Nefes Kredisi

Nefes Kredisi

Son dakika nefes kredisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nefes kredisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nefes kredisi haber sayfamızda...

Nefes Kredisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 305 nefes kredisi haberi bulunmuştur.
Cezayir çıkarması
Cezayir çıkarması Başkan Rahmi Kula, “2 milyar dolar hedefimize ulaşmak için odamızın önderlik ettiği uluslararası projeler ve iş insanlarımızın yurtdışı ziyaretleri önem taşımaktadır” dedi.
25.01.2023 Ege
Kredi Garanti Fonu, EYT için devrede! Birikmiş kıdem tazminatı belli oldu
Kredi Garanti Fonu, EYT için devrede! Birikmiş kıdem tazminatı belli oldu Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) için çözüm yaklaşırken işletmelerin artacak kıdem tazminatı yükünü hafifletmek için Kredi Garanti Fonu (KGF) devreye girecek.
3.12.2022 Ekonomi
Kimler ESNAF KREDİSİ alabilir, şartları ne? İşte düşük faizli esnaf destek kredisi seçenekleri
Kimler ESNAF KREDİSİ alabilir, şartları ne? İşte düşük faizli esnaf destek kredisi seçenekleri Esnaf Kredisi başvuru şartları nedir? Esnaf ve zanaatkarlara verilecek düşük faizli kredinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı. Peki, esnaf kredisi için kimler nasıl başvuru yapabilir? Esnaf destek kredisi ne kadar veriliyor? İşte esnaf destek kredisine ilişkin merak edilen detaylar.
21.10.2022 Bilgi Rehberi
Esnafa can suyu kredisi! Detayları belli oldu
Esnafa can suyu kredisi! Detayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı esnaf ve zanaatkarlara 100 milyar, 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranlı kredinin ayrıntıları belli oldu. Hangi esnaf hangi krediye başvurabilir? Ne kadar kredi alabilir? İşte detaylar...
12.10.2022 Ekonomi
Ticari kredi büyüklüğü 668 milyar liraya yaklaştı
Ticari kredi büyüklüğü 668 milyar liraya yaklaştı Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen, bugüne kadar fonun öz kaynakları ve hazine garantisiyle 667,6 milyar liralık ticari kredi hacmi için toplam 571,3 milyar lira kefalet sağladıklarını belirterek, "Söz konusu kefalet destekli paketlerimizden 498 bin 388 firmamız yararlandı." dedi.
13.11.2021 Uzmanpara
Kredi Garanti Fonu kefaletiyle sağlanan ticari kredi büyüklüğü 668 milyar liraya yaklaştı
Kredi Garanti Fonu kefaletiyle sağlanan ticari kredi büyüklüğü 668 milyar liraya yaklaştı Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen, bugüne kadar fonun öz kaynakları ve hazine garantisiyle 667,6 milyar liralık ticari kredi hacmi için toplam 571,3 milyar lira kefalet sağladıklarını belirterek, "Söz konusu kefalet destekli paketlerimizden 498 bin 388 firmamız yararlandı." dedi.
13.11.2021 Ekonomi
Sorunlar sıralandı
Sorunlar sıralandı Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelen inşaat sektör temsilcileri, maliyet farkları nedeniyle önünü görememek ve geleceğe ilişkin plan yapamamaktan yakındı.
28.06.2021 Ege
1382 ATO üyesi ‘nefes’e başvurdu
1382 ATO üyesi ‘nefes’e başvurdu Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, nefes kredisi kapsamında 10 günlük sürede bin 382 oda üyesinin, 173 milyon lira tutarında kredi temin etmek üzere bankalara başvuruda bulunduğunu bildirdi.
13.06.2021 Ekonomi
MİTSO’da Nefes Kredisi imzaları
MİTSO’da Nefes Kredisi imzaları Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın da (MİTSO) üyesi olduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) pandemi sürecinde olumsuz etkilenen işyerlerinin desteklenmesi amacıyla 10 banka ile işbirliği yaparak Kredi Garanti Fonu’nun güvencesinde sunduğu Nefes Kredisi için başvurular başladı.
