Ali Sunal: Kağıtta çizecek yer kalmayınca...
Ali Sunal: Kağıtta çizecek yer kalmayınca... Geçtiğimiz yıl kızı kızı Narin'i kucağına alan oyuncu Ali Sunal, sosyal medya hesabından eğlenceli bir paylaşımlarda bulundu.
25.12.2020 Cadde
Ali Sunal: İtiraf ediyorum, yazlıkçıyım!
Ali Sunal: İtiraf ediyorum, yazlıkçıyım! Şimdilerde ailesiyle birlikte tatilde olan Ali Sunal, esprili paylaşımlarıyla takipçilerini güldürmeye devam ediyor. Sunal son olarak eşinin çektiği bir fotoğrafı paylaştı ve bir itirafta bulundu.
23.08.2020 Cadde
Narin Sunal bir yaşında
Narin Sunal bir yaşında 2018'de evlenen Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade çiftinin bebekleri Narin, bir yaşına bastı. Kızının fotoğrafını Instagram'da yayınlayan oyuncu, "Seni bana veren önce Allah’a, sonra güzel karım Nazlı Kurbanzade'ye minnettarım" mesajını yazdı.
8.08.2020 Cadde
20 Temmuz 2020 Magazin Haberleri Bülteni
20 Temmuz 2020 Magazin Haberleri Bülteni Günün öne çıkan magazin haberlerini sizler için derledik.
20.07.2020 Magazin
Ali Sunal'ın kızı plajın göz bebeği oldu
Ali Sunal'ın kızı plajın göz bebeği oldu Oyuncu Ali Sunal eşi Nazlı Kurbanzade ve bir yaşındaki kızı Narin Sunal ile Bodrum’da tatile devam ediyor. Kızlarıyla denizin tadını çıkaran çift, ilgi odağı oldu.
20.07.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Nazlı Kurbanzade ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.