6.06.2021 Ege
Hangi bankalar Nefes Kredisi veriyor? Nefes Kredisi başvuru ve şartları
Hangi bankalar Nefes Kredisi veriyor? Nefes Kredisi başvuru ve şartları Nefes Kredisi başvuruları başladı. 6 ay geri ödemesiz kredi almak isteyen KOBİ'ler için sunulan Nefes Kredisi hangi bankalardan alınabiliyor? Nefes Kredisi başvurusu için şartlar neler? İşte Nefes Kredisi için gerekli şartlar ve başvuru detayları.
2.06.2021 Gündem
Nefes Kredisi başvurusu yap: Hangi bankalar Nefes Kredisi veriyor?
Nefes Kredisi başvurusu yap: Hangi bankalar Nefes Kredisi veriyor? Nefes kredisi başvuruları başlıyor. On bankanın katılımıyla hayata geçirilen Nefes Kredisi ile kredi ödemeleri 12 eşit taksitte yapılacak. Peki, Nefes Kredisi başvurusu nasıl yapılır, hangi bankalar Nefes Kredisi veriyor. İşte Nefes Kredisi ile ilgili merak edilen ayrıntılar.
1.06.2021 Gündem
Son dakika: Nefes Kredisi’ne başvurular bugün başlıyor
Son dakika: Nefes Kredisi’ne başvurular bugün başlıyor Reel ekonomiye can suyu olacak Nefes Kredisi’ne başvurular bugün başlıyor. Maksimum 200 bin liraya kadar kullandırılacak kredi KOBİ’lerin nakit dengesinin sağlamlaştırılmasına katkı sağlayacak. İşte ayrıntılar...
1.06.2021 Ekonomi
Nefes Kredi Paketi'ne başvurular yarın başlıyor
Nefes Kredi Paketi'ne başvurular yarın başlıyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkilerinin sınırlanmasına katkı sunmak ve KOBİ'lere uygun koşullarda finansman desteği sağlamak amacıyla hayata geçirilen 2021 Nefes Kredisi'ne başvurular yarından itibaren alınacak. Firmalar, üye oldukları oda ve borsalardan alacakları üyelik belgesiyle banka şubelerine başvurabilecek.
31.05.2021 Uzmanpara
Nefes Kredi Paketi'ne başvurular yarın başlıyor
Nefes Kredi Paketi'ne başvurular yarın başlıyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkilerinin sınırlanmasına katkı sunmak ve KOBİ'lere uygun koşullarda finansman desteği sağlamak amacıyla hayata geçirilen 2021 Nefes Kredisi'ne başvurular yarından itibaren alınacak. Firmalar, üye oldukları oda ve borsalardan alacakları üyelik belgesiyle banka şubelerine başvurabilecek.
31.05.2021 Ekonomi
2021 Nefes kredisi başvuruları nasıl yapılır, ne zaman, şartlar neler? Hangi bankalar nefes kredisi veriyor?
2021 Nefes kredisi başvuruları nasıl yapılır, ne zaman, şartlar neler? Hangi bankalar nefes kredisi veriyor? Nefes kredisi başvuruları ile ilgili aramalar sürüyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı geçen gün Nefes Kredisi açıklaması yaptı. Kredi ödemeleri 10 bankanın katılımı ile TOBB ve KGF işbirliğiyle gerçekleşecek. Şimdi bu fırsattan yararlanmak isteyenler "Nefes kredisi başvuruları nasıl yapılır, şartlar neler?" sorusuna cevap arıyor. İşte ayrıntılar...
28.05.2021 Ekonomi
Milliyet'te Gündem (27 Mayıs 2021)
Milliyet'te Gündem (27 Mayıs 2021) İşte Türkiye'de ve dünyada gündemin öne çıkan haber başlıkları;
27.05.2021 Haberler
Son dakika haberi: Nefes kredisinde detaylar belli oldu! 200 bin lira sınırı...
Son dakika haberi: Nefes kredisinde detaylar belli oldu! 200 bin lira sınırı... Son dakika gelen habere göre pandemide cirosunda yüzde 25 kayıp yaşayan küçük işletmeler için 1 Haziran’da yeni nefes kredisi devreye giriyor. Kullandırılacak kredide 6 ay ödemesiz dönem imkanı sağlanacak ve faiz oranı yıllık yüzde 17.5 olacak. İşte ayrıntılar...
27.05.2021 Ekonomi
Küçük işletmeler  ‘nefes’ alacak
Küçük işletmeler ‘nefes’ alacak Pandemide cirosunda yüzde 25 kayıp yaşayan küçük işletmeler için 1 Haziran’da yeni nefes kredisi devreye giriyor. 200 bin liraya kullanılacak kredide 6 ay ödemesiz dönem imkanı sağlanacak ve faiz oranı yıllık yüzde 17.5 olacak.
27.05.2021 Ekonomi
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım açıklaması
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım açıklaması Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde, ülkemizde sağlanan bu huzur ve güven ikliminden duyulan bir rahatsızlık olduğunu biliyoruz. İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanında olacağız. Binali Yıldırım arkadaşımızın da oğlu üzerinden hedefe alınması, asıl niyeti gösteren bir başka işarettir' dedi.
26.05.2021 Gündem
ATO Başkanı Baran'dan 'Nefes Kredisi' açıklaması
ATO Başkanı Baran'dan 'Nefes Kredisi' açıklaması Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Odanın kaynaklarını yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sıkıntı çeken ticari hayata nefes olmak için ayırdıklarını belirterek, "Tüm kaynaklarımızla üyelerimizin yanındayız." ifadesini kullandı.
26.05.2021 Ekonomi
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Nefes Kredisi için kaynaklarını seferber ettiklerini bildirdi
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Nefes Kredisi için kaynaklarını seferber ettiklerini bildirdi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 2021 Nefes Kredi Paketi için Birlik ve 365 oda-borsa olarak tüm kaynaklarını seferber ettiklerini bildirdi.
26.05.2021 Ekonomi
İş dünyası Nefes Kredisi'ni olumlu karşıladı
İş dünyası Nefes Kredisi'ni olumlu karşıladı İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “Tüm nefes kredilerinde olduğu gibi bu kez de kredi mekanizmasına en büyük katkıyı İstanbul Ticaret Odası verecek.” ifadelerini kullandı.
26.05.2021 Uzmanpara
İş dünyasından Nefes Kredisi yorumu
İş dünyasından Nefes Kredisi yorumu İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “Tüm nefes kredilerinde olduğu gibi bu kez de kredi mekanizmasına en büyük katkıyı İstanbul Ticaret Odası verecek.” ifadelerini kullandı.
26.05.2021 Ekonomi
Nefes Kredi Paketi'nde detaylar belli oldu
Nefes Kredi Paketi'nde detaylar belli oldu Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan Nefes Kredi Paketi'ne ilişkin detayları açıkladı. Paket, 1 Haziran itibarıyla devreye girecek.
26.05.2021 Uzmanpara
Son dakika: Hazine'den Nefes Kredisi açıklaması! Kimler yararlanacak?
Son dakika: Hazine'den Nefes Kredisi açıklaması! Kimler yararlanacak? Son dakika haberine göre koronavirüs salgınının ekonomik etkilerinin sınırlanmasına katkı sunmak ve KOBİ’lere uygun koşullarda finansman desteği sağlamak amacıyla “2021 Nefes Kredisi”, 10 bankanın katılımı ile TOBB ve KGF işbirliğinde 1 Haziran 2021 itibarı ile uygulamaya alınacak.
26.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nefes Kredisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